2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Tamam canim cok tesekkur ederiz

Kızlar belki saçma bir soru ama merak ettim :) gece yatırmadan önce bebeğinizin kıyafetlerini değiştiriyor musunuz yoksa aynı kıyafetle mi yatırıyorsunuz?

Kızlar belki saçma bir soru ama merak ettim :) gece yatırmadan önce bebeğinizin kıyafetlerini değiştiriyor musunuz yoksa aynı kıyafetle mi yatırıyorsunuz?
Biz evdeysek tüm gün ve gelen giden yoksa pijamayla takılıyoruz oğlusla.ama gelen olacaksa yada biz disari cikacaksak gece yatmadan o kiyafetlerini cikarip tekrar pijama faslina geciyoruz.bazen vaktim varda yada makina cabuk dolsun istiyorsam da sabah başka gece yatmadan baska kiyafet giydiriyorm :)

biZimki uzuyor valla canım:)

Bizimki 15 gündür başka türlü uyumuyor. Ama kafayi saga sola rahat cevirdigi icin cok sorun etmiyorum.Tam yuzustu de değil ahanda böyle uyuyor.

Ben aynı takılıyorum hep ya. Zaten genelde de hep pijamamız var bizim yani alt üst takımımız var. Gelen giden de pek olmadığından sanırım gece gündüz aynıyız:) o çamaşır yıkama faslının ütü aşamasından çok bunaldığım için de çok değiştirmek istemiyorum galiba :))

Eklentiler

• IMG_4752.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 96
Canim cevrenizde gocmen urunleri satan bir yerden krem ızdırava alabilirsin. Minik mavi bir kutu Auralee nin de miniginde pisik problemi var. Bu krem rahatlatmis
Ah hem de ne problem doğduğundan beri geçmemişti şimdi ilk kez poposu pürüzsüz. Neler denedik bunda bulduk çözümü çok şükür. Sen de önerenlerdendin dimi kremi ya kafa kalmadı unutuyorum çok teşekkür ederim tekrar :)
Ayyyy Yen'i gördüm valla işe yaradı mı? Çok sevindim cnm memnun kalmana
Haha zaten kaç mesaj kaç konu kaçıyor artık eskisi gibi yakalayamıyoruz mümkün değil :) etiket oldukça ya da işte arada konuyu taradıkça neler yakalayabiliyorsam yetişmeye çalışıyorum ben de. Çok şükğr pişiksiz poposu artık :)

Ben her kustuğunda değiştiriyprım. Akşamları da banyo yaptırıp uyuttuğum için yine temiz giydiriyorum. Haftada 1 2 bazen banyosuz yatırdığım oluyor, kusmadıysa o kıyafetle uyutuyorum ama genelde kusmuş oluyor :/

Heh ben de böyle yapıyorum aslında. Kusarsa değiştiriyorum, bir de banyodan sonra. Biraz büyüyünce daha doğrusu uyku eğitimine başladığımda gece pijamaya geçeyim demiştim, ondan merak ettim aslında :)

Sabit simplex kullanan anneler günde kaç damla veriyorsunuz bebeğinize bugün aldı eşim ama kaç damla vereceğimi bilmiyorum

Auralee aynen cnm bn 2-3 günde bir son sayfayı okuyabiliyorum
Cnm çok sevindim gerçekten. Neyin işe yarayacağını denemeden bilemiyoruz işte oh rahat ettin artık ne güzel :))

Sabit simplex kullanan anneler günde kaç damla veriyorsunuz bebeğinize bugün aldı eşim ama kaç damla vereceğimi bilmiyorum
Cnm bize günde 4 kez 7 damla yazdı ama ben mavi_lina nında tavsiyesiyle dr değiştirdim o da sap simplex i değiştirdi bio gia ve zinco verdi çocuğum bir günde değişti bio gia mucizeymiş de haberim yokmuş ama simplex de iyiymiş diyorlar sadece bize çok etki etmedi

Aynı durum bende De var. Hele gazi gelince ikiniyor o zaman hırsını memeden alıyor çekip uzatıyor. Sol uc fena benimde. Görünürde birşey yok ana içten içe sızlıyor.

Şu foto geldi aklıma:) ben de benim kızı yakalayıp atayım:)))
Canım hep sorucam kızının adını ne koydun belki yazdın ben kaçırdım bu arada ben senin kıza medine gülü diyorum evdekilere anlatırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…