2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Bende hiç mide yanması olmadı ama saçlı çıktı

Sabit simplex kullanan anneler günde kaç damla veriyorsunuz bebeğinize bugün aldı eşim ama kaç damla vereceğimi bilmiyorum

Doktorum günde 4 kere 8 damla demişti, ben günde üç kere 5 damla veriyorum ama.

Aynı durum bende De var. Hele gazi gelince ikiniyor o zaman hırsını memeden alıyor çekip uzatıyor. Sol uc fena benimde. Görünürde birşey yok ana içten içe sızlıyor.

Aynen emerken canım çok yanıyor, sıra o tarafa geldi mi eyvah diyorum acısından :)

Benim kizimda yuzustu yatinca uzun uyuyor. Birde ellerini yanina uzatiyorum yuzune dokunup uyanmiyor hemen. Korka korka yatirirdim ama alistim sanirim artik gece gündüz çoğunlukla yuzustu. Allah bebeklerimizi korusun

Doktorum günde 4 kere 8 damla demişti, ben günde üç kere 5 damla veriyorum ama.

Aynen emerken canım çok yanıyor, sıra o tarafa geldi mi eyvah diyorum acısından :)

4 kere 8 er damla dedi doktor canım
sağolun kızlar.
boza bende biogaia kullanıyorum çılgın ağlamalardan kurtardı amanbu 3 gündür ikimizde çok sancılı ve gazlıyız bunuda vereyim çok gazlı olduğu zamanlar dedim yinede yrn doktoru arayıp öyle vereyim belki ikisi bi arada verilmez

Hergun belli saatlerde uyuyamadigi icin cok huysuzlasio aglio meme emmio.. salla salla kolum kopuyo valla.. simdi yikadik ancak uyuyor ama oglen 2den bu saate kadar uyanikti.. sizin bebislerin gunduz uykulari nasil?

Uykular düzensiz canım gün oluyor gündüz toplam 3-4 saat uyuyor gün oluyor 1 saat ancak. Ama gündüz uyuma süresi baya azaldı.

Çok geçmiş olsun Can'ım
Bizimki de iki gözünün arasını baya yırtmış çizik değil. Tırnaklarını kesmek yetmiyor galiba törpü de lazım

Chicconun normal makasa benzeyen bir makasi var. foto atmayi beceremiyorum. Kucuk normal makaslara benziyor. Hic etine kacmiyor onunla. Cok memnunum ben.

Ben de bundan kullanıyorum. Başta bu Nasıl tırnak makası demiştim ama şimdi memnunum sivri bir yeri yok

Prima premium carein yeni paketleri bizde de pişik yaptı kızarttı yani poposunu kullanamadım aldığım bezleri aktif bebeği denedin mi? O yapmadı benim kızda

Ben de bu yenilerin bantlarını sevmedim yapılmıyor gibi.

Çoklu alıntıyı Nasıl yapıyorduk kızlar tek tek yazıyorum sürekli

Uykular düzensiz canım gün oluyor gündüz toplam 3-4 saat uyuyor gün oluyor 1 saat ancak. Ama gündüz uyuma süresi baya azaldı.
Ben gunduz uykusu acilmadan tekrar uyutmaya calisiyorum.. uyanik kalinca uyuyamiyor huysuzlasiyor.. bgn bi ara uyandi banyo yaptirdim tekrar uyudu.. gunduz kac saat uyanik durmasi lazim acaba?

Kızlar kaç gündür hastanelerdeyim oğlum atopik dermatit oldu. Sürekli ağlıyo o ağladıkca ben aglıyorum.. Nasıl geçicek bilmiyorum. Yüzü ve kafası olduğu gibii yara acıyo ve kaşınıyo omuzlarına boynuna attı şimdide. Doktor kortizonlu krem verdi. Netten de cok araştırdım alerjik bi durım havadan da olabilir yediklerimdrn de peynir süt ürünleri ve yumurtayı kestim yemicem bakalım o mu ztn lohusalıgı hat safhada yaşıyorum bi tanede büyük oplum var. Çok zor geçiyo günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…