2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben gunduz uykusu acilmadan tekrar uyutmaya calisiyorum.. uyanik kalinca uyuyamiyor huysuzlasiyor.. bgn bi ara uyandi banyo yaptirdim tekrar uyudu.. gunduz kac saat uyanik durmasi lazim acaba?

Doğru uykusu kaçınca huysuz oluyorlar. Bilmiyorum ama gündüz süresi gitgide kısalacakmış

Bilen biri çıktı ne güzel :)) anlamsızmış gibi geliyo millete bir ve tek anlamına da geloyomus doğrumu??? Yüz üstü büyük oğlum severdi bunu zora yatiriyorum

Kızlar burda bir arkadaş önermişti qbebek kartlarını. Aldım geldi 1. Olanı beşiğine astım. Bugün ben kahvaltı yaparken bebişim kartını izliyordu

Kızlar pişik kreminden mi konuşulmuş önceki mesajları okuyamadım. Benim oğlumda da poposu pişik olmaya başladı mustela barrier krem kullanıyorum daha etkili bişey varsa yazarsanız sevinirim.
Ben sudocrem kullanıyorum daha yaşamadım pişik ama arada sürüyor diğer oğlumda bepantolle karıştırıp sürüyorum pişik oldugunda

Kızlar belki saçma bir soru ama merak ettim :) gece yatırmadan önce bebeğinizin kıyafetlerini değiştiriyor musunuz yoksa aynı kıyafetle mi yatırıyorsunuz?

Ben temizse aynı kıyafetle yatırıyordum ama burda hava iyice sıcak oldu, bikaç gündür gece daha hafif pijama giydiriyorum :)

Sabit simplex kullanan anneler günde kaç damla veriyorsunuz bebeğinize bugün aldı eşim ama kaç damla vereceğimi bilmiyorum

Ben bugün Dr sordum canım günde 3 kez 7 damla verilebilir dedi ama ben biogaia da verdiğim için 2 kere veriyorum

Arada gündüzleri bikac dk yatır canım anca yatırılıyo zaten geç kalmış değilsin varsa gazda çıkarıyorlar bide kol kasları gelisiyomus emekleme evresi için falan
Peki kafasinin altina ystik falan koyuyomusunuz duz yatagami yatiriosunuz?

Buarada normalde yatirirken yastik kullaniomusunuz? Ben kullanmiorum duz ve sert yatagina yatiriorum besigi egimli olabiliyor bas kismi daha yukarda oluyor hep.. yastik kullanmanin omurlarina zararli oldugunu okumustum.. hatta gecenlerde kv yastik koycakti kafasina koydurmadim..

Ben evde giyeceklerimizi ütülemiyorum artik zatn sürekli kusup duruyo :)

kızlar, kızım bugun nefes alırken zorlandı.ıslık çalar gibi tiz sesler çıkardı.yaklaşık yarım saat böyle oldu.sonra geçti ve uyudu.eşim çok rahat.bişey yok deyip duruyor.ben ise ölüyorum korkudan.bir an nefessiz kalacak sandım.acile götürsen pratisyen hekim bakacak ve anlamıycak ya da ağır ilaçlar yapıcak.yarını nasıl beklerim bilmiyorum.

Benim de annem biz size hep yastık kullandık diyor ama ben kullanmıyorum. Nette okumuştum zararları olabilir diye. Eğimli reflü yatağında yatıyor gerçi o da küçük olmaya başladı yatağını eğimli yaparız

Kızlar benim oğlan yüz üstü hariç hiçbir şekilde uyumamaya başladı. Gece bırakamıyorum, burnunu kapatıp nefes alamaz diye korkuyorum. Sürekli yanında bekliyorum. Napıcam ben ya

Ehehehe:) çok hoşsun Süreyya yavrumun adı

Zuhal Olcay'ın Süreyya diye bir şarkısı var, çok severim :) adıyla yaşasın kuzun

Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşaallah bir an önce geçer kuzunun acısı. Kortizon etkilidir baya, çabuk sonuç verir inşaallah.

Ben altını alıp degistiriyorum daha penye tipi pijama alt üst giydiriyorum

Ben gündüz de pijama giydirdiğim için galiba gerek olmuyor :)

Onu uyku eğitimine başladığımızda yapayım diyorum, gece ayrı pijama giydiririm :)

Ben evde giyeceklerimizi ütülemiyorum artik zatn sürekli kusup duruyo :)

Şu mikroplar kırılsın diye işte ütülüyorum napayım. Gittiği yere kadar ütüleyeceğim ben de:)

Eklentiler

• 20170502_230803.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…