2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Yapılacak herşeyi yapmışsın canım o zaman dediğin gibi kanıyla alakalı. Sıkma o zaman canını tekrar düzene girer :))

Ayni benim kizimdan bahsetmisiniz gibi. Yazdiginiz hersey bizdede birebir, babaya ve halaya azda olsa tepki veriyor tv ve ozellikle kirmizi isik veya nesneler dikkatini cekiyor tabiki kucakda etrafi izliyor. Ama iste goz temasi biraz zaman alcak galiba birde dogum iznim btmese daha iyiydi. Rabbim korktugumuza ugratmaz insallah

Gunaydin kizlar bebegim cok huzursuz dunden beri sabah 5 te kalkti 2 bucuk saat uyutmaya calistim ellerini agzina goturup emiyo sinirli sinirli ama sonra katilarak ağlıyor meme verdigimde bir iki emiyot sonra hem memeyi tutmak istiyor agzina geldiginde emmiyor agliyor sutum de var ama neden boyle yapiyor anlamadim bi derdi var ama ne

Bende masal kitabi aldim onu okuyayim diyordum konu bulamayinca ama artik luzumlu luzumsuz herseyi anlatacam:))

Valla ben istemeden karbonhidrat agirlikli gidiyorum ogunlerim hep hamurisi gibi yemek yerkende ekmeksiz doymuyorum 2 ay kontrolune goturmedjm ama tahminimde ilk ay 1400 2.ay 1200 1300 aldi sanirim.
Benimde kizim uyanikken degil yemek yapmak yemek yemek bile imkansiz sadece biseyler icebiliyorum. O yuzden cokta iyi beslendigim soylenemez bende oglenleri disardan soyluyorum bazen ama yiyemiyorum bile. Geçen emzirme yastigiyla emzirip soğumasn diye o sirada yedim artik...

tota00 aynen ben artik konusacak birsey bulamadigimda nasi bi hamilelik gecrdigimi anlatiyorum :) dogum hikayemi anlattim dun guluyo bide sapsikk :) odadan ciktigimda arkamdan bakiyo kafasını kaldirip ciglik atiyo arada aguu falan diyo. Bide ben nerdeyse dogdugundan beri sirt kaslari icin icin yuzustu birakiyorum. O kdar cok emeklemek istiyoki onune bi nesne koyuyorum uzun uzuuuun bakiyo ona gitmek istiyo ama vucud izin vermiyo tabi sonra sinirlenip agliyo milimde olsa ilerliyo ama saga sola. Kendini sola dogru atmaya calisiyor

Canım bol bol konuşun ve bakmasına zorlayın.Çok değil geçen hafta buraya yazmıştım ve o zamanlar kızımda nerdeyse hiç tepki yoktu.Hatta ben gözüne bakmaya çalıştıkça kaçırıyor beni iyice korkutuyordu.O panikle üstüne düştüm ve 4-5 günde bile fark etti çocuk meğerse ben de ihmal edermişim.Artık altını değiştirirken falan da sürekli konuşuyorum yine altına mı pisledin anne değişecek şimdi falan diye.Çenesine ve yanağına bol bol dokunun öyle daha kolay gülümsüyolar.Renkli parlak nesneler tutun bakması için.Etrafı gezdiriyorum odaları tanıtıyorum bana da hareket olmuş oluyor.İnşallah en kısa zamanda sizinki de açılır saniyelik bile kursa devamı geliyor zaten siz ilgilenmeye devam edin :)

Aynısını bende yaşıyorum memede çok huzursuz ağzına sokuyorum ama emmiyor emmedigi için ağlıyor

Cok sagol canim doktor da oyle dedi 2 aydir iyi olmasa mama takviyesi derim ama sutunuz var dedi.

Aslinda dedigin seyleri yiyorum ben de. Emzirme sıklıgını arttirip geceleri uyanmasa da emzirecegim. Gecen aya gore en buyuk degisiklik bu gibi

Ankaralı anneler bebeklerinizi hangi çocuk druna götürüyorsunuz? Ben ilk ay aile hekimliğine götürdüm ama 2. Ay itibariyle sabit bir dr umuz olsun istiyorum önerebileceğiniz biri var mı?

Kızlar biriniz malt tableti aliyordu. Esim solgarin malt tabletini aldi. internette olumlu yorumlar cok fazla. Kullananlar da sonuc nasil ?

Canım benimkinin de ilk ay 2 cm büyüdü 1.5 da normal sanki senin oğlunda çok bir gerilik olmayacak bence canım içini ferah tut.Kabızlık mamadan kaynaklanıyordur muhtemelen değiştirmeyi denediniz mi? Sütümü de günde bir kez sağıyorum diyordun bir çok az en az 3 saate bir boş boş da olsa sağ göğüsleri uyar canım zamanla artar inşallah.Bebiş emmeye başladı mı tutmuyo mu hala?

Emiyor canı istediğinde ama süt az gelince kıyameti koparıyor canim bazı günler hic sagmiyorum bile çok dermansizim malasef yemek bile istemiyor canim inşallah geriliği az olur kimselere muhtaç olmaz bu imtihan gerçekten çok zor

Bende masal kitabi aldim onu okuyayim diyordum konu bulamayinca ama artik luzumlu luzumsuz herseyi anlatacam:))

Anlat canım, yemek yaparken bile yaptığın yemeği anlat. Dinliyorlar inan :)

Aslinda dedigin seyleri yiyorum ben de. Emzirme sıklıgını arttirip geceleri uyanmasa da emzirecegim. Gecen aya gore en buyuk degisiklik bu gibi

Şimdi okudum da, maşaallah güzel de yiyorsun canım. Düzenine gircektir inşaallah merak etme :)

Ben de gündüz uyurken yüz üstü yatırıyorum, uyanmaya çalıştığında ellerinden dizinden destek almaya uğraşıyor bırakıp izliyorum ben de. Dediğin gibi olmayınca basıyor yaygarayı :)) valla ben yemek yaparken bile program sunucusu gibi her şeyi anlatıyorum, erkek çocuğu yemek yapmayı da öğrenir belki hem yardım eder bana :))

Ayda kac gr aldigi onemli canim. Yoksa 4 kilo doganla 2.5 kg dogan beben 2. Ayda ayni kiloda olamazlar. Bu ay ne kadar aldi seninki?
Benim kızım 23 Şubat'ta 3.100 doğdu yani iki ay kontrolunde 5.100 olmuş iki kilo almış doktorum normal dedi sadece emziriyorum bende. Yarın ise başlıyorum yarım gün çalışıp gelicem bı kere verilecek sütü. Sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılcam oysa tüm izinleri kullanayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…