2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar biriniz malt tableti aliyordu. Esim solgarin malt tabletini aldi. internette olumlu yorumlar cok fazla. Kullananlar da sonuc nasil ?

gelinimiz alıyor.adını tam bilmiyorum ama günde 15 tablet alıyorum demişti.aynı şey mi bilemiyorum.bi de anason, rezene, ıhlamurkarıştırıp çayını içiyormuş.sütü artmış biraz...

inşallah...ben de araştırmıştım da nette, çoğu kişi günlük aktivitelerini yapıyor, akranlarıyla arasında bir fark olmuyormuş.bir de büyük bir kesimde de yaşla beraber düzeliyormuş.Allah yar ve yardımcınız oldun...

Kızlar biriniz malt tableti aliyordu. Esim solgarin malt tabletini aldi. internette olumlu yorumlar cok fazla. Kullananlar da sonuc nasil ?

Evet evet ben kullanıyorum Solgar 'ın tabletini. Biliyorsunuz benim sütüm yoktu geç geldi. Halâ da özellikle akşamları mama takviyesi yapıyorum. Ancak benim sütüm bu tableti kullanmaya başladıktan sonra arttı. Resmen ilk kez göğsümün dolduğunu hatta atletimi ıslattığını gördüm. Günde 3 kez 2şer tablet alıyorum yemeklerin üzerine.

Zeytinyağı kullan cnm bi çay kaşığı birde mamayı değiştir keçisütü bazlı olanlar var onlar kabızlık yapmıyormuş sütünü sürekli sağ cnm hem memene al yemesede artar öyle öyle
doktora götürdün mü canım sen?sordun mu neden oluyor diye? ne kadar sürüyor?tekrarlıyor mu
Tükürük kaçınca filan oluyor zorlanıyor yutkunuyor sonra o tiz ses çıkıyor 1 dk sürmüyor geçiyor doktora götürmedim söylemedimde bana normal geldi ve benimki bunu doğduğundan beri yapıyor herkes neden böyle ses çıkarıyor diyor boğuldu filan sanıp bakıyorlar
canım maşAllah yemen çok güzel suçlama kendini hiç ilk ayda. Sonra kilo alımı zaten yavaşlıyormuş o kadar kansızlık sarılık kusma vs normal inşAllah en kısa zamanda toparlar için rahat eder annesi bak bizde hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen doktorun öğünlerin arasını aç demesini dinledim süt azlığı çektim sütüm bol olduğunda da bebeğim inat etti bu 20 günde sadece 500 gr aldı yavrum ilk ay 15 günde 850 gr almıştı

country galactago damla almıştım yazarım demiştim ya :) sanki işe yaradı gibi ama gerçekten damla mı yaradı yoksa psikolojik olarak kendimi inandırmam mı bilemiyorum , akşamları olan emzirme+ mama seansımız olmuyor 4-5 gündür. Bence denemekte fayda var o damlayı :)[/QUOTE]
Ohh maşAllah bende humana içiyorum günde 3,4 bardak onu etki etti bebeği sıksık emzirmemmi yoksa dediğin gibi psikolojikmi bilemiyorum ama sütümde artma var bol olunca bebekte reddetmiyor
canım nasıl yatıyorsun öyle tarif edermisin ben daha hiç yatırmadım biraz yatırayım bari faydalıyla uyanıkken oyalanır rahatlar en azından

senin moralin çok önemli biliyorum hiç kolay değil hem eşin gitti yanlızsın hem bebeğinle alakalı soru işaretleri var kafanda ama yavrunada yansıyor stresin. Sağmaya hiç üşenme ve bebeğin için beslenmene dikkat et memeni tutması çok güzel sen sütünü artırmanın yollarına bak 1 haftadır yemediğim içmediğim şey kalmadı benimde 1 anda azaldı ama hamdolsun sönük göğüsler dolu dolu şimdi. Dua et bol bol bende ediyorum cnm bebişinin adını ne koydunuz söylemek istersen tabi :)

Ay bende alıp denesem mı? Kilo yaptı mı sende? Nette bazıları kilo yapıyor yazmıştı..

Cok sagol canim ben de senden duymustum.Izlenimlerimi ben de yazarim. Yarasin bebislerimize :)

Ohh maşAllah bende humana içiyorum günde 3,4 bardak onu etki etti bebeği sıksık emzirmemmi yoksa dediğin gibi psikolojikmi bilemiyorum ama sütümde artma var bol olunca bebekte reddetmiyor
canım nasıl yatıyorsun öyle tarif edermisin ben daha hiç yatırmadım biraz yatırayım bari faydalıyla uyanıkken oyalanır rahatlar en azından

senin moralin çok önemli biliyorum hiç kolay değil hem eşin gitti yanlızsın hem bebeğinle alakalı soru işaretleri var kafanda ama yavrunada yansıyor stresin. Sağmaya hiç üşenme ve bebeğin için beslenmene dikkat et memeni tutması çok güzel sen sütünü artırmanın yollarına bak 1 haftadır yemediğim içmediğim şey kalmadı benimde 1 anda azaldı ama hamdolsun sönük göğüsler dolu dolu şimdi. Dua et bol bol bende ediyorum cnm bebişinin adını ne koydunuz söylemek istersen tabi :)[/QUOTE]
Cidden bundan boype ogunlerin arasini ac diyen doktorlara kulagimi tikiyacagim. Her bebegin kendi dinamigi var bence de. Deniz sık emerdi ama zaten hemen dolmazdi gögsüm. Aralikli emince kusmasi da cok artiyor sut fazla gelince. İstedikce vermek en guzeli

Nasil yapti kendilihinden mi sen birsey yaptin mi
Kakasını yapmadan1 saat önce bi çay kaşığı zeytinyağı verdim bide üstüne üç çay kaşığı su verdim .Elimin ayası kadar ya var ya yok kaka yaptı devamı gelir dedim ama yok pazartesi den beri yapmadı dün akşam fitil verdim oda fayda etmedi bugün bir kez daha vereyimmi yada düzeni mi böyle olacak bilmiyorum

Cidden bundan boype ogunlerin arasini ac diyen doktorlara kulagimi tikiyacagim. Her bebegin kendi dinamigi var bence de. Deniz sık emerdi ama zaten hemen dolmazdi gögsüm. Aralikli emince kusmasi da cok artiyor sut fazla gelince. İstedikce vermek en guzeli[/QUOTE]

Bence de çok takılmamak lazım. Benimki 1,5 saatte 1 emiyor. Gerçi bizim doktorumuz karışmıyor. Kilo alımını fazla bulmuştu ama oğlum açlıktan başka birşeye aglamadigi için bozmayalim rahatını. Alıştığı düzene devam dedi.

Masallah canim. Ayda 1kg cok iyi tabiki:) ayy ben de bugun okula gittim rapor goturdum. Okullar kapanana kadar rapor alip yaz tatiline basliycam ben de kismetse. Senin icin zor surec basliyor desene.

Nerden ne marka aliyorsun canim? Sutu az olan arkadaslarim var tavsiye edecegim. Belli olmaz benim de azalirsa fln ben de alirim.

Kızlar bugn 2. ay aşılarını olduk. Eve geldikten yaklaşık 2-3 saat sonra aşırı derecede ağlamaya başladı. Canı yanıyor gibi gözleri yaşlı yaşlı ağlıyor, kıvranıyor. Bu durumu yaşayanınız oldu mu? Yan etki olarak ateş yapabilir demişti hemşire ve calpol vermişti. Ben de bi çare bir çay kaşığı calpol verdim. Henüz ateşi yok ama çıkabilir diye. Memede bile ağlıyor çaresiz kaldım, normal mi dersiniz doktora götürsem mi?

Cidden bundan boype ogunlerin arasini ac diyen doktorlara kulagimi tikiyacagim. Her bebegin kendi dinamigi var bence de. Deniz sık emerdi ama zaten hemen dolmazdi gögsüm. Aralikli emince kusmasi da cok artiyor sut fazla gelince. İstedikce vermek en guzeli[/QUOTE] kesinlikle canım kaçtane hemşiyireyle görüştüysem nekadar isterse ver dedi erkek doktorlar bence bu konuda akademik düşünüyorlar dediğin gibi o dinamiğin dışına çıkınca anormallik oluyor mutlaka.

baharinbahcesi bu arada yakupta parmağını gözüne soktu biraz ağladı ama birşey yok gibi eldiven de takamıyorum ellerini çok emiyo napıcam bilmiyorum tırnak olmasa bile göze gelmesi çok kötü oluyo oynar gibi sokmaktan kaçkere kurtardım

LifeandFeel canim adi göktan eşimin el bab da şehit olan bir arkadaşınun adu zeytinyağı bana misin demiyor hiç fayda etmiyor fitil verdi dr onu kullanıyorum şimdilik bol bol dua edin bize kumrudeniz keşke öyle olsa çoğu akranlarından geri de oluyor gelişim motor beceri olarak malasef baharinbahcesi Sizin bıngıldak ne kadar açık bizde d vitamini kullanmıyoruz

Masallah canim. Ayda 1kg cok iyi tabiki:) ayy ben de bugun okula gittim rapor goturdum. Okullar kapanana kadar rapor alip yaz tatiline basliycam ben de kismetse. Senin icin zor surec basliyor desene.
Rapor işi nasıl hallettiniz? Bende alacaktım kızım çok küçük hatta ise başlamak da istemiyorum

Ayy benim kızımda ayni yapıyor onu gözüne sokuyor çiziyor hatta bende kaç kere kurtardım da gene aynı niye öyle yapıyor kı

Selam kızlar epeydir giremiorm nası gidio annelik :)
Annemle muhteşem valla yarın da ise başlıyorum ya hiç de gitmek istemiyorum kızım çok küçük hala dinlenemedim ne yazikki..
Bacağım uyuşuyor bel ağrısı çekiyorum spinal sezaryenle oldum ilkinde bu kadar çekmedim ikincisinde inanılmaz ağrı var ayağım uyuşunca basamiyorum çok yorgunum hele gece uykusuzum. Kızım olunca unutuyom herşeyi işte kv görümce bakacak bebeğime. Yarım gün çalışcam bı kere sagdigim sütü verilecek kaşıkla. 75cc doldurdum sütü yeter mı acaba ya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…