2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Selam kızlar epeydir giremiorm nası gidio annelik :)
Annelik muhteşem valla yarın da ise başlıyorum ya hiç de gitmek istemiyorum kızım çok küçük hala dinlenemedim ne yazikki..
Bacağım uyuşuyor bel ağrısı çekiyorum spinal sezaryenle oldum ilkinde bu kadar çekmedim ikincisinde inanılmaz ağrı var ayağım uyuşunca basamiyorum çok yorgunum hele gece uykusuzum. Kızım olunca unutuyom herşeyi işte kv görümce bakacak bebeğime. Yarım gün çalışcam bı kere sagdigim sütü verilecek kaşıkla. 80 cc doldurdum sütü yeter mı acaba ya:/

Çok güzelmiş adıyla büyüsün göktan zeytinyağını ılık tut altını açtığında karnına sür poposuna sür fitile ek olarak oda yumuşatır karnını rahat yapar ama mutlaka mamayı değişmeyi dene cnm çok öpüyorum oğlunu da inşallah herşey yoluna girer sen en kötüsü ne şartlıyorsun kendini herşey güzelde gelişebilir nörolojik bir problemi olmayabilir cnm

Benim oğlumu anlatmışsın aynı durum bendede var. Neredeyse 10 gün oldu özellikle gece 12 den sonra ağlamaya başlıyor zor susturuyorum. Meme verdiğim Zaman bir kere çekip ağlamaya başlıyor 2 saate zor uyutuyorum gece bazen yeşil kaka yapıyor kulağımı ağrıyor anlamadım.

75 cc bir ogunune bile yetmez canm bnm kizim 3-4 saatte 1 120 cc filan iciyor

Kızlar burda sormuştm bebegım uyurken gözunu yukarıya kaldırıo normal mi die bş kaç ark.lada knşmuştm acaba internette epılepsı gbı seler yazıodu.bgn cocuk nörolojısıne götrdm uyumaya yakın,uyandıktan snr ole seler cok normalmş.dr.süt icinde dedıkı hayvanda ot,insanda et

Doydugundan emin misin bnm kizim acken bu dediklerini yapiyor midesinde 10 cc lik boslukta olsa onu doldurmadan uyutamiyorum malesef
Ayrica arkadaslar yesil kakaya tam beslenemedigi icin olur demislerdi

75 cc bir ogunune bile yetmez canm bnm kizim 3-4 saatte 1 120 cc filan iciyor
Canım ben şöle bı şey yapıcam sabah 7de iyice emzirip kvye bırakıcam 7:30 ta evden cikicam 9:30-10 da verilecek öğlen işten 12 de cikicam 1 Dr felan evde olurum o zaman emzircem işte nasıl olcak bensizlige nasıl alışacak bilemiyorum AÖF sınava girdim geçen gün o zaman sıkıntı olmadı geldiğimde yeni uyanmıştı ya 75-80 CC çıktı birazcık daha doldurayim ya

Doydugundan emin misin bnm kizim acken bu dediklerini yapiyor midesinde 10 cc lik boslukta olsa onu doldurmadan uyutamiyorum malesef
Ayrica arkadaslar yesil kakaya tam beslenemedigi icin olur demislerdi
Karnı açken yapıyor sütüm olduğu halde emmiyor. Sürekli ağlıyor sancısı oluyor kızarıyor morarıyor en son ağlamaktan yoruluyor uyuyor. Yeşil kaka içinde yengeler eltiler kulağı ağrıyor büyük ihtimal dediler. Dr gidicem yarın sorarım bu yeşil kaka nedenini.

Bugün benim oğlum çok durgun ya emmesinde sorun yok, hapşırma, öksürme de yok ama durgun nedense. Hasta değildir inşaallah. Vallahi annelik ne zormuş, huysuz olsa sıkıntısı mı var, durgun olsa nesi var

Canm allah kolaylk wersn calsma işi zor walla kaç aylk oldu bebiş bi öğün yerer bence ama sen yinede yedekli bırak doymazsa die sırt ağrıları hepimzde wardr heralde

Ay bende alıp denesem mı? Kilo yaptı mı sende? Nette bazıları kilo yapıyor yazmıştı..

Bu ara iştahım arttı ama sadece onun etkisi midir bilemiyorum.

Nerden ne marka aliyorsun canim? Sutu az olan arkadaslarim var tavsiye edecegim. Belli olmaz benim de azalirsa fln ben de alirim.

Eczaneden aldım ben Solgar 'ın ancak Gnc'nin de varmış.

Memur arkadaslar size sorum var.
Ben doktordan rapor aldim 10 gunluk sonra 10 gun daha veririm daha veremem heyete girer diyor. Ama buhun okula gittim mudur yard. verebilir parca parca dedi. Hangisi dogruyu soyluyor nereden ogrenebilirim? Bana toplamda 40 gun fln rapor lazim.

Canm allah kolaylk wersn calsma işi zor walla kaç aylk oldu bebiş bi öğün yerer bence ama sen yinede yedekli bırak doymazsa die sırt ağrıları hepimzde wardr heralde
69 günlük oldu yarın 70 gün.. ve ise başlıyorum yarım gün işte. 75-80 CC sagdim daha sagcam herade

Noldu bu çocuğa yaa gündüz 4 saat uyuyan çocuk sabah 6dan beri uyanık banyo yaptı halbuki uyuması lazım karnıda tok bez değiştirmekten bi hal oldum uyumuyo offf ne güzel uyurdu ev işimi banyomu kişisel bakımımı yemeğini yapardım yok 2 gündür uyumuyo

Kızlar sizinde bebeklerinizin kulakları hergün akıyomu ben dün temizledin bugün yine koyu sarı akıntı var acaba çok sallıyorum ondan mı oluyo

Canım ateşi olmadıkça calpol verme dr lar ısrarla söylüyo aşınında etkisini azaltiyomus

Canim soyle soyliyim oglum 1 aylikken 100-110 cc iciyordu. 2 aylik bir bebek en az 120cc icer her ogunde ona gore tedbirli git. Bide cay kasigiyla ver ver bitnez biberonla ver istersen 1 ogunden bisi olmaz

Canim soyle soyliyim oglum 1 aylikken 100-110 cc iciyordu. 2 aylik bir bebek en az 120cc icer her ogunde ona gore tedbirli git. Bide cay kasigiyla ver ver bitnez biberonla ver istersen 1 ogunden bisi olmaz
@orkidekaramel cnm kaşıkla o kadar yiyemez yorulur yiyene kadar daha çok acıkr bence doğal akış bi biberobla verebilirsiniz istersen ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…