2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim soyle soyliyim oglum 1 aylikken 100-110 cc iciyordu. 2 aylik bir bebek en az 120cc icer her ogunde ona gore tedbirli git. Bide cay kasigiyla ver ver bitnez biberonla ver istersen 1 ogunden bisi olmaz
@orkidekaramel bence de canım biberonla verin kaşıkla dökülür yarısı çok açken hele hiç dayanamıyolar kafa sallıyolar o ara yarısı dökülüyor ben ilk kızımda bi dönem kaşıkla besledim mamanın yarısı gidiyodu vall alışkın da değilse kv falan çok zorlanır

@orkidekaramel cnm kaşıkla o kadar yiyemez yorulur yiyene kadar daha çok acıkr bence doğal akış bi biberobla verebilirsiniz istersen ama sen bilirsin

Evet kasikla ben de 1 kez denedim baktim hep dokuldu gitti bi daha da vermedim yazik gunah

Kizlar kontrolden geldik.. 1 kilo almisiz bi ayda.. pers yada cuma saglik ocagina asilarimizi olmaya gidicez.. rota asisini sordum 2. Aya onermedi cok asisi var 3. Ayda baslarsin dedi.. 3-5-7 aylarda 3 doz olani onerdi daha uzun sure koruyormus. Rota yaptiran varmi?

Saat 3 ten beri emip emip uyuyor yavrum. Böyle olan var mı ya aranızda? Canım sıkılıyor çok neden böyle durgun ki

Kızlar sizinde bebeklerinizin kulakları hergün akıyomu ben dün temizledin bugün yine koyu sarı akıntı var acaba çok sallıyorum ondan mı oluyo
Bnm kizimin kulaginda hic akinti olmuyor bnyodan banyoya temizliyorum ama akinti gormedim
Saat 3 ten beri emip emip uyuyor yavrum. Böyle olan var mı ya aranızda? Canım sıkılıyor çok neden böyle durgun ki
Bnm kizimda dun oyleydi bugun sabahtan beri uyanik
Bazi gunler enerji topluyorlar bnce

Biz aynı durumdayız. Uykuya ihtiyacı var diye düşünüyorum geçtiğimiz gün hiiç uyumamıştı anca dengeliyordur

Ay inşaallah öyledir, hasta diye ödüm kopuyor.

Bnm kizimin kulaginda hic akinti olmuyor bnyodan banyoya temizliyorum ama akinti gormedim

Eşim de öyle söylüyor ama ne bileyim işte. Hiç uyumasa neden uyumadı derim ama hasta mı diye korkuyorum.

Kızlar sizinde bebeklerinizin kulakları hergün akıyomu ben dün temizledin bugün yine koyu sarı akıntı var acaba çok sallıyorum ondan mı oluyo

Hiç akıntı görmedim ben canım kulağında, içini çok temizlemiyorum zaten dışına atıyor kiri onu alıyorum ama dediğim gibi akıntıya hiç rastlamadım.

Ben akıntıya denk gelmedim hiç banyodan sonra bebek için olan kulak çubuğu ile temizliyorum aslında daha çok suyunu alıyorum , akıntı önemli olabilir canım bi dr a danış istersen

Kizlar bebegim surekli alttan zart zurt birakiyor :)
Gunde en az 10-15 kere gazini yapiyor birde o kadar sesli yapiyorki misafir filan olunca bn utaniyorum o derece
Sizin bebislerin gaz durumu nasil

Kizlar bebegim surekli alttan zart zurt birakiyor :)
Gunde en az 10-15 kere gazini yapiyor birde o kadar sesli yapiyorki misafir filan olunca bn utaniyorum o derece
Sizin bebislerin gaz durumu nasil
Bizimki de aynı durumda çök ağızdan değil hep alttan ve sesli bebek yapiyo dese başka biri inanmam :)

Canım arada Bizimki de yapiyo önemli olan karnının tok olması ateşi vs yoksa uyusun bazen bizde fazla uyuyasımız gelmezmi ben öyle düsünüyorum emiyormuş derdi olsa yemekte istemez bi günlük biseydir uzarsa dr a sor ama bence normal

Hiç akıntı görmedim ben canım kulağında, içini çok temizlemiyorum zaten dışına atıyor kiri onu alıyorum ama dediğim gibi akıntıya hiç rastlamadım.
Akmadan kastım koyu sarı katı pislik dışında oluyor siliyorum yine oluyor ayyy yavrum yoksa ondanmı huzursuz

Tirnaklariyla cizmesin de kuzu, Allah koruyor meleklerimizi

Kizlar bebegimi ince filede yikiyordum agirlasinca bacagini kesmeye basladi ben de cikardim kuvete yatirip yikadim ama kuvetin ici de dumduz degil mecbur bi elimle sirtini kafasini destekliyorum kolum kopuyo. Siz nasil yikiyorsunuz? Kalin ici dolgulu file mi alsam?

Akmadan kastım koyu sarı katı pislik dışında oluyor siliyorum yine oluyor ayyy yavrum yoksa ondanmı huzursuz

Canım bence sor, öyle bir şey varsa belki ağrı da yapar çünkü yavruna.

Ay benim ilk defa oluyor ne bileyim. Çok şükür ateş, huzursuzluk ya da iştahsızlık da yok. Yarın da böyle olursa arayacağım zaten doktoru canım çok sağol.

Bilmiyorum ki canim, kucuk oldugunu biliyorum sadece. D vitamini bingildagin erken kapanmasina neden olabiliyormus. O nedenle 3.aydan sonra baslayacagiz sanirim

Tmm canım çok sağol 2. Ayı beklemeyelim ozaman doktora gidelim

Can'ım annem o fileyi hiç kullanmadı. Küvetine bir havlu serip biraz su döküyoruz bebişi de içine yatırıyoruz. Öyle yıkıyoruz, sonra sırtı ve kafası için annem kol altlarından tutuyor. Ben hala su dökme aşamasındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…