2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dün 2 ay aşılarını yaptırdım rotayı 3. aya dedi o gün huzursuzdu ates olmadı ama gece aglayarak uyandı hep zor bi geceydi neyse ateş olmasında idare ettik bugün bi problem yok gibi 700 gr almış 58 santim olmuş iyi dedi gelişimi 5.800 oldu 3.900 doğdu sıkta emziriuorum ama cok almamıs ebe iyi dedi bana pek iyi gelmedi 8 cm uzamis sizce iyimi

Kızlar bir konuda yazmak istiyorum. Göğsümde ele gelen yuvarlak bir kitle vardı. Süt bezesi vs sanmıştık ama içim rahat etmeyince usg çektirdim. Fibroadenom varmış, emzirmeden önce çıkmış hatta büyümüş bile. İyi huyluymuş bunlar kötü birşey yok ama önemli olan şu ben meme muayenesi yapmamıştım kendime, kötü huylu olsa bu boyutta hiç iyi olmazdı dedi dr. İhmal etmemek lazım şu elle kontrolleri.

Ben kalın içi dolgulu kullanıyorım canım memnunum ondan .Sen tek mi yıkıyorsun biz eşimle ya da annemle yıkıyoruz fileye yatırıp.

Peki sizin kuvette oturma yeri var mi? Iste bizde o oturma yeri sebebiyle ben sirt ustu yatiramiyorum.

Ben kalın içi dolgulu kullanıyorım canım memnunum ondan .Sen tek mi yıkıyorsun biz eşimle ya da annemle yıkıyoruz fileye yatırıp.
Esimle yikiyorum. O su dokuyor. Incecik fileler var ya ondan vardi ama bebek agirlastikca diz arkalarini kesmeye basladi ben de attim onu:) dolgulu file alayim en iyisi. Oturmaya daha cok var

Esimle yikiyorum. O su dokuyor. Incecik fileler var ya ondan vardi ama bebek agirlastikca diz arkalarini kesmeye basladi ben de attim onu:) dolgulu file alayim en iyisi. Oturmaya daha cok var
Benim küvetin içi düz, ince file de aynı şekilde keser diye almamıştım.Kalın file iyi oluyor ondan al canım. Benimki bundan bir de köpükler var ama onlardan kullanmadım iyiyse ondan da alabilirsin

Eklentiler

• IMG_5028.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
İçi dolgululardan al canım rahat oluyo yumuşacık tek yıkıyorsan hele kesin al biri olsa havlu köy yıka dicem ama tek zor oluyo

Biz mahvolduk bugün sabahtan ayağumda bir tabak çorba sadece içebildim. İlkdefa gözünden yaş geldi yavrucuğum un

Kızlar,ben bugün iş başı yaptım yavrum evde çok huzursuz olmuş. Ne menem bişeymiş küçücük yavruyu evde bırakıp işe gitmek. Yavrum beni bulunca yapışıp ayrılmıyor benden
Ayy kıyamam çokta küçük kim bakıyo sen yokken ne düşüncesiz şu konu keşke daha uzun izin olsa çok bebekler daha

Kızlar,ben bugün iş başı yaptım yavrum evde çok huzursuz olmuş. Ne menem bişeymiş küçücük yavruyu evde bırakıp işe gitmek. Yavrum beni bulunca yapışıp ayrılmıyor benden

Oyun kıyamam kuzuya. Birçoğumuz işbaşı yapacak ama seninki çok erken oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…