2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizim an itibariyle uyudu tam 20 saat uyumadi bakalim ne kadar uyuyacak
bir derdide yok gibiydi ama surekli mizirdanip durdu tam kizacam yuzume bakip piskin piskin guluyor sanki hissediyor
Bu kiz beni parmaginda oynatacak ya hayirlisi

Kizim an itibariyle uyudu tam 20 saat uyumadi bakalim ne kadar uyuyacak
bir derdide yok gibiydi ama surekli mizirdanip durdu tam kizacam yuzume bakip piskin piskin guluyor sanki hissediyor
Bu kiz beni parmaginda oynatacak ya hayirlisi
Büyüme atağımı geçiriyor bizimkiler acaba maçında doğmuş tu bebeğin cnm

Erkek canım bebeğim 8 cm ı 1 ayda değil doğduğundan buyana uzamış 49 cm doğdu ben 37 haftalık acil sezeryanla doğum yaptım kaşıntı sebebiyle
Anladım tatlım zaten ilk 3 ay 10 cm civarı uzamaları gerekiyor seninki maşallah 8 cmini uzamış bile :) kilosu da iyi bence ilk ay da epey iyi almış zaten dert etme derim.

Kaçgecedir 4 ten sonra kıvranan ve kendi uyuyamayan çıkardığı seslerden beni de uyutmayan ya da göğsümde uyuyan kızımı yüzüstü yatırdım tüm kıvranmalar şıp diye kesildi uyudu çocuk gelin görün ki ya kusarsa ya boğulursa diye ben yine uyuyamıyorum

Anladım tatlım zaten ilk 3 ay 10 cm civarı uzamaları gerekiyor seninki maşallah 8 cmini uzamış bile :) kilosu da iyi bence ilk ay da epey iyi almış zaten dert etme derim.
Zaten dr normal dediği için çok takmadım benim diğer oğlan daha bi itiydi alışkanlık heralde bugün büyügün kontrol kartına baktımda 2 aylıkken ondan icime dert oldu ama bu erkenden doğdu bunada şükür çok anlamadık iyidi kilosu doğduğunda dogru diyosunuz kizlar normal sanırım büyütmeyim :) tesekkürler cvplar için

Kafası yansa nefes alıyordur canım biraz sende uyu ama derin değil tabi :)

Bence de canım her ay birbirini tutmaz zaten.Seninki maşallah haftasına göre iyi doğmuş kilosu benimki 3100 doğdu 2900 e indi 3900 oldu ilk ay şimdi de 5 olmamıştır daha tahminim anne karnında da hep bir hafta geriydi çocuğun yapısı öyle demek ki ben de eşim de zayıfız ilk kızım da hep zayıftı kabullendim galiba bu durumu normal sınırlar içinde olduğu sürece dert etmemek lazım sanırım zaten kiloyu her yaşta alır boyları uzasın yeter.Seninki bizden daha iyi canım :)

ruzigarr ben oyle yikiyorum canim bir eliyle destek tutuyorum esimde su dokuyor sadece. Kisin bu sekilde yikayinca bebekte suyun icinde kaldigi icin usumemis oluyor ama yazin file mantikli

Kizim dun aksam yine huzursuzdu kizlar banyo yaptirdim ustune uyudu cok sukur sabah doktora goturecegim

Tamamen olmasa da yan canım burnu açık nefes alıyor kendini kurtarır berhalde di mi zaten kafayı kaldırıp döndürebiliyor çünkü
Daha uyumadımı sen :) yat artık uyanacak çocuk bende bugün sabahladım resmen 3 ten sonra ayaktayız kurtarır canım tabi tedbiri elden birakma

Kizim dun aksam yine huzursuzdu kizlar banyo yaptirdim ustune uyudu cok sukur sabah doktora goturecegim
Bisey yoktur insallah zaten bu huzursuzluklara dr da bisey bulamiyo götürüyordum büyük oğlumu bizde çok ciddi uyku problemi vardı çocuğun gözleri kırmızı kalemle çizmis gibi kıpkırmızıydı benim gözaltı mor ağıllık oldum kaçkere uykusuzluktan kalpte ritim bozukluğu falan cıktı o derece bi yolunu bulamadılar 2 yıl değişmedi şükür şimdi normale döndü aradada bi huzursuz diye götürüyordum ateşi yoksa yemesi normalse sıkıntı yoksa bisey yoktur gazdır falan diyodu git bakalım haber ver bizede

ruzigarr ben oyle yikiyorum canim bir eliyle destek tutuyorum esimde su dokuyor sadece. Kisin bu sekilde yikayinca bebekte suyun icinde kaldigi icin usumemis oluyor ama yazin file mantikli
Bende şuan bi miktar suyun içind e yıkıyorum bi kafası dışarda kaliyo üsümüyo iyi oluyo yaza file yada ben direk düşün altındaki çeşmede yikiyom yazın :)) hemencik rahat oluyo

Kızlar mis kokulu bebişlerı opüorum.oğluşum nedense hep sol tarafa yatıo bakıo,hanı isterse sağ tarafa kndısı cevırıo ama genelde sol.sağa yatrsam bile sola donuo.yastık koyuyorum iteklemş yıne sola dönmüş sizlerde bole bişe var mı

Banyo sadece bizde ters tepiyo dün yıkadım mahvoldu benimde dün sabah 6 buçuktan şimdiye 5 saat uyudu keşke banyo bizde de işe yarasaa

Bizim oğlanda hep sağa dönüyordu, hatta düzleşme oldu sağ tarafta. Yastıklarla destek koydum, reflü yatağında kendini kaydırıp gene yastıklardan kurtulup sağa dönüyordu. Şimdi yüz üstü hariç uyumuyor, o yüzden sağa dönme olayımızdan kurtulduk ama kafası normale döner mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…