2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar merhaba size bir sorum var.Dun dışarı ciktik ve eve geldigimizde bebegi yikayip emzirip yatirdim o da biraz fazla uyudu 3 bucuk saat kadar benim sag gogsum cok agrimaya basladi uyanmayinca bende pompa ile sagdim uyaninca da emzirdim oradan ama gecmedi agrisi bazi yerlerine bastirinca aciyor sanki sis gibi ama şişlik de yok görünürde soğuk ve sicak kompres yaptim az duzeldi sabah tekrrar emzirdim ama hala agrim var azalsa bile oneriniz var mi gecer insallah hic boyle olmamisti ilk kez basima geliyor bu arada baska ates halsizlik gibi seylerim yok ucu da agrimiyor sut kanallarının oldugu yer kolumu bile kaldırsam aciyor

Tmm ben de aliyorum hemen o fileden

Arada tek yikiyorum haklisin boyle zor

Yok 10 +10 seklinde verecek o zaman da mi heyete giriyor?

Eylulde zaten ucretsiz izin alicam cnm ondan kullaniyorum
10 +10 heyete girmez canim ben sene icinde aldim tek dr yazdi once 10 gun verdi sonrasi kontrol yazdi kontrole gidince de 10 gun daha verdi hamileyken kanamam olmustu o zaman..Simdi de alacagim 10+5 isimi gorecek

brnim
Ya hakikaten anneler kv ler nefret ediyo fileden niye anlamadım bence tek yıkaya bilgiyiz ya ondan :)) karışamadıkca canları sıkılıyo
hemen hemen 16senelik evliyim 3 çocuk büyütüyorum hepte fileyle yıkıyorum çocukları kv her defasında söylenir cocuğun sırtı suya değecek diye böyle cocuk cok korkuyomuş allahtan bebeğimin yıkamasına denk gelmedi ama laflarıyla yetişti.Bu file olayını benim annem çok sevdi Bi helal paran varmış buna vermişsin diyor

Kizim an itibariyle uyudu tam 20 saat uyumadi bakalim ne kadar uyuyacak
bir derdide yok gibiydi ama surekli mizirdanip durdu tam kizacam yuzume bakip piskin piskin guluyor sanki hissediyor
Bu kiz beni parmaginda oynatacak ya hayirlisi
kızma annesiküçücük bir yavrucak o vardır bir bildiği

Büyüme atağımı geçiriyor bizimkiler acaba maçında doğmuş tu bebeğin cnm
Bilmiyorum ama tek bakmak cok zor ya geceleri esim yardimci oluyor ama emdirmek icin yine kalkiyorum en azindan gunduzleri yanimda biri olsa ara ara dinlenebilirdim
13 martta dogdu seninki sne zamn dogdu cnm
Banyo deniyor musunuz canım öyle durumlarda benim kız banyolardan sonra çok uzun uyuyor bi rahatlatıyor sanırım çocuğu yoruyor da hemen uyuyor
Banyo yaptiracak dermanim bile kalmadi 6 dan 9 a kadar uyudu cok sukur
simdi emdirdim geri yatirdim insallah uyur

14 ünde canım bende tekim öyle zorki bebek durmayınca tek olmak çok zor ağlamasın morarmasın diye dünden şimdiye sadece azbirşey ekmek ve bir tabak çorbayla duruyorum bebeği ayağımdan indirmiyorum sırf vücudu dinlensin normale dönsün diye. Poposu çok feci pişmişti dün akşam onu rahatlattım ama artık bikere huysuzlandı susturması çok zor oldu onun gözünde yaşı gördük sıra bende ağladım

Kızlar bebişleriniz sabit bir noktaya bakıp dalıyormu hiç 2-3 gündür siyah yada beyaz yerlere bakıp dalıyor normal mi acaba yaşayan varmı aynı durumu

Daha uyumadımı sen :) yat artık uyanacak çocuk bende bugün sabahladım resmen 3 ten sonra ayaktayız kurtarır canım tabi tedbiri elden birakma
Uyumuşum canım o da 3 saat uyudu dünya varmış bi daha sabahları yüz üstü yatırayım valla ne çektim kaç gündür :)

Olmaz mı aynen benimki de sola yatıyor. Sağa da çeviriyor bazen ama en çok sol seviyor

Bnm kizim normalde sakindi gece 2 kere filan kalkiyordu ama dunden beri cok huysuz
Surekli kucagimda duruyor tam yatoriyorum yine mizirdanmaya basliyor
Sen birde surekli teksin Allah yardimcin olsun

Kızlar bebişleriniz sabit bir noktaya bakıp dalıyormu hiç 2-3 gündür siyah yada beyaz yerlere bakıp dalıyor normal mi acaba yaşayan varmı aynı durumu
Bnm kizimda oyle
Sanki gozu acik uyuyor gibi
O an ses duyuncada irkiliveriyor

Benimki hep yüzustu ama kafa sola dönük çoğunlukla

Ankaralı anneler bebeklerinizi hangi çocuk druna götürüyorsunuz? Ben ilk ay aile hekimliğine götürdüm ama 2. Ay itibariyle sabit bir dr umuz olsun istiyorum önerebileceğiniz biri var mı?
Canm ben k.örende bi yer var oraya götürüyorum birde subayevlerinde orhan pekuz diye bi dr var gidenler gayet memnun.k.örende ben akbak cocuga götürüyorm

ruzigarr canım ben ilk kızımda file kullandım, bu sefer daha değişik bir şey aldım çok memnunum. Duşta falan da yıkamak için iyi oluyor. Daha pratik ve bebek için daha rahat geldi fileye göre. Sevi bebe banyo hamağı adı. Bir kaç farklı kullanımı var.

Zynpunb canım benim de büyük kız için bıngıldağı küçük dendi çok çok üzülüp kabuslar yaşamıştım, kafa takibi yapıldı ve allaha şükür hiç bir sorun yok. D vitaminini kesmeyin demişti doktor ama ben korkup kesmiştim. Bu kızıma da aynı şey söylendi, bu sefer korkmadığım için veriyorum d vitamini

Canm 1 ay da mi 8 cm uzamis ? Bizimkide buay 800 gr almis doktor yeterli beslenememis dedi bize hatta baska bi dr cok az almis bu cocukta gelisim geriligi olabilir diyip canimi sıktı

Kızlar,ben bugün iş başı yaptım yavrum evde çok huzursuz olmuş. Ne menem bişeymiş küçücük yavruyu evde bırakıp işe gitmek. Yavrum beni bulunca yapışıp ayrılmıyor benden
Allah yardımcın olsun ya gün icinde nasil besleniyor yavrun ? Bazen sirf bu yüzden calismadigima şükür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…