- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.061
Valla bilemiyorum canım, uyumayı geçtim bir de huysuzlanıyor banyodan sonraneden acaba ya kulağınamı su kaçıyor acaba yoksa iyi yoramıyormuyuz banyoda
Sırt üstü aynı tarafa yatınca o tarafta düzleşme oluyor canım yüz üstünde sıkıntı yok , benim oğlanın sağ taraf inşallah düzelir yaBenimki hep yüzustu ama kafa sola dönük çoğunlukla
Aynen Sanki uykuya Dalıcak gibi yapıyor kaç aylık sizin bebişBnm kizim normalde sakindi gece 2 kere filan kalkiyordu ama dunden beri cok huysuz
Surekli kucagimda duruyor tam yatoriyorum yine mizirdanmaya basliyor
Sen birde surekli teksin Allah yardimcin olsun
Bnm kizimda oyle
Sanki gozu acik uyuyor gibi
O an ses duyuncada irkiliveriyor
D vitaminini kestirirler diye biliyorum ben de erken kapanmasına sebep olabiliyor nolur nolmaz yine kesseniz mi acaba hani diğerinde olmamıştır ama bunda olası tutar Allah korusunruzigarr canım ben ilk kızımda file kullandım, bu sefer daha değişik bir şey aldım çok memnunum. Duşta falan da yıkamak için iyi oluyor. Daha pratik ve bebek için daha rahat geldi fileye göre. Sevi bebe banyo hamağı adı. Bir kaç farklı kullanımı var.
Eki Görüntüle 1991191
@Zynpunb canım benim de büyük kız için bıngıldağı küçük dendi çok çok üzülüp kabuslar yaşamıştım, kafa takibi yapıldı ve allaha şükür hiç bir sorun yok. D vitaminini kesmeyin demişti doktor ama ben korkup kesmiştim. Bu kızıma da aynı şey söylendi, bu sefer korkmadığım için veriyorum d vitamini
Keçiören bize uzak canım ya çoksağol yine de önerin için.Canm ben k.örende bi yer var oraya götürüyorum birde subayevlerinde orhan pekuz diye bi dr var gidenler gayet memnun.k.örende ben akbak cocuga götürüyorm
50 gunluk oldu bu aralar daha cok yapmaya basladiAynen Sanki uykuya Dalıcak gibi yapıyor kaç aylık sizin bebiş
Bizde 2 aylık olduk daha önce yapmıyordu şimdi hemen ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum başka yaşayan varmı acaba normal mi bu durum renklerimi tanımaya çakılıyırlar acaba50 gunluk oldu bu aralar daha cok yapmaya basladi
Bn normal diye dusunuyordum sen boyle diyince iskillendim simdiBizde 2 aylık olduk daha önce yapmıyordu şimdi hemen ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum başka yaşayan varmı acaba normal mi bu durum renklerimi tanımaya çakılıyırlar acaba
Sagol canim geldik eve doktor iyice muayene etti bi sorun yok bebekte muhtemelen gazi vardir dedi. Düzenli biogaila vericem. Bi kac masaj yapti bizim kiz yapti pirt pirtBisey yoktur insallah zaten bu huzursuzluklara dr da bisey bulamiyo götürüyordum büyük oğlumu bizde çok ciddi uyku problemi vardı çocuğun gözleri kırmızı kalemle çizmis gibi kıpkırmızıydı benim gözaltı mor ağıllık oldum kaçkere uykusuzluktan kalpte ritim bozukluğu falan cıktı o derece bi yolunu bulamadılar 2 yıl değişmedi şükür şimdi normale döndü aradada bi huzursuz diye götürüyordum ateşi yoksa yemesi normalse sıkıntı yoksa bisey yoktur gazdır falan diyodu git bakalım haber ver bizede
Rezene anason icmeyi denedin mi canimKızlar günde iki saat beş saat uyumasindan şikayet etmissiniz şükreden :) çünkü benimki hiç uyumuyor dün sabah yediden gece 12ye kadar uyumadı hic biz çok uzun zamandir böyleyiz bazen akşam vakti bı yarım saat uyuyordu artık oda yok malesef dokuzda uyandı ondan önce 3 kere daha uyanmıştı ve daha uyumuyor
benimkide 2 buçuk saatte bir kalkardı emzirir yerine koyardım olucak böyle ara ara işte ama biz sabredemiyoruz yoksa annem diyor hepiniz böyle büyüdünüz çocuğun günü gününü tutmaz. Evet teklik zor eşim birşey istesem getirir al kucağına tut filan desem tutar ama kaçmak için can atışı beni rahatsız ediyor bende hiç vermiyorum ona ozaman daha da bi zor oluyor.Bnm kizim normalde sakindi gece 2 kere filan kalkiyordu ama dunden beri cok huysuz
Surekli kucagimda duruyor tam yatoriyorum yine mizirdanmaya basliyor
Sen birde surekli teksin Allah yardimcin olsun
Bnm kizimda oyle
Sanki gozu acik uyuyor gibi
O an ses duyuncada irkiliveriyor
aynı demek hepsinde uyku yapacak diye birşey yok ben hariç 2 kişi daha yıkadı bebeği sonuç aynı bu bebeklerimizin kişiliğiyle alakalı bence :)Bizimki De duş alınca ayarı kaçıyor. Uyumuyor, birtek dün akşam yıkadım uyudu :)
evet benimki kaçtır ağlamaktan mosmor oluyo banyo yaptığı gün sadece birkere çok huzurlu oldu okadar doğduğundan beri öyle.Valla bilemiyorum canım, uyumayı geçtim bir de huysuzlanıyor banyodan sonra
Ben kafasini tutarken kolum kopuyo artik agirlasti.ruzigarr ben oyle yikiyorum canim bir eliyle destek tutuyorum esimde su dokuyor sadece. Kisin bu sekilde yikayinca bebekte suyun icinde kaldigi icin usumemis oluyor ama yazin file mantikli
ruzigarr canım ben ilk kızımda file kullandım, bu sefer daha değişik bir şey aldım çok memnunum. Duşta falan da yıkamak için iyi oluyor. Daha pratik ve bebek için daha rahat geldi fileye göre. Sevi bebe banyo hamağı adı. Bir kaç farklı kullanımı var.
Eki Görüntüle 1991191
Bu ilgincmis ve guzel tesekkur ederim bakicam hemen.
@Zynpunb canım benim de büyük kız için bıngıldağı küçük dendi çok çok üzülüp kabuslar yaşamıştım, kafa takibi yapıldı ve allaha şükür hiç bir sorun yok. D vitaminini kesmeyin demişti doktor ama ben korkup kesmiştim. Bu kızıma da aynı şey söylendi, bu sefer korkmadığım için veriyorum d vitamini
Cnm bende kullanıyorum kanguru boba 4 g benımkı insert yastıgıyla kullanıyorumAuralee sen kanguru kullaniyordun ya baska aparat takiyor musun yoksa bildigimiz kanguruya kizini oturtuyor musun? Bende momfortbaby kanguru var ama 3 aydan itibaren diyor?
Kızlar doğum yapali 53 gün oldu, benim kanamam bitmedi Yani günlük ped dolduracak kadar devam ediyor ve hala kırmızı, lekelenme aşamasına bile gecemedim..kendi doktorum başka hastaneye transfer olduğu için farklı bir doktora gittim. Muayene etti, rahim içi temiz parça filan kalmamış. Sorun görünmüyor dedi. Bazen 60gunu bulabilir kanamalar, 10 gün daha bekleyelim gecmezse 5 dk uyutup pihtilari kaziriz dedi benim gibi kanaması uzun süren var mı?
Evet canim beyin gelisiminin olmasi acisindan bingildagin kapanmasini pek istemiyorlar ama kafa cevresi buyuyorsa cok da onemsemiyorlarBizimde bıngıldak nerdeyse kapalı bizde başlamadık o yuzden
Ilk ay verdigi kiloya gore 1400,ikinci ay ise 1270 almisti.Daha önce ayda ne kadar alıyordu canm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?