2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar günde iki saat beş saat uyumasindan şikayet etmissiniz şükreden :) çünkü benimki hiç uyumuyor dün sabah yediden gece 12ye kadar uyumadı hic biz çok uzun zamandir böyleyiz bazen akşam vakti bı yarım saat uyuyordu artık oda yok malesef dokuzda uyandı ondan önce 3 kere daha uyanmıştı ve daha uyumuyor

Aynen Sanki uykuya Dalıcak gibi yapıyor kaç aylık sizin bebiş

D vitaminini kestirirler diye biliyorum ben de erken kapanmasına sebep olabiliyor nolur nolmaz yine kesseniz mi acaba hani diğerinde olmamıştır ama bunda olası tutar Allah korusun

Bizde 2 aylık olduk daha önce yapmıyordu şimdi hemen ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum başka yaşayan varmı acaba normal mi bu durum renklerimi tanımaya çakılıyırlar acaba
Bn normal diye dusunuyordum sen boyle diyince iskillendim simdi

Sagol canim geldik eve doktor iyice muayene etti bi sorun yok bebekte muhtemelen gazi vardir dedi. Düzenli biogaila vericem. Bi kac masaj yapti bizim kiz yapti pirt pirt cig soğan sarimsak yeme karin agrisi yapar dedi. (Buyuklerde sogan ye sut yapar diyo :/ ) 5870 gr 59 cm olmusuz. Rotayi 3 5 arasi öneriyorum dedi haftaya cuma yapilacak. Veremle 3 gun olacak arasinda problem olmaz heralde.. Bizde haberler boyle....
Rezene anason icmeyi denedin mi canim

benimkide 2 buçuk saatte bir kalkardı emzirir yerine koyardım olucak böyle ara ara işte ama biz sabredemiyoruz yoksa annem diyor hepiniz böyle büyüdünüz çocuğun günü gününü tutmaz. Evet teklik zor eşim birşey istesem getirir al kucağına tut filan desem tutar ama kaçmak için can atışı beni rahatsız ediyor bende hiç vermiyorum ona ozaman daha da bi zor oluyor.

Bizimki De duş alınca ayarı kaçıyor. Uyumuyor, birtek dün akşam yıkadım uyudu :)
aynı demek hepsinde uyku yapacak diye birşey yok ben hariç 2 kişi daha yıkadı bebeği sonuç aynı bu bebeklerimizin kişiliğiyle alakalı bence :)

Valla bilemiyorum canım, uyumayı geçtim bir de huysuzlanıyor banyodan sonra
evet benimki kaçtır ağlamaktan mosmor oluyo banyo yaptığı gün sadece birkere çok huzurlu oldu okadar doğduğundan beri öyle.

ruzigarr ben oyle yikiyorum canim bir eliyle destek tutuyorum esimde su dokuyor sadece. Kisin bu sekilde yikayinca bebekte suyun icinde kaldigi icin usumemis oluyor ama yazin file mantikli
Ben kafasini tutarken kolum kopuyo artik agirlasti.

Auralee sen kanguru kullaniyordun ya baska aparat takiyor musun yoksa bildigimiz kanguruya kizini oturtuyor musun? Bende momfortbaby kanguru var ama 3 aydan itibaren diyor?

Merhaba cok sık gıremesemde arada takıp edıyorum sızlerı .. zaman su gıbı valla ne cabuk buyuyorlar. Ben ozellıkle 800 gr az dıyen doktor gelısım gerılıgı var dıyen arkadaslar dr unuzu degıstırın dıyorum.. masallah bence sutunuzde yeterlı onlar mama takvıyesını araya sokmaya calısan drlar bence kı 500 grdan az kılo alıyorsa ay içinde ozaman doymuyor demektır bebıslerınız.

Auralee sen kanguru kullaniyordun ya baska aparat takiyor musun yoksa bildigimiz kanguruya kizini oturtuyor musun? Bende momfortbaby kanguru var ama 3 aydan itibaren diyor?
Cnm bende kullanıyorum kanguru boba 4 g benımkı insert yastıgıyla kullanıyorum
Bebegın boy ve kılosuna gore aparatı kullanıyorsun bence eger momforttada varsa aparat ttmın et daha cok mınnsklar cünku

Kızlar doğum yapali 53 gün oldu, benim kanamam bitmedi Yani günlük ped dolduracak kadar devam ediyor ve hala kırmızı, lekelenme aşamasına bile gecemedim.. kendi doktorum başka hastaneye transfer olduğu için farklı bir doktora gittim. Muayene etti, rahim içi temiz parça filan kalmamış. Sorun görünmüyor dedi. Bazen 60gunu bulabilir kanamalar, 10 gün daha bekleyelim gecmezse 5 dk uyutup pihtilari kaziriz dedi benim gibi kanaması uzun süren var mı?

Benim. Seninle aynı gün doğum yapmıştık, lekelenme şeklindeydi dün baya kırmızı şekilde yeniden gelmeye başladı, 2-3 saatte bir günlük ped değiştiriyorum düşün. Rahim içi benim de temizdi ama haftaya yine gidicem o zamana kadar geçmezse sorcam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…