2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar kanama konusulmus benim de tam gecti diyorum arada kanama geliyor acaba duzensiz bir sekilde adet mi oluyoruz ?Ama bir pedi dolduracak kadar degil kanamalar bir de en son 20 gun once kadar olmustu. Sanki vucut formunu bulmaya calisiyor gibi.

Aynen günde 3-5 günlük ped değişiyorum. Bakalım sana ne diyecek

Benimkisi hiç durmadı canım.

@Auralee sen kanguru kullaniyordun ya baska aparat takiyor musun yoksa bildigimiz kanguruya kizini oturtuyor musun? Bende momfortbaby kanguru var ama 3 aydan itibaren diyor?

Bende kullaniyorum bugun gosterdim doktora kullanabilirsin dedi. Kafasini tutmasi onemliymis tutuyor zaten dedi.evet 3 aydan itibaren diyo kilavuzunda.

Bende kullaniyorum bugun gosterdim doktora kullanabilirsin dedi. Kafasini tutmasi onemliymis tutuyor zaten dedi.evet 3 aydan itibaren diyo kilavuzunda.
Momfortbaby mi canım seninki de ? Bende de o var ama yenidoğan aparatı yok diye kullanmıyordum 3 ayın bitmesini bekliyordum

neden acaba ya kulağınamı su kaçıyor acaba yoksa iyi yoramıyormuyuz banyoda
Benim yormadigim kesin şipşak yıkayıp çıkarıyorum:)) büyük kızım 5 aylıkken kv bir yıkadı 3 defa köpükledi keseledi ters çevirdi düz çevirdi çocuk sabaha kadar uyanmadı ama benimde içim gitti banyodan korkmayan çocuğumu korkuttu

Ay sevinsem mi bilemedim. Benim de icimde hep bir soru isaretidir bingildaginin kucuk olmasi ama takibi yapiliyor kafa gelisimi normal. Bizim doktor vermiyor d vitaminini 4.ayi bekleyelim dedi. Simdilik demire basladik. Deneyimli bir anne olarak sana soruyorum canim. Demiri ilk defa bu sabah ac karnina 8 damla (ferrum) verdim ve sabahtan beri 4 kere kaka yapti ve hala karni agriyor gibi. Demir kaka rengini koyulastirir ama boyle bir etki yapar mi?

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Benim kızım nerdeyse iki aylık ve hala 7-8 kaka yaptığı oluyor.Kakalar genelde mukuslu hardal sarısı ekşi kokulu ve sulu oluyor.Bugün mukuslar artmış gibi ya acaba bir besin alerjisi falan mı var diye şüphelendim.Bazı günler artıyor bazı günler azalıyor çünkü.Kakayı hep emerken yapıyor bir emme seansında 3 bez değiştiriyoruz nerdeyse kakalı sürekli kıvranıyor emerken en son kaka yapıp rahatlıyor.Bugün o mukusları görünce iyice canım sıkıldı.İnternette de bu belirtiler laktoz intoleransı ya da gıda alerjisini falan gösteriyor gibi dr a götürmeyi düşünüyorum artık.

Aynen bende şipşak yıkıyorum birde yormayı deneyim benim görümce kendi usulünce yıkadı 3 gün ardarda e günde güzel uyudu sonra ne oldu bilmem onun yıkamasıda işe yaramadı yine kesin ben çabuk çabuk diye başının etini yemişimdir

Vajinal ultrasonla bakildi mi canim ya da simir testi icin cagrildiginda bakilir belki. Umarim bir sorun yoktur

Dün bakıldı canım smear da alındı. Rahimde parça kalmamış. Rahim içi ve yumurtalıklar çok iyi durumda dedi. Bazen 60 günü bulabilirmis.10 gün daha bekleyelim ona göre bakalım dedi.

Dün bakıldı canım smear da alındı. Rahimde parça kalmamış. Rahim içi ve yumurtalıklar çok iyi durumda dedi. Bazen 60 günü bulabilirmis.10 gün daha bekleyelim ona göre bakalım dedi.
Canim yoktur oyleyse bir durum. Zaten testten sonra kanama oluyor genelde belki bu durum tuz biber olmustur ustune.

Aynen bende şipşak yıkıyorum birde yormayı deneyim benim görümce kendi usulünce yıkadı 3 gün ardarda e günde güzel uyudu sonra ne oldu bilmem onun yıkamasıda işe yaramadı yine kesin ben çabuk çabuk diye başının etini yemişimdir

Bnm kizim gunde 1 bilemedin 2 kere yapiyor hatta dun hic yapmadi bugunde daha gelen giden yok
Ama kakasi ayni tarif ettigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…