2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bnmde ara ara hala lekelenmem devam ediyor doktorum 2 ay snra goruselim
o zamana rahim ancak kendine gelir demisti 10 gun snra gidecem insallah

bezi baya doluyomu yoksa az az mı yapıyor kaka tamda anlattığın gibi bizde 2 kere tek katı yaptı ondada baya yaptı. Sen bi menünü değiştir istersen gözlemle.

northernlights canım, sen bu bebek araç gereci konusunda master falan mı yaptın biyerlerde maşallah ın var
Heheh canım benim masterım genel anlamda alışveriş alanında almadan önce çok derin araştırmalar yaparım her zaman aslında her konuda saçma sapan derin araştırmalar yapmayı severim sen nasılsın? Allah kolaylık versin, bebişi bırakmak çok zor, allah yardımcın olsun, annelik işte insan hep gözünün önünde olsun istiyo

Y yesilagac44 canım ilk kızımda gizlice vermedim, doktor her sorduğunda veriyorum dedim. Doktor sürekli sakın ihmal etme dedi. Bunda da bütün doktorlar vermem gerektiğini bıngıldakla d vitaminin alakası olmadığını söylediler, kızımın kafa ölçüsü küçük değil, gelişmi de çok güzel. yani bu kendi kafama göre yaptığım bir şey değil. İlkinde kendi kafama göre yaptım, sonra kızımın ilk dişi 1 yaşında çıktı
@baharindenizi
canım önemli olan kafa gelişimi, bıngıldak sadece darbelerden beyni koruyan bir yapı, bıngıldağı olmadan doğan bebekler de var, bu bir sorun değil. Benim kızımın bıngıldağı küçük dendi ama geç bile kapandı. Zaten 4. Aydan sonra bıngıldak kapanması normal kabul ediliyor. Çok kafaya takacak birşey değil yani. Doktor bana herkesin kafası bir çeşit dedi, ki haklı. Şu an kızımı soracak olursan gayet iyi maşallah. Allah nazardan korusun beyinsel anlamda gelişimi çok önde bir çocuk. Bütün anne babalar der ya çocuğum dahi diye, o hesap diye düşünme ben hep hafif saftirik bir kız istemiştim aslında ben kabul etmek istemesem de normal normal desemde herkesi hayrete düşüren bir çocuk. Farkındalığı ve algılayışı inanılmaz yüksek, 22 aylık ama çok komplike cümleler kuruyor hatta çok zekice espriler bile yapıyor. Biz kendisine vermeden kendisi bize tuvalet eğitimi verdi bezini çıkardı tuvalete oturmak istedi ve tuvaletini yaptı, o günden beridir de bezsiz. Yani kısacası bıngıldak olayını kafana takma

Ben de varım. Aynı gün doğum yaptık. Benim kanamam 45. Gün falan gibi bitmişti. Hatta abdest aldım, eşimle ilişkiye girdik sorun olmadı Vs. Kontrole gittiğimde de yoktu. Rahim içinde ince bir alan vardı, tekrar gelebilir dedi doktorum. Ama 3 gündür bende de var. Az ama yine de sinir bozucu yani ped takmak zorunda kalıyorum. Bir de günlük pede alerjim var mecburen normal ped kullanıyorum.

Momfortbaby mi canım seninki de ? Bende de o var ama yenidoğan aparatı yok diye kullanmıyordum 3 ayın bitmesini bekliyordum
Yok benimki kraft canım sizinkini bilmiyorum ama zaten bi kac ay sonra cok zor tasinirilar suan bile 10 15 dk sonra sirtin agrimaya basliyor valla

Su bingildak olayini biri bana açıklayabilir mi ya merak ediyorum erken kapanmasi neden kotu bisey? Bana doktor yorum yapmiyor sadece bakiyor elliyor o kdar.

Bu arada vajinasini her banyoda actir kapnmamis ama kapanmamasi icin uhitma dedi. Bi yakinimizinki kapanmis kestiler :/

Açtır derken? Ne yapmak gerekiyormuş?

Vajina kapanması ne canım ılk defa duyuyorum:?

Selam ben kızda 2.5 aylık bugün dr konuştum 2/3 aylarda 8 kakaya kadar normalmiş. Mukuslu, tanecikli ve bol sulu. Hiç bişey olmaz dedi. Bu dönemlerde nırmalmiş. Hatta resmini çekmiştim gösterdim. Bol bol emzir dedi. Kanlı olursa tehlikeliymiş. Aynı sorular bende de mevcuttu. 10 yıllık doktorumuz. Kendisine çok güveniyorum. Doktorunuzla irtibatınız varsa. WhatsApp gönderin bi baksın için rahat eder

Benim hiç kesilmesi. Az az da olsa devam ediyor. Rahimde hiçbir şey görünmüyor. Devam ederse pihtilari kaziriz dedi. Kazitmam muhtemelen doğumunun yaptıran doktoruma giderim birde.

Kızlar ya ben yıne kanama oldum anlamadım gıttı bi hafta oldu kanama bıteli sureklı boyle ya şimdi yıne baya kanama olcam belli yarın doktora gıdıcem nıye boyle olduki 40 ımda hıcbı sorun yoktu canım sıkıldı baya 3 aylık olcaz kanamsız ol az bi zamanım var

Benim hiç kesilmesi. Az az da olsa devam ediyor. Rahimde hiçbir şey görünmüyor. Devam ederse pihtilari kaziriz dedi. Kazitmam muhtemelen doğumunun yaptıran doktoruma giderim birde.
Sendemi sezeryan oldun canım? Ya benımde bı hafta yoktu yıne basladı nedir bu anlamadım

Emziriyomusun kızını ?

Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum.ama güzel gelşlmelerle döndüm :)
Kanamadan bahsetmişsiniz benm de devam ediyor sulu ve pembe sarı gibi akıntım.bıkmış durumdayım geçse de kurtulsak :) doktoruma da daha gidemedim.
Gelelim diğer habere.emzirmeye başladım tam 37.günde.çok şükür.ama sütüm yetmiyor.mama ile takviye yapıyorum.ciddi sütümü arttırmam lazım nasıl yapıcam bilemedim humana ve içiyorum galaktogo kullandım bitti.ne önerirsiniz sütünü arttıran varsa bana acil yazsın :)

Bulgur pilavi incir hurma dereotu ve bol su :) özellikle aksam gec saatte bulgur pilavi ye su iç ve uyu gece baya fazla olur sütün Allahin izniyle.emzirmeye baslamis olmanada cok sevindim canm

Gözün aydın canım bebeğin kokunu ala ala sütünü içicek :)
Sık sık emzirdim bol bol yedim o sık emince zaten çoğalıyo hatta koca tencere bulgur pilavı bitirdiğimi bilirim 1 günde birde stres yapma benimde nerdeyse sütüm çekiliyordu bol yedim sık emzirdim düzeldi nezaman bebe uyusa ben mutfakta su ve birşeyler yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…