- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.101
bende hala leke görüyorum bazen kırmızı bazen sarı leke bazende yoğun kanama beni doktor 40 kontrolünü de çağırma dı acaba kendimmi gitmeliydim
bezi baya doluyomu yoksa az az mı yapıyor kaka tamda anlattığın gibi bizde 2 kere tek katı yaptı ondada baya yaptı. Sen bi menünü değiştir istersen gözlemle.Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Benim kızım nerdeyse iki aylık ve hala 7-8 kaka yaptığı oluyor.Kakalar genelde mukuslu hardal sarısı ekşi kokulu ve sulu oluyor.Bugün mukuslar artmış gibi ya acaba bir besin alerjisi falan mı var diye şüphelendim.Bazı günler artıyor bazı günler azalıyor çünkü.Kakayı hep emerken yapıyor bir emme seansında 3 bez değiştiriyoruz nerdeyse kakalı sürekli kıvranıyor emerken en son kaka yapıp rahatlıyor.Bugün o mukusları görünce iyice canım sıkıldı.İnternette de bu belirtiler laktoz intoleransı ya da gıda alerjisini falan gösteriyor gibi dr a götürmeyi düşünüyorum artık.
Heheh canım benim masterım genel anlamda alışveriş alanındanorthernlights canım, sen bu bebek araç gereci konusunda master falan mı yaptın biyerlerde maşallah ın var
Kızlar doğum yapali 53 gün oldu, benim kanamam bitmedi Yani günlük ped dolduracak kadar devam ediyor ve hala kırmızı, lekelenme aşamasına bile gecemedim..kendi doktorum başka hastaneye transfer olduğu için farklı bir doktora gittim. Muayene etti, rahim içi temiz parça filan kalmamış. Sorun görünmüyor dedi. Bazen 60gunu bulabilir kanamalar, 10 gün daha bekleyelim gecmezse 5 dk uyutup pihtilari kaziriz dedi benim gibi kanaması uzun süren var mı?
Benim. Seninle aynı gün doğum yapmıştık, lekelenme şeklindeydi dün baya kırmızı şekilde yeniden gelmeye başladı, 2-3 saatte bir günlük ped değiştiriyorum düşün. Rahim içi benim de temizdi ama haftaya yine gidicem o zamana kadar geçmezse sorcam ben de.
Yok benimki kraft canım sizinkini bilmiyorum ama zaten bi kac ay sonra cok zor tasinirilar suan bile 10 15 dk sonra sirtin agrimaya basliyor vallaMomfortbaby mi canım seninki de ? Bende de o var ama yenidoğan aparatı yok diye kullanmıyordum 3 ayın bitmesini bekliyordum
Su bingildak olayini biri bana açıklayabilir mi ya merak ediyorum erken kapanmasi neden kotu bisey? Bana doktor yorum yapmiyor sadece bakiyor elliyor o kdar.
Bu arada vajinasini her banyoda actir kapnmamis ama kapanmamasi icin uhitma dedi. Bi yakinimizinki kapanmis kestiler :/
Vajina kapanması ne canım ılk defa duyuyorum:?Su bingildak olayini biri bana açıklayabilir mi ya merak ediyorum erken kapanmasi neden kotu bisey? Bana doktor yorum yapmiyor sadece bakiyor elliyor o kdar.
Bu arada vajinasini her banyoda actir kapnmamis ama kapanmamasi icin uhitma dedi. Bi yakinimizinki kapanmis kestiler :/
Selam ben kızda 2.5 aylık bugün dr konuştum 2/3 aylarda 8 kakaya kadar normalmiş. Mukuslu, tanecikli ve bol sulu. Hiç bişey olmaz dedi. Bu dönemlerde nırmalmiş. Hatta resmini çekmiştim gösterdim. Bol bol emzir dedi. Kanlı olursa tehlikeliymiş. Aynı sorular bende de mevcuttu. 10 yıllık doktorumuz. Kendisine çok güveniyorum. Doktorunuzla irtibatınız varsa. WhatsApp gönderin bi baksın için rahat ederKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Benim kızım nerdeyse iki aylık ve hala 7-8 kaka yaptığı oluyor.Kakalar genelde mukuslu hardal sarısı ekşi kokulu ve sulu oluyor.Bugün mukuslar artmış gibi ya acaba bir besin alerjisi falan mı var diye şüphelendim.Bazı günler artıyor bazı günler azalıyor çünkü.Kakayı hep emerken yapıyor bir emme seansında 3 bez değiştiriyoruz nerdeyse kakalı sürekli kıvranıyor emerken en son kaka yapıp rahatlıyor.Bugün o mukusları görünce iyice canım sıkıldı.İnternette de bu belirtiler laktoz intoleransı ya da gıda alerjisini falan gösteriyor gibi dr a götürmeyi düşünüyorum artık.
Ben de varım. Aynı gün doğum yaptık. Benim kanamam 45. Gün falan gibi bitmişti. Hatta abdest aldım, eşimle ilişkiye girdik sorun olmadı Vs. Kontrole gittiğimde de yoktu. Rahim içinde ince bir alan vardı, tekrar gelebilir dedi doktorum. Ama 3 gündür bende de var. Az ama yine de sinir bozucu yani ped takmak zorunda kalıyorum. Bir de günlük pede alerjim var mecburen normal ped kullanıyorum.
Sendemi sezeryan oldun canım? Ya benımde bı hafta yoktu yıne basladı nedir bu anlamadımBenim hiç kesilmesi. Az az da olsa devam ediyor. Rahimde hiçbir şey görünmüyor. Devam ederse pihtilari kaziriz dedi. Kazitmam muhtemelen doğumunun yaptıran doktoruma giderim birde.
Emziriyomusun kızını ?Kızlar ya ben yıne kanama oldum anlamadım gıttı bi hafta oldu kanama bıteli sureklı boyle ya şimdi yıne baya kanama olcam belli yarın doktora gıdıcem nıye boyle olduki 40 ımda hıcbı sorun yoktu canım sıkıldı baya 3 aylık olcaz kanamsız ol az bi zamanım var
Evet hatta hıc mama vermedimEmziriyomusun kızını ?
Bulgur pilavi incir hurma dereotu ve bol su :) özellikle aksam gec saatte bulgur pilavi ye su iç ve uyu gece baya fazla olur sütün Allahin izniyle.emzirmeye baslamis olmanada cok sevindim canmMerhaba kızlar bayadır yazamıyorum.ama güzel gelşlmelerle döndüm :)
Kanamadan bahsetmişsiniz benm de devam ediyor sulu ve pembe sarı gibi akıntım.bıkmış durumdayım geçse de kurtulsak :) doktoruma da daha gidemedim.
Gelelim diğer habere.emzirmeye başladım tam 37.günde.çok şükür.ama sütüm yetmiyor.mama ile takviye yapıyorum.ciddi sütümü arttırmam lazım nasıl yapıcam bilemedim humana ve içiyorum galaktogo kullandım bitti.ne önerirsiniz sütünü arttıran varsa bana acil yazsın :)
Sendemi sezeryan oldun canım? Ya benımde bı hafta yoktu yıne basladı nedir bu anlamadım
Gözün aydın canım bebeğin kokunu ala ala sütünü içicek :)Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum.ama güzel gelşlmelerle döndüm :)
Kanamadan bahsetmişsiniz benm de devam ediyor sulu ve pembe sarı gibi akıntım.bıkmış durumdayım geçse de kurtulsak :) doktoruma da daha gidemedim.
Gelelim diğer habere.emzirmeye başladım tam 37.günde.çok şükür.ama sütüm yetmiyor.mama ile takviye yapıyorum.ciddi sütümü arttırmam lazım nasıl yapıcam bilemedim humana ve içiyorum galaktogo kullandım bitti.ne önerirsiniz sütünü arttıran varsa bana acil yazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?