2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

İçtim canm malesef işe yaramadı :/

bezi baya doluyomu yoksa az az mı yapıyor kaka tamda anlattığın gibi bizde 2 kere tek katı yaptı ondada baya yaptı. Sen bi menünü değiştir istersen gözlemle.
Dolu dolu yapıyor.Gazlı yapıyor hatta sürekli üstüne başına çıkıyor.Götüreceğim dr a evet keseyim ben de bakayım en iyisi düzelecek mi
Yok benimki kraft canım sizinkini bilmiyorum ama zaten bi kac ay sonra cok zor tasinirilar suan bile 10 15 dk sonra sirtin agrimaya basliyor valla
Momfortbaby ergobaby buzzudil vs bunlar ergonomik kanguru diye geçiyor ağrı daha az oluyormuş bir de bebeğin bacakları daha doğru şekilde taşınıyor bebeğin kanguruyu sevdiyse bi araştır bunlardan al istersen canım
Ben de çektim resmini.Bizde kıvranma da çok var.Düzenli gittiğimiz drumuz yok ilk ay aile hekimliğine gittik 2. Ay için araştırıyorum ben de ama bi dr a götürmem şart gibi çünkü bazı günler artıyor bazı günler azalıyor sanki benim yediklerimle ilgisi var gibi mukusun.Teşekkür ederim yine de yazdığın için siz hangi şehirdesiniz?

Kızlar bişey diycem
Konu anlatmak yerine derdimi buraya anlatmak istiyorum
Ben bı dernekte uyeyim
Doğum izine ayrıldığım için üyeliğimi yeniletemedim.
Fakat dernekten bana tam altın hediye edileceklerdi 400 lira para verildi
Nedeni üyeliğimi düşmesiymis.
Yoksa vermiyceklerdi arkadaş orkidenin hakkı nerde demiş. Onlarda vermiyceklerdi yok felan filan derken zorla 400 vermiş
Bunu duyduğuma cok sinirlendim
Her ay 15 lira derneğe para oduyordum
4 senelik memurum neden bole yaptıkları bilemedim gidip dernek başkanıyla konuşsam mı neden bole yaptıkları ben enayi miyim salak mıyım ya boşuna mı yapıyordum bunlari. Bı daha üye olmuycam yaptıkları çok zoruma gitti

Cnm bende kullanıyorum kanguru boba 4 g benımkı insert yastıgıyla kullanıyorum
Bebegın boy ve kılosuna gore aparatı kullanıyorsun bence eger momforttada varsa aparat ttmın et daha cok mınnsklar cünku
Aparatini almadim acikcasi. Bu bendekini de 3. Aydan itibaren kullanmam lazimmis.
Bende kullaniyorum bugun gosterdim doktora kullanabilirsin dedi. Kafasini tutmasi onemliymis tutuyor zaten dedi.evet 3 aydan itibaren diyo kilavuzunda.
Peki sende 0-3 ay icin aparat var mi yoksa normal koyuyor musun canim?
Momfortbaby mi canım seninki de ? Bende de o var ama yenidoğan aparatı yok diye kullanmıyordum 3 ayın bitmesini bekliyordum
Ben de o sekilde biliyorum. Zaten simdi acelesi de yok acikcasi yaza lazim olacak

Açtır derken? Ne yapmak gerekiyormuş?
Elinle hafif acicakmissin canim ayirir gibi.
Vajina kapanması ne canım ılk defa duyuyorum:?
Bende ilk duydum iste yakınımizdan duymuştum sasirmistim. Bizim kapali degil ama heralde biraz kapanmis doktor uyardi o yüzden. Vajinayi acin en icteki yerden bahsetti. Doktora danisin belki sizde gerek yoktur.
ruzigarr yok canim bi aparat ablamdan aldigim icin hic arastirmamistim bu konuyu o yuzden bilgim bile yok aparat nasi oluyo falan benimde icim rahat degildi kucuk oldugu icin hatta ananesi kizdi bende gosterdim bugun doktora kullan kullan dedi. Bence cok uzun sure tutulmassa problem olmaz. Benimki kucak duskunu oldugundan icine koyar koymaz susuyor sonra uykuya geçiyor

Sezeryan olan arkadaslar ozellikle size soruyorum bende sezeryan oldugum icin.. hepimizde bi yorgunluk vs vardir ama benim kemiklerim cok agriyo. Belimde agri oldugunu yazmistim. Koltuktan bile kalkarken dizlerim tutmuyo resmen. Hele cocukla bir kalkiyorsam bi duruyorum. Boyle bi agrisi olan var mi

Bende var

doktora gidicem ben de.bende de ters giden bir şeyler var.etim kemiğim hep ağrıyor.ya demirim tükenmiş:)( 6 idi hamileyken) ya da bir enfekiyon var.dün yara yerim morarıp şişmişti. sıktım ve yine kan ve irin aktı.2 defa bunun için doktora gittim, dünya para verdim zira özelde kendisi.geçecek deyip duruyor.hep yorgunun,hep halsizim.

Aynen bnde reflu yastıgın yan yastıklarıyla desteklıorm kafasını aşağıya ınıp orda sola donuo,cok fena bunlar

Ben mi beceremiyorum beyaz sabunla kaka lekesini cikarmayi acaba.. Baska neyle cikiyor kizlar?

Kemik agrisi genelde kansizliktan oluyor bir baktir istersen kanina?

Cnm biz ferrumu en baştann kullanıoruz,kusmanızı nasıl etkıledi?biz içince dha bi kusuoruzda dr.olmaz ole dedı ama baya baya içince kusuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…