- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.121
Sagol canim geldik eve doktor iyice muayene etti bi sorun yok bebekte muhtemelen gazi vardir dedi. Düzenli biogaila vericem. Bi kac masaj yapti bizim kiz yapti pirt pirtcig soğan sarimsak yeme karin agrisi yapar dedi. (Buyuklerde sogan ye sut yapar diyo :/ ) 5870 gr 59 cm olmusuz. Rotayi 3 5 arasi öneriyorum dedi haftaya cuma yapilacak. Veremle 3 gun olacak arasinda problem olmaz heralde.. Bizde haberler boyle....
Rezene anason icmeyi denedin mi canim
Dolu dolu yapıyor.Gazlı yapıyor hatta sürekli üstüne başına çıkıyor.Götüreceğim dr a evet keseyim ben de bakayım en iyisi düzelecek mibezi baya doluyomu yoksa az az mı yapıyor kaka tamda anlattığın gibi bizde 2 kere tek katı yaptı ondada baya yaptı. Sen bi menünü değiştir istersen gözlemle.
Momfortbaby ergobaby buzzudil vs bunlar ergonomik kanguru diye geçiyor ağrı daha az oluyormuş bir de bebeğin bacakları daha doğru şekilde taşınıyor bebeğin kanguruyu sevdiyse bi araştır bunlardan al istersen canımYok benimki kraft canım sizinkini bilmiyorum ama zaten bi kac ay sonra cok zor tasinirilar suan bile 10 15 dk sonra sirtin agrimaya basliyor valla
Ben de çektim resmini.Bizde kıvranma da çok var.Düzenli gittiğimiz drumuz yok ilk ay aile hekimliğine gittik 2. Ay için araştırıyorum ben de ama bi dr a götürmem şart gibi çünkü bazı günler artıyor bazı günler azalıyor sanki benim yediklerimle ilgisi var gibi mukusun.Teşekkür ederim yine de yazdığın için siz hangi şehirdesiniz?Selam ben kızda 2.5 aylık bugün dr konuştum 2/3 aylarda 8 kakaya kadar normalmiş. Mukuslu, tanecikli ve bol sulu. Hiç bişey olmaz dedi. Bu dönemlerde nırmalmiş. Hatta resmini çekmiştim gösterdim. Bol bol emzir dedi. Kanlı olursa tehlikeliymiş. Aynı sorular bende de mevcuttu. 10 yıllık doktorumuz. Kendisine çok güveniyorum. Doktorunuzla irtibatınız varsa. WhatsApp gönderin bi baksın için rahat eder
Aparatini almadim acikcasi. Bu bendekini de 3. Aydan itibaren kullanmam lazimmis.Cnm bende kullanıyorum kanguru boba 4 g benımkı insert yastıgıyla kullanıyorum
Bebegın boy ve kılosuna gore aparatı kullanıyorsun bence eger momforttada varsa aparat ttmın et daha cok mınnsklar cünku
Peki sende 0-3 ay icin aparat var mi yoksa normal koyuyor musun canim?Bende kullaniyorum bugun gosterdim doktora kullanabilirsin dedi. Kafasini tutmasi onemliymis tutuyor zaten dedi.evet 3 aydan itibaren diyo kilavuzunda.
Ben de o sekilde biliyorum. Zaten simdi acelesi de yok acikcasi yaza lazim olacakMomfortbaby mi canım seninki de ? Bende de o var ama yenidoğan aparatı yok diye kullanmıyordum 3 ayın bitmesini bekliyordum
Elinle hafif acicakmissin canim ayirir gibi.Açtır derken? Ne yapmak gerekiyormuş?
Bende ilk duydum iste yakınımizdan duymuştum sasirmistim. Bizim kapali degil ama heralde biraz kapanmis doktor uyardi o yüzden. Vajinayi acin en icteki yerden bahsetti. Doktora danisin belki sizde gerek yoktur.Vajina kapanması ne canım ılk defa duyuyorum:?
Bende varSezeryan olan arkadaslar ozellikle size soruyorum bende sezeryan oldugum icin.. hepimizde bi yorgunluk vs vardir ama benim kemiklerim cok agriyo. Belimde agri oldugunu yazmistim. Koltuktan bile kalkarken dizlerim tutmuyo resmen. Hele cocukla bir kalkiyorsam bi duruyorum. Boyle bi agrisi olan var mi
Sezeryan olan arkadaslar ozellikle size soruyorum bende sezeryan oldugum icin.. hepimizde bi yorgunluk vs vardir ama benim kemiklerim cok agriyo. Belimde agri oldugunu yazmistim. Koltuktan bile kalkarken dizlerim tutmuyo resmen. Hele cocukla bir kalkiyorsam bi duruyorum. Boyle bi agrisi olan var mi
Ewt hatta kafası yamuk olmasın dır cevırıorm ağlıo buseferdeOlmaz mı aynen benimki de sola yatıyor. Sağa da çeviriyor bazen ama en çok sol seviyor
Adet mi gormeye basladin acaba?Bende doktora gıdıyorum bakalım ne kanıyo bu kadar
Aynen bnde reflu yastıgın yan yastıklarıyla desteklıorm kafasını aşağıya ınıp orda sola donuo,cok fena bunlarBizim oğlanda hep sağa dönüyordu, hatta düzleşme oldu sağ tarafta. Yastıklarla destek koydum, reflü yatağında kendini kaydırıp gene yastıklardan kurtulup sağa dönüyordu. Şimdi yüz üstü hariç uyumuyor, o yüzden sağa dönme olayımızdan kurtulduk ama kafası normale döner mi bilmiyorum
Canım bi hafta temız bıle kalmadan oluyo nasıl adet anlamadım bende anlcz sımdiAdet mi gormeye basladin acaba?
Kemik agrisi genelde kansizliktan oluyor bir baktir istersen kanina?Sezeryan olan arkadaslar ozellikle size soruyorum bende sezeryan oldugum icin.. hepimizde bi yorgunluk vs vardir ama benim kemiklerim cok agriyo. Belimde agri oldugunu yazmistim. Koltuktan bile kalkarken dizlerim tutmuyo resmen. Hele cocukla bir kalkiyorsam bi duruyorum. Boyle bi agrisi olan var mi
Tamam bir gorun bakalim ne diyorCanım bi hafta temız bıle kalmadan oluyo nasıl adet anlamadım bende anlcz sımdi
Once akıt kakayı sonra bı tekneye sıcak su koy baya sıcak omo at bıkac saate az kaldı makınede normal bebek deterjanıyla yıkayınca cıkıyo benım hep oyleBen mi beceremiyorum beyaz sabunla kaka lekesini cikarmayi acaba.. Baska neyle cikiyor kizlar?
Cnm biz ferrumu en baştann kullanıoruz,kusmanızı nasıl etkıledi?biz içince dha bi kusuoruzda dr.olmaz ole dedı ama baya baya içince kusuoAy sevinsem mi bilemedim. Benim de icimde hep bir soru isaretidir bingildaginin kucuk olmasi ama takibi yapiliyor kafa gelisimi normal. Bizim doktor vermiyor d vitaminini 4.ayi bekleyelim dedi. Simdilik demire basladik. Deneyimli bir anne olarak sana soruyorum canim. Demiri ilk defa bu sabah ac karnina 8 damla (ferrum) verdim ve sabahtan beri 4 kere kaka yapti ve hala karni agriyor gibi. Demir kaka rengini koyulastirir ama boyle bir etki yapar mi?
Aile hekimi bakmam lazim dedi kac kez ama cocukla nerde. En kisa zamanda baktirayim. Zaten sinirdaydi iyice düşmüştürKemik agrisi genelde kansizliktan oluyor bir baktir istersen kanina?
Ewt hatta kafası yamuk olmasın dır cevırıorm ağlıo buseferdekızlar begenmıcekte hbrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?