2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnmm sana bişe sorucaktm,oğlunun boyun kaslarında kasılma var demıştn sanırm.bnm bebişte genelde sola donuk yatıo ama cok nadırde olsa sağ kısmınada donuo kucağımda sağa donuo.acaba dedım bzmdemı boyun kaslarnda kasılma var nasıl anladnz,dr.nz farkettımi cok soru sordum

Canım bol yeşillik , su , bulgur pilavı ,tahin pekmez , bide yatarken ve sabah kalkınca birer bardak rezene demleyip içiyorum. Bunlar bende çok etli ediyor .Umarım sana da faydalı olur

Yoo ben değilim canım geçmiş olsun

G gulguseli ydi galiba o canim

Once akıt kakayı sonra bı tekneye sıcak su koy baya sıcak omo at bıkac saate az kaldı makınede normal bebek deterjanıyla yıkayınca cıkıyo benım hep oyle
Tamam bu sekilde deniycem
Hemen yapar yapmaz ıslakken citileyince çıkıyor canım. Sıcak suyla tabi.
Benim hatam soguk suyla yapmak galiba
Cnm raporunu kadın doğumcun mu vermşti?
Kadin dogumcum ozel muayenehane oldugu icin hastanede calisan bi arkadasina yonlendirdi o da kadin dogumcu.
Canım sabunu lekenin üstüne iyice sürt ve çitile öyle çıkıyor kuruyan leke biraz daha uğraş istiyo tabi
Hemen yapar yapmaz yikiyorum ama cesmenin altinda citiliyorum soguk suyla
Cıktım kızlar rahmım ıncecıkmıs bu rahım normalde kanama yapmaz stres ve yorgunluk yapmıs dedi haklıda canım cıkıyo bu aralar ruhsal alemımde iyi degıl
Cok gecmis olsun gerginlik bende de var. Lohusa psikolojisi devam ediyor sanirim. Her sey ustume geliyo. Ilac verdimi?

Cıktım kızlar rahmım ıncecıkmıs bu rahım normalde kanama yapmaz stres ve yorgunluk yapmıs dedi haklıda canım cıkıyo bu aralar ruhsal alemımde iyi degıl
Canım stres ve yorgunluk kanamayı nerden yapıyor peki rahimden yapmıyorsa? Dr un açıklaması da ilginç doğrusu yav...

Yok canım dediki ne verırsem bebege gececek en ufak dogum kontrol hapını bıle versem o da bebege gececk ben buna sebeb olamam dedi zaten kullanmıcaktım iğne onerdi onuda istemiyorum eşinle bırlıkte ol bu bıle yapar dedi kacma dedi kacıyorum cunku tekrar hamıle kalmaktan col korkuyorum napıcam bılmıyorım benımde hersey ustume gelıyo evım ofıs gıbı goze alsam eve yardımcı alcam bı bebek bı yemek bı iş mahvoldum ya

Canım stres ve yorgunluk kanamayı nerden yapıyor peki rahimden yapmıyorsa? Dr un açıklaması da ilginç doğrusu yav...
Hormon dengelerin şaşmıs dedi canım bu baya iyidir canım doktorum rahmımı gosterde incecik dedi bu kanama yapmaz hormonlarınada baktır dedi saglık ocagında ama ben kendım zaten stresin içindeyım ihtımal verıyorum

Ee ne olacak peki? Bundan sonra uzunca bir süre durumumuz değişmeyecek. Hep kanama mı olacak yani. Bana pek tatmin edici gelmedi açıklama.

Benim rahim de ince. Benim doktor pihtilari geç atıyor vücudun dedi. Ne yapacağız bilmiyorum

Anladım canım ama kanamanın kaynağı için ne dedi yani rahim değilse kanayan yer neresi acaba?Hormonlar da rahmi kanatıyor sonuçta ya o yüzden anlam veremedim.

Çocuğu batakliktanmı çıkarmış okadar ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…