2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar 2. Ay aşılarını olduk çok huzursuz Ömer. Kulağından dijital ateş ölçerle ölcüyorum 36.9 oldu ne zaman ateş düşürücü vermeliyim. Sağlık ocağındaki kadın hicbise demedi sinir oldum

Haklisin canim zor ama gececek. Sen icini ferah tut bebbek buyudukce bizim de isimiz azalacak.

Geçmiş olsun canım valla ben de yardımcı düşünüyorum en azından p.tesi çarşamba cuma evi toparlayacak biri arıyorum düşüncesi bile psikolojimi düzeltti inşallah bulurum sen de tanıdıklardan falan araştırsan birkaç saatliğine ya ev işiyle ya bebisle ilgilenecek biri çok iyi olur

Auralee sen kanguru kullaniyordun ya baska aparat takiyor musun yoksa bildigimiz kanguruya kizini oturtuyor musun? Bende momfortbaby kanguru var ama 3 aydan itibaren diyor?
Yok canım direk kanguruya otuetuyorum ben. Yenidoğan için ekstra bağlama yeri vardı ama onu da hiç kullanmadım. Doktor da 15 günden itibaren böyle taşımıştım çocuklarımı çok sağlıklı bi yöntem demişti.

38i geçince ateş düşürücü veriliyor canım geçmiş olsun ömer cige

Cok saol canım dusunuyorum valla artık bunyem dayanamıyo bide cok tıtız ınsanım herseyıdekafaya takarımstres stres nereye kadar

Kızlar bu gün oğlumu dr götürdüm poposunda küçük üstü beyaz sivilceler çıkmıştı çok çabuk yayılmaya başladı. Dr bepanten krem yazdı inşallah iyi gelir. Poposunda. Dolayımı sürekli ağlıyor altını her açtığımda çok kötü oluyorum. Mantar olmuş dedi. Bebeği benim gibi Olanı var mı? Olduysa Nasıl geçti yazarsanız sevinirim. Bu arada bir ayda 1100 gr almışız gelişimi iyi dedi çok şükür boyu 56 cm umarım normaldir.

Bol su mümkünse uyku az stres düzenli beslenme genel olarak bunlar ben ayriyetten dikkat ettimde kayısı ve incir hoşafı tarhana çorbası lactamıl falan arttırıyo

Ben aşılarını yaptırmadan önce 1 cay kasigi calpol verdim sonrasında da gunde 3 kez 2 gun boyunca verdim canim.bizim huzursuzlugumuz olmadı ama atesini 1 saatte bi ölçtük nerdeyse

Kızlar bu solgar malt hapı bir mucize. Gercekten de gunduz dolmayan goguslerim dolmaya basladi ki henuz bugun ikinci gunu. Insallah bebisime yarar da kilo alir. Neler neler yiyip iciyorum hic boyle bir etki gormemistim. Canim sen onermistin cok sagol boza

Hiç kimse yaptırmadı mi 2. Ay asisini ya bi akıl verin
Canım biz yaptırdık bişey olmadı hiç. Ateşini de ölçmedim elimle baktım arada ama normal bi gün gibi geçti o gün. Sadece daha çok uyudu diyebilirim. Doktoru yaptı iğneyi bize ateş yapma ihtimali çok düşük dedi. 4 aşıyı da oldu.

Hiç kimse yaptırmadı mi 2. Ay asisini ya bi akıl verin

Ben yaptırdım bugün. 2 bacak 1 kol. 3 gün banyo yasak. Ateş olmaz olursa da calpol ver dedi hemşire, ama bebişim çok huzursuz oldu, bağırarak ağladı galiba bacağı ağrıyor. Ateş de 38 e yaklaşınca ver dediler annem hatta ateşi çıkmadan veriyorduk dedi. Baktım 37.5 oldu verdim şurubu. Gün boyu uyudu uyandı ağladı hiç keyfi yok kuzumun

Herkese böyle olmaz ama bize oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…