2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim pişikler de ucu beyaz yaraya dönüyodu kurtulamıuoduk. Macır kremi var küçük mavi kutuda. Zdrave'ymiş adı. Mucize gibi geldi tertemiz artık poposu :) başka krem kullanmıyorum artık.

Kızlar bebegımın bır gozunden yaş gelıp kızarıyo gun içerisinde ara ara kontrole 15 gun var sizde olyomu bakım yapıyorum ama gecmedi

Çok sevindim canım. Afiyet bal olsun yarasın inşallah Deniz oğlana. Ben de faydasını gördüm şükürler olsun.

Eczaneden mi aldin internetten mi? Inrernettense hangi siteden cnmm. Sutu olmayanlara tavsiye edecegim madem arttiriyo.

Canım doktoruna aşıları temin edip mi götürdün? Bizim hemşirenin eli ağır sanki biraz, doktora mı yaptırsam diyorum onun için.

Benimde belim çok fena country,mümkün mertebe eğilmiyorum. Bebeğimin altını masanın üzerinde değiştiriyorum. Ağır bişey kaldırmamaya özen gösteriyorum. Annem yapıyor hemen hemen her işi. Sezeryan bacaklara,kaslara çok vururmuş. Kalsiyum takviyesi yapıyor musun?

Ben aşılarını yaptırmadan önce 1 cay kasigi calpol verdim sonrasında da gunde 3 kez 2 gun boyunca verdim canim.bizim huzursuzlugumuz olmadı ama atesini 1 saatte bi ölçtük nerdeyse
Canım ateş olmadığı sürece vermeyin dedi bizim dr da sağlık o ağındaki ebede aşının etkisini düşürüyor dedi ve bence ateşle mücadele etmesini beklemek gerek 38 i görmeden gerek yok tabi sadece bildiklerimi paylaştım karar senin

Benim belim değilde boynumun altı sırtım kapacak ağrıdan geçmedi kaç gündür bu ara yoruldum ondan heralde yada emzirirken gece arkama yastik koymuyorum bazen uyku sersemi egik bükük durmaktan sanirim:/

Cnm
Bize kusma olabilir demisti ki Deniz zaten cok kusan bir bebek ekstra birsey olduysa da ben farketmedim. Siz neden erken basladiniz?
Cnm bebekler 9.ayda annenın demırını emıp cıkıolarmış,biz 33.haftalık doğduk 9.ayı anne karnında olmadığmz için dr.beyin gelışımı icin ilk bştan verdı.ya ztn kusuolar bırde bu sefer heryerı batırıolar

Canım bu geceye dikkat et bizde aşı günü ağladı kıyamam kolaymı her yer iğneli çok normal ateş ölçerim yanında olsun sık sık kontrol et genelde gece yükselir ateş 38 i görmeden ilaç verme dediler bana odayı çok sıcak yapma bugün üstününde rahatlar ince bi bataniye ört ateşi tertiplemesin sıcaklık benim büyük oğlum her aşıda ateş yaptı ahad ateşlenmesi şükür huzursuzdu doğal olarak

Bir sorum var chia tohumuyla ciddi kilolar verildiğini duyuyorum yarın diyetisyen e sorucam emzirirken kullanabilirmiyim diye bilgisi olan varmı size haber veririm aradığımda paylaşırım bem 97 ile doğuma girdim şuan 82 kiloyum zaten 76 ile hamile kalmıştım ama 55 kilolardan buralara gelmek canımı sıkıyor evlendiğinde dal gibiydim 55 çok düşük bi kilo değil ama boyum 1.73 civarı iyisin genede tamam ne acelen var emzir öyle kullan demeyin biyerden başlamalıyım zaten oturup deli gibi yemek yiyen biri değilim ama fırsatım olmuyo yürüyüş falan yapmaya evde hep koşuşturuyorum ama spor yerini yutmuyo işte...

Bende var asiri halsizim yerimden kalacak halim yok cocugu resmen zor tasiyorum ve asiri kemiklerm acıyor bunun sezaryanla alakali olup olmadığını bilmiyorum ama hic iyi degilm bu halsizlik ve kemik agrisi beni maf etti dizlerim kırılmış gibi resmen

Bizimki huzursuz oluyor diye başını yıkamadım ama bende vücudunu 3 kere sabunladım bol duruladım hüsran ve göz yaşından sonra gözleri kapandı nihayet inş uyanmaz Allah ım

Kızlar benim velet çok fena oldu ya. Etrafı izlemekten ememiyor kafa fıldır fıldır. Ayrıca ellerinden tuttuğumda asılıp ayağa kalkıyor çıldırmış olmalı
Benimki de aynı bizim yatağın başlığına gözünü dikiyor onu incelemekten ememiyor kafa hep yukarlarda ben indiriyorum aşağı

Ben sezeryandan sonra 1,2 hafta kadar öyleydim hem açlık hem uykusuzluk yedim uyudum düzeldi yeni doğum yaptığımda 1 hafta hiç uyumadım nasıl dayanmışım bende şaşıyorum . Yemene dikkat ediyormuş un yada günde 5,6 saat uyuya biliyor musun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…