2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
2. Çocuktan sonra iştah dahada artıyor fazla yorunulduğu için bencede dikkat et ablamla aynı boydasın ablam evlendiğinde 56 kiloydu şuan 92 ve veremiyor birtürlü kaçkere zayıflayıp geri aldı dayanamıyor yemek yemeye. İnşallah zayıflar kısa sürede maşallah baya gitmiş şimdiden herşey dengeli beslenmeden geçiyor ve canının her istediğini yememekten

Canm bizimki 38.3 e kadar cikti ama vermedim sürekli gözlemledim 38.5 e cikip 1 saatten fazla o kadar olursa o zaman ver demisti bana hemsire

2 öğün yiyorum genelde ama aralarda hep birseyler yiyorm canm o 2 öğünde de baya iyi yiyorm aslnda sacma sapan bir düzenim var. Günde bilemiyorum ki kac saat felan uyuyorm gece hep uyaninca gündüz istedigin kadar uyu dinlenememis oluyorsun :/

az kaldı 3,4. Ayda düzenleri oturur bebeklerin bizde rahat ederiz tabi diş çıkarmaları başlayana kadar

Bugün 1.ay aşımızı olduk sizler muhtemelen 2. Ay oldunuz bile. Neyse, kızım huzursuz sallamayı bıraktığımda ağlıyor. Uyuduğunda sıçrayarak uyandı iki kez ateşi yok ama ağrısı var galiba bilemedim sabaha kadar böylemi sürecek acaba

Canım doktoruna aşıları temin edip mi götürdün? Bizim hemşirenin eli ağır sanki biraz, doktora mı yaptırsam diyorum onun için.
Doktora gittim hepsini orada yaptılar ama rota virüs için ekstra orada para aldılar.
Benimki de aynı bizim yatağın başlığına gözünü dikiyor onu incelemekten ememiyor kafa hep yukarlarda ben indiriyorum aşağı
Şebek ettiler :))

Bizi 1.ay aşısı etkilemedi cok şükür

Eve geldik doyurup uyuttum iki kez sıçrayıp korkarak uyandı çok korktu ama ben aşıya bağladım. Şimdide sürekli bir ıhh'lama halinde sallamayı bırakınca ağlıyor ve uyumuyor.
Bacağı ağrıyordur canım iğne yapılan yer kızarıyor genelde bizimkiden uykudan ağlayarak uyanıyordu hep yarına düzelir muhtemelen

Canım benim de öyleydi, bacağının ağrı yaptığını düşündüm. Gece sakinledi o ağlamaları kesilmişti çok şükür.

az kaldı 3,4. Ayda düzenleri oturur bebeklerin bizde rahat ederiz tabi diş çıkarmaları başlayana kadar
Aman onlar iyi olsunda napalm biz cekeriz herseyi
Ilk ay asisinda bizimkide 2 3 gün huzursuzdu sürekli anlamsiz bir sekilde ağlamıştı

Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!

Kimsee cevap vermedigine gore son durumu yazayim da bilgilenmek isteyenler faydalansın der tribimi de atarimaksama dogru atesim cikti basim dondu halsizlik basladi bunun uzerine doktoruma mesaj attim o da antibiyotik verdi sanirim mastit baslangici oldu sukur simdi iyiyim ihmale gelmiyormus anlamis.oldum

Bu konuda bir dertli de benim 72 yle hamile kaldım şimdide 72 yim ama geçen gün kendimi bir fotoğrafta gördüm aman Allahimmmm aynada iyi göremiyormuşum meğer evet koşturmak bencede kilo verdirmiyor ciddi ciddi spor yapmak lazım bir de fark ettimde ne zaman boş kalsam bir şeyler yiyorum sanki çocuklara bakmaktan ac kalacakmışım gibi her fırsatta bir şey yiyorum dahada almasam bari

Kızlar sab simplex kullanıpta bebeği huzursuzlanan varmı
Biz variz ilk kullandigim gün çok huzursuz olmuştu ama düzenli kullanınca ise yaradı içindeki madde gaz baloncuklarinibirleştirip çıkmasını sağlıyormuş ya ben ona yormuştum canım

Sab simplexin sahtelerinin de piyasada dolaştığına dair haberler var google a yazınca çıkıyor , sahte mi gerçek mi ayrımı nasıl yapılıyor kızlar bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…