2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ağrı kesicide vermemek lazımmış ne yapacağı bilmiyorum

Geçiyor canım, en kötü gece de böyle olur ama yarına bir sıkıntısı kalmaz inşaallah.

Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!

Ben hala hep yan yatırıyorum canım sırtına yastık koyup, hoş o debelenirken bazen sırt üstü geliyor. Ama sırt üstü yatsa bile kafasını ya sağa ya sola çeviriyor yani kafasının şeklini pek etkilemiyor bizde:) sen de öyle söyle olmadı, çeviriyor kafasını ben sırt üstü yatırsamda de:)

Iyi olmana sevindim cnm gecmis olsn

tatlım bayağı geç oldu ama foruma girip yazamıyorum bodrum acıbadem de Ali bey var ona gidiyoruz idare ediyoruz ama bana Mehmet beyin muayene num verirsen sevinirim benim için aradığımda ulaşılması çok önemli iyi bir dokturmuş olmassa takiplerimizi izmirden devam ederiz
Bn normal diye dusunuyordum sen boyle diyince iskillendim simdi
ya bende bilemedimki bebişler hergün değişiyorlar farklı bir davranış sergileyince kalıyor insan[/QUOTE]

Neler yiyorsun bebiş kilo alsın diye tatlım bizde de reflü var kuzum yiyip çıkarıyor

Aaa cok gecmis olsun canm

Söyledim ikna olmuyor ki kafayi iki yandan sıkıştıracakmisim dümdüz sirt üstü yatacakmis onu diyor birde

Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!
Ben sırt üstü yatirdigimdada kafayı çeviriyo sağa yada sola düz tutmuyosrtik istediğim yöne yatıramıyorum yan yatıyım sırt üstü yatıyo öyle yatiriyom yana dönüyo

3.5 saat normal aslında sonra iyi boşalamamış demekki geçmiş olsun canım

Aynen o atstirmalarla veremiyorum zaten illa bi tatlı falan özellikle yicem işte şu chia tohumu tok tutuyormuş ve çok vitaminli miş tabi daha sormadım dr a kullanmam bişeyin tıkaması iyi yoksa yiyecek her fırsatta şekerim düşüyo gibi emzirdikten sonra koşturmakla verilseydi şimdiye verirdik

Biz variz ilk kullandigim gün çok huzursuz olmuştu ama düzenli kullanınca ise yaradı içindeki madde gaz baloncuklarinibirleştirip çıkmasını sağlıyormuş ya ben ona yormuştum canım
Aşırı tatlı kakasını az yaptı dünden beri ben vermicem artık
Sab simplexin sahtelerinin de piyasada dolaştığına dair haberler var google a yazınca çıkıyor , sahte mi gerçek mi ayrımı nasıl yapılıyor kızlar bilginiz var mı?
oda gelmedi değil aklıma hem zaten bizde işe yaramadı. Yine paralar çöpe batıcaz valla

@exclusive26 geçmiş olsun canım yaa çok dolu olmadan da oluyo demek hastanedeki hemşireler hep söylüyor ağrı filan hissedersen gel hemen sağalım diye demek ondan

Benim bebiş de bir garipleşiyor sakinleşiyor gibi bende vermek İstemiyorum ama o zaman da yawrum hep ıkınıyor bitkisel yöntem deneyen varmı acaba muskat rendesi rezene gibi
Muskat güzel geğirtiyor kakada yaptırtıyor ama onuda düzenli vermek gerek ben yrn başlıcam inş çocuk mahvoldu bizde ntam tersi oldu damla kabız yaptı gibi az kaka yapıyor kendini çok kötü dövüyo gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…