- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.241
Bizimkinin karnı tok altı temiz gaz çıkardık bunlara rağmen huysuz ve ağlıyor acaba hasta mı? Neden böyle oldu yaGaz perişan etti bizi bizde uyanığız hemde çok kötü oğluşum
Erkek bebekler kızlara göre 3 kat daha fazla gazlı oluyorlarmış canım :/Gaz perişan etti bizi bizde uyanığız hemde çok kötü oğluşum
Vardır yine gazı bu belki bizde hiç bitmiyor çünkü. Bir günleri diğerine uymuyor biz çok güzel kırk .çıktı düzeldi derken yine başladı 2 gündür. Pişik olup olmadığına baktınmı birde uyumayınca yorgunluktan uyuyamıyorlar bu defa ben sırf yorulmasın diye bugün hep suağımfa salladım yarım yamalak ta olda uyuttumBizimkinin karnı tok altı temiz gaz çıkardık bunlara rağmen huysuz ve ağlıyor acaba hasta mı? Neden böyle oldu ya
aynen ama ne gaz yetişkin öyle gürültülü yapmaz inan bombaaaErkek bebekler kızlara göre 3 kat daha fazla gazlı oluyorlarmış canım :/
Canım 2 ayda 21 kilonun 15 ini vermişsin daha ne olsun.Ben 12 kilo almıştım senle aynı kilomuz kalmış...Aynen o atstirmalarla veremiyorum zaten illa bi tatlı falan özellikle yicem işte şu chia tohumu tok tutuyormuş ve çok vitaminli miş tabi daha sormadım dr a kullanmam bişeyin tıkaması iyi yoksa yiyecek her fırsatta şekerim düşüyo gibi emzirdikten sonra koşturmakla verilseydi şimdiye verirdik
Iyi olmana sevindim cnm gecmis olsn
Melisaveannesi canım geçmiş olsun
Aaa cok gecmis olsun canm
Söyledim ikna olmuyor ki kafayi iki yandan sıkıştıracakmisim dümdüz sirt üstü yatacakmis onu diyor birde
3.5 saat normal aslında sonra iyi boşalamamış demekki geçmiş olsun canım
Teşekkürler arkadaslar olacagi varmis diyorum artik her zaman dolunca agrirdi emzirince gecerdi nazar oldugunu düşünüyorum belki size sacma gelecek ama bence oyle..Bundan sonra daha.dikkat edecegim bebek uyuyursa direk sagacagim on gunde 1 ancak sagiyordum bebek nasilsa emiyor diye vakit gecince sorun oldu iyi bosalmadi demekMelisaveannesi geçmiş olsun canım yaa çok dolu olmadan da oluyo demek hastanedeki hemşireler hep söylüyor ağrı filan hissedersen gel hemen sağalım diye demek ondan
Nazar hak canım bende inanırım dikkat etmek lazım özellikle emzirme çok çabuk göze gelen birşeyTeşekkürler arkadaslar olacagi varmis diyorum artik her zaman dolunca agrirdi emzirince gecerdi nazar oldugunu düşünüyorum belki size sacma gelecek ama bence oyle..Bundan sonra daha.dikkat edecegim bebek uyuyursa direk sagacagim on gunde 1 ancak sagiyordum bebek nasilsa emiyor diye vakit gecince sorun oldu iyi bosalmadi demek
Birimde bu hafta aşı gelmedi diye önümüzdeki hafta yapılacak 2.ay aşıları doktor 2 sini burda yapalım veremi sağlık ocağında yaptırın Dedi bende kararsız kaldım sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyormuş diye söylediler ama 3 aşı aynı andaysa ayrı günler daha mı iyi olur diyorum ağır gelmez hem yawruma [/QUOTE]Doktora gittim hepsini orada yaptılar ama rota virüs için ekstra orada para aldılar.
Benim fıstığım kaka sı normal ama yapmayı bilmiyor çok ıkınıyor sabaha karşı hep ıkınarak uyanıyor yawrum gazdan mı kakadan mı bilemedim annemde muskat verelim Dedi bende izin vermedim ama kimyasal ilaç vermemekten se bitkisel daha iyi düşünüyorum bende nasıl veriliyor rendeleyip ağzınamı koyucaz bide ne kadar versek[/QUOTE]Muskat güzel geğirtiyor kakada yaptırtıyor ama onuda düzenli vermek gerek ben yrn başlıcam inş çocuk mahvoldu bizde ntam tersi oldu damla kabız yaptı gibi az kaka yapıyor kendini çok kötü dövüyo gazdan
Geçmişler olsunKimsee cevap vermedigine gore son durumu yazayim da bilgilenmek isteyenler faydalansın der tribimi de atarimaksama dogru atesim cikti basim dondu halsizlik basladi bunun uzerine doktoruma mesaj attim o da antibiyotik verdi sanirim mastit baslangici oldu sukur simdi iyiyim ihmale gelmiyormus anlamis.oldum
Nazar hak canım bende inanırım dikkat etmek lazım özellikle emzirme çok çabuk göze gelen birşey
Sagolun kizlar aman ihmal etmeyin mastit ten hastaneye yatanlar da oluyormus duymustum önceden cok korkmuştum korktugum basima geldi derler ya oyle neyseki hastaneye yatmadim ama meme ustum kizardi bolgesel olarak erken farkedilmese sonuç daha kotu olabilirdiGeçmişler olsunben de bu sorunun cevabını merak ediyordum. Benim de sol memem fenalarda
Ben canım ben yattım buraya da yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Çok dikkat etmek lazım benimki berbattı kanlı iltihaplarla uğraştım göğüs ucum kısmen parça olarak koptu, ateşlenmeyi titremeleri saymıyorum bile. Epidural sezeryan oldum ben herkes sezeryan şöyle seni zorlar böyle zorlar toplayamazsın dediler, inan sezeryanla ilgili sorunum hiç olmadı. Mastit öldürdü beniSagolun kizlar aman ihmal etmeyin mastit ten hastaneye yatanlar da oluyormus duymustum önceden cok korkmuştum korktugum basima geldi derler ya oyle neyseki hastaneye yatmadim ama meme ustum kizardi bolgesel olarak erken farkedilmese sonuç daha kotu olabilirdi
Sagol canim allah razi olsun bilmiyordum neler yasamissin sana da cok geçmiş olsun bundan sonra mutlaka sağacağımBen canım ben yattım buraya da yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Çok dikkat etmek lazım benimki berbattı kanlı iltihaplarla uğraştım göğüs ucum kısmen parça olarak koptu, ateşlenmeyi titremeleri saymıyorum bile. Epidural sezeryan oldum ben herkes sezeryan şöyle seni zorlar böyle zorlar toplayamazsın dediler, inan sezeryanla ilgili sorunum hiç olmadı. Mastit öldürdü benigöğsünü sağmayı asla ihmal etme, bebişler genelde tam boşaltamıyor. Allah korusun tekrarlamasın, çok geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar aman ihmal etmeyin mastit ten hastaneye yatanlar da oluyormus duymustum önceden cok korkmuştum korktugum basima geldi derler ya oyle neyseki hastaneye yatmadim ama meme ustum kizardi bolgesel olarak erken farkedilmese sonuç daha kotu olabilirdi
Sutunu sur gunde 3 4 kez ve goz pinarlarina masaj yap belki tikanmkstir.Kızlar bebegımın bır gozunden yaş gelıp kızarıyo gun içerisinde ara ara kontrole 15 gun var sizde olyomu bakım yapıyorum ama gecmedi
Sagol canim bende okudum ınternette sana iyi geldiyse deneyeyim var kizardi malesefCanım hala kızarıklık ve agri varsa beyaz lahanadan Birdal koparr koy üzerine. İnternette görmüştüm. Çok saçma görünüyor biliyorum ama gerçekten işe yarıyor ben ilk hafta çok çektim goguslerden. Kızardi tıkandı hastanede Sagdim hatta.. eve gelince yaptım gerçekten işe yaradı. Kızarıklığı ve siziyi aldı.
Kizima dogum yaptigimda olnustum. Dedigin gibi sezeryan acisini hissetmedim bile. Hastanede yatmadim ama antibiyotik kullandim tekrar etti fln. O yasadigim sitmayi omur boyu unutamam 1 saat fln suruyordu butun vucudum titremekten kasiliyordu agliyordum artik. Simdi bilinclendim bu dogumumda hep sagdim cok sukhr olmadi mastitBen canım ben yattım buraya da yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Çok dikkat etmek lazım benimki berbattı kanlı iltihaplarla uğraştım göğüs ucum kısmen parça olarak koptu, ateşlenmeyi titremeleri saymıyorum bile. Epidural sezeryan oldum ben herkes sezeryan şöyle seni zorlar böyle zorlar toplayamazsın dediler, inan sezeryanla ilgili sorunum hiç olmadı. Mastit öldürdü benigöğsünü sağmayı asla ihmal etme, bebişler genelde tam boşaltamıyor. Allah korusun tekrarlamasın, çok geçmiş olsun canım
Bol dus ve her dus sonrasi sagim yaparsan 2 gune kalmaz duzelirSagol canim bende okudum ınternette sana iyi geldiyse deneyeyim var kizardi malesef
Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.Nazar hak canım bende inanırım dikkat etmek lazım özellikle emzirme çok çabuk göze gelen birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?