2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizimkinin karnı tok altı temiz gaz çıkardık bunlara rağmen huysuz ve ağlıyor acaba hasta mı? Neden böyle oldu ya
Vardır yine gazı bu belki bizde hiç bitmiyor çünkü. Bir günleri diğerine uymuyor biz çok güzel kırk .çıktı düzeldi derken yine başladı 2 gündür. Pişik olup olmadığına baktınmı birde uyumayınca yorgunluktan uyuyamıyorlar bu defa ben sırf yorulmasın diye bugün hep suağımfa salladım yarım yamalak ta olda uyuttum
Erkek bebekler kızlara göre 3 kat daha fazla gazlı oluyorlarmış canım :/
aynen ama ne gaz yetişkin öyle gürültülü yapmaz inan bombaaa

Canım 2 ayda 21 kilonun 15 ini vermişsin daha ne olsun.Ben 12 kilo almıştım senle aynı kilomuz kalmış...

Iyi olmana sevindim cnm gecmis olsn

Aaa cok gecmis olsun canm

Söyledim ikna olmuyor ki kafayi iki yandan sıkıştıracakmisim dümdüz sirt üstü yatacakmis onu diyor birde

3.5 saat normal aslında sonra iyi boşalamamış demekki geçmiş olsun canım

Melisaveannesi geçmiş olsun canım yaa çok dolu olmadan da oluyo demek hastanedeki hemşireler hep söylüyor ağrı filan hissedersen gel hemen sağalım diye demek ondan
Teşekkürler arkadaslar olacagi varmis diyorum artik her zaman dolunca agrirdi emzirince gecerdi nazar oldugunu düşünüyorum belki size sacma gelecek ama bence oyle..Bundan sonra daha.dikkat edecegim bebek uyuyursa direk sagacagim on gunde 1 ancak sagiyordum bebek nasilsa emiyor diye vakit gecince sorun oldu iyi bosalmadi demek

Nazar hak canım bende inanırım dikkat etmek lazım özellikle emzirme çok çabuk göze gelen birşey

Doktora gittim hepsini orada yaptılar ama rota virüs için ekstra orada para aldılar.
Birimde bu hafta aşı gelmedi diye önümüzdeki hafta yapılacak 2.ay aşıları doktor 2 sini burda yapalım veremi sağlık ocağında yaptırın Dedi bende kararsız kaldım sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyormuş diye söylediler ama 3 aşı aynı andaysa ayrı günler daha mı iyi olur diyorum ağır gelmez hem yawruma [/QUOTE]

Benim fıstığım kaka sı normal ama yapmayı bilmiyor çok ıkınıyor sabaha karşı hep ıkınarak uyanıyor yawrum gazdan mı kakadan mı bilemedim annemde muskat verelim Dedi bende izin vermedim ama kimyasal ilaç vermemekten se bitkisel daha iyi düşünüyorum bende nasıl veriliyor rendeleyip ağzınamı koyucaz bide ne kadar versek[/QUOTE]

Geçmişler olsun ben de bu sorunun cevabını merak ediyordum. Benim de sol memem fenalarda

I iolanthe Normalde 1 çaykaşığı rendelenmiş muskatA sütünü sağıp veriyorsun ama daha az vericem kaykaşığının ucunda önemli olan düzenli vermek mis eskiler hep kullanırmış ne yapsınlar damla olmayınca onlarda kendi damlalarını yapmışlar :)

Nazar hak canım bende inanırım dikkat etmek lazım özellikle emzirme çok çabuk göze gelen birşey

Geçmişler olsun ben de bu sorunun cevabını merak ediyordum. Benim de sol memem fenalarda
Sagolun kizlar aman ihmal etmeyin mastit ten hastaneye yatanlar da oluyormus duymustum önceden cok korkmuştum korktugum basima geldi derler ya oyle neyseki hastaneye yatmadim ama meme ustum kizardi bolgesel olarak erken farkedilmese sonuç daha kotu olabilirdi

Ben canım ben yattım buraya da yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Çok dikkat etmek lazım benimki berbattı kanlı iltihaplarla uğraştım göğüs ucum kısmen parça olarak koptu, ateşlenmeyi titremeleri saymıyorum bile. Epidural sezeryan oldum ben herkes sezeryan şöyle seni zorlar böyle zorlar toplayamazsın dediler, inan sezeryanla ilgili sorunum hiç olmadı. Mastit öldürdü beni göğsünü sağmayı asla ihmal etme, bebişler genelde tam boşaltamıyor. Allah korusun tekrarlamasın, çok geçmiş olsun canım

Sagol canim allah razi olsun bilmiyordum neler yasamissin sana da cok geçmiş olsun bundan sonra mutlaka sağacağım

Canım hala kızarıklık ve agri varsa beyaz lahanadan Birdal koparr koy üzerine. İnternette görmüştüm. Çok saçma görünüyor biliyorum ama gerçekten işe yarıyor ben ilk hafta çok çektim goguslerden. Kızardi tıkandı hastanede Sagdim hatta.. eve gelince yaptım gerçekten işe yaradı. Kızarıklığı ve siziyi aldı.

Sagol canim bende okudum ınternette sana iyi geldiyse deneyeyim var kizardi malesef

Kizima dogum yaptigimda olnustum. Dedigin gibi sezeryan acisini hissetmedim bile. Hastanede yatmadim ama antibiyotik kullandim tekrar etti fln. O yasadigim sitmayi omur boyu unutamam 1 saat fln suruyordu butun vucudum titremekten kasiliyordu agliyordum artik. Simdi bilinclendim bu dogumumda hep sagdim cok sukhr olmadi mastit

Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…