2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Doktorumuz soyledi zaten bizede.. icindeki kagittada yazio 2. Ay asisi sonrasi kullanilabilir diye.. ben ilk dozu 1 cay kasigi verdim onuda kasigi doldurmadan ondan etki etmedi 5 saat sonra ikinci dozunu kendi olcegiyle olcup verdim 2.5ml cok sukur ictikten bi saat sora dustu.. suan iceli 5 saat oldu hala 37 ins cikmaz bidaha..

Ah cnmm Allah bi daha yasatmasin valla.. insan gozunun icine bakiyo tabi cok zor.. Allahim onlarin sagligindan eksik etmesin..

Naptınız canım gece nasıl geçti 1 saate hafifletir aslında ama düşmezse 4 saatte bir veriliyo ilaç insaĺah yükselmemistir bugünde üstünü hafif tut gece ateşlediyse devam eder
Cok sukur 37 olduk cnm.. ins yukselmez bidaha

Her bebegin bunyesi verdigi tepki farkli demek.. bizimki gece baya asilarin virusleriyle mucadele etti kiyamam..
38 ı geçmeden ilaç verme canım aşının etkisini düşürüyormuş normal hastalanıp ateslendigindede 38 i bekle ilaçlar zararlı mümkün olduğunca vermeyin bekleyin 38 i geçince verin vücut savaşmayı öğrendin diye

Hastanende kontrol süresi dolmamıştır arayıp bişgi alabilirsin yaparlar bence orada.

Ay reflü mü var acaba kızımda ya. Eski doktor normal demişti de bizimki kusmuk makinesi. 3 ay kontrolünde sorayım bari. Uyurken de yandan yandan sızdırıyo. Fışkırtıyo bazen de. Dediğin gibi yerler saç baş hep kusmuk. Gazını alamadığımda daha çok oluyo tabi. Gazı iyi çıkarınca pek olmuyo gibi.

@acikcay valla bende @Elifrid ı sormak için girmiştim hiç haberi olan yok mu ya biri aynı gün aynı yerde doğum yapmıştı numarasını falan almadı mı acaba
Bendim o canım numarası yok da özelden msjlastik başka bir yere taşınmayı düşünüyorlardı haklarında hayırlısı olur inşallah

Günaydın kızlar belki hatirlarsiniz doğduğunda kızımın boynunda iğne ucu kadar çukurluk gibi bir şey var yazmıştım doktorumuz fistül dedi bugün çocuk cerrahisinde randevumuz var çok korkuyorum inşallah basit bir seydir

Evet cok dogru cnm.. ztn gece 38.6 oldugu icin verdik ikinci dozu yoksa vermezdik.. simdi olctum 37.3 cikti..

38i geçince ateş düşürücü veriliyor canım geçmiş olsun ömer cige
biz de yaptirdik 38olunca ver dedi hemsire ama biz 37yi biraz gecince korkup hemen verdik. ama simdiki aklim olsa vermem cunku carpol mu ne iste ates dusurucu surup zararliymis. atesi cikarsa uzerini incelt yine dusmezse hafif so
evet sag tarafa yatmaktan düzlesti. düzeltme yastigi aldik netten gelecek belki ise yarar.

Biz hala nobetteyiz kizlar ama cok sukur 37.4 e duatu atesi.. bu gece uyku yok bize her yarim saatte bi atesini olcuyoruz.. Allahim hepimizin bebeklerini her turlu hastaliktan korusun.. bi saat atesi cikti mafoldum resmen..
İyi bari eşin yardım ediyo gece ben hep tek hallederim o isleri

Eşim işten gelince çocuğu ile ilgilenirken sende ev işleri yaparsın ütü yemek bulaşık felan ben eşim işteyken çocuk uyurken hemen kalkıp yemek yapıyorum eşim işten gelince sofra hazir. Bulaşık mutfağı temizleme işi bana düşüyor:) alt değiştirme konusuna gelirsek eşim hiç yanasmaz

içindeki parasetamol den dolayı mı tehlikeli?ama bebekler için ondan başka yok ki...dolven daha büyükler için

hayırlı haberler alırsın inşallah

Sagol canım bilgi verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…