- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.441
Bnde bazen kizim emsin diye beklerken sisiyor icinde bezeler olusuyor oyle mi basliyor diye merak ettimBirden acisi basliyo ama acimadan once meme sisiyor baya. Meme sisince hemen bosaltacaksin ki mastit olmayasin.
Genelde bnmde uyuyup uyandigimda goguslerim sismis oluyor insallah bnde olmamCan'ım benim bir anda oldu. Akşama doğru uyumuştum bir yarım saatlik uyandığımda sağ göğsümün Ağrı'sıyla uyandım öyle başladı.
O zaman bol bol emdirip sagmak gerekiyorDoktora gitmedim ama ben başlangıcınday(d)ım sanırım. Önce bi çekilme oldu omzumdan,sonra şişme,sonra ateş(memelerde) sonra da bütün vücudum kırıldı
Zaten seninkini duyunca gozum korktu o yuzden onlemi varsa onceden alalim diye sordm cok gecmis olsn bir daha yasamazsn insallhBende bi anda oldu canım, bana öyle gelmişte olabilir çünkü hiç sağmıyordum emzirip bırakıyordum, patladı bi anda belkide...Gerçi benimki apayrı bi boyut oldu zaten, en en en berbatını yaşadım diyebilirim.
Bnmde kizim bazen 1 memeyi 5-6 saat emmedigi oluyor sagmakta istemiyorum uyandiginda bosa dusmesin diyeEvet canim once doluyor gibi bir agri oldu sonrasl da tek goguste kolumu bile kaldirsam dayak yemis morarmis gibi bir agri oldu
Hem sagip hem nasil emdiriyosun ben saginca 4-5 saatte anccak doluyor o yuzden emsin diye sagmayi biraktmKızlar bugün şunu farkettim göğüslerim çok acıyordu hem emzirmek hem sağmaktan dolayı , saat aralıklarını açayım dedim ve anında sütüm azaldı. Cidden bol bol emzirmek , su ve uyku sütü arttırıyor.
En azindan esin yardimci olsa rahatlardinYengeminde bebeği 16 günlük birde onun yaramaz bi kızı var gelinin annesi de gelip yanında kalmıyor o yüzden gelemiyor eşim 5 dk tutup sigara içmeye gidiyor manevi desteğede ihtiyacım var ki bebek te huzurlu olabilsin cnm
Amin canım inşallah, hiç kimsenin başına gelmesinBnde bazen kizim emsin diye beklerken sisiyor icinde bezeler olusuyor oyle mi basliyor diye merak ettim
Genelde bnmde uyuyup uyandigimda goguslerim sismis oluyor insallah bnde olmam
O zaman bol bol emdirip sagmak gerekiyor
Zaten seninkini duyunca gozum korktu o yuzden onlemi varsa onceden alalim diye sordm cok gecmis olsn bir daha yasamazsn insallh
Bnmde kizim bazen 1 memeyi 5-6 saat emmedigi oluyor sagmakta istemiyorum uyandiginda bosa dusmesin diye
Biberonu biraktirana kadar cnm cikti
Hem sagip hem nasil emdiriyosun ben saginca 4-5 saatte anccak doluyor o yuzden emsin diye sagmayi biraktm
En azindan esin yardimci olsa rahatlardin
Huzur gercekten onemli
Hepsini çekemiyor benim oğlan kalanıda pompayla çektiriyorum doktorda öyle devam et dedi çok zor oluyo her seferinde ama korkudan aksatmıyorum vallaBnde bazen kizim emsin diye beklerken sisiyor icinde bezeler olusuyor oyle mi basliyor diye merak ettim
Genelde bnmde uyuyup uyandigimda goguslerim sismis oluyor insallah bnde olmam
O zaman bol bol emdirip sagmak gerekiyor
Zaten seninkini duyunca gozum korktu o yuzden onlemi varsa onceden alalim diye sordm cok gecmis olsn bir daha yasamazsn insallh
Bnmde kizim bazen 1 memeyi 5-6 saat emmedigi oluyor sagmakta istemiyorum uyandiginda bosa dusmesin diye
Biberonu biraktirana kadar cnm cikti
Hem sagip hem nasil emdiriyosun ben saginca 4-5 saatte anccak doluyor o yuzden emsin diye sagmayi biraktm
En azindan esin yardimci olsa rahatlardin
Huzur gercekten onemli
Sagmak cok zor ya surekli elimde pompayla geziyordum bir araHepsini çekemiyor benim oğlan kalanıda pompayla çektiriyorum doktorda öyle devam et dedi çok zor oluyo her seferinde ama korkudan aksatmıyorum valla
Bende de temassi atesolcer var dedigin gibi hep farkli cikiyor.. 38.4 e kadar cikti atesi.. esimle beraber suyla sildik yuzunu kolaltini fln sonra ikinci doz surubunu verdik birazdan tekrar olcucrm atesini.. ates icinde komsudan eski usul atesolcer aldim kolatinda tutup olcuyorum daha net bilgi veriyor.. buarada ben iki saattir acile gidelim diye panik haldeyken esim sakinlestiriyo beni.. ins atesi duser en kisa zamanda bizde acillere gitmek zorunda kalmayizPekı kontrole kıme gıtmeı
Cnm bizde bgn olduk kac saatte bir verıosn,alından ates olcerde kafasına göre olcuo guvenemıorm.bi olcüorum 37.5 bıdha bakıorm 37 arka arkaya bakıorm
O kdr çıkmıoki :/ sütüm az gelio buzdolabına koyuyorum gün içinde veriyorumSagmak cok zor ya surekli elimde pompayla geziyordum bir ara
Sagdigini buzluga mi atiyosun
İc zibini ve penye tulumu var ustunde.. yataginda ytiyor uyku hali var cok.. calpol iceli bi saatten fazla oldu ama dusurmedi hala.. nezaman dusururki atesini?
Biz hala nobetteyiz kizlar ama cok sukur 37.4 e duatu atesi.. bu gece uyku yok bize her yarim saatte bi atesini olcuyoruz.. Allahim hepimizin bebeklerini her turlu hastaliktan korusun.. bi saat atesi cikti mafoldum resmen..
Her ilcede var mi cnm ? Ben istanbuldayim da bulundugum ilceden basvuru yapabilir miyim acaba?Aile ve sosyal politikalar müdürlüğü diyede geçiyor.
Her ilcede var mi cnm ? Ben istanbuldayim da bulundugum ilceden basvuru yapabilir miyim acaba?
Cocuk uyurken hemen birseyler atistiriyorum canim,ogleni de cogu kez firsat bulamadigim icin gecistiriyorum. Aksam da esim gelince yapiyorum ya da Denizi mutfaga aliyorum. Mecburen yapiyorum, ilk dogum yaptigimda cok zorlaniyordum ama o zor gunlerden sonra alisiyor sanirim insan.Oy maşallah nasıl yemeye fırsat buluyosunjz ya ben mi beceremiyorum bu işi.. çoğu zaman kahvaltı da yok akşam yemeğiyle geçirebiliyorum :/ mısır gevreği pratik ama o tarz bişeyler alayım bari o geçsin boğazımdan. Reflü belirtileri ne bu arada. Benim kızım da çok fazla kusuyor son gittiğimde sormayı unuttum doktora. Kilo alımında sıkıntı yok ama çok kusma var kıyafet önlük mendil dayanmıyo bana da ona da.
Canim ben ilk 2 ay laktozsuz sut ictim. Artik tuvalet duzenleri daha iyi oldugu icin gunluk sut aliyorum 1 haftadir. Kemik ve dis saglimiz acisindan ozellikle emzirme doneminde cok onemli bence sut ve sut urunleribaharinbahcesi canım süt delisi olarak gaz yapıyor çocuğa die içmedim dopum yapalı.böyle bi etkisi var mı gün boyu içebilirim çünkü
Naptınız canım gece nasıl geçti 1 saate hafifletir aslında ama düşmezse 4 saatte bir veriliyo ilaç insaĺah yükselmemistir bugünde üstünü hafif tut gece ateşlediyse devam ederİc zibini ve penye tulumu var ustunde.. yataginda ytiyor uyku hali var cok.. calpol iceli bi saatten fazla oldu ama dusurmedi hala.. nezaman dusururki atesini?
Bende ilk oğlumda hemen kısa kısa gidiyodum ama evde ateş daha rahat bakılıp orda yapacakları bisey yok dr ateş için gelme burdada aynı şeyi yapıcaz serin biyerde tut ilacını ver ılık düş yaptır boşuna hastanede üzmeyelim çocuğu diyo bende artık götürmüyorum oğlum 3 yaşında oldu hep evde atlattık ateş dönemini panik yapma temkinli olduğun sürece halledèrsin dikkat istiyo sadece aniden yükseliveriyo çok ciddi biBende de temassi atesolcer var dedigin gibi hep farkli cikiyor.. 38.4 e kadar cikti atesi.. esimle beraber suyla sildik yuzunu kolaltini fln sonra ikinci doz surubunu verdik birazdan tekrar olcucrm atesini.. ates icinde komsudan eski usul atesolcer aldim kolatinda tutup olcuyorum daha net bilgi veriyor.. buarada ben iki saattir acile gidelim diye panik haldeyken esim sakinlestiriyo beni.. ins atesi duser en kisa zamanda bizde acillere gitmek zorunda kalmayiz
Tesekkur ederim cnm bu hafta arayayimSana en yakın nerede var Alo 183 arayıp bilgi alabilirsin canım.
Cok gecmis olsun canim evlat zor yurek sizisi derler ya. Kizim 2 yasinda yoktu hastaydi atesi de cikiyordu ara ara. Sonra uyuttum ben oturdum baya uyudu. Baktim inliyo gibi ama uyanamiyor. Bir elledim insan vucudu ancak bu kadar yanabilir. Olctum ki 40i gecmis. Evde tekim. Aglaya aglaya dusa soktum ilac icirdim. O sekilde dusurduk ama o agliyo ben agliyorum caresizlik cok zor. Allah kotu hastalik vermesin.Biz hala nobetteyiz kizlar ama cok sukur 37.4 e duatu atesi.. bu gece uyku yok bize her yarim saatte bi atesini olcuyoruz.. Allahim hepimizin bebeklerini her turlu hastaliktan korusun.. bi saat atesi cikti mafoldum resmen..
Cok sukur 37 oldu atesi gece baya korkuttu ama.. biara 38.6 oldu cunku.. atesi yukselmedikce tekrar vermicem calpol.. onuda cok kullanmamak gerek sonucta.. uzun ve uykusuz bi gece gecirdik.. sonunda oglus saglikli olsunda biz uyumayalim nolcak.. yeterki onlar iyi olsunlar..Can'ım önceki gündü bizimki de. Akşamüstü calpol verdik ama gece 11lere kadar hala tam düşmemişti 37,5 civarıydı. 38e yaklaşınca ben de panikledim ama nette aşı ateşi çok yükselmez diye okumuştum. Calpol ü yatmadan 11 gibi tekrar verdik sonra 1 de ölçtüm düşmüştü ondan sonra da çıkmadı tekrar ilaç da vermedik. Geçecek inşallah içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?