2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Birden acisi basliyo ama acimadan once meme sisiyor baya. Meme sisince hemen bosaltacaksin ki mastit olmayasin.
Bnde bazen kizim emsin diye beklerken sisiyor icinde bezeler olusuyor oyle mi basliyor diye merak ettim
Can'ım benim bir anda oldu. Akşama doğru uyumuştum bir yarım saatlik uyandığımda sağ göğsümün Ağrı'sıyla uyandım öyle başladı.
Genelde bnmde uyuyup uyandigimda goguslerim sismis oluyor insallah bnde olmam

Doktora gitmedim ama ben başlangıcınday(d)ım sanırım. Önce bi çekilme oldu omzumdan,sonra şişme,sonra ateş(memelerde) sonra da bütün vücudum kırıldı
O zaman bol bol emdirip sagmak gerekiyor
Zaten seninkini duyunca gozum korktu o yuzden onlemi varsa onceden alalim diye sordm cok gecmis olsn bir daha yasamazsn insallh

Evet canim once doluyor gibi bir agri oldu sonrasl da tek goguste kolumu bile kaldirsam dayak yemis morarmis gibi bir agri oldu
Bnmde kizim bazen 1 memeyi 5-6 saat emmedigi oluyor sagmakta istemiyorum uyandiginda bosa dusmesin diye
Biberonu biraktirana kadar cnm cikti

Hem sagip hem nasil emdiriyosun ben saginca 4-5 saatte anccak doluyor o yuzden emsin diye sagmayi biraktm

En azindan esin yardimci olsa rahatlardin
Huzur gercekten onemli

Amin canım inşallah, hiç kimsenin başına gelmesin

Hepsini çekemiyor benim oğlan kalanıda pompayla çektiriyorum doktorda öyle devam et dedi çok zor oluyo her seferinde ama korkudan aksatmıyorum valla

Hepsini çekemiyor benim oğlan kalanıda pompayla çektiriyorum doktorda öyle devam et dedi çok zor oluyo her seferinde ama korkudan aksatmıyorum valla
Sagmak cok zor ya surekli elimde pompayla geziyordum bir ara
Sagdigini buzluga mi atiyosun

Pekı kontrole kıme gıtmeı

Cnm bizde bgn olduk kac saatte bir verıosn,alından ates olcerde kafasına göre olcuo guvenemıorm.bi olcüorum 37.5 bıdha bakıorm 37 arka arkaya bakıorm
Bende de temassi atesolcer var dedigin gibi hep farkli cikiyor.. 38.4 e kadar cikti atesi.. esimle beraber suyla sildik yuzunu kolaltini fln sonra ikinci doz surubunu verdik birazdan tekrar olcucrm atesini.. ates icinde komsudan eski usul atesolcer aldim kolatinda tutup olcuyorum daha net bilgi veriyor.. buarada ben iki saattir acile gidelim diye panik haldeyken esim sakinlestiriyo beni.. ins atesi duser en kisa zamanda bizde acillere gitmek zorunda kalmayiz

Biz hala nobetteyiz kizlar ama cok sukur 37.4 e duatu atesi.. bu gece uyku yok bize her yarim saatte bi atesini olcuyoruz.. Allahim hepimizin bebeklerini her turlu hastaliktan korusun.. bi saat atesi cikti mafoldum resmen..

İc zibini ve penye tulumu var ustunde.. yataginda ytiyor uyku hali var cok.. calpol iceli bi saatten fazla oldu ama dusurmedi hala.. nezaman dusururki atesini?

Biz hala nobetteyiz kizlar ama cok sukur 37.4 e duatu atesi.. bu gece uyku yok bize her yarim saatte bi atesini olcuyoruz.. Allahim hepimizin bebeklerini her turlu hastaliktan korusun.. bi saat atesi cikti mafoldum resmen..

Can'ım önceki gündü bizimki de. Akşamüstü calpol verdik ama gece 11lere kadar hala tam düşmemişti 37,5 civarıydı. 38e yaklaşınca ben de panikledim ama nette aşı ateşi çok yükselmez diye okumuştum. Calpol ü yatmadan 11 gibi tekrar verdik sonra 1 de ölçtüm düşmüştü ondan sonra da çıkmadı tekrar ilaç da vermedik. Geçecek inşallah içini ferah tut

Cocuk uyurken hemen birseyler atistiriyorum canim,ogleni de cogu kez firsat bulamadigim icin gecistiriyorum. Aksam da esim gelince yapiyorum ya da Denizi mutfaga aliyorum. Mecburen yapiyorum, ilk dogum yaptigimda cok zorlaniyordum ama o zor gunlerden sonra alisiyor sanirim insan.
Reflude ne kadar kustugu,kusma sayisi (mesela bir emmeden sonra 6 7 kez kusuyorsa), gibi belirtilerden anlayabilirsin. Reflulu bebegi gorunce anlarsin zaten.Biz onluk uzerine bir de bez sıkıstıriyoruz, kendi boynuma da bir bez koyuyorum ama buna ragmen sacim ,ustum-basim, halilar hep kusuk oluyor. Doktorun da bunu muhakkak gozlemler zaten. Ozellikle dikkat et gazini cikarmasina ragmen( yarimsaat de dik tuttuktan sonra) yatirinca kusuyor mu. Biz reflu yatagina zor yatiriyoruz.

baharinbahcesi canım süt delisi olarak gaz yapıyor çocuğa die içmedim dopum yapalı.böyle bi etkisi var mı gün boyu içebilirim çünkü
Canim ben ilk 2 ay laktozsuz sut ictim. Artik tuvalet duzenleri daha iyi oldugu icin gunluk sut aliyorum 1 haftadir. Kemik ve dis saglimiz acisindan ozellikle emzirme doneminde cok onemli bence sut ve sut urunleri

İc zibini ve penye tulumu var ustunde.. yataginda ytiyor uyku hali var cok.. calpol iceli bi saatten fazla oldu ama dusurmedi hala.. nezaman dusururki atesini?
Naptınız canım gece nasıl geçti 1 saate hafifletir aslında ama düşmezse 4 saatte bir veriliyo ilaç insaĺah yükselmemistir bugünde üstünü hafif tut gece ateşlediyse devam eder

Bende ilk oğlumda hemen kısa kısa gidiyodum ama evde ateş daha rahat bakılıp orda yapacakları bisey yok dr ateş için gelme burdada aynı şeyi yapıcaz serin biyerde tut ilacını ver ılık düş yaptır boşuna hastanede üzmeyelim çocuğu diyo bende artık götürmüyorum oğlum 3 yaşında oldu hep evde atlattık ateş dönemini panik yapma temkinli olduğun sürece halledèrsin dikkat istiyo sadece aniden yükseliveriyo çok ciddi bi

Egozz calpolu 1.5 cay kasigi vermen gerek ne kadar verdin 1 saatte dusurmesi gerekiyor. Aslinda calpol cok tehlikeli bir ilacmis kizima artik vermiyorum hastayken atesi varsa ibufen veriyorum 15dk.ya dusuruyor atesini. Bebege verebilir miyim diye sordum dr calpol ver dedi ben de cocuk doktorumuza sorcam 3.ay kontrolunde.

Cok gecmis olsun canim evlat zor yurek sizisi derler ya. Kizim 2 yasinda yoktu hastaydi atesi de cikiyordu ara ara. Sonra uyuttum ben oturdum baya uyudu. Baktim inliyo gibi ama uyanamiyor. Bir elledim insan vucudu ancak bu kadar yanabilir. Olctum ki 40i gecmis. Evde tekim. Aglaya aglaya dusa soktum ilac icirdim. O sekilde dusurduk ama o agliyo ben agliyorum caresizlik cok zor. Allah kotu hastalik vermesin.

Cok sukur 37 oldu atesi gece baya korkuttu ama.. biara 38.6 oldu cunku.. atesi yukselmedikce tekrar vermicem calpol.. onuda cok kullanmamak gerek sonucta.. uzun ve uykusuz bi gece gecirdik.. sonunda oglus saglikli olsunda biz uyumayalim nolcak.. yeterki onlar iyi olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…