2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar bizim ates 37.7 oldu yine.. nemli bez koydum alnina sakaklarina kolaltina uyuyo simdi.. 38i gorursem vericem calpol yine..
birde bu atesi 3farkli atesolcerle olcuyorum e be kardesim hepsinde farkli cikiyo.. bi temassiz var o kafasina gore her seferinde farkli olcuyo zaten.. bi eski usullerin dijitali var kolaltindan olcuyorum bide emzik var agzindan olcuyo ki emzik en yuksek cikartan hep..

Canım ölçtüğün yere göre ateş sınırı da değişir zaten.Nette vardır googleda bi arat bak canım istersen

Pofff saclarim deli dokulmeye basladi rahat 3 ay dokulecek boyle yine kafamda sac kalmayacak

Hmm onu bilmiyordum canim. Yani ben de 2 yas altindayken kizima mecbur verdim ateslenince. Sonrasinda dolvene donduk.

Kızlar dün bi arkadaşımın kızının bebek okuması vardı bu kozla bi gün arayla doğum yaptık o 40 haftalıkken 3500gr bi erkek bebek bende 38 haftalıkken 3100gr kız bebek dünyaya getirdim arkadasın bebeğin doğumdan beri 1 kilo almiş en son 4600 olmuş mama vermemek için çok çabalamış ama dr başlaması gerektiğini söylemiş ama bi tatlı maşallah agucuklar çıkarmaya ellerini yalamaya ve salyasını akıtmaya başlamış benimki daha bunları yapamıyor ben diyorum ki o 2 hafta daha fazla durduya anne karnında oyüzden erkenyapmaya başlamış(benimkine göre)

@kumruatlas LifeandFeel C ciarasisi acikcay çok sağolun Allah razı olsun kızlar anne karnında gelişirken orda bir kanal açık kalmış çok azıcık sıvı geldiğini fark etmiştim çok çok fazla olmadıkça şimdilik bir sorun yaratmazmış 4 5 yaşına gelince ameliyatla kapatilacakmis Allah beterinden korusun inşallah

Ay bende ya musluk gıbı afedersin artık cok yorgunum cıdden bıtemedi şu kanama bi sorunda yokmus detaylı inceledi nedir anlamıyorum eşimle daha bızde bıse yapamadık :)

Dünden beri fazlalaşı regl mı oldum acaba?
Bir bitseydi artık. Bizde yapamadık bu durumda :))

Benim eşimde kendi korunmak istemiyo. Spralide kayar diye ben korkuyorum.

Her bebeğin dinamiği farklıdır. Bende 38 haftalık doğum yaptım.Benimki 40tan beri gülmeler, agu kar, göz ile takip yapıyor. Şimdilerde daha çok ağu yapıyor. Babası da miyav lamayi öğretti hauuvv diyip duruyor :))

Gülmemiz varda göz takipimiz var yani görüntü var ses yok bizde vardır bi vakti saati

Ben desirett hap aldım (emzirenlerin kullanabildigi) bugun itibariyle baslayacam bakalim kutu bitmeden bir seyler olsa bari
Valla hapa hiç cesaret edemem ben çok unutkanım. Ama kullana bilene etkili çözüm. Çocuklar azcıkdaha derin uyumayı basarsa herşey olur

Ay moralım bozuluyo benım cok gelıyo ped yetısmıyo canım sıkıldı bu duruma artık halsiz bıraktı beni

Benimde moralim bozuldu artık. Düne kadar günlük ped yetiyordu, dünden beri çoğaldı regl oldum galiba. Birkaç güne biterde kurtulurum inşallah. Bebekler her daim altları bezli nasıl duruyor acıdım valla altını değiştirirken 5 dk açık bırakıyorum artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…