2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bu korunma konusuna nasıl bir çözüm buldunuz. Daha yeni bir yaşında çocuğu olan bir arkadaşım tekrar hamile kalmış. Rabbim olmayanlara versin inşallah. En güvenilir yöntem hangisi.

Kızlar bu korunma konusuna nasıl bir çözüm buldunuz. Daha yeni bir yaşında çocuğu olan bir arkadaşım tekrar hamile kalmış. Rabbim olmayanlara versin inşallah. En güvenilir yöntem hangisi.

Benim akıntım olduğu için doktorum spirali önermedi. Hap önerecekti onu da ben istemedim. Eşim korunuyor bizde doğumdan sonra. Kondom kullanıyoruz.

Kızlar bgn muayenem vardı, 6-7 ay daha regl olmazsın dedi. Böyle olan var mı? Normal mi ki? Ayrıca süt koruması filan diyen olursa öyle bişi yok dikkat et korunun dedi. Bir de artık spor vs başlayabilirsin dedi

Benim akıntım olduğu için doktorum spirali önermedi. Hap önerecekti onu da ben istemedim. Eşim korunuyor bizde doğumdan sonra. Kondom kullanıyoruz.
Anladım akıntı olunca spiral olmuyomuymuş

içindeki parasetamol den dolayı mı tehlikeli?ama bebekler için ondan başka yok ki...dolven daha büyükler için

hayırlı haberler alırsın inşallah
Neden oldugunu bilmiyorum ama cok haber cikiyor calpolle ilgili. Kizim buyuk tabi ona dolven verebiliyorum. Ogluma insallah gerek kalmaz da vermem calpolu.

Kızlar bgn muayenem vardı, 6-7 ay daha regl olmazsın dedi. Böyle olan var mı? Normal mi ki? Ayrıca süt koruması filan diyen olursa öyle bişi yok dikkat et korunun dedi. Bir de artık spor vs başlayabilirsin dedi
Ben ilk dogumumda 7.ayimda regl olmustum

Eşim herşeyime yardım eder ama bebek ağlayınca kaçıyo yoksa ben sadece bebeğe bakıyorum akşamları softayı kur çayı demle getir hepsini o yapıyo ki bebek fırsat vermiyo. Sadece ailemin yanında olsam orası kalabalık bebeği oyalarlar hiç olmasa bana moral verirler yanımda olurlar yanlızlık çok zor

Anladım akıntı olunca spiral olmuyomuymuş

Akıntıyı tetikleyebiliyormuş. Benim hamileliğimin son zamanlarında çok akıntım okdu. Bu yüzden dokulatım inceldi ve doğum sırasında zarar gördüler oldukça fazla dikişim vardı. Bu nedenle önermedi.
.

Benim kanamam hala devam ettiği için henüz o aşmaya gelemedik . Ama bizde kondom kullanacağız. 6 aydan sonra muhtemelen hap kullanırım.

Benim kanamam hala devam ettiği için henüz o aşmaya gelemedik . Ama bizde kondom kullanacağız. 6 aydan sonra muhtemelen hap kullanırım.
Benim bitmişti zamanında ama şimdi oldum tekrar heralde şu süt devam etme olayı bende olmıycak. Ama şuan bizde de eşim korunuyo

Eşim 7 buçuk 8 de geliyor. O saatten sonra ütü, temizlik yaparsam eşimle hiç vakit geçiremem. Onun da dengesini kurmam lazım. Çocuk uyurken yemeğimi de hazırlıyorum, uzun uyursa temizliğimi de yapıyorum sadece çok dinlenemiyorum. İşten gelince eşim ilgileniyor zaten çocukla, orda sıkıntı yok:)

Neden oldugunu bilmiyorum ama cok haber cikiyor calpolle ilgili. Kizim buyuk tabi ona dolven verebiliyorum. Ogluma insallah gerek kalmaz da vermem calpolu.

o haberlerde çıkan 6 yaş büyükler için olan turuncu paket.hatta bir serisi toplatıldı.ama parasetamol en basit ağrı kesici de olsa karaciğere zarar verebilir.mor paketi hep kullandım oğlumda.hiç turuncu calpolü vermedim.

Ay bende ya musluk gıbı afedersin artık cok yorgunum cıdden bıtemedi şu kanama bi sorunda yokmus detaylı inceledi nedir anlamıyorum eşimle daha bızde bıse yapamadık :)

Aynen canim benimkifr agladigi anda bana veriyor ee ne anladim bu isten.. gecen bebegi tutar misin camasirlari asayim dedim sen tut ben asarim dedi dusun o derece bir şekilde ilerliyoruz iste aynen benmde annem uzakta yanlarina gitsem birsuru kucak cok iyi olacak.. ramazanda gidip bayramda donecegim ins.

Bizde kondom kullaniyoruz ama bende kasinti yapiyordu suan henuz olmadi ama sevmiyorum nedense. Spralde esim istemiyor ilginc bi sekilde. Doktor ya spiral ya bi marka varmis emziren kadinlarin kullandigi hap yada 3 aylik igne dedi.. Bende cok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…