- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.521
Gülmemiz varda göz takipimiz var yani görüntü var ses yok bizdevardır bi vakti saati
Yakından cismi takip ediyo mu canım ? Benimki daha çok beni takip ediyo kalkıp giderken arkamdan döndürüyo kafayı ama yakın cismi yaptıramadım :) gülme çığlık göz teması falan var ama agulama yok bizde yavaştan salya ve başparmağı falan ağzına götürme var şimdilik...Gülmemiz varda göz takipimiz var yani görüntü var ses yok bizdevardır bi vakti saati
Valla hapa hiç cesaret edemem ben çok unutkanım. Ama kullana bilene etkili çözüm. Çocuklar azcıkdaha derin uyumayı basarsa herşey olur
Budurum benim hoşuma gitmezdi. İsteyemem çünkü benim kayınvalidemde eşime nişanlıyken hediye ettiğim birşeyi sahiplendi. Gerçi kötü niyetle değil. Ama benim hoşuma gitmiyo. Kırıl masın diye de bişey diyemiyorum.Kızlar konu dışı ama düşüncenizi merak ediyorum doğumdan sonra annemlerle 1 aylığına memlekete gitmiştim ben yokken gorumcem arada bir gelip temizlik vs yapmış.. benim kıyafetlerimden bazılarını giymiş ve eşimin hediye aldığı bir salımı almış ben whats up profilinde gördüm benim dolabımı karıştırmış olması sinirimi bozuyor ben mi abartıyorum siz de sinirlenir miydiniz şalı geri istermiydiniz?
Şaka gibi.Benim için kavga sebebi bu durum dolabıma benden başka karışılmasını istemem ama herkes farklıdır tabi daha önce de aldığı falan oluyor muydu? Bence iste şalını hediyeymiş üstelik izinsiz almak ne demek yahu..Kızlar konu dışı ama düşüncenizi merak ediyorum doğumdan sonra annemlerle 1 aylığına memlekete gitmiştim ben yokken gorumcem arada bir gelip temizlik vs yapmış.. benim kıyafetlerimden bazılarını giymiş ve eşimin hediye aldığı bir salımı almış ben whats up profilinde gördüm benim dolabımı karıştırmış olması sinirimi bozuyor ben mi abartıyorum siz de sinirlenir miydiniz şalı geri istermiydiniz?
Cismi etmiyor şimdilik beni ediyor ama takip.Seninki daha sonra doğdu ama canım etmeyebilir takip henüz.Emerken yukarılara falan bakıyor yatağın başlığını inceliyor uzun uzun ışık varsa kafayı geriye de atıyor bahsettiğin şeyler bunlar mı?Birde kızlar bebekleruniz sizi gözüyle takip ediyor mu yada bir cismi takip ediyor mu bis bis hep bir yere bakiyir mu arkasında birşey varmış gibi geriye bakıyor mu yani başının arkasında birşey varmış gibi
Budurum benim hoşuma gitmezdi. İsteyemem çünkü benim kayınvalidemde eşime nişanlıyken hediye ettiğim birşeyi sahiplendi. Gerçi kötü niyetle değil. Ama benim hoşuma gitmiyo. Kırıl masın diye de bişey diyemiyorum.
Yani ben normal düşünüyormuşum demekki ya çok rahat insanlar hastanede yanımda kaldı kendime koyduğum terlikleri o giydi bir de ben tesettürlü değilim 2 3 tane salim var kendisi tesettürlü çeşit çeşit var sanki hiç yokmuş gibi almış dolabımdan. Daha öncede olmuştu böyle şeyler kırılmasın diye ses etmedim ama bu sefer edicem o utansın yaptigindanŞaka gibi.Benim için kavga sebebi bu durum dolabıma benden başka karışılmasını istemem ama herkes farklıdır tabi daha önce de aldığı falan oluyor muydu? Bence iste şalını hediyeymiş üstelik izinsiz almak ne demek yahu..
Dolap karıştırmaya tepkin büyük olmalı şahsen ben hiç böyle bir durumda kalmadım. Ama olursada göz yummam.Yani ben normal düşünüyormuşum demekki ya çok rahat insanlar hastanede yanımda kaldı kendime koyduğum terlikleri o giydi bir de ben tesettürlü değilim 2 3 tane salim var kendisi tesettürlü çeşit çeşit var sanki hiç yokmuş gibi almış dolabımdan. Daha öncede olmuştu böyle şeyler kırılmasın diye ses etmedim ama bu sefer edicem o utansın yaptigindan
Kızlar dün bi arkadaşımın kızının bebek okuması vardı bu kozla bi gün arayla doğum yaptık o 40 haftalıkken 3500gr bi erkek bebek bende 38 haftalıkken 3100gr kız bebek dünyaya getirdim arkadasın bebeğin doğumdan beri 1 kilo almiş en son 4600 olmuş mama vermemek için çok çabalamış ama dr başlaması gerektiğini söylemiş ama bi tatlı maşallah agucuklar çıkarmaya ellerini yalamaya ve salyasını akıtmaya başlamış benimki daha bunları yapamıyor ben diyorum ki o 2 hafta daha fazla durduya anne karnında oyüzden erkenyapmaya başlamış(benimkine göre)
Kızlar konu dışı ama düşüncenizi merak ediyorum doğumdan sonra annemlerle 1 aylığına memlekete gitmiştim ben yokken gorumcem arada bir gelip temizlik vs yapmış.. benim kıyafetlerimden bazılarını giymiş ve eşimin hediye aldığı bir salımı almış ben whats up profilinde gördüm benim dolabımı karıştırmış olması sinirimi bozuyor ben mi abartıyorum siz de sinirlenir miydiniz şalı geri istermiydiniz?
Dolap karıştırmaya tepkin büyük olmalı şahsen ben hiç böyle bir durumda kalmadım. Ama olursada göz yummam.
Başka bir konuda tepkim büyük oldu da daha sıra ona gelmemişti acaba ben mi abartıyorum diye size sormak istedim zaten gittiğimiz gün arkamızdan evi toplayayım diye kaldı evdede tek eşim var sabah gidip gece yatmaya geliyordu zırt pırt neyin temizliğini yaptı ki birde bana banyoyu yağ sokucuyle yıkadım diyor sonra bende anlamıyorum sizin temizlik anlayışınızı yağ sokucuyle banyomu yıkanır deyince kalbi kırılmış hanım efendinin ayy neyse yazdıkça sinir oluyorum daha çok kendi derdimle meşgul etmiyim bebislerimizin sayfasını cevaplar için sağolun kizlarHer bebeğin gelişimi kendine özel bence mesela kilo ile gelişim de doğru orantılı olmayabiliyor her zaman bana kalırsa. Benim oğlum düşük doğum ağırlıklıydı mesela yeni yeni yakalıyor dönemindekileri ki yakalayamadığı kesim daha fazla :) 38+4 de doğum yaptım. 1 hafta önce agulamaya başladı, daha öncesinde de gülüyordu zaten. Yine 1 haftadır gözler hep bizde, cisim takibi yapıyor, eller hep ağızda vs. Yani birden oluyor her şey sanırım. Daha erken başlayanlar da var, ben de ona takıyordum neden bizimki başlamadı diye ama zamanı varmış :)
Yani bu samimiyetle alakalı bir durum, karşılıklı böyle bir alışveriş olur anlarım ama belli ki sizin aranızda yok o zaman yaptığı çok çirkin ve hadsizce. Senin özel dolabını karıştırmak başlı başına yanlışken bir de özel eşyanı alıyor ve sana söylemiyor ki sen farkediyorsun. E bu baya baya hırsızlık gibi oluyor. Ben eşime söylerdim böyle böyle diye, benim maalesef öyle bir kötü huyum var birebir isteyemiyorum ama bir şekilde çaktırıp isterdim heralde.
Canim.o zaman temizlik de yaptirtmayacaksin. Yani demekki gorumcen samimiyetin ayarini kaciriyo. Ne kadar mesafe koyarsan o kadar iyi olur sanirimBaşka bir konuda tepkim büyük oldu da daha sıra ona gelmemişti acaba ben mi abartıyorum diye size sormak istedim zaten gittiğimiz gün arkamızdan evi toplayayım diye kaldı evdede tek eşim var sabah gidip gece yatmaya geliyordu zırt pırt neyin temizliğini yaptı ki birde bana banyoyu yağ sokucuyle yıkadım diyor sonra bende anlamıyorum sizin temizlik anlayışınızı yağ sokucuyle banyomu yıkanır deyince kalbi kırılmış hanım efendinin ayy neyse yazdıkça sinir oluyorum daha çok kendi derdimle meşgul etmiyim bebislerimizin sayfasını cevaplar için sağolun kizlar
Al benden de o kadar yapisti kaldi.Kızlar benim doğum kilolarım aynen kaldı ya 85 kılıyım ben hiç bu kilo olmadım giyecek hiçbirşeyin kalmadı kendimi çok çirkin hissediyorum yani öyle böyle değil valla çok kötü gözüküyorum ne yapsam ki
Cismi takip ediyor mu denemedim ama insanlari takip ediyor. Eger arkasinda biri duruyorsa kafasini o sekilde geriye atip bakmaya calisiyor bunu soruyorsanBirde kızlar bebekleruniz sizi gözüyle takip ediyor mu yada bir cismi takip ediyor mu bis bis hep bir yere bakiyir mu arkasında birşey varmış gibi geriye bakıyor mu yani başının arkasında birşey varmış gibi
Biz neredeyse 2.5 aylik oldduk daha tik yok:) biri uyusa oburu uyanik oyle bi vakit yok yani:)Valla hapa hiç cesaret edemem ben çok unutkanım. Ama kullana bilene etkili çözüm. Çocuklar azcıkdaha derin uyumayı basarsa herşey olur
Canım öncelikle yüzüm yok demesi gereken kişi sen değilsin. Ne karar verirsen ver mutlu olmak için bi karar vereceksin kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. İnşallah bir an önce huzura erersin çok karışmışsın çok zordur. Hele böyle bi zamanda. Bunu yaşatan kimsenin yanında kalmasın tabi ama şuna çok takıldım. Eşin demiş ya kadının eşine söyleyelim yanına bırakmayalım diye, bu çok saçma geldi sana yaranacak diye ne yapacağını şaşırmış. Kendisi yapmamış gibi söyleyelim cezasını çeksin olmaz yani. O duruma o karışmamalı senin kararın söylemek söylememek. Forum için de içinden geleni yaz ya. Senin kararın hepsi, ne iyi hissettirecekse onu yap. Yazasın gelmez ara verirsin arada sakinleşmek istersin gelir içini dökersin biz buradayız :)Kızlar beni merak edenler olmuş allah hepinizden razı olsun hepinize teşekkür ederim . Çok iyi kaplisiniz . Pskolojim bozuldu ayrılcam forumdan falan dedim evet . Ne dediğimi kendim bile bilmiyorum ne yapmak istediğimi. Biz taşındık arkadaşlar . Eşim çok pişman olduğunu herşeyi yapmaya karar verdiğinisoyledi tabiki o kadının yanına kalmicak . Benim ailem bi muddet sonra ordan tasincak babam memur olduğu için emeklisini bekliyor onlar taşınınca . O kadının eşine soylicez cezasını çekicek . Şimdi biz gittiğimiz için adam ailemi rahatsız etmesin die söyleyemedim oyuzden de çok kötüyüm içimde kaldı ama cezasını çekicek o kadını ayaklarıma kapandircam çok yalvardı ayaginin altını opim falan die ama cok gec . Birşey geçmediğini söylediler bilmiyorum söylerken bile böyle kötü oluyorum . Esimn eskiden böyle biri olmadığını biliyorum çünkü deildi . Kadın istese herşeyi yapar bu gerçekten doğru ama eşimi hiç affedemicem. Şuan deneme aşamasındayız ben yapamazsam biticek . Ve yapamicam gibi gözüküyor pskolojim düzelmiyor sürekli iniş çıkışlar yasiyorum gururuma yedremiyorum . Eşim soylicez diyor o kadın cezasini çeksin diyor hata yaptım vs vs diyor inanmak istiyorum ama sonra seven insan yaparmı diyorum kafam çok kötü . Sizi bırakmak istemiyorum ne olur beni anlayın ama karmasikliktan ne yaptığımı bilmiyorum çocuğuma sarılıyorum devam etmeek istiyirum bejde foruma ama yüzüm yok gibi ne bilim arkadaşlar allah kimseye yasattmasin biran önce düzelmek istiyorum kafamdan çıksın birileri hafızamı silsin istiyorum . Ama olmuyor . Umarım cabuk düzelir düzelmezse . Kafayı yicem . Eşime karşı bian düzelmek istiyroum mutlu oluyoruz ama ertesi gün ona söylemediğim laf kalmıyor birdaha mutlu oluyoruz ve bugun ona yine kötü davranıyorum. Inşallah düzelirim ama böyle devam ederse ben yapamicam bi yanım boşan diyor böyle nasıl devam etcen sana bunu yapanla bi yanım . O böyle deildi onu bu hale başkaları getirdi diyor. Kendisi de öyle farkında . Ona soru sordum seven insan yaparmı sevdiğine yapmaz dedi nedn peki dedim hata yaptım dedi olmucak birdaha dedi . Evliliğimizi özet geçim biz çok mutluyduk çok mücadele verdik zor zamanlarda evlendik ve feraha erdik nisanlilik evliliğimizin ilk ayları . Takı eşim nezaman o mağaza ya geçti . Değişti . Benden kopamadı hala mutlu olduğumuz zamanlar vardı mutsuzda bi iyi bi kötü oluyorduk sebebini bilemiyordum yavaş yavaş öğrenerek en son mesajı gördüm işte. Ama böyle bisi varken bana karşıda çok iyiydi ben doğumdayken hiç yanından ayrılmadı . Kanlı altmi bile hrrzaman o değiştirdi. Bunlar aklıma geliyor . Ama anlam vrremedim hala neden yaptı benleeykende mutluydu. Sadece sabır diliyorum olmazsa zorlamayacagim çünkü daha kötü olmak istemiyorum olursada iyi olur çocuğum için . Ama tekrar eşimi sevebilirmiyim içimdeki o soğukluğu alabilirmiyim bilmiyorum
Zaten ben istemedim bilerek anahtarimi bırakmadım canım eşimden almış herkesin düzeni tarzı farklı biliyorum her şeye burnunu sokma huyu var düğünde daha yeni aldığım susuz supurgeye su koyup bozmuşlardı bir şey bilmiyorlar ama çok biliyormuş gibi hareket ediyorlar amaan şimdide kalbi kırılmış gelmiyormuş Allah can sağlığı versinCanim.o zaman temizlik de yaptirtmayacaksin. Yani demekki gorumcen samimiyetin ayarini kaciriyo. Ne kadar mesafe koyarsan o kadar iyi olur sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?