- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.541
Aynen orasıda oyle eşim ne için dedi biliyorum bende banada saçma geldi . Ama kadın sonra eşime yok kocam öğrenirse hesabı yada bilmem ne hesabı yaptı heralde ondan eşimde öyle dedi sanirim . Cok sagol cok tesekkur ederim .Canım öncelikle yüzüm yok demesi gereken kişi sen değilsin. Ne karar verirsen ver mutlu olmak için bi karar vereceksin kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. İnşallah bir an önce huzura erersin çok karışmışsın çok zordur. Hele böyle bi zamanda. Bunu yaşatan kimsenin yanında kalmasın tabi ama şuna çok takıldım. Eşin demiş ya kadının eşine söyleyelim yanına bırakmayalım diye, bu çok saçma geldi sana yaranacak diye ne yapacağını şaşırmış. Kendisi yapmamış gibi söyleyelim cezasını çeksin olmaz yani. O duruma o karışmamalı senin kararın söylemek söylememek. Forum için de içinden geleni yaz ya. Senin kararın hepsi, ne iyi hissettirecekse onu yap. Yazasın gelmez ara verirsin arada sakinleşmek istersin gelir içini dökersin biz buradayız :)
Çok sağol canım iyiki varsınız ya teşekkür ederim gitmicem zaten kafam dağılıyor iyi oluyor biraz geride kaldım okuyamadım hiçbirşeyi ama olsun:))Zaten ben istemedim bilerek anahtarimi bırakmadım canım eşimden almış herkesin düzeni tarzı farklı biliyorum her şeye burnunu sokma huyu var düğünde daha yeni aldığım susuz supurgeye su koyup bozmuşlardı bir şey bilmiyorlar ama çok biliyormuş gibi hareket ediyorlar amaan şimdide kalbi kırılmış gelmiyormuş Allah can sağlığı versinEsela12 in mesajını okudum derdimden utandım Elif canım bir süre denemeyi iyi düşünmüşsün diğer türlüsü olsa bile en azından ben elimden geleni yaptım dersin vicdanın rahat olur forumdan da gitme sıkıldıkça yaz içinde biriktirme bebisler birlikte bekledik birlikte buyutucez hiçbir yere gitmek yok
Aynen canım II yapmaya razıAynen canim benimkifr agladigi anda bana veriyor ee ne anladim bu isten.. gecen bebegi tutar misin camasirlari asayim dedim sen tut ben asarim dedi dusun o derecebir şekilde ilerliyoruz iste aynen benmde annem uzakta yanlarina gitsem birsuru kucak cok iyi olacak.. ramazanda gidip bayramda donecegim ins.
benim 38 hafta doğdu ama ses çıkarma el emme kafayı tutma yatarken kaldırmaya çalışma arkamdan bakma filan bayadır yapıyo her çocuk farklı bence oğlan çocuk ları biraz daha fena :) hatta her gören ne bi aylığı seninki 3 aylık gibi diyorlardıKızlar dün bi arkadaşımın kızının bebek okuması vardı bu kozla bi gün arayla doğum yaptık o 40 haftalıkken 3500gr bi erkek bebek bende 38 haftalıkken 3100gr kız bebek dünyaya getirdim arkadasın bebeğin doğumdan beri 1 kilo almiş en son 4600 olmuş mama vermemek için çok çabalamış ama dr başlaması gerektiğini söylemiş ama bi tatlı maşallah agucuklar çıkarmaya ellerini yalamaya ve salyasını akıtmaya başlamış benimki daha bunları yapamıyor ben diyorum ki o 2 hafta daha fazla durduya anne karnında oyüzden erkenyapmaya başlamış(benimkine göre)
aynı adını kedi koydum ağzını da yamultuyo yaparken yapıştırıcan ağzına şamarıHer bebeğin dinamiği farklıdır. Bende 38 haftalık doğum yaptım.Benimki 40tan beri gülmeler, agu kar, göz ile takip yapıyor. Şimdilerde daha çok ağu yapıyor. Babası da miyav lamayi öğretti hauuvv diyip duruyor :))
çok ayıp etmiş ben istemezdim ama sınır koyardım birdaha temizlik için gelicek olsa kabul etmezdimKızlar konu dışı ama düşüncenizi merak ediyorum doğumdan sonra annemlerle 1 aylığına memlekete gitmiştim ben yokken gorumcem arada bir gelip temizlik vs yapmış.. benim kıyafetlerimden bazılarını giymiş ve eşimin hediye aldığı bir salımı almış ben whats up profilinde gördüm benim dolabımı karıştırmış olması sinirimi bozuyor ben mi abartıyorum siz de sinirlenir miydiniz şalı geri istermiydiniz?
Bir danis bakalim canim. Simdilik tavsiyem her emzirmeden sonda en az 20 dakika dik tutman ve reflu yatagi alman. Rahatlamazsa gaviscon infant verir belki. Bize pek fayda etmedi ama inaniyorum 6. ayinda gececek insallah az kaldiAy reflü mü var acaba kızımda ya. Eski doktor normal demişti de bizimki kusmuk makinesi. 3 ay kontrolünde sorayım bari. Uyurken de yandan yandan sızdırıyo. Fışkırtıyo bazen de. Dediğin gibi yerler saç baş hep kusmuk. Gazını alamadığımda daha çok oluyo tabi. Gazı iyi çıkarınca pek olmuyo gibi.
canımm öncelikle tekrar buraya yazdığına çok sevindim. ben sürekli forumu takip ediyorum ama nadir yazıyorum buraya. Seni çok merak ediyordum Allah biliyor ya hergün aklıma geldiğinde senin için dua ediyorum. Başına gelenler çok zor ama inan herkesin başına gelebilecek birşey. Bugün ya da yarın..Doğumundan hemen sonra öğrenmen olayı daha da zor duruma getirdi senin için tabii. Zaten hormon dengen bozuk şimdi. Bu forumdan ayrılmamalısın burda seni hamileleğin boyunca tanıyan insanlar var ve sen de bu forumdakileri tanıyorsun arkadaşın kabul et bizi. Burda sadece bebeklerden hamilelikten bahsetmiyor insanlar eşlerinden diğer çocuklarından görümcelerinden kvdelerinden işlerinden dertlerinden mutluluklarından ve mutsuzluklarından da bahsediyor paylaşıyorlar. O yüzden bu forumda artık ne işim var deme. Sana bu dönemde saat kaç olursa olsun kulak verecek olan bizlerz çünkü 24 saat ayakta bu grupKızlar beni merak edenler olmuş allah hepinizden razı olsun hepinize teşekkür ederim . Çok iyi kaplisiniz . Pskolojim bozuldu ayrılcam forumdan falan dedim evet . Ne dediğimi kendim bile bilmiyorum ne yapmak istediğimi. Biz taşındık arkadaşlar . Eşim çok pişman olduğunu herşeyi yapmaya karar verdiğinisoyledi tabiki o kadının yanına kalmicak . Benim ailem bi muddet sonra ordan tasincak babam memur olduğu için emeklisini bekliyor onlar taşınınca . O kadının eşine soylicez cezasını çekicek . Şimdi biz gittiğimiz için adam ailemi rahatsız etmesin die söyleyemedim oyuzden de çok kötüyüm içimde kaldı ama cezasını çekicek o kadını ayaklarıma kapandircam çok yalvardı ayaginin altını opim falan die ama cok gec . Birşey geçmediğini söylediler bilmiyorum söylerken bile böyle kötü oluyorum . Esimn eskiden böyle biri olmadığını biliyorum çünkü deildi . Kadın istese herşeyi yapar bu gerçekten doğru ama eşimi hiç affedemicem. Şuan deneme aşamasındayız ben yapamazsam biticek . Ve yapamicam gibi gözüküyor pskolojim düzelmiyor sürekli iniş çıkışlar yasiyorum gururuma yedremiyorum . Eşim soylicez diyor o kadın cezasini çeksin diyor hata yaptım vs vs diyor inanmak istiyorum ama sonra seven insan yaparmı diyorum kafam çok kötü . Sizi bırakmak istemiyorum ne olur beni anlayın ama karmasikliktan ne yaptığımı bilmiyorum çocuğuma sarılıyorum devam etmeek istiyirum bejde foruma ama yüzüm yok gibi ne bilim arkadaşlar allah kimseye yasattmasin biran önce düzelmek istiyorum kafamdan çıksın birileri hafızamı silsin istiyorum . Ama olmuyor . Umarım cabuk düzelir düzelmezse . Kafayı yicem . Eşime karşı bian düzelmek istiyroum mutlu oluyoruz ama ertesi gün ona söylemediğim laf kalmıyor birdaha mutlu oluyoruz ve bugun ona yine kötü davranıyorum. Inşallah düzelirim ama böyle devam ederse ben yapamicam bi yanım boşan diyor böyle nasıl devam etcen sana bunu yapanla bi yanım . O böyle deildi onu bu hale başkaları getirdi diyor. Kendisi de öyle farkında . Ona soru sordum seven insan yaparmı sevdiğine yapmaz dedi nedn peki dedim hata yaptım dedi olmucak birdaha dedi . Evliliğimizi özet geçim biz çok mutluyduk çok mücadele verdik zor zamanlarda evlendik ve feraha erdik nisanlilik evliliğimizin ilk ayları . Takı eşim nezaman o mağaza ya geçti . Değişti . Benden kopamadı hala mutlu olduğumuz zamanlar vardı mutsuzda bi iyi bi kötü oluyorduk sebebini bilemiyordum yavaş yavaş öğrenerek en son mesajı gördüm işte. Ama böyle bisi varken bana karşıda çok iyiydi ben doğumdayken hiç yanından ayrılmadı . Kanlı altmi bile hrrzaman o değiştirdi. Bunlar aklıma geliyor . Ama anlam vrremedim hala neden yaptı benleeykende mutluydu. Sadece sabır diliyorum olmazsa zorlamayacagim çünkü daha kötü olmak istemiyorum olursada iyi olur çocuğum için . Ama tekrar eşimi sevebilirmiyim içimdeki o soğukluğu alabilirmiyim bilmiyorum
Canim aynen oyle zaten, yani doktorun dedigi de bu. Hamilelik 40 hafta olarak kabul edilir. Sizinki 3 hafta geriden gelebilir dedi. Cok da onemli farkliliklar olmuyor zaten :) mesela bizimki erken gulmeye baslamisti. Illa olacak diye birsey yok, cok takilmamak gerek :)Kızlar dün bi arkadaşımın kızının bebek okuması vardı bu kozla bi gün arayla doğum yaptık o 40 haftalıkken 3500gr bi erkek bebek bende 38 haftalıkken 3100gr kız bebek dünyaya getirdim arkadasın bebeğin doğumdan beri 1 kilo almiş en son 4600 olmuş mama vermemek için çok çabalamış ama dr başlaması gerektiğini söylemiş ama bi tatlı maşallah agucuklar çıkarmaya ellerini yalamaya ve salyasını akıtmaya başlamış benimki daha bunları yapamıyor ben diyorum ki o 2 hafta daha fazla durduya anne karnında oyüzden erkenyapmaya başlamış(benimkine göre)
Napalım dövmeden tadı çıkmıyor biraz büyüseler bizden çekecekleri varLifeandFeel aynen canım ağzına vura vura seviyoruz :))
Allah razı olsun cnm bende hepinize dua ediyorum . O kadın illaki eceli benden olcak söylemeyerek en büyük aptallığı ben yapmış olurum . Cezasını çekicek . Inşallah bakalım düzelmek istiyorum çok çabuk olsun istiyorum bianda silinsin istiyorum ama zor olucakEsela12 cnm benim ya çok zor yaşadığın inşAllah herşey düzelir yoluna girer geçmez diyorsun yediremem diyorsun ama bi Bakmışsın herşey eskisi gibi oluvermiş evlilik böyle birşey eğer düzelmesini istersen oğlun için eni sonu düzelir. Sana nacizene tavsiyem düzeleksen bile hemen düzelme eşin biraz bedelini ödesin kadın dersini aldıktan sonra aranı düzeltirsin. Bu hepimizin başına gelebilecek birşey onlar dışarı gittiğinde ne yaptıklarını bilemiyoruz her zaman Allah kalbine ferahlık versin duamsın cnm
Doktor bana hemen de olabilirsin 1 yıl olmayabilirsin de dedi. İnşallah 1 yıl olmazKızlar bgn muayenem vardı, 6-7 ay daha regl olmazsın dedi. Böyle olan var mı? Normal mi ki? Ayrıca süt koruması filan diyen olursa öyle bişi yok dikkat et korunun dedi. Bir de artık spor vs başlayabilirsin dedi
Kusma olayını tam çözemedim daha dikkatli takip edip dabışayım bakalımBir danis bakalim canim. Simdilik tavsiyem her emzirmeden sonda en az 20 dakika dik tutman ve reflu yatagi alman. Rahatlamazsa gaviscon infant verir belki. Bize pek fayda etmedi ama inaniyorum 6. ayinda gececek insallah az kaldi
Canım çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız çok yardımcı destek oldunuz bana allah razı olsun hepimizden . Yok benim babamin emekliliğine az kaldı zaten lojmanların süresi 5 sene bitince tasincakti mecbur memlekete gideceklerdi yok sa oo serefsiz kadın için falan deil ole biseye ben musade etmem zaten . Bizim taşınmamış iyi oldu evet biyonden aklımdan cıktı karşılaşırlarmi yoksa gordulermi birbirini vs vs diye . Cnm çok unutmak istiyorum bian önce ama öyle bian oluyorki aniden ofkeleniyorum beynim kabul etmiyor o an çok kırıcı oluyorum . Kendimi üşüyorum sürekli aklıma getirerek ama . Getirmemeye çalışıyorum beden geliyor işte zaman alicak biliyorum o zamanı beklemek çok zor benim için çok zor olucak allahım tek duam hayırlısı olsun . Olmuyorsa bunca sene emek boşa gitmesin hayatım tekrar zindan olsun istemiyorum . Seneleirm tekrar boşa gitsin istemiyorum daha önümde uzun yıllar var onları bu şekilde bitirmek maf etmek istemiyorum birazda bundan acele esiyorum sanırım çünkü 3 senem boşa gitmiş gibi hissettim . Hersaniye bizim için önemli hayata tekrar kimse için kendimi uzmicem diye söz verdim ama gurur meselesi olunca insan ister istemez çok etkileniyor . Sabir zaman bide karşımdaki adam in davranışı unutturabilmesi çok önemli bakalımcanımm öncelikle tekrar buraya yazdığına çok sevindim. ben sürekli forumu takip ediyorum ama nadir yazıyorum buraya. Seni çok merak ediyordum Allah biliyor ya hergün aklıma geldiğinde senin için dua ediyorum. Başına gelenler çok zor ama inan herkesin başına gelebilecek birşey. Bugün ya da yarın..Doğumundan hemen sonra öğrenmen olayı daha da zor duruma getirdi senin için tabii. Zaten hormon dengen bozuk şimdi. Bu forumdan ayrılmamalısın burda seni hamileleğin boyunca tanıyan insanlar var ve sen de bu forumdakileri tanıyorsun arkadaşın kabul et bizi. Burda sadece bebeklerden hamilelikten bahsetmiyor insanlar eşlerinden diğer çocuklarından görümcelerinden kvdelerinden işlerinden dertlerinden mutluluklarından ve mutsuzluklarından da bahsediyor paylaşıyorlar. O yüzden bu forumda artık ne işim var deme. Sana bu dönemde saat kaç olursa olsun kulak verecek olan bizlerz çünkü 24 saat ayakta bu grupHem senin de bebeğin var artık buraya onun için yaz en azından. Bak buraya bebekler hakkında yazan herkes sanmaki çok mutlu hayatlarında herşey yolunda.. Değil canım benim.. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.. Bu dünya öyle bir yer değil.. Lütfen kendini bırakma. Ağlamak istediğinde ağla, eşine sayıp sövmek istediğinde söv. Çünkü şuan herşeye hakkın var. Eşin bunların hepsini kaldıracaktır. İnsanın aklına başta hergün gelir uyandığında, yemek yaparken, duş alırken, gülerken bile.. Ama zamanla unutmaya başlarsın. Hep mutlu olduğunuz anlar gelmeye başlar aklına birbirinize yaptığınız fedakarlıklar.. Kanlı altını eşinin değiştirmesi, hastanede bir an bile yanından ayrılmaması gibi. Bunlar çok güzel şeyler. Eşinin iyi birisi olmasından bahsetmiyorum yanlış anlama. Sen ne kadar iyi biriysen eşin seni hiç bırakamamış canım. Sen o kadar değerlisin. Ben sana yazmıştım bak, eşin o kadından nefret etmeye başlayacak ve olanlar için onu suçlayacak diye. Öyle de olmuş. Gerçek bu değil gerçekte ikisi de suçlu ama olan oldu artık canım. Artık aralarında gerçekten bişey oldu mu olmadı mı diye düşünme. Ha kocana eskisi gibi davran demiyorum ama sen çok düşünme. Uyu, bebeğini sev ve güzel şeyleri hatırla bol bol. Eşini bu süreçte hiç düşünme. Bu arada o kadın cezasını çekmeli evet ama buna eşin müsaade ettiği için değil sen istediğin için. Bence ailen de taşınmasın neden böyle bir ahlaksızlık yüzünden senin ailen taşınıyormuş ki neden baban emekli oluyormuş ki.. ya sen ve senin ailen hiçbirşeyden feragat etmeyin. Taşınmanız iyi olmuş eşin umarım işinden de ayrılmıştır.. Başka yerde iş bulsun artık. Bu ona iyi bir ders olur inşallah. Sen unutmadıkça ona da unutturmazsın. Ama unutmaya çalış canım. Önce bunu dene. Çünkü bu dönemde bence buna ihtiyacın var. Biraz bencilce olacak ama evet psikolojini düzeltene kadar birlikte olmak iyi gelebilr. ha baktın olmuyor biraz daha kendini toparladığjnda ayrılırsın. Ama kendini hazırlamış olursun o zamana. Bir anda olmaz herşey. Zaman canım birazcık zaman ver kendine. Dualarımız seninle. Kendini her karmaşık hissettiğinde yaz buraya lütfen.
Evet oda çok etkileniyor farkediyorum ama elde deil ona bakarken bile anlıyorum yüzüne bakınca nasıl oldu nasıl yaptı diye evet eşim o kadından daha suçlu o kadının içinde vardı hadi sen niye ona uyuyorum en büyük suç esimin suçu . Yapmiyacakti evet olan oldu ama . Ben ona karşı öfkelenip böyle bi hata yada ödetmek gibi bi suç hırsımı almak gibi bisi yapmicam eşimi allaha havel ettim en iyisini o yapacak gitmicem zaten gitmek hiç istemedim ama pskoljikmen ne yazdığımı bilmiyorum sizi birakirmiyim hiç :))))Esela12 canım sakıj gıtme neye yuzun olmayacak hepımızın basına gelebılır eşin soyliyelim yanına kalmasın demesi garıp o kadın ne kadar suclu ise eşinde aynı derece suclu bence. Sen sindirebilrsen devamet tabı şans ver ama cok zor cidden seytanaa uymus o kadar iyiydi diyosun kendı psikolojın cok onemli sen uzulduysen bırak herkes uzulsun daha yenı dogum yapmıssın sana yasattıgına bak ya minicik kuzun etkılenmesin gül yavruna belli etme herseyi hısseder artık aynı gun dogum yaptık canım
Ah canım yeterki gül ya :) kendı pisman olsun vıcdan azabı ceksın bıraz.. sut için burda solgar hap önerdiler bi soylesın arkadaslar artırmıs baya yazık kuzuya yaEvet oda çok etkileniyor farkediyorum ama elde deil ona bakarken bile anlıyorum yüzüne bakınca nasıl oldu nasıl yaptı diye evet eşim o kadından daha suçlu o kadının içinde vardı hadi sen niye ona uyuyorum en büyük suç esimin suçu . Yapmiyacakti evet olan oldu ama . Ben ona karşı öfkelenip böyle bi hata yada ödetmek gibi bi suç hırsımı almak gibi bisi yapmicam eşimi allaha havel ettim en iyisini o yapacak gitmicem zaten gitmek hiç istemedim ama pskoljikmen ne yazdığımı bilmiyorum sizi birakirmiyim hiç :))))
Bence spiralKızlar bu korunma konusuna nasıl bir çözüm buldunuz. Daha yeni bir yaşında çocuğu olan bir arkadaşım tekrar hamile kalmış. Rabbim olmayanlara versin inşallah. En güvenilir yöntem hangisi.
Encok da buna üzüldum bianda azaldı emziriyordum ben öğretmiştim emire . Ama yavruma biraz annem baktı kosusturmadan evi yerleştir ev bak kafa dağıtmak için sahile falan gittim . O ara biberon verdik unuttuAh canım yeterki gül ya :) kendı pisman olsun vıcdan azabı ceksın bıraz.. sut için burda solgar hap önerdiler bi soylesın arkadaslar artırmıs baya yazık kuzuya yainsallah geri gelır canım kafanı sakin tutmalısın bunun içinde
Canım senin yaşadığın çok ciddi bi olay allah ćıkarır onun günahını kıyamam pes etme bol su iç gelir insallahKızlar benim sutum kesildi tekrar gelirmi( çocuğum on gündür mama yiyor en fazla 30 cc falan cıktı hatta 3 günde bir sağıyorum bugün 4 gündür sağmadım . Yumuşacık . S.s artmıyor ( siz siz olun sakın strese grmeyin
Çıkarıcak buna inanıyorum tek güvencim bu kadının gunahini ben ödetcem yoksa yüreğime su serpemem . Unutmam zor olur ondan hırsımı alım kocası öğrensin ozmaan dahada ofkem azalır inşallahCanım senin yaşadığın çok ciddi bi olay allah ćıkarır onun günahını kıyamam pes etme bol su iç gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?