2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim öncelikle yazıp bizi merakta bırakmadığın için teşekkürler biz burda herşeyim izi paylaşır olduk yazmamayi düşünme bile. Eşine gelince allahindan bulsun lohusa halinle seni bukadar üzdü. Ama Allahını insanlara verdiği en güzel duygu unutmak bence. Unutursun üzülme bebeginle ilgilen onun sana ihtiyacı var kocanla olan güzel şeyleri düşün sürekli malesef hepimizin başına gelebilir bu hatta belki bizde aldatiliyoruz ve haberimiz yok. Madem denemeye karar verip taşınmışsiniz eşinle emirle iyi vakit geçirip çabuk atlatırsın inşallah

Ay öyle şeymi olur izinsiz insan bi sorar tabi kızardım aldığına değil kafasına göre hareket etmesine kızardım şöyle eşimin hediyesi o getirirmişim de koy tavrini

Erkek cocuklarda ozellikle fitili pek onermiolar cnm..

cinsel tercihi olumsuz etkilenir diye almayın demişti bize de doktoru.sanki kızlar olumsuz etkilenmeyecek?çok sinir bozucu...

çok geçmiş olsun canım.eminim ki takibi bırakmazsın.Allah tan şifa diliyorum.

Yazmak aklımdaydı bi türlü yazamadim içimden gelmedi yazarken ofkeleniyordum düşünmek bile tahammulsuz oluyordu benim için . En son işte şimdi cesaret edip yaz dim . Rahatladım iyi geldi . Yoksa sizi merakta birakmak hiç istemem . Tek tesellim bebeğim ona hala çok iyi bakıyorum allaha şükür . O iyi ya bana yeter artik daha iyi olcaz inşallah emirimle:) evet esimin cezasını allah vericek bendende çekiyor cektircemde . Kolay kolay gitmicek öfkem . . Inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .

Canım bunları atlatman kırılan gururunun tekrar okşanması tamamen eşine bağlı, çok doğru söylüyorsun. Bunu görebilmen için de bir şans vermen gerekiyor. Bu şansı verirken hayatı kendine zindan etme ve zaman israfı yapıyormuşsun gibi düşünme. Herkes bir şansı daha hak eder. Eşin şeytana uymuş büyük bi hata yapmış ama şimdi pişman seni ve bebeğinizi geri istiyor. Bunun için neler yapabiliyor bir gör bakalım.Bunu izlemen bir sene sürebilir birkaç sene de sürebilir ama sonu olumsuz bile olsa bu senin hayatından kayıp bir süre olmaz. Bebeğin için bir şans daha ver gitsin. Mutlu olucaz diye düşün. Olmazsanız da artık üzülecek birşey kalmaz zaten senin için. Mutlu değildik dersin.. Bazen sinirlerim bozuluyor ve kırıcı oluyorum demişsin. Ol zaten. İstediğin kdar kırıcı ol, içindekileri döke döke rahatlayacaksın. Eşinin yüzüne her hissettiğinde söyle bu duygularını. Üzülecektir ama pişmanlığını da arttıracaktır senin gibi naif bir kadını bu kadar incittiği için..Böyle böyle geçecek işte inşallah canım. Onlar artık görüşmez zaten hiiiiç merak etme sen, ikisi de birbirinden delicesine tiksiniyordur nefret ediyordur. Eşin azcık pişman olduysa artık dünyada gözü senden ve çocuğundan başkasını görmez zaten kaybetme korkusunu yaşadı çünkü.

Öylesi için çocuğunun boğazından kesmeye deymez ye düzenlice bu arada takip edemedim naptın neye karar verdin

Süt için solgar haplarından ben de kullanıyorum arttırıyor mu bilmiyorum benim sütüm çok değil ama hapı da almazsam hiç olmuyor. sütü arttıran şeyler bulgur pilavı, 4 lt su, petitbör bisküvi, boza. Bozanın arttırdığına eminim hergün yiyemiyorum ama alınca haftanın 3 günü yiyorum ve o günler o kadar çok oluyor ki sütüm. Eşine söyle sana boza bulmaya çalışsın canım en hızlı o süt yapar sana.

Canım bizimki beni takip ediyor bazen. Bazen de azcık ilerimde oluyor bana bakıyor gibi duruyor. Ben yavaşça kenara çekiliyorum o hala Oraya bakıyor:)) arkasına da ayağımda saklarken bakmaya çalışıyor önce tv dikkatini mi çekiyor dedim bugün baktım tv kapalı yine öyle. Ay ne bilim her gün değişik bir şey :)

Ben de açık bırakıyorum altını hatta baya gaz masajı falan yapıyorum çok hoşuna gidiyor çıplak çıplak :)) serinliyor heralde

Ah kıyamam yaa. O küçücük bebeğin günahını nasıl taşıyacaklar acaba. İnstagramda emzirme destek timi falan var canım onlara bir baksana yazılarını oku istersen özelden de yaz. Bi tane başarı öyküsü paylaşmışlardı, bebek evlatlık alan kadın bile süt üretmişti sağa sağa. İlaç hormon vs bişey verildi mi bilmiyorum. Ama oku yazılarını bi faydası olabilir.

Canım çok sağol iyi geldi . Olumsuz düşünceler biraz daha gitti . Konuşmaya ihtiyacım var mis dinlenmek derdimi anlatabilmek ve teselli almak çok iyi geldi . Öyle durup durup aklıma geldikçe söylemiyorum . Sadece susuyor. Indalalh öyle eskisi gibi olur çünkü eski ilişkimiz de kötü olsaydı . Bu sansi vermezdim . Eskiler iyi olduğu için 1 sans vericem keske dememek için . Gerçekten büyük konuşmk lazimm asla affetmem başıma gelse boşarım falan diyordum ama olmuyormus. Tabiki süreklide affetmek olmaz . Bu olayın affida olmaz . Ama bakalım yaşayıp gorcez dediğin gibi . Inşallah iyi olur

Çok sağol canım bunları denicem daha çok gitmeden . Çoğaltmak lazım

Çok sağol canım aynen naısl öducekler günahı vebali onların boynuna en kısa zamanda bakıcam cnm :)

Bebeği uyuttum oğlumu getirdim bu saate akşam yemeyim kaldı nadi kilo vereceksem bu düzenle
Allah yardimcin olsn cnm ben bir cocukla zzor bas ederken senin isin daha zor
Kizim dogdu dogali annelere karsi bakis acim degisti
Cennet annelerin ayaklari altinda diye bosa dememisler

Kızlar bebişimi hep sağa sola sırayla yatırırdım ama bi süredir sırt üstü kendi dönüp öyle uyuyor. Düzelteyim diyorum uykudan uyanıyor yine öyle yatıyor. Tedirgin oluyorum siz de Nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…