2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm biz calpol verdk,6saatte bi verebilirsnz dedı.ama bnde eskı tıp koltukaltna dha cok güvenıorm.baya arastrdm ama temasz atesölçer bnm ıçn güvenılır değil

Doktora gittik bugün sordum muskat için rezene alın eczane den onu kaynatıp verebilirsiniz Dedi internet hareketler var bisiklet sürme yan yatma onları da yapıyorum annem diyor zaten kızım ilaç vereceğine muskat verelim diye oda aynen sütüne koyup verelim Dedi :)
Bizde bugün 2 karma aşıyı yaptırdık verem aşısını sadece sağlık ocağı vuruyormuş rotayıda 1 ay sonra yaptırcaz yawrum çok halsiz düştü uyuyor emmiyor da aşıların böyle yan etkisi varmıdır acaba
Evet tatlım ya bazen ağlıcak hale geliyorum o kadar üzülüyorum ki bugünde 2 aylık aşılarımız 2 tanesi yaptırdık çok halsiz düştük uyuyor kaldırıp emziriyorum kusuyor çok üzülüyorum aç kaldı bütün gün bide kv kp görümcem geldi kalabalıkta huzursuz etti hiç kıyamıyorum
Teşekkür ettim tavsiyeler için uygulucam bende kilo alsın kuzucum reflü den habire kusup duruyor

Kızlar ikinci ay aşısını yaptırdık fıstığıma verem hariç bugün hep uyku halinde böyle olan varmı panikliyorum bende aç kaldı bütün gün

Çok sağol cnm benim en kısa sürede anlatıcam inşallah . Kendim den önce bebeğim için:)) bende sizin yanininzdayimm

Cnm biz calpol verdk,6saatte bi verebilirsnz dedı.ama bnde eskı tıp koltukaltna dha cok güvenıorm.baya arastrdm ama temasz atesölçer bnm ıçn güvenılır değil
Bende temassız ölçerle ölçüyorum hatamı yapıyorum ya saat başı ölçüyorum bende ama biz bugün karmaları yaptırdık verem hafta içi yapılacak

Çok sağol cnm benim en kısa sürede anlatıcam inşallah . Kendim den önce bebeğim için:)) bende sizin yanininzdayimm
Bende yaZamıyordum ama bugün aklıma geldin ne yaptı acaba dedin herşey çok güzel olucak buna emin ol ve çok mutlu olmayı hak ettiğini asla unutma güzel anne sen meleğinin süper kahramanısın

Kızlar bebişimi hep sağa sola sırayla yatırırdım ama bi süredir sırt üstü kendi dönüp öyle uyuyor. Düzelteyim diyorum uykudan uyanıyor yine öyle yatıyor. Tedirgin oluyorum siz de Nasıl
Bende hep sağa sola yatırmaktan arkası uzun oldu annem de sırt üstü yatır başındayken diyor düzelir mi bilmiyorum ama biz yokken sağ sol yatırmak en güzeli

H Hayirlisikismet ben farkettim doktora sordum. Hep bir tarafa yatiyor dedim. Oda fizik tedavi doktoruna yonlendirdi. Boyun ultrasonu cekildi. Orda belli oldu zaten. 6 seans fizik tedavi gorduk simdi bayagi duzeldi. 10 a tamamlayacagiz. Erken zamanda fizige baslayanlar kolay duzeliyormus

Son düzenleme:
@exclusive26 acikcay kızlar,süt sağma makinalarını nasıl sterilize ediyorsunuz. Ben her defasında kaynatıyordum(5 dk) ama aparatlardan biri fazla kaynatmaktan mıdır nedir biraz fena olmuş tam iyi çalışmıyor şimdi:/

Her cocuk birbirinden farkli canim. Kimi daha erken kimi daha gec bazi seyleri yapabiliyor. Sadece gelisim aralığındaki yapmasi gerekenleri yapabiliyor mu onu takip etmek lazimz benim kizlarimdan biri erkenden sesler cikarmaya basladi digeri ondan neredeyse 1 ay sonra, fakat otekide basini dah erken tutuyordu. Kiyaslama yapmamak gerekiyor. Ama gelisimini mutlaka takip etmeli.

Bizde elımızle düzeltıoruZ ama donmemek için okdr direnıokı neden acaba bi tarafa meğıllıler

Bizde elımızle düzeltıoruZ ama donmemek için okdr direnıokı neden acaba bi tarafa meğıllıler
Benim kizim icin anne karninda hep bir yana yattığını icin, dogduktan sonrada ayni sekilde devam etmis dedi. Ve diger tarafı kasi kısa kalmış şimdi ikisini esitlemek icin fizik tedavide masaj yapıyorlar.benim kizim cevirirken cok kiziyordu.

Öncelikle Allah sana en hayırlısını nasip etsin canım. Bir anne, bir eş olarak sen şu an üzerine düşeni yapıyorsun, kararın her ne olursa olsun vicdanın rahat olcak. Bunun yanı sıra, senin neden yüzün olmasın ki? Sen hiç bir şey yapmadın iyi bir anne ve eş olmanın dışında, sen çok özel bir kadınsın ki hala evladın için çaba veriyorsun ve tüm kalbinle eşine güvenmek için çabalıyorsun, bu çok değerli bir davranış. Eşine sataşıyorsun diye de kendini suçlama, aynı evin içerisinde yaşayabiliyor olman bile şu an senin ne kadar güçlü olduğunun göstergesi, bırak da o kadar olsun hatta içinde hiç bir şeyi tutma, say söv gerekifrse çünkü şu an her zerrenle haklısın. Eşini en iyi sen tanıyorsun, hislerin seni yönlendircektir, nasıl ki şüpheye düşüp hissetmişsin, güvenmek konusunda da yine kalbini dinle kimseyi değil. Ne karar alırsan al, inşaallah hayatının geri kalanında seni hep mutlu ve huzurlu kılar o karar. Baraya da içini her dökmek istediğinde gel, anlat derdine ortak olalım. Hiç birimiz mükemmel hayatlar yaşamıyoruz, burda birbirimize destek olup güç alıyoruz belki de. İste biz de senin evladından sonraki gücün olalım :) Rabbim kalbine ferahlık versin.

Cnm bnmkide hep sola donuo ama istediği zmn sağ tarafada cevırıo ama genelde solda taraftaız.hatta ben bazn elımle düzeltınce direnıo bile.dışardan farkedılıomu pekı?Allahım şifa sağlık sıhat versın erkenden farketmşsn ya çok şükür

Bende temassız ölçerle ölçüyorum hatamı yapıyorum ya saat başı ölçüyorum bende ama biz bugün karmaları yaptırdık verem hafta içi yapılacak
Cnm walla bi bakıorm 37.6 telaşlanıorm ardından bidha bakıorm 37e düşmş ama arka arkaya bakıorm nasıl bi anda onda okdr düşer,koltuk altndan olcerle hiç bole bile yaşamadm

Cnm walla bi bakıorm 37.6 telaşlanıorm ardından bidha bakıorm 37e düşmş ama arka arkaya bakıorm nasıl bi anda onda okdr düşer,koltuk altndan olcerle hiç bole bile yaşamadm
Canim eğer temassızsa arka arkaya bakarsan yanlış gösterir malasef aradan biraz zaman gecmelin

Aynen ben de kaynatıyorum üstüne bir de sterilizasyon aletine koyuyorum o şekilde tertemiz oluo herhangi bir yıpranma olmadı makina parçasında ve biberonlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…