2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bu maltanayi nerden aldın canım. Bide solgar bira mayası varmış .Haram mı acaba o

Kizlar bn adet oldum galiba
10 gundur lekelenmem yoktu dunden beri kanamam var adet kanamasi gibi

Çok teşekkür ederim
İyi bişey mi yani lifecııım maşallah benim sütüm de iyi,dediğin gibidir inşallah
Canım Baharcığım ben de tam seni etiketleyip sana soracaktım. Evet hatırladım senin oğlanda da vardı. Sümüksü kaka da yapıyor evet. Fazla emziriyorum aynı zamanda orası da doğru. Yeşil beslenmeye bi süre ara verip test edicem kendimi bakalım. İnşallah bi sorun yoktur. Allah a emanet yavrularımız

İyi birşeymi kötü birşeymi bilemiyorum ben öyle gözlemledim çok gazı olduğunda da olur yazıyordu internette yeşillikte gaz yapar belki ondandır. Ama burda hepimiz yaşadık hemen hemen sıkma canını. İnşAllah birşey yoktur cnm

Bu maltanayi nerden aldın canım. Bide solgar bira mayası varmış .Haram mı acaba o
Maltanayı eşim migrostan almış canım ananaslısını içiyorum kalorisi için de 51 kcal yazıyor bana epey az geldi daha fazla bekliyodum.Diğer sorduğunu bilmiyorum ama bu alkolsüz malt içeceği diye geçiyor.

Anladim canım ama netten baktığımda tekel bayilerden de alabilirsiniz yazıyo tereddütte kaldım. KV gidecez orda sütun yetmiyor doymuyor bu çocuk demesinler diye takviye biseyler arıyorum.. su anda yetiyor ama orda gelen giden olacak yedigime dikkat edemicem sutum azalır diye korkuyorum

Anladim canım ama netten baktığımda tekel bayilerden de alabilirsiniz yazıyo tereddütte kaldım. KV gidecez orda sütun yetmiyor doymuyor bu çocuk demesinler diye takviye biseyler arıyorum.. su anda yetiyor ama orda gelen giden olacak yedigime dikkat edemicem sutum azalır diye korkuyorum

Valla öyle yerlerde benim stresten bile azalıyo :) tekeller de satıyodur belki ama alkol içermiyor.

Benim gobegimdeki catlaklar da gecmedi sizce gecicekmi yoksa artik karnim hep boyleminolcak
Ben dermatoloğa gittim çatlaklar için fraksiyonel lazerle halloluyormuş ama fiyatı 7500 tlye fln geliyor. Emzirirken yaptıramıyormuşsun ama. Hoş o kadar para verebilir miyim bilmiyorum. Şimdilik 80 tlye lierac çatlak görünümü azaltıcı kremini aldım :) 8 hafta sonra değişiklik gözlemlersiniz yazıyor üstünde ama bana hiç inandırıcı gelmiyor bakalım görücez.

Valla öyle yerlerde benim stresten bile azalıyo :) tekeller de satıyodur belki ama alkol içermiyor.
Aynen öyle valla. Acikti bu çocuk dediler mı tepem atıyor nedense :)az önce gordum reklamını yapmislar maltana diye o değil mi canim

Son düzenleme:

İnşaallah bundan sonra hiç üzülmezsin, her şey kalbine göre olur canım. Ama unutamıyorum, ne zaman unutucam diye de kendini çok dinleme, daha çok yeni kuzum. Lohusalık üzerine bir de bunu yaşadın, kendine zaman ver, akışına bırak biraz. Yaşadığın hiç bir duyguyu saklama, at içinden, dök iyice. Geçicek inşaallah :)

Canim.nerdeysr hic yapmiyordum ama mastit olunca son 3 gundur cok sık yapmaya basladim ve catlaklat gözüme gorundu normalde sadece emziriyordum belki de dedigin gibi pompa yaptı

Canım pompadandır. Biz sarılıktan bir gece yattığımızda hastane tipi pompayla sağdım göğüs ucum çok çatladı, biri kanamıştı bile.

Benim gobegimdeki catlaklar da gecmedi sizce gecicekmi yoksa artik karnim hep boyleminolcak

Maalesef çatlaklar geçmiyor ama lazerle geçiyormuş canım, araştırabilirsin.

Aman herkes her şeyi çok iyi bilir herkes yorum yapar insanı anca sinir ederler, kulak tıka geç canım
Bende öyle olacak duymayacam diyorum ama bı sözleri sınır etmeye yetiyor :) geçen kv ile konusuyorz kaka sayısı 2-3 e düştü dedik doymuyor mu yoksa diyor gel de sinir olma. İlk başlarda da 7-8 kere yapıyordu yaramıyor sütun dedi. İnsanın dili her yöne dönüyor

Eee azalırmış zaten bebiş büyüdükçe ilk doğduğu gibi olmuyo ki zaten. Sütün yaramasa çocuk gelişmez ayy Allahım tek onlar doğurur tek onlar bakar, hatta onların sütü duvara fışkırır filan. Benim felaket ötesi kv her şeye yorum yaparken en son tutamadım kendimi doktora gitmeye gerek yok o zmn sana gösterelim bebeği dedim. Her şeye bir yorum ama saçma sapan, salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…