- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.621
Bende de var canim ince cizgi gibi galiba buyumekten oldu karnımda da catlak vardi simdi.goguste de varKızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Ben de kaynatiyordum emzikleri ama degisik bir koku oluyor gibi. O nedenle bir suredir froschin emzik-biberon temizleyicisiyle yikayip ya kaynar suyla duruluyorum ya da kaynamis sogumus suyla.Ay ben hicbirseyi kaynatmiyorum. Biberon temizleyici ile güzelce yikayip kaynar suyun icinde bekletiyorum.
Canım normalde de altı açık ocakta kaynatmamak gerekiyor diye biliyorum ben.Kapalı şekilde içinde bekletmek lazım sadece ben valf kısmını genelde yıkıyorım haftada 1 kaynatıyorum.benim de yedeği var o aparatın bir tane..ama o da öyle olursa burdan bulabileceğimi sanmıyorum..kaynatma işlemine son verip kaynar suyla yıkamayı düşündüm ama ya da o kısmı çıkarıp kalan kısmı mı kaynatsam? bi fikrin var mı?
sen de pompa yapıyor musun canım? Benim oğlum emmediği için sağarak veriyorum hastane tipi pompayla. Acaba dedim pompa mı yırtıyor göğüslerimi. Yoksa çok büyümedi benim göğüslerim.Bende de var canim ince cizgi gibi galiba buyumekten oldu karnımda da catlak vardi simdi.goguste de var
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunben bayadır yatırıyorum çok rahat ediyor hep değil tabi gündüzleri bazen
Muskata da doktor onayı çıktı yani ben 2 gündür vermeye başladım bayılcak gibi ağlayan oğlum rahatladı gazda salıyor ohh misss
Allah yardımcınız olsun ben 1 taneyle alt üst oldumbu arada okudum yazmaya fırsatım olmadı çok geçmiş olsun Allah beylerinden korusun cnm topiğimizin rapunzerini :))
Benimkilerin uyuması da 12 buçuğu buldu ben yoruldum hayaaat şarkısını söyleyecektim artıkAyy valla kafayı yicez 2 tane gerçekten zor oluyo gece 12 'di büyük yattı ki 10 gibi en geç yatardı yarım saate öbürü kalktı onu emzirdim yatırdım tam uyucak anne çiş dedi :)) günler gexiyoda zor geciyo işte...
Sütün nasıl oldu canım? Artış var mı eskiye göre , pompanın faydasını görüyorsundur inşallah.Sağdıktan sonra bi süre de boş çektir 1 dk falan böylelikle süt yetmedi daha da lazım uyarısı gitsin vücuda canım.Süt çoğalınca bebişin tutar zatensen de pompa yapıyor musun canım? Benim oğlum emmediği için sağarak veriyorum hastane tipi pompayla. Acaba dedim pompa mı yırtıyor göğüslerimi. Yoksa çok büyümedi benim göğüslerim.
Allah razı olsun sizden gerçekten çok güzel yardımcı oldunuz . Nedesem bilemiyorum inşallah herzaman böyle güzel insanlar çıkar karşımıza. Evet bende bunu herkese söyledim aynı evin içinde bile durmak büyük bişey diye güvenmek çok zor olcakÖncelikle Allah sana en hayırlısını nasip etsin canım. Bir anne, bir eş olarak sen şu an üzerine düşeni yapıyorsun, kararın her ne olursa olsun vicdanın rahat olcak. Bunun yanı sıra, senin neden yüzün olmasın ki? Sen hiç bir şey yapmadın iyi bir anne ve eş olmanın dışında, sen çok özel bir kadınsın ki hala evladın için çaba veriyorsun ve tüm kalbinle eşine güvenmek için çabalıyorsun, bu çok değerli bir davranış. Eşine sataşıyorsun diye de kendini suçlama, aynı evin içerisinde yaşayabiliyor olman bile şu an senin ne kadar güçlü olduğunun göstergesi, bırak da o kadar olsun hatta içinde hiç bir şeyi tutma, say söv gerekifrse çünkü şu an her zerrenle haklısın. Eşini en iyi sen tanıyorsun, hislerin seni yönlendircektir, nasıl ki şüpheye düşüp hissetmişsin, güvenmek konusunda da yine kalbini dinle kimseyi değil. Ne karar alırsan al, inşaallah hayatının geri kalanında seni hep mutlu ve huzurlu kılar o karar. Baraya da içini her dökmek istediğinde gel, anlat derdine ortak olalım. Hiç birimiz mükemmel hayatlar yaşamıyoruz, burda birbirimize destek olup güç alıyoruz belki de. İste biz de senin evladından sonraki gücün olalım :) Rabbim kalbine ferahlık versin.
Canim.nerdeysr hic yapmiyordum ama mastit olunca son 3 gundur cok sık yapmaya basladim ve catlaklat gözüme gorundu normalde sadece emziriyordum belki de dedigin gibi pompa yaptısen de pompa yapıyor musun canım? Benim oğlum emmediği için sağarak veriyorum hastane tipi pompayla. Acaba dedim pompa mı yırtıyor göğüslerimi. Yoksa çok büyümedi benim göğüslerim.
Çok sağol cnm . Işte yoğunluktan fazla sağamıyorum oda etkiliyor sanırım emzirmeye tekrar alsitirmam lazım karmaşada yapamıyorum elleriyle itiyor istemiyor . Yumuşacık oldu gelmiyor sanırım fazla . Oyuzden hemen cogaltmam lazım. Ozaman sk sk sagiyim inşallah geri gelirEsela12 Allah yardımcın olsun canım zor zamanlar senin için.Kendine zaman tanımakla iyi yapmışsın en azından elimden geleni yaptım dersin.Kendini de suçlama eşime kötü davranıyorum diye o kadarı hakkın.Bir de eşinin o kadının yanına kalmasın tavrı ilginç sanki tek suçlu kadınmışçasına...Umarım her şey iyi olur sizin için buraya yaz rahatla lütfen artık bırda aile gibi olduk :) sütün içinde düzenli aralıkla gün içinde sağmazsan azalır canım bence işlerden fırsat yarat ama mutlaka sağ ya da bebeğini emzir bi süre sonra geri getirmek iyice zorlaşır yeme içme sadece takviyeolur sağmazsan ya da emzirmezsen geri çoğalmaz süt malesef.
@iolanthe bir de çok güzel uyuyo bebekler gaz çıkın ca ben sabah verdim 12 ye kadar bira gaz çıkardı 1 de uyudu akşam 5 e kadar sadece emip geri uyudu gece de sancı landı baya rahat uzun uzun çıkarıp rahatladı gülücükler saçtı sancıları gidince yaa bilsen annemi dinler daha erken kullanırdım ne varsa annelerde var
Canim ya aile terapistinden yardim mi alsaniz hem esin hem sen birbirinize soyleyemediklerinizi acsaniz bu durumda ferahlarsin sende insallah allah yardimcin olsun guclu kadinsin sen ne karar verecegini bilirsinAllah razı olsun sizden gerçekten çok güzel yardımcı oldunuz . Nedesem bilemiyorum inşallah herzaman böyle güzel insanlar çıkar karşımıza. Evet bende bunu herkese söyledim aynı evin içinde bile durmak büyük bişey diye güvenmek çok zor olcak
. artk üzülmek istemiyorum huzur istiyorum
Sizi merakta koymak istemezdim . Yazamadim gücüm yoktu . Ama şimdi birazda olsun iyiyim artık konuyu konuşmak beni üzmüyor ama tabiki onların konuşması bana yapılan aklıma gelince çıldırıyorum . Elbet gelicek o kadına ödeticem eceli Benden olucak canım skldikca tehtit ediyorum o ayrı . :))) inşallah bende inanıyorum geçicek ama benim de unutmam laızm unutturmasi lazım . Oda zamanla olucak inşalalh bekledigime deger olmassada olmuyor artık . Çok şükür ailem ve evlâdım güç verdi .sizde oyleCanım çok merak ettim seni, sen yazınca çok sevindim. Her ne olursa olsun şunu bil ki sen çok şanslısın arkanda dimdik duran ailen ve yanında ne zorluklarla bekleyip kavuştuğun evladın var. Asla da yüzüm vs diye düşünme, bu durumda bunu diyecek en son kişi sensin.
Her ne karar verirsen ver, bunu asla unutma hayat ne getirir asla belli olmaz. Umarım her şeyi hakkında en hayırlısı olarak yaşarsın. Konu hakkında artık yorum yapıp tekrar tekrar sana aynı duyguları yaşatmak istemem. Bi şekilde bugünler geçecek ve inanıyorum ki her şey çok güzel olacak.
Benimde öyle cnm catlak çok . Sut dolup yumusadikca öyle oldu sanırım ilk doğumda bukadar yoktuKızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Bu sabah yine verdim 2 gündü r kaka yapmıyordu doğru dürüst baya yaptı 3 saat son verdikten. Arkasından gazlar ve gülücükler serçe parmağımın tırnağı kadar veriyorum günde 1 defa kendimde kullanıcam ki bebeğe gazım geçmesin rezene kimyon öyle bariz bi fayda etmedi.Annem değil de annemin arkadaşı ver dedi bana da ama çekindim
Bende bunu düşündüm çok gitmek istiyorum taşındigim yerde araştırıcam uygun zamanda gitmek iyi gelir inşallah:)Canim ya aile terapistinden yardim mi alsaniz hem esin hem sen birbirinize soyleyemediklerinizi acsaniz bu durumda ferahlarsin sende insallah allah yardimcin olsun guclu kadinsin sen ne karar verecegini bilirsin
Canım bu verdiğiniz şey ne kaçırdım ama :))Annem değil de annemin arkadaşı ver dedi bana da ama çekindim
Bol bol sağ uykuluyken ver en azından memene deysin ki sütün artsın canım. En etkili şey emzirmek. Bulgur pilavı sütlaç ye hurma bol su emzir inşAllah çoğalır bende eşimle tartıştım resmen gitti zarzor 20 cc sağdım çok üzülüyo insan sütün olmamasına bebek mamalarıda yemedi keçisütü vericektim o derece düşün yani ayağımda sallayıp kandırıp az az olsa da emziriyordum sağmaya fırsat olmuyordu sağsam emziricek süt kalmıyordu emzire emzire geldi sen sağ yada emzir çok sık hemde 40 dk bir saat başı yap bunu faydasını görürsün inşallah.Çok sağol cnm . Işte yoğunluktan fazla sağamıyorum oda etkiliyor sanırım emzirmeye tekrar alsitirmam lazım karmaşada yapamıyorum elleriyle itiyor istemiyor . Yumuşacık oldu gelmiyor sanırım fazla . Oyuzden hemen cogaltmam lazım. Ozaman sk sk sagiyim inşallah geri gelir
Yel cevizi gaz sancı için normal adı muskat cnm eskiler hep verirmiş bebeklere gaz damlası niyetine :)))Canım bu verdiğiniz şey ne kaçırdım ama :))
Sağol cnn aynen dediğin gibi sk sk sagaa saga geri getircem inslalah bide süt yapan seyelrden yiyim bebeğimide her açıklığında göğsüme getiririm inşallah olur gelişme olursa yazarım.Bol bol sağ uykuluyken ver en azından memene deysin ki sütün artsın canım. En etkili şey emzirmek. Bulgur pilavı sütlaç ye hurma bol su emzir inşAllah çoğalır bende eşimle tartıştım resmen gitti zarzor 20 cc sağdım çok üzülüyo insan sütün olmamasına bebek mamalarıda yemedi keçisütü vericektim o derece düşün yani ayağımda sallayıp kandırıp az az olsa da emziriyordum sağmaya fırsat olmuyordu sağsam emziricek süt kalmıyordu emzire emzire geldi sen sağ yada emzir çok sık hemde 40 dk bir saat başı yap bunu faydasını görürsün inşallah.
Aaa nerde aktarlardami satılıyor:))) günde kaç kere ve nasl veriyoruz :))Yel cevizi gaz sancı için normal adı muskat cnm eskiler hep verirmiş bebeklere gaz damlası niyetine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?