2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Bende de var canim ince cizgi gibi galiba buyumekten oldu karnımda da catlak vardi simdi.goguste de var

Ay ben hicbirseyi kaynatmiyorum. Biberon temizleyici ile güzelce yikayip kaynar suyun icinde bekletiyorum.
Ben de kaynatiyordum emzikleri ama degisik bir koku oluyor gibi. O nedenle bir suredir froschin emzik-biberon temizleyicisiyle yikayip ya kaynar suyla duruluyorum ya da kaynamis sogumus suyla.

Canım normalde de altı açık ocakta kaynatmamak gerekiyor diye biliyorum ben.Kapalı şekilde içinde bekletmek lazım sadece ben valf kısmını genelde yıkıyorım haftada 1 kaynatıyorum.

Bende de var canim ince cizgi gibi galiba buyumekten oldu karnımda da catlak vardi simdi.goguste de var
sen de pompa yapıyor musun canım? Benim oğlum emmediği için sağarak veriyorum hastane tipi pompayla. Acaba dedim pompa mı yırtıyor göğüslerimi. Yoksa çok büyümedi benim göğüslerim.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Benimkilerin uyuması da 12 buçuğu buldu ben yoruldum hayaaat şarkısını söyleyecektim artık geç uyuyorlar bari geç kalksalar yoook 8de kalktık şimdi mışıl mışıl uyuyor küçük hanim

sen de pompa yapıyor musun canım? Benim oğlum emmediği için sağarak veriyorum hastane tipi pompayla. Acaba dedim pompa mı yırtıyor göğüslerimi. Yoksa çok büyümedi benim göğüslerim.
Sütün nasıl oldu canım? Artış var mı eskiye göre , pompanın faydasını görüyorsundur inşallah.Sağdıktan sonra bi süre de boş çektir 1 dk falan böylelikle süt yetmedi daha da lazım uyarısı gitsin vücuda canım.Süt çoğalınca bebişin tutar zaten

Allah razı olsun sizden gerçekten çok güzel yardımcı oldunuz . Nedesem bilemiyorum inşallah herzaman böyle güzel insanlar çıkar karşımıza. Evet bende bunu herkese söyledim aynı evin içinde bile durmak büyük bişey diye güvenmek çok zor olcak
. artk üzülmek istemiyorum huzur istiyorum

Canim.nerdeysr hic yapmiyordum ama mastit olunca son 3 gundur cok sık yapmaya basladim ve catlaklat gözüme gorundu normalde sadece emziriyordum belki de dedigin gibi pompa yaptı

Çok sağol cnm . Işte yoğunluktan fazla sağamıyorum oda etkiliyor sanırım emzirmeye tekrar alsitirmam lazım karmaşada yapamıyorum elleriyle itiyor istemiyor . Yumuşacık oldu gelmiyor sanırım fazla . Oyuzden hemen cogaltmam lazım. Ozaman sk sk sagiyim inşallah geri gelir

Annem değil de annemin arkadaşı ver dedi bana da ama çekindim

Canim ya aile terapistinden yardim mi alsaniz hem esin hem sen birbirinize soyleyemediklerinizi acsaniz bu durumda ferahlarsin sende insallah allah yardimcin olsun guclu kadinsin sen ne karar verecegini bilirsin

Sizi merakta koymak istemezdim . Yazamadim gücüm yoktu . Ama şimdi birazda olsun iyiyim artık konuyu konuşmak beni üzmüyor ama tabiki onların konuşması bana yapılan aklıma gelince çıldırıyorum . Elbet gelicek o kadına ödeticem eceli Benden olucak canım skldikca tehtit ediyorum o ayrı . :))) inşallah bende inanıyorum geçicek ama benim de unutmam laızm unutturmasi lazım . Oda zamanla olucak inşalalh bekledigime deger olmassada olmuyor artık . Çok şükür ailem ve evlâdım güç verdi .sizde oyle

Kızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Benimde öyle cnm catlak çok . Sut dolup yumusadikca öyle oldu sanırım ilk doğumda bukadar yoktu

Annem değil de annemin arkadaşı ver dedi bana da ama çekindim
Bu sabah yine verdim 2 gündü r kaka yapmıyordu doğru dürüst baya yaptı 3 saat son verdikten. Arkasından gazlar ve gülücükler serçe parmağımın tırnağı kadar veriyorum günde 1 defa kendimde kullanıcam ki bebeğe gazım geçmesin rezene kimyon öyle bariz bi fayda etmedi.

Canim ya aile terapistinden yardim mi alsaniz hem esin hem sen birbirinize soyleyemediklerinizi acsaniz bu durumda ferahlarsin sende insallah allah yardimcin olsun guclu kadinsin sen ne karar verecegini bilirsin
Bende bunu düşündüm çok gitmek istiyorum taşındigim yerde araştırıcam uygun zamanda gitmek iyi gelir inşallah:)

Bol bol sağ uykuluyken ver en azından memene deysin ki sütün artsın canım. En etkili şey emzirmek. Bulgur pilavı sütlaç ye hurma bol su emzir inşAllah çoğalır bende eşimle tartıştım resmen gitti zarzor 20 cc sağdım çok üzülüyo insan sütün olmamasına bebek mamalarıda yemedi keçisütü vericektim o derece düşün yani ayağımda sallayıp kandırıp az az olsa da emziriyordum sağmaya fırsat olmuyordu sağsam emziricek süt kalmıyordu emzire emzire geldi sen sağ yada emzir çok sık hemde 40 dk bir saat başı yap bunu faydasını görürsün inşallah.

Sağol cnn aynen dediğin gibi sk sk sagaa saga geri getircem inslalah bide süt yapan seyelrden yiyim bebeğimide her açıklığında göğsüme getiririm inşallah olur gelişme olursa yazarım. pantolonlarima kadar akan sutum fışkırıyordu ve gitti . Zamanla stresle azaldı . 200 cc lere düştü 6 saatte simi 3 günde 30 cc anca cikiyor stres çok önemli en başlıca sütü o azaltıyor yaşayarak gördüm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…