- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.641
aynı canım benimde bulüzümden pantolonuma damlıyordu hatta Burda kızlarada yazdım sakın tartışmaya gitmeyin stres yapmayın diye malesef bizi bizden başka düşünen olmuyor.Sağol cnn aynen dediğin gibi sk sk sagaa saga geri getircem inslalah bide süt yapan seyelrden yiyim bebeğimide her açıklığında göğsüme getiririm inşallah olur gelişme olursa yazarım.pantolonlarima kadar akan sutum fışkırıyordu ve gitti . Zamanla stresle azaldı . 200 cc lere düştü 6 saatte simi 3 günde 30 cc anca cikiyor stres çok önemli en başlıca sütü o azaltıyor yaşayarak gördüm ((
evet aktarda cevizin minyatürü gibi yel cevizi onu rendeleyip günde 1 defa silme çaykaşığı kadar azıcık sütü sağıp bebeğe veriyorsun. Ben o kadar vermiyorum kibrit ucu kadar o bile baya etki etti biraz büyüyünce dozu artırırım :))Aaa nerde aktarlardami satılıyor:))) günde kaç kere ve nasl veriyoruz :))
Yeterli canım oda soğuk suyla yapmıyormuşsun kaynar su ile yapiyomuşsun
Ben de kaynatiyordum emzikleri ama degisik bir koku oluyor gibi. O nedenle bir suredir froschin emzik-biberon temizleyicisiyle yikayip ya kaynar suyla duruluyorum ya da kaynamis sogumus suyla.
A Çok sağol cnm gerçekten:)) denerim bende malum bizimki gazlı çok .:))aynı canım benimde bulüzümden pantolonuma damlıyordu hatta Burda kızlarada yazdım sakın tartışmaya gitmeyin stres yapmayın diye malesef bizi bizden başka düşünen olmuyor.
evet aktarda cevizin minyatürü gibi yel cevizi onu rendeleyip günde 1 defa silme çaykaşığı kadar azıcık sütü sağıp bebeğe veriyorsun. Ben o kadar vermiyorum kibrit ucu kadar o bile baya etki etti biraz büyüyünce dozu artırırım :))
En kötü kalan kısmı kaynatıp o aparatı da kaynamış suda bekletip hemen alabilirsin, sterilizasyon çok önemli. Biberon emzik likit temizleyicisi almıştım 5 litre suya 1 tatlı kaşığı ölçüsünü görünce gözüm korktu valla o nasıl bi etkili bişiki 5 litreye konuluyor. Temizlikte (biberon emzik vs)elma sirkesi de kullanıyorum güzelce durulayınca süper sonuç canım aklında olsunbenim de yedeği var o aparatın bir tane..ama o da öyle olursa burdan bulabileceğimi sanmıyorum..kaynatma işlemine son verip kaynar suyla yıkamayı düşündüm ama ya da o kısmı çıkarıp kalan kısmı mı kaynatsam? bi fikrin var mı?
Çok teşekkür ederim. En iyisi dediğin gibi yapmakEn kötü kalan kısmı kaynatıp o aparatı da kaynamış suda bekletip hemen alabilirsin, sterilizasyon çok önemli. Biberon emzik likit temizleyicisi almıştım 5 litre suya 1 tatlı kaşığı ölçüsünü görünce gözüm korktu valla o nasıl bi etkili bişiki 5 litreye konuluyor. Temizlikte (biberon emzik vs)elma sirkesi de kullanıyorum güzelce durulayınca süper sonuç canım aklında olsun
Ayyy hayat kurtarıcı o zmn muskat ya bizde deneyelim, hiçbir şey öyle rahatlatıcı etki göstermemişti. Senin oğlan da çok gazlı sende sonuç aldıysanız bizde de yarar belkiBu sabah yine verdim 2 gündü r kaka yapmıyordu doğru dürüst baya yaptı 3 saat son verdikten. Arkasından gazlar ve gülücükler serçe parmağımın tırnağı kadar veriyorum günde 1 defa kendimde kullanıcam ki bebeğe gazım geçmesin rezene kimyon öyle bariz bi fayda etmedi.
Bizimkininde yeşile döndü cevapları takipteyimKızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyorama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Bu arada annem yediklerinden dolayı yeşildir diyor. Salata,ıspanak,semizotu çok tüketiyorum. İlgisi var mıdır?
Sindirememektende oluyor cnm doktor bizim sütümüzde bile karbonat var dedi oyuzden karbonatı sindirmesi zormus. Ama senin sadece anne sütü mu alıyor belki mama takviyesi veriyorsan ondanda sindiremezlik olabilir . Benim de yeşildi kahverengine bile döndü çok korktuk test e bisi çıkmadi. Mukuslu kanlı ishal olmaddigi sürece korkma dedi . Tabi bu yeşil kakanin bazıları dizanteri olabiliyor . Kilo alıyorsa dizanteri deildir . 2 3 haftadır böyle diyosan kontrol gününde test yaptır dicem icinrahat eder ama yarim saat beklemiş olması lazım hastaneye yetiştirmek zor . Hastanedeyken yaptiginda vermek daha iyiKızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyorama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Bu arada annem yediklerinden dolayı yeşildir diyor. Salata,ıspanak,semizotu çok tüketiyorum. İlgisi var mıdır?
sadece anne sütü alıyor..hastane olayı çok sıkıntılı burda yarın götürücem ama götürmesem daha iyi aslında..Allah muhafaza mikrop kapma ihtimali çok yüksek, saatlerce beklemek de cabası..inşallah bugün sarıya döner de gerek kalmaz..çok teşekkür ederimSindirememektende oluyor cnm doktor bizim sütümüzde bile karbonat var dedi oyuzden karbonatı sindirmesi zormus. Ama senin sadece anne sütü mu alıyor belki mama takviyesi veriyorsan ondanda sindiremezlik olabilir . Benim de yeşildi kahverengine bile döndü çok korktuk test e bisi çıkmadi. Mukuslu kanlı ishal olmaddigi sürece korkma dedi . Tabi bu yeşil kakanin bazıları dizanteri olabiliyor . Kilo alıyorsa dizanteri deildir . 2 3 haftadır böyle diyosan kontrol gününde test yaptır dicem icinrahat eder ama yarim saat beklemiş olması lazım hastaneye yetiştirmek zor . Hastanedeyken yaptiginda vermek daha iyi
https://multiyasam.com/bebeklerde-yesil-kaka-nedenleri-ve-tedavisi/Kızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyorama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Karbonat mı? Laktoz ya da karbonhidrat mı dedi acaba? Gerçi karbonhidratı da sindirir rahat karbonat dediğine emin misin?Sindirememektende oluyor cnm doktor bizim sütümüzde bile karbonat var dedi oyuzden karbonatı sindirmesi zormus. Ama senin sadece anne sütü mu alıyor belki mama takviyesi veriyorsan ondanda sindiremezlik olabilir . Benim de yeşildi kahverengine bile döndü çok korktuk test e bisi çıkmadi. Mukuslu kanlı ishal olmaddigi sürece korkma dedi . Tabi bu yeşil kakanin bazıları dizanteri olabiliyor . Kilo alıyorsa dizanteri deildir . 2 3 haftadır böyle diyosan kontrol gününde test yaptır dicem icinrahat eder ama yarim saat beklemiş olması lazım hastaneye yetiştirmek zor . Hastanedeyken yaptiginda vermek daha iyi
Tam hatırlamıyorum aklıma geldi yaz dim karbonhidrat da olabilir netten baksak . Laktoz demedi cnm ona eminimKarbonat mı? Laktoz ya da karbonhidrat mı dedi acaba? Gerçi karbonhidratı da sindirir rahat karbonat dediğine emin misin?
benim oğlanda çıkar çıkar bitmiyor ama çıkaramazsa birikiyo ve bayılıcak gibi ağlıyo morarıyo hatta geçen gün gözünden ilk defa yaş geldi :)A Çok sağol cnm gerçekten:)) denerim bende malum bizimki gazlı çok .:))
evet evet annem bu sene kaç kişiye tavsiye etmiş arayıp arayıp ismini soruyorlardı neydi diye yine var gazimiz ama huzursuz edip ağlatcak kadar değil :)Ayyy hayat kurtarıcı o zmn muskat ya bizde deneyelim, hiçbir şey öyle rahatlatıcı etki göstermemişti. Senin oğlan da çok gazlı sende sonuç aldıysanız bizde de yarar belki
bak cnm ben bu konu hakkın da gözlemimi söyleyeyim sütüm bol olduğu zaman bebeğim hep önsüt alıp yeşil ve az yapıyordu yağsız yaramıyor diyorlar ama ben o günlerde ve eşimde fark ettik çok kilo aldı sütümün az olup ta yağlı kısmını yediği zamanlar nerdeyse kilo alımı durdu yavrumun yeşil kakaya bence çokta takılmamak lazım hepimiz yaşadık burda hamdolsun kimsede kötü birşey yada hastalık olmadı.Kızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyorama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Bizimkininde yeşile döndü cevapları takipteyim
sütüm buraya yazdığımda 20-30 ya da en fazla 40 cc geliyordu canım.Sonra burda yazdığınız herşeyi uyguladım ve yedim. pompayı da 3 saatte bir yaptım hep. Şuan çok değil ama 3 saatte bir 80-90 cc geliyor o da oğluma şimdilik yetiyor çok şükür canım. hastane tipi pompa işimi öyle kolaylaştırdıkiSütün nasıl oldu canım? Artış var mı eskiye göre , pompanın faydasını görüyorsundur inşallah.Sağdıktan sonra bi süre de boş çektir 1 dk falan böylelikle süt yetmedi daha da lazım uyarısı gitsin vücuda canım.Süt çoğalınca bebişin tutar zaten
Evet emzigin birinde degisik bir koku oldu. Yavas yavas da alissinlar zaten. Ek gidaya gececegiz yakindaBence yeterli canım. Silikon yani sonuçta kaynata kaynata kimyası bozulur.
Canim gecenlerde bizim de cok uzun sure oyle oldu biliyorsun. Doktoruma sordum hatta birkac kere. Yediklerimizden de oluyor ayni zamanda da soyle acikladi doktorumuz; anne sutu fazla fazla alinip sindirilemeden bagirsaklara indiginde bu tip seylerle karsilasilabilir hatta sumuksu de olabilir dedi ki oldu. Kan olmadigi surece hicbir sorun yok emzirmeye devam dedi.Kızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyorama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Süper canım aynen devam :) demek ki gayet süt üretebilen bi vücut varmış ama yeterli talep olmamış :) aynı şekilde sağmaya devam et daha da artacaktır zaten süt bol gelmeye başlayınca bebiş de tutar güzel :) moralini de yüksek tut bak ne güzel artmış sütünsütüm buraya yazdığımda 20-30 ya da en fazla 40 cc geliyordu canım.Sonra burda yazdığınız herşeyi uyguladım ve yedim. pompayı da 3 saatte bir yaptım hep. Şuan çok değil ama 3 saatte bir 80-90 cc geliyor o da oğluma şimdilik yetiyor çok şükür canım. hastane tipi pompa işimi öyle kolaylaştırdıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?