2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
aynı canım benimde bulüzümden pantolonuma damlıyordu hatta Burda kızlarada yazdım sakın tartışmaya gitmeyin stres yapmayın diye malesef bizi bizden başka düşünen olmuyor.

Aaa nerde aktarlardami satılıyor:))) günde kaç kere ve nasl veriyoruz :))
evet aktarda cevizin minyatürü gibi yel cevizi onu rendeleyip günde 1 defa silme çaykaşığı kadar azıcık sütü sağıp bebeğe veriyorsun. Ben o kadar vermiyorum kibrit ucu kadar o bile baya etki etti biraz büyüyünce dozu artırırım :))

A Çok sağol cnm gerçekten:)) denerim bende malum bizimki gazlı çok .:))

En kötü kalan kısmı kaynatıp o aparatı da kaynamış suda bekletip hemen alabilirsin, sterilizasyon çok önemli. Biberon emzik likit temizleyicisi almıştım 5 litre suya 1 tatlı kaşığı ölçüsünü görünce gözüm korktu valla o nasıl bi etkili bişiki 5 litreye konuluyor. Temizlikte (biberon emzik vs)elma sirkesi de kullanıyorum güzelce durulayınca süper sonuç canım aklında olsun

Çok teşekkür ederim. En iyisi dediğin gibi yapmak

Ayyy hayat kurtarıcı o zmn muskat ya bizde deneyelim, hiçbir şey öyle rahatlatıcı etki göstermemişti. Senin oğlan da çok gazlı sende sonuç aldıysanız bizde de yarar belki

Kızlar,benim yavrum iki haftadır yeşil kaka yapıyor. Buraya yazılanlardan hatırladığım kadarıyla süt yaramıyor ama iki haftadır gözle görülür bi değişim de var sanki kilosunda artış yönünde:/ başka olasılıklar neydi hatırlayanınız var mı?
Bu arada annem yediklerinden dolayı yeşildir diyor. Salata,ıspanak,semizotu çok tüketiyorum. İlgisi var mıdır?

Bizimkininde yeşile döndü cevapları takipteyim

Sindirememektende oluyor cnm doktor bizim sütümüzde bile karbonat var dedi oyuzden karbonatı sindirmesi zormus. Ama senin sadece anne sütü mu alıyor belki mama takviyesi veriyorsan ondanda sindiremezlik olabilir . Benim de yeşildi kahverengine bile döndü çok korktuk test e bisi çıkmadi. Mukuslu kanlı ishal olmaddigi sürece korkma dedi . Tabi bu yeşil kakanin bazıları dizanteri olabiliyor . Kilo alıyorsa dizanteri deildir . 2 3 haftadır böyle diyosan kontrol gününde test yaptır dicem icinrahat eder ama yarim saat beklemiş olması lazım hastaneye yetiştirmek zor . Hastanedeyken yaptiginda vermek daha iyi

sadece anne sütü alıyor..hastane olayı çok sıkıntılı burda yarın götürücem ama götürmesem daha iyi aslında..Allah muhafaza mikrop kapma ihtimali çok yüksek, saatlerce beklemek de cabası..inşallah bugün sarıya döner de gerek kalmaz..çok teşekkür ederim

https://multiyasam.com/bebeklerde-yesil-kaka-nedenleri-ve-tedavisi/
Burda sebepler yazılmış canım bi bak istersen yeşil gıdalar da olabilir belki burda da yazmış benim kız da eriği çok yiyince yeşil yapıyo bazen ama tesadüf mü gerçekten renk mi veriyo bilmiyorum.

Karbonat mı? Laktoz ya da karbonhidrat mı dedi acaba? Gerçi karbonhidratı da sindirir rahat karbonat dediğine emin misin?

A Çok sağol cnm gerçekten:)) denerim bende malum bizimki gazlı çok .:))
benim oğlanda çıkar çıkar bitmiyor ama çıkaramazsa birikiyo ve bayılıcak gibi ağlıyo morarıyo hatta geçen gün gözünden ilk defa yaş geldi :)

Ayyy hayat kurtarıcı o zmn muskat ya bizde deneyelim, hiçbir şey öyle rahatlatıcı etki göstermemişti. Senin oğlan da çok gazlı sende sonuç aldıysanız bizde de yarar belki
evet evet annem bu sene kaç kişiye tavsiye etmiş arayıp arayıp ismini soruyorlardı neydi diye yine var gazimiz ama huzursuz edip ağlatcak kadar değil :)

bak cnm ben bu konu hakkın da gözlemimi söyleyeyim sütüm bol olduğu zaman bebeğim hep önsüt alıp yeşil ve az yapıyordu yağsız yaramıyor diyorlar ama ben o günlerde ve eşimde fark ettik çok kilo aldı sütümün az olup ta yağlı kısmını yediği zamanlar nerdeyse kilo alımı durdu yavrumun yeşil kakaya bence çokta takılmamak lazım hepimiz yaşadık burda hamdolsun kimsede kötü birşey yada hastalık olmadı.

Bizimkininde yeşile döndü cevapları takipteyim

sütüm buraya yazdığımda 20-30 ya da en fazla 40 cc geliyordu canım.Sonra burda yazdığınız herşeyi uyguladım ve yedim. pompayı da 3 saatte bir yaptım hep. Şuan çok değil ama 3 saatte bir 80-90 cc geliyor o da oğluma şimdilik yetiyor çok şükür canım. hastane tipi pompa işimi öyle kolaylaştırdıki

Canim gecenlerde bizim de cok uzun sure oyle oldu biliyorsun. Doktoruma sordum hatta birkac kere. Yediklerimizden de oluyor ayni zamanda da soyle acikladi doktorumuz; anne sutu fazla fazla alinip sindirilemeden bagirsaklara indiginde bu tip seylerle karsilasilabilir hatta sumuksu de olabilir dedi ki oldu. Kan olmadigi surece hicbir sorun yok emzirmeye devam dedi.

Süper canım aynen devam :) demek ki gayet süt üretebilen bi vücut varmış ama yeterli talep olmamış :) aynı şekilde sağmaya devam et daha da artacaktır zaten süt bol gelmeye başlayınca bebiş de tutar güzel :) moralini de yüksek tut bak ne güzel artmış sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…