2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Masallahh diyelim sütüne oh ne güzel galiba böyle devam eder artık oda anlar daha iyi oldugunu

Masallahh diyelim sütüne oh ne güzel galiba böyle devam eder artık oda anlar daha iyi oldugunu

İnşallah canım. Derdim mamayı bırakmak değil zaten çok azalttık günde 2 max 3 kere 60 cc veriyorum. Beni emmeyi bırakmasın diye uğraşıyorum.

Canım sabaha karşı ıkınmalarının artması belirti midir ki? Bizimkinin de artıyor ama kaka sayısı normal, gürültülü bazen yapıyor onu da gazına bağlıyorum çünkü çok gazlı bir bebek. Hiç alerjen olcağını düşünmemiştim açıkçası.

Valla neden yapiliyo bilmiyorum canim:) ama tahin alerji riski yuksek besinlerdenmis. Beb hem helva hem tahin pekmez bayagi yiyordum biraktim ama yine cozum olmadi. Bi bulamadik neye alerjik

Kizlar uyku egitimim aman nazar degmesin tamamlanmis durumda. Tam 2.5 aylik olduk hic sallamadim. Yatagina koydum ve uyumasini bekledim. Bu surec icinde cok agladigi da oldu orta ve az siddetli agladigi da. Ama tani dozu hic kacirmadim. Oyle katila katila aglatmadim. Su an aksam emzirip koyuyorum karanlik odaya yatagina 5 dk sonra gidiyorum misil misil uyuyor:))
Annem bazen salliyo kolunda fln hemen kiziyorum o kadar emek verdik oglumla sen bozma diye. Ama cok buyuk rahatlikmis gece fln emzirip birakiyorum. Insallah hep boyle gideriz.

Ya bugun oglum da o sekilde kaka yapti ilk kez mukuslu. Ondan once hep tanecikliydi. Bugun yazliktaydik usudu baya soguktu ona bagladim ben. Bakayim yine yapacakmi

Bence bir iki gün kes dene canım süt süt ürünü yumurta kuruyemiş yeme en azından değişim olacak mı bak bizde hemen oldu ya ama benimki çok kaka yapıyordu ondan şüphelendim ben ishal gibi zırt pırt yapıyordu.

Yenidoğan aparatı var mı cnaım sende? Kullanıyor musun ben 3 ayın bitmesini bekliyorum kot rengini aldım :)
Yok canim ya yenidogan aparati almadim cunku ilk 3 ay kullanmama gerek yok oncacik bebekle napcam. Ben de 3 aydan sonra kullanirim ama arabasina koyup gezmek daha rahatima geliyo zaten:)

Canim valla herkesi korkuttum galiba valla ozur dilerim herkesten. Sadece iki arkadasinkinin alerji oldugu cok belirgindi es gecmesinler diye yazdim. Yani bir cok belirti var. ve bi kacini gosteren her bebek tabiki alerjik degildir. Benim bir cok belirti var. diger arkadaslarda sut ve urunlerini keserek kendileri tespit etmis bile mesela. Sabaha karsi ikinmalarin artmasi normalde de olabilecek birsey tabiki. Ama en onemli belirti mukuslu ya da kanli kaka alerji icin.

En guzel tesbiti suphelenen varsa doktora gostermeniz kizlar. Cunku alerji yoksa bos yere sut urunlerini kesmeyin en cok kalsihuma ihtiyacimiz var ve sutun kalitesi icin cok onemli
Gecmis olsun canim. Sana zor olacak accik peynir yumurta fln da yiyemiycen bir sure ama duzelen bir durum bu bikac arkadasimin basina gelmisti.

Aynıymışız canım ben de aynen senin gibi düşünmüştüm.Yüzüstü yatırmayı dene öyle rahat etti biraz daha bizimki yoksa koyar koymaz kıvranmaya başlıyordu o o haldeyken de ben uyuyamıyordım.Evet yarın dr a da göstereceğim ama o bir şey demese de süt süt ürününe tekrar başlayınca kaka yine bozulursa yaparım diyeti napalım iyi olsunlar yeter ki...

Aslında evet en iyisi dr ama arkadaşın dediği gibi her dr da anlamıyor malesef normal diyip geçiyor alerji uzmanları daha iyi anlıyor.Benim kızım da çok kaka yapmasa şüphelenmezdim bile sanırım.Emzirme dönemi diyet yapılmasa da kalsiyum demir almak gerek bence osteocare kullanıyorum ben tavsiye ederim kızlar

Senin bebeginde alerji mi cikti? Kacirmisim ben nasil anladin cok mu kaka yapiyor? Benimki de cok yapiyo 5 kez fln. Ama kizim da boyleydi benim. Doktora gidince sorayim ben de bakalim. Baska belirtileri ne peki?

Canim valla iste isin kotu tarafi cocuk doktorlari bir turlu anlamiyor. Iki ayri doktor bize israrla normal dedi ve mukus iyice artti yuzundeki sivilceler yaraya cevirdi. Fakukteye gittim de ole anladik alerjiymis. Alerjen urunleri de bir tespit etsem yemeyip rahatlayacagim ama iste. Zaten herkese tek tek yazdim kimseyi korkutmak istemiyorum herkeste olacak diye birsey yok sadece iki arkadas sutten oldugunu tespit ettiklerini yazmislar. Onlar icin yazdim onemsememezlik etmesinler diye. Felaket tellalingibi oldum:) burdan tekrar sesleniyorum icinize kurt dusurdum affedin

Kizlar mastit olmus gogusum ve cok agri yapiyor. Sicak kompleks yapiyorum. Doktor birde solusyon verdi ama onu kullanmadim. Siz de bole olan var mi ?

Kizlar mastit olmus gogusum ve cok agri yapiyor. Sicak kompleks yapiyorum. Doktor birde solusyon verdi ama onu kullanmadim. Siz de bole olan var mi ?
Mastit konusunda master yapmistim kizimda hemen izah edeyim:)
Oncelikle sutun cok masallah diyelim yoksa mastit olamazsin:)
Sicak kompres yapip artindan sagmalisin. Saginca da hemen soguk kompres uygula ki odemi atsin. Lahana bulabilirsen buzdolabinda beklet ve gogsune koy sagimdan sonra. Mastite birebir iyi geliyor. Tek cozumu memeyi rahatlatip sagman canim 2 gune gecer bu sekilde. Gecmis olsun cokkkkk zor bilirim ne cektim ondan .

Cok gecmis olsun umarim kisa zamanda duzelirsiniz. Ya ben her buldugumu yiyorum acikcasi alerjen bi durum yok. Bugun ardarda cok kaka yapti ama yazlikta cok usudu muhtemelen ondan. Birada tecrubelerimizi paylasmak icin variz sen kendini kotu hissetme sakin. Bak sayende 2 kisi durumu duzeltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…