2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar kanguru alacagm onerdiginiz bir model marka var mi
disariya cikip deneme firsatim yok internetten getirttirecm
Tuniko.com bakabılırsın ergonomık kanguru almanı tavsıye ederım .facede baby wearıng turkıye grubu var oraya uye olup fıkır sahıbı olabılırsın herbutceye uygun kanguru bulabılırsın bazıları ıkıncı elde satıyor

ruzigarr canım uyku eğitimini nasıl verdin? sen ferber yöntemini kullandın sanırım. Benim kız memede uyuyor ya verecek olsam nasıl vereceğim bi fikrim yok...

Kızlar yazdıklarınızı okudumda benim oğlumda her emmede muhakkak kaka yapıyor çok fazla yaptığını düşünüyorum kakasinda tanecikler oluyor bı iki kere mukuslu ve nokta nokta kan gördüm ama devam etmedi. Acaba benimkininde alerjisi olabilir mı? Bı kere muss yedim tatli içinde çiğ yumurta oluyor o zaman bebeğimin vücudunda kırmızı seyler çıktı sonra baktım bı kaç gün sonra düzeldi . Galiba benimkininde süt ürünlerine alerjisi var yumurta peynir kaşar flan

Kızlar bende catlamamistim 40. Haftada çatladim çok azdı oda şimdi gobegimin altı gün geçtikçe daha kötü oluyor neden acaba

Sagol cnm alirsam rrgonomik alacam zaten

Masallah Allahim nazarlardan korusun
Bizim kizda bizi egitiyor 3 e kadar uykusuz kalma egitimi
Artik saat 3 olmadan uykuya gecemiyor

Kizlar hickirik tutunca napiorsunuz? Benbiraz dik tutuyorum baktim gecmiyor emziriorum ama hickirik gelince sinirli oluyo meme almio bazen..
siz neler yapiosunuz?

Kizlar hickirik tutunca napiorsunuz? Benbiraz dik tutuyorum baktim gecmiyor emziriorum ama hickirik gelince sinirli oluyo meme almio bazen..
siz neler yapiosunuz?

Doktor parmağına limon sur agzona ver dedi sok olup birkaç sn nefesini tutuyor vre geçiyor dedi. Evet ise yarıyor ama alıştı artik ise yaramıyor. Bazen de su veriyorum biraz

Yaa benimki de gazman :) . Alternatif şeyler arıyordum kv ye gidecem orda şimdi strese girerim falan sütüm az gelir sözleriyle sıkıntıya girmeyim diye .Başka ne alabilirim acaba.galactago damla etkili mı acaba
Dr bana her gittiğimde yaziyo bikere almadım şimdilik yetiyo diye etkisini gören arkadaşlar var ama. Kıyamam kv ye hazırlık var yani.... herşeyin ucu aparatı çıktı bide kv aparatı çıksa ne güzel olur göğüse takıcan onu icinde yalandan evde mama takviyesiyle doldurcan kv nin yanında açıca emzirmeye başlamadan önce basılan aparatta tavana duvara koltuklara her yer süt fışkırsın evi batsın bak bida soriyomu süt yetiyomu diye :))))

Canım devam etsede etmesede kan gördünmü götür dra

Herkezin sabaha karşı sıkıntıları artıyo sanırım şükür muskat olayını gece 2 gibi vercem aslında bi arkadaş yazmış ya burda 3 saate etki oldu diye 5 gibi rantlar çocuk iyi olur bizim gündüz gaz problemimiz yok şükür ama gece 4 ila 7 arası huzursuz mırıltılı ıkınıyo ve kesin masajla felan kaka yapiyo yaparsa rahatlığıda yapmadımı 10 a kadar sürüyo bide bizim çok ağızdan gaz çıkarmaz genelde pırt ve kaka şeklinde gazı öyle cıklaroyo emzirdikten sonra hep alırım omuzuma bazen gag yapar

Gece olsun istemiyorum yaaaa saat 3 ten beri ugrasiyorum zaten yattığımda ayaklarım zonkluyodu şimdi daha beter oldu valla bunaldım ben gece gündüz koştur dur ne uyku ne bisey

Muskatı verdikten 3 saat sonramı yaptı kakasını bizimkide yapamıyor bugün annem zeytinyağıyla uyardı o şekilde yaptı
evet canım ve gün boyu güzelde yaptı fosur fosur da gaz çıkardı canım

Nasıl kullanıyosun life muskatı?
ben rendelenmiş veriyordum annemler dün yengemin bebeği yeni doğdu onun için aldılar aktar bıçakla içini kazıyarak verin demiş bende bugün bütün olan bir tanesini öyle kazıyıp verdim cnm gerçi kabuğu yok gibi birşey ama yinede söyleneni yapmak gerek

siz neler yapiosunuz?
bende dediklerini yapıyorum bizimkide çok sinir oluyordu baktı çaresi yok kabullendi artık çığlık çığlığa bağırmıyo bazen ağlayıncada geçiveriyor kendinden

Hahahhhh çok güldümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…