2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlari emziriyorum artik. Zaten her dakika memedeler. Gene de sagmam gerekiyor mu ? - ki o vakto nasil bulacagim -kara lahana mi ? Beyaz lahana ni ? Birde ucunda catlaklar olmus gogusumun lansinoh sürüyorum onada emerlerken oyle aciyor ki umarim gecer

olurmu cnm ben zaten popo kızarıklığı ve yüzündeki sivilceler geçmeyince şüphelenmiştim ama sen söylemesen asla umursamazdım tşk ederim

offf çok zor geçmiş olsun bu arada maşallah emziriyorsun artık bilmiyorum ilgilimi göğüs ucun koyu renkse çabuk geçer yok açıksa biraz daha zor

Cnm maltana bn aldım ama içmedım içinde karbondıokst var ztn bzmkı gazman onuda içersemewde duramız gazdan
Yaa benimki de gazman :) . Alternatif şeyler arıyordum kv ye gidecem orda şimdi strese girerim falan sütüm az gelir sözleriyle sıkıntıya girmeyim diye .Başka ne alabilirim acaba.galactago damla etkili mı acaba

canım cisim takibi hiç yaptırmadım ama bizi çok güzel takip ediyor

Anladim canim cok tesekkurler baya duzeldi insallah olmaz hic kimsede

Kizlar mastit olmus gogusum ve cok agri yapiyor. Sicak kompleks yapiyorum. Doktor birde solusyon verdi ama onu kullanmadim. Siz de bole olan var mi ?
Canim ben antibiyotik kullaniyorum bende mastit olmusum mavi_lina arkadasimin tavsiyesiyle beyaz laahana yaprağını buzdolabinda sogutup koydum göğsüme acisini kizarmasini aldi sicak havluda yaptim buz da koydum ilk gun herseyi denedim bir de ilik dus iyi geliyor sutunu sagmaya bak yoksa açılmıyor tikali kanal gecmis olsun

Doğru diyosun kıyaslama yapmamk lazım ama yapmıyorum diyen bile içinden yapıyordur bazen bu kıyaslamalarda farkındalık için önemli olabiliyor

Çok kaka da yapmıyor işte, o gürültülü bazen oluyor çok gazı olduğunda, koku falan da hep aynı ondan hiç şüphelenmemiştim ama konuşmalarınızı okuyunca tedirgin oldum. Sonradan değişen bir düzen de yok birde hep aynıydı, partiküllü de kakası. Fotoğraflarını çekicem de bu hafta doktorumuza göstereyim bari bende.

Anladım. Mukuslu olmadı hiç, bazen o krem kıvamından az daha sulu olabiliyor ama daimi olan bir durum değil. Partiküller de hep var, onun için tedirgin olmadım hiç açıkçası.

Tam yaz
Tam yazcaktım ruzigarr a sor diye :)) zor valla azcık doluyo nası ağrıyı yaşamadım ama o ağrı bile kötü

Muskatı verdikten 3 saat sonramı yaptı kakasını bizimkide yapamıyor bugün annem zeytinyağıyla uyardı o şekilde yaptı

Krizlerin vardı canım senin dimi aslında sağmaya gerek bırakmazlar ama baksana masist olduğuna göre bi Kaç gün sağ bakalım öyle verirsin allah kolaylık versin zor aynı anda bendede 2 çocuk var ama biri 3 yaşında kendini kurtardı ona rağmen çok zor geciyo günler

Yaa benimki de gazman :) . Alternatif şeyler arıyordum kv ye gidecem orda şimdi strese girerim falan sütüm az gelir sözleriyle sıkıntıya girmeyim diye .Başka ne alabilirim acaba.galactago damla etkili mı acaba
Ben onu kullandm ewt etkılı ama okdrda aman aman değil.bna en etkı eden sey sütlu tatlılar,su,öğün atlamama ve kv stresı az olması

Senin bebeginde alerji mi cikti? Kacirmisim ben nasil anladin cok mu kaka yapiyor? Benimki de cok yapiyo 5 kez fln. Ama kizim da boyleydi benim. Doktora gidince sorayim ben de bakalim. Baska belirtileri ne peki?
Yani dr direk tanı koymadı yarın gideceğiz.Ben şüphelendim.benimki 7-8 bazen 10 yapıyordu kaka sürekli sulu tanecik yok üst baş batıyordu.Bir de mukus vardı.Baktım mukus bazı günler artıyor bazı günler azalıyor bir de iki aylık bebek artık kakanın azalması lazım diye şüphelendim.Süt ve süt ürünlerini kestim kızın kakası 2-3 e düştü bugün 3 defs yaptı mesela kakası da düzeldi tanecikli daha katı oldu.Yarın soracağım dr a bakalım ne dicek...

Canım mukus yoksa normaldir muhtemelen benimkinde epey mukus vardı.Partikül de var diyosun kakaları normalde de sıvı zaten biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…