2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm
Masallah Allahim nazarlardan korusun
Bizim kizda bizi egitiyor 3 e kadar uykusuz kalma egitimi
Artik saat 3 olmadan uykuya gecemiyor
Cnm bizmkıde oleydı bı ara,ben kndı isteğine göre uyutmuorm.baktım kndı uykusunu alınca bizimle oynuo resmen uyandırıorm arada biz onunla oyanaıp yoruyorz.mesala dun dışardaydk uykusunu aldı bnmde işime geldı uyuması ama bzde dun 4e kadar uyumadık.ama normalde uyutmuorm en sonn uyuycaı zmn alt değiştr cok ıı besle gaz pışpışlaması ışık kapanış kndı gdıo snr.

Doktor parmağına limon sur agzona ver dedi sok olup birkaç sn nefesini tutuyor vre geçiyor dedi. Evet ise yarıyor ama alıştı artik ise yaramıyor. Bazen de su veriyorum biraz
Kızlar hıckırması cok ii bişe.bzmkıde patlamış mısır gbı hıçkırıo onu ole görunce hem komıgıme gdıp hem yazık dıorm ama olsn hıckırsın

Hahahaa keşkeee konu komşu aparatı da lazımm

Aktif bebek 3 e geçtik 1-2 den farklı mavi jelli içi değişik bir kokusu var bi de parfümlü gibi sizin de öyle mi? Bebeği kucağımıza alınca bile kokuyor... bir de bu primaların niye arkasında az emici yer var ya kaka oraya vardı mı sonrasında tutabilen yok direk belde.

Göbek çizgisi giden var mı ya? Ne zaman gider ki yaz da geliyor.
6 aya kadar gider dedi doktor canim
Evet bnde 3 kullaniyorum canim pudramsi bir koku var ben memnunum ozellikle cisi cok emiyor

Kizlar 3 4 gundur biogailayi duzenli kullaniyorum keske daha once kullansaymisim sadece gazi oldugunu hissettigimde veriyordum cocugumun o katilarak aglamalari azaldi uykusu artti. Ama gece sutum cok azaliyo dun bi turlu uykuya gecemedi bebegim ve 150 cc mama icti sonra 6 saat uyanmadi

@exclusive26 I isimx LifeandFeel teşekkürler . Lahana yi deneyim bugun bende. Antibiyotik icin atesin cikinca verecegiz dedi doktor. Sanirim penisilin grubu antibiyotik veriyorlar ona da alerjim var nasil olacak o zmn baska antibiyotik de enziremiyecem glb.
soffty tabiki ister istemez kiyasliyor insan birde merak ediyorsun :) birsey kacirmak istemiyorsun.
Cocuk büyütmek ap ayri birsey.
Ne kadar acisa da hala emziriyorum Baska birsey olsa insan dayanamaz.

O cok iyi geliyor kizlara bende zorladiklarinda veriyorum. Gecen biri 3 gun kakasini yapmadi damlayi verincr hemen yapti

acikcay canım benim kızın kaka yediklerimden dolayı yeşilmiş sanırım. İnşallah öyledir yani. 1 gün boyunca yeşil herhangi bişey yemedim kakası sarıya döndü çok şükür
Şu kaka nasıl kıymetli bizde ma aile her alt açamada yada ses duyduğumuzda dört gözle bekler olduk yaptığı zamanda birbirimizi tebrik ediyoruz bu kız bizi ne hallere soktu

Aynen cnm bende hep düzenli kullanıyo dum baya rahtlamıştım ama benimki tüpgaz gaz gibi boş aldıkça doluyo bitmesine yakın o bile paklamadı bizi aşırı gazlı gurul gurul hep

Kizlar bebekleriniz gece kac saat uyuyor ? Benim kizlarimdan biri aksam 10 da yatiyor ben gece 3.30 gibi uyanmiyor ama emziriyorum sonra gene uyumaya deva ediyor sabah 8 de ben kaldiriyorum. Cok degil mi ? Yada gece uyurken siz emziriyormusunjz kendi uyanmasini mi bekliyorsunuz ?

O biri gazlı biri değil demiştim cnm gazlı olmayanmı uyuyor rahatlıktan uyuyordur belki cnm

Bizim kız gündüz çok uyuyor uyuo diyosam uzun uzun değil kısa aralıklı en uzunu bi saat böyle olunca akaşam geç yatıyor bazen 1 de bazen 3te yatıyor akşamları bi kereye mahsus 60cc mama veriyorum erken yattığında 3de bi veriyorum bide 5.30 6.30 arası kalkıyor bide ozaman veriyom mememi sonra yatıyor uyuyor (ayağımda sallıyarak)tabi gaz sancısı uyandırmazsa mesela şimdi uyuyor bende kahvaltımı yapıyorum bizim gece uykusu biraz gündüze kayıyor

Şu kaka nasıl kıymetli bizde ma aile her alt açamada yada ses duyduğumuzda dört gözle bekler olduk yaptığı zamanda birbirimizi tebrik ediyoruz bu kız bizi ne hallere soktu
ehehehe:) alemsiniz benim kız yaparken de ben rahatlıyorum resmen

Beyaz lahana canim alip dolaba koyacakmissin hic pisirneden. Soguyunca memene koyacaksin. Emme sonrasi sagim yap gunde 2 3 sagsan bence iner hemen.
Tam yaz

Tam yazcaktım ruzigarr a sor diye :)) zor valla azcık doluyo nası ağrıyı yaşamadım ama o ağrı bile kötü
O aciyi ceken bilir insan kolunu kaldiramiyo kiyafet giyemiyordum. Bide sitmasi var ki evlerden irak..

ruzigarr canım uyku eğitimini nasıl verdin? sen ferber yöntemini kullandın sanırım. Benim kız memede uyuyor ya verecek olsam nasıl vereceğim bi fikrim yok...
Anladim canim gecmis olsun. Vallahi bunu ben bilmiyordum iyiki yazdiniz fikir oldu bize de.
Uyku egitimi de ferber-burcin karisimi oldu:) yani o viraz kati geldi yumusatarak uyguladim. Ben cocugu asla cok aglatmadim. Orta derecede agliyorsa en cok 10dk agladi. Karnini doyurdum ve baktim uyuyacak hemen yatagina koydum. Aslinda ilk 3 ay uyku egitimi olmaz. Ben denedim simdilik iyi gidiyor. Tabi her uykusunda basaramiyorum bunu. Bazen memede uyuyor tekrar da uyandirma gibi bi sacmalik yapmiyorum:) 3. Ayda baslarmis egitim. Bence uyku arkadasiyla basla. Ben de alicam kizim firsat verir de kullandirtirsa kardesine. Dandik bi bebeklik oyuncagini astim diye kiyamet koptu evde
Masallah Allahim nazarlardan korusun
Bizim kizda bizi egitiyor 3 e kadar uykusuz kalma egitimi
Artik saat 3 olmadan uykuya gecemiyor
Ahahahhah cok guldum yaa vallahi alemsin:) benimki zaten uyumaya meeakli oldugundan kolay oldu. Uyumayan zorlayan bi bebek olsa beceremezdim sanirim:)

Valla bir gün kaka gördüğüne bu kadar sevinecegim alma gelmezdi benim oğlumda kabız ıkınmaktan uyumuyor resmen poposu bile çatlamış o kadar yani 4 gündür fitil veriyorum bugün sabah kendi acıyla yaptı ne yapacağımı bilmiyorum uykuya gelince gündüz nerdeyse hiç uyumuyor

Ay bizimde 6 buçuktan sonra sıķınti oluyo o saate kadar olmayan gaz nasıl geliyor anlamıyorum 8e kadar sallıyorum sonra kalkıyoruz zaten şu muskati bende deneyecem çok merak ettim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…