- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.781
Cnm bizmkıde oleydı bı ara,ben kndı isteğine göre uyutmuorm.baktım kndı uykusunu alınca bizimle oynuo resmen uyandırıorm arada biz onunla oyanaıp yoruyorz.mesala dun dışardaydk uykusunu aldı bnmde işime geldı uyuması ama bzde dun 4e kadar uyumadık.ama normalde uyutmuorm en sonn uyuycaı zmn alt değiştr cok ıı besle gaz pışpışlaması ışık kapanış kndı gdıo snr.Masallah Allahim nazarlardan korusun
Bizim kizda bizi egitiyor 3 e kadar uykusuz kalma egitimi
Artik saat 3 olmadan uykuya gecemiyor
Kızlar hıckırması cok ii bişe.bzmkıde patlamış mısır gbı hıçkırıo onu ole görunce hem komıgıme gdıp hem yazık dıorm ama olsn hıckırsınDoktor parmağına limon sur agzona ver dedi sok olup birkaç sn nefesini tutuyor vre geçiyor dedi. Evet ise yarıyor ama alıştı artik ise yaramıyor. Bazen de su veriyorum biraz
Hahahaa keşkeee konu komşu aparatı da lazımmDr bana her gittiğimde yaziyo bikere almadım şimdilik yetiyo diye etkisini gören arkadaşlar var ama. Kıyamam kv ye hazırlık var yani.... herşeyin ucu aparatı çıktı bide kv aparatı çıksa ne güzel olur göğüse takıcan onu icinde yalandan evde mama takviyesiyle doldurcan kv nin yanında açıca emzirmeye başlamadan önce basılan aparatta tavana duvara koltuklara her yer süt fışkırsın evi batsın bak bida soriyomu süt yetiyomu diye :))))
6 aya kadar gider dedi doktor canimGöbek çizgisi giden var mı ya? Ne zaman gider ki yaz da geliyor.
Evet bnde 3 kullaniyorum canim pudramsi bir koku var ben memnunum ozellikle cisi cok emiyorAktif bebek 3 e geçtik 1-2 den farklı mavi jelli içi değişik bir kokusu var bi de parfümlü gibi sizin de öyle mi? Bebeği kucağımıza alınca bile kokuyor... bir de bu primaların niye arkasında az emici yer var ya kaka oraya vardı mı sonrasında tutabilen yok direk belde.
Ayni benimkini anlatmışsınMasallah Allahim nazarlardan korusun
O cok iyi geliyor kizlara bende zorladiklarinda veriyorum. Gecen biri 3 gun kakasini yapmadi damlayi verincr hemen yaptiKizlar 3 4 gundur biogailayi duzenli kullaniyorum keske daha once kullansaymisim sadece gazi oldugunu hissettigimde veriyordum cocugumun o katilarak aglamalari azaldi uykusu artti. Ama gece sutum cok azaliyo dun bi turlu uykuya gecemedi bebegim ve 150 cc mama icti sonra 6 saat uyanmadi
Şu kaka nasıl kıymetli bizde ma aile her alt açamada yada ses duyduğumuzda dört gözle bekler olduk yaptığı zamanda birbirimizi tebrik ediyoruz bu kız bizi ne hallere soktuacikcay canım benim kızın kaka yediklerimden dolayı yeşilmiş sanırım. İnşallah öyledir yani. 1 gün boyunca yeşil herhangi bişey yemedim kakası sarıya döndü çok şükür
Aynen cnm bende hep düzenli kullanıyo dum baya rahtlamıştım ama benimki tüpgaz gaz gibi boş aldıkça doluyo bitmesine yakın o bile paklamadı bizi aşırı gazlı gurul gurul hepKizlar 3 4 gundur biogailayi duzenli kullaniyorum keske daha once kullansaymisim sadece gazi oldugunu hissettigimde veriyordum cocugumun o katilarak aglamalari azaldi uykusu artti. Ama gece sutum cok azaliyo dun bi turlu uykuya gecemedi bebegim ve 150 cc mama icti sonra 6 saat uyanmadi
O biri gazlı biri değil demiştim cnm gazlı olmayanmı uyuyor rahatlıktan uyuyordur belki cnmKizlar bebekleriniz gece kac saat uyuyor ? Benim kizlarimdan biri aksam 10 da yatiyor ben gece 3.30 gibi uyanmiyor ama emziriyorum sonra gene uyumaya deva ediyor sabah 8 de ben kaldiriyorum. Cok degil mi ? Yada gece uyurken siz emziriyormusunjz kendi uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
ehehehe:) alemsinizŞu kaka nasıl kıymetli bizde ma aile her alt açamada yada ses duyduğumuzda dört gözle bekler olduk yaptığı zamanda birbirimizi tebrik ediyoruz bu kız bizi ne hallere soktu
Beyaz lahana canim alip dolaba koyacakmissin hic pisirneden. Soguyunca memene koyacaksin. Emme sonrasi sagim yap gunde 2 3 sagsan bence iner hemen.Kizlari emziriyorum artik. Zaten her dakika memedeler. Gene de sagmam gerekiyor mu ? - ki o vakto nasil bulacagim -kara lahana mi ? Beyaz lahana ni ? Birde ucunda catlaklar olmus gogusumunlansinoh sürüyorum onada emerlerken oyle aciyor ki umarim gecer
O aciyi ceken bilir insan kolunu kaldiramiyo kiyafet giyemiyordum. Bide sitmasi var ki evlerden irak..Tam yaz
Tam yazcaktım ruzigarr a sor diye :)) zor valla azcık doluyo nası ağrıyı yaşamadım ama o ağrı bile kötü
Yani dr direk tanı koymadı yarın gideceğiz.Ben şüphelendim.benimki 7-8 bazen 10 yapıyordu kaka sürekli sulu tanecik yok üst baş batıyordu.Bir de mukus vardı.Baktım mukus bazı günler artıyor bazı günler azalıyor bir de iki aylık bebek artık kakanın azalması lazım diye şüphelendim.Süt ve süt ürünlerini kestim kızın kakası 2-3 e düştü bugün 3 defs yaptı mesela kakası da düzeldi tanecikli daha katı oldu.Yarın soracağım dr a bakalım ne dicek...
Anladim canim gecmis olsun. Vallahi bunu ben bilmiyordum iyiki yazdiniz fikir oldu bize de.ruzigarr canım uyku eğitimini nasıl verdin? sen ferber yöntemini kullandın sanırım. Benim kız memede uyuyor ya verecek olsam nasıl vereceğim bi fikrim yok...
Ahahahhah cok guldum yaa vallahi alemsin:) benimki zaten uyumaya meeakli oldugundan kolay oldu. Uyumayan zorlayan bi bebek olsa beceremezdim sanirim:)Masallah Allahim nazarlardan korusun
Ay bizimde 6 buçuktan sonra sıķınti oluyo o saate kadar olmayan gaz nasıl geliyor anlamıyorum 8e kadar sallıyorum sonra kalkıyoruz zaten şu muskati bende deneyecem çok merak ettim vallahiHerkezin sabaha karşı sıkıntıları artıyo sanırım şükür muskat olayını gece 2 gibi vercem aslında bi arkadaş yazmış ya burda 3 saate etki oldu diye 5 gibi rantlar çocuk iyi olur bizim gündüz gaz problemimiz yok şükür ama gece 4 ila 7 arası huzursuz mırıltılı ıkınıyo ve kesin masajla felan kaka yapiyo yaparsa rahatlığıda yapmadımı 10 a kadar sürüyo bide bizim çok ağızdan gaz çıkarmaz genelde pırt ve kaka şeklinde gazı öyle cıklaroyo emzirdikten sonra hep alırım omuzuma bazen gag yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?