- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.801
Canım kilosu iyise elleme uyusun dr bana öyle dedi 3.30 iyi tabi dahada geç vakite bırakma küçük daha bide çok sık kaldırırsan alışır bence böyle daha iyi biliyor demekki heyi gündüzüKizlar bebekleriniz gece kac saat uyuyor ? Benim kizlarimdan biri aksam 10 da yatiyor ben gece 3.30 gibi uyanmiyor ama emziriyorum sonra gene uyumaya deva ediyor sabah 8 de ben kaldiriyorum. Cok degil mi ? Yada gece uyurken siz emziriyormusunjz kendi uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Canım emziriyomusun mamamı içiyo anne sütü okadar rahatsız etmez mama alıyosa ekstradan suda verin diyo dr lar bi sor tabi geçmiş olsunValla bir gün kaka gördüğüne bu kadar sevinecegim alma gelmezdi benim oğlumda kabız ıkınmaktan uyumuyor resmen poposu bile çatlamış o kadar yani 4 gündür fitil veriyorum bugün sabah kendi acıyla yaptı ne yapacağımı bilmiyorum uykuya gelince gündüz nerdeyse hiç uyumuyor
cnm bence sende eser miktarda muskat ver yada biogaia yı öneririm güzel kaka yaptırıyordu karnına ılık zeytinyağıyla masaj yap cnm altını sıcak tut daha rahat yapar aman dikkat et benim gibi sıcak tutayım derken bebek isilik dökmesin :)) gazı çıksa karnı iyice doysa gündüz de uyur gaz kabızlık sancısı çok fırsat vermiyordur inşAllah en kısa zamanda geçer cnm. Uyku için tokluk çok önemli karnı tok olmayan bebek tam dalamazValla bir gün kaka gördüğüne bu kadar sevinecegim alma gelmezdi benim oğlumda kabız ıkınmaktan uyumuyor resmen poposu bile çatlamış o kadar yani 4 gündür fitil veriyorum bugün sabah kendi acıyla yaptı ne yapacağımı bilmiyorum uykuya gelince gündüz nerdeyse hiç uyumuyor
ben çok az veriyorum yine ıkınıyo yine zorlanıyo ama biz aşırı gazlıyız sizde daha güzel etki eder biz bayılcak gibi ağlıyoduk gazdan ağlamalar gitti diye şükrediyoruz. Fosur fosur salıyo sabah verdiysem öğlen baya çıkarıyor gazını ama yinede gurul gurul o gazlarıda salmazsa bayılcak gibi ağlıyo garibimAy bizimde 6 buçuktan sonra sıķınti oluyo o saate kadar olmayan gaz nasıl geliyor anlamıyorum 8e kadar sallıyorum sonra kalkıyoruz zaten şu muskati bende deneyecem çok merak ettim vallahi
@yumuti bende öyle biliyorum cnm mama verince suda veriliyor belki veriyorsundur ama vermiyorsan oda kabızlığı artırabilir mamanın markasını değiştirmeyi denedin mi birdeCanım emziriyomusun mamamı içiyo anne sütü okadar rahatsız etmez mama alıyosa ekstradan suda verin diyo dr lar bi sor tabi geçmiş olsun
Mama canim malasef sütüm çok az bir türlü cogaltamadimCanım emziriyomusun mamamı içiyo anne sütü okadar rahatsız etmez mama alıyosa ekstradan suda verin diyo dr lar bi sor tabi geçmiş olsun
Mamanın markasını degistirdim canim su vermedim önce veriyordum ara ara emiyor diye vermedim şimdi de veriyorum içmiyor sıpa@yumuti bende öyle biliyorum cnm mama verince suda veriliyor belki veriyorsundur ama vermiyorsan oda kabızlığı artırabilir mamanın markasını değiştirmeyi denedin mi birde
Canim gece uykusuna kacta uyuduğu belli olmuyor 23 ile gece 02 arasinda uyutmaya calisiyorum ama gece uyanmassa kaldirmiyorum ben emzirmeye. Aciksa uyanir mantigiyla hareket ediyorum bende dinlenmis oluyorum zaten 6 7 gibi uyaniyor altini degistirip emziriyorum biraz seviyorum tekrar uyutuyorum ki kahvalti edebileyim. Ondan duzen bu şekilde olustu. Oglen ve aksamustu tekrar uyutuyorum yarim saatte olsa. Kg su iyiyse kaldirmayin diyo dr lar bide alissin istemedim yoksa surekli uyanirlarmis buyuyuncede. Odasina gecirincede iyi olacak bu durumKizlar bebekleriniz gece kac saat uyuyor ? Benim kizlarimdan biri aksam 10 da yatiyor ben gece 3.30 gibi uyanmiyor ama emziriyorum sonra gene uyumaya deva ediyor sabah 8 de ben kaldiriyorum. Cok degil mi ? Yada gece uyurken siz emziriyormusunjz kendi uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
O biri gazlı biri değil demiştim cnm gazlı olmayanmı uyuyor rahatlıktan uyuyordur belki cnm
Emiyorsa gerek yok zaten cnm . Bunlar bizi şekilden şekile sokuyor benimkide mama yemez bazen sütüm çok az oluyor tutmuyor memeyi çok zor oluyorMamanın markasını degistirdim canim su vermedim önce veriyordum ara ara emiyor diye vermedim şimdi de veriyorum içmiyor sıpa
9 buçuk 10 da yatıp 2 buçuk 2 saatte nır düzenli emiyor sabah 6 da ayaktayız 11 e kadar bölük pörçük uyumak istiyor öğlen 2 gibi uyuyor akşam 4 yada 5 e kadar bu kadar tabi günü gününe uymuyor çoğunluk bu şekilde.12 de yatıp 4 TE kalkıyor. Sonra 2 saat arayla kalkıp emip uyuyor enson 9-10 da kalkiyoruz
Benim atesim cikti o zaman verdi evet canim insallah gecer bir an evvel benim emzirirken acima olmadi cok fazla kendi atesi agrisi surekliydi kizarmisti o bolge .. gecmis olsun tekrarMelisaveannesi I isimx LifeandFeel teşekkürler . Lahana yi deneyim bugun bende. Antibiyotik icin atesin cikinca verecegiz dedi doktor. Sanirim penisilin grubu antibiyotik veriyorlar ona da alerjim var nasil olacak o zmn baska antibiyotik de enziremiyecem glb.
soffty tabiki ister istemez kiyasliyor insan birde merak ediyorsun :) birsey kacirmak istemiyorsun.
Cocuk büyütmek ap ayri birsey.
Ne kadar acisa da hala emziriyorum Baska birsey olsa insan dayanamaz.
12 de yatıp 4 TE kalkıyor. Sonra 2 saat arayla kalkıp emip uyuyor enson 9-10 da kalkiyoruz
Ay aynısı :) hatta ilk başta 4-5 saat uyurken neden sonradan 2 saatte bir kalkıyorsun kuzum diye de söyleniyorum :)) tabi bu gaz durumuna göre değişiyor bizde. Geçen 4 de sancıyla uyandı, 6 buçuğa kadar anca sakinleşip uyudu ama rahatsa bizim de düzen bu şekilde gidiyor.
Aynı bizimde öyle 6 buçukta uyanınca 8e kadar uğraşıyorum sonra kalkıyoruz 10da falan geri uyuyor akşamüstü 5 e kadar çoğu uyuyarak geçiyor sonra bir kalkıyor 12 ye kadar yatamıyorBizim kız gündüz çok uyuyor uyuo diyosam uzun uzun değil kısa aralıklı en uzunu bi saat böyle olunca akaşam geç yatıyor bazen 1 de bazen 3te yatıyor akşamları bi kereye mahsus 60cc mama veriyorum erken yattığında 3de bi veriyorum bide 5.30 6.30 arası kalkıyor bide ozaman veriyom mememi sonra yatıyor uyuyor (ayağımda sallıyarak)tabi gaz sancısı uyandırmazsa mesela şimdi uyuyor bende kahvaltımı yapıyorum bizim gece uykusu biraz gündüze kayıyor
Iyi cesaret etmissin cnm bn kusar haberim olmaz diye surekli gozumun onunde tutmak istiyorumBiz odamizi ayirdik yatagina yatmaya basladi cok şükür 10 haftalik oldu
Benimki 23.30- 4 ya da 5 -8 yapıyor genelde aslında uzun uyumasına seviniyorum ama gece kalkınca çok az emiyorya resmen önsütü içip geri uyuyor nasıl yetiyor doyuyor anlamıyorum sabah 7- 8 gibi kalkıyo o zaman iyi emiyor 1 saat kadar uyanık kalıyo sonra tekrar 3 saat uyuyor sonrasında akşam üstü biraz uyursa uyur geri kalanı bölük pörçük tilki uykusu.Senin kızın gece kalktığında iyi emiyor mu yani 5 saat aç kalmış çocuğun löpür löpür süt içmesi lazım benimki 2 dk sonra bırak uyuyayım modunda.Kizlar bebekleriniz gece kac saat uyuyor ? Benim kizlarimdan biri aksam 10 da yatiyor ben gece 3.30 gibi uyanmiyor ama emziriyorum sonra gene uyumaya deva ediyor sabah 8 de ben kaldiriyorum. Cok degil mi ? Yada gece uyurken siz emziriyormusunjz kendi uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Evet ben de 3 ay bitsin başlayayım diyorum.Bazen emiyor gaz çıkarırken geri uyanıyor 1 dk emip tekrar uyuyor o ara uyutmasam mı diyorum eğitim için ama dediğin gibi başıma bela alasım da yok ya :) sonra hepten uyumaz.Ferber bana çok katı geliyor bende tracy hogg kaldır yatırı düşünüyorum.Kızın oyuncaklrı kıskançlık mı yaptı yapma ya ne güzel bi sürü oyuncak var diyodum ondan kalan bizimki de yaparsa yandıkBeyaz lahana canim alip dolaba koyacakmissin hic pisirneden. Soguyunca memene koyacaksin. Emme sonrasi sagim yap gunde 2 3 sagsan bence iner hemen.
O aciyi ceken bilir insan kolunu kaldiramiyo kiyafet giyemiyordum. Bide sitmasi var ki evlerden irak..
Anladim canim gecmis olsun. Vallahi bunu ben bilmiyordum iyiki yazdiniz fikir oldu bize de.
Uyku egitimi de ferber-burcin karisimi oldu:) yani o viraz kati geldi yumusatarak uyguladim. Ben cocugu asla cok aglatmadim. Orta derecede agliyorsa en cok 10dk agladi. Karnini doyurdum ve baktim uyuyacak hemen yatagina koydum. Aslinda ilk 3 ay uyku egitimi olmaz. Ben denedim simdilik iyi gidiyor. Tabi her uykusunda basaramiyorum bunu. Bazen memede uyuyor tekrar da uyandirma gibi bi sacmalik yapmiyorum:) 3. Ayda baslarmis egitim. Bence uyku arkadasiyla basla. Ben de alicam kizim firsat verir de kullandirtirsa kardesine. Dandik bi bebeklik oyuncagini astim diye kiyamet koptu evde
Ahahahhah cok guldum yaa vallahi alemsin:) benimki zaten uyumaya meeakli oldugundan kolay oldu. Uyumayan zorlayan bi bebek olsa beceremezdim sanirim:)
MaşallahBiz odamizi ayirdik yatagina yatmaya basladi cok şükür 10 haftalik oldu
Iste hani asiyorsun da bakiyorlar ya onu birakmadi cocuk baksin. Ya ben cok kati bi egitim yapmadim. Kendime gore ayarladim. Cocugu strese sokmadim hic. Agladiginda kucagima hep aldim. Uyumasina yardimci oldum ama hic sallamadim. Bazen sortina patpat yaptim o sekilde de cok uyuttum. Her bebek kendine has iste hepsine ayni seyi uygulayamiyorsun malesefBenimki 23.30- 4 ya da 5 -8 yapıyor genelde aslında uzun uyumasına seviniyorum ama gece kalkınca çok az emiyorya resmen önsütü içip geri uyuyor nasıl yetiyor doyuyor anlamıyorum sabah 7- 8 gibi kalkıyo o zaman iyi emiyor 1 saat kadar uyanık kalıyo sonra tekrar 3 saat uyuyor sonrasında akşam üstü biraz uyursa uyur geri kalanı bölük pörçük tilki uykusu.Senin kızın gece kalktığında iyi emiyor mu yani 5 saat aç kalmış çocuğun löpür löpür süt içmesi lazım benimki 2 dk sonra bırak uyuyayım modunda.
Evet ben de 3 ay bitsin başlayayım diyorum.Bazen emiyor gaz çıkarırken geri uyanıyor 1 dk emip tekrar uyuyor o ara uyutmasam mı diyorum eğitim için ama dediğin gibi başıma bela alasım da yok ya :) sonra hepten uyumaz.Ferber bana çok katı geliyor bende tracy hogg kaldır yatırı düşünüyorum.Kızın oyuncaklrı kıskançlık mı yaptı yapma ya ne güzel bi sürü oyuncak var diyodum ondan kalan bizimki de yaparsa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?