2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz odamizi ayirdik yatagina yatmaya basladi cok şükür 10 haftalik oldu
Bizde bizim odadaki besigine yatiriyoruz artik 3 gundur babasiyla beraber uyumaya basladik yeniden bu aydan sonra kendi odasina yatirmayi planliyorum ama erken mi olur aglarsa duyamam diye de dusunuyorum.

Benim oglan da 9.30da uyuyo 1.30da uyaniyor sonra 4.30 sonra 7.30:) ama oldu ki 5de uyanirsa geri uyumuyo ya sabah oldu zannedip takiliyo:))

Kizlar bnm kizim sadece anne sutu ile besleniyor 8 gun oldu kakasini yapamadi ama huzursuzlugu da yok dun ve bugun yaomaya calisiyor onun disinda ole bir gayretide yoktu.dr umuz fitil verdi pazartesiye kadar bekle demisti ve bugun de husran

Her gun zeytin yagi verdim zeytin yagiyla masaj da yapiyorum hergun banyo bile yaptirdim rahatlasin diye .3 gunde 5 gunde bir yapmasi nirmal dedi ama 8 gun oldu cok uzuluyorum

Kizlar bnm kizim sadece anne sutu ile besleniyor 8 gun oldu kakasini yapamadi ama huzursuzlugu da yok dun ve bugun yaomaya calisiyor onun disinda ole bir gayretide yoktu.dr umuz fitil verdi pazartesiye kadar bekle demisti ve bugun de husran
Benim kız da 10 gün yapmadığı olmuştu o zaman fitille yaptı dediğin gibi hiç rahatsız gibi değildi sadece anne sütü alanlarda 10 gün 2 haftaya kadar normalmiş şimdide haftada 2 kere falan yapıyor

Merhaba arkadaşlar, forumu arada okuyabiliyorum, ara sıra fırsat bulursam da yazıyorum. Öncelikle bebek büyütmek çok ama çok zormuş. Herkese kolaylıklar diliyorum. Bana sorumluluğu çok ağır geldi. Doyuyor mu doymuyor mu, gazı var mı yok mu, emzik versem mi vermesem mi vs. Kafam bir milyon. Her şeyi sorguluyorum. Şimdi de kafam d vitaminine takıldı. Multitabs veriyorum ama içeriğinde şeker ve alkol var. Carlson d3 almak istiyorum ama güvenilir bi site olması lazım. Carlson d3'ü güvenli bir şekilde nereden temin edebilirim? Bir de d vitamininin bıngıldağı erken kapattığı söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bizim doktorumuz devit3 verdi ben onu kullaniyorum. Evet bingildak icin onemli d vitamini. Ama bingildagi kucukse pek onerilmiyormus.

Carlson d3 ü güvenilir nerden alırısn bilmiyorum G gulguseli de alacaktı belki o yardımcı olur ama wellcare var türkiyede satılıyor o da sadece d vitamini ve zeytinyağı içeriyor istersen onu da bir araştır direk eczaneden alırsın içine siner.

Bizim doktorumuz devit3 verdi ben onu kullaniyorum. Evet bingildak icin onemli d vitamini. Ama bingildagi kucukse pek onerilmiyormus.
Benim bebeğimin kafa çevresi 1 ayda 3 cm büyümüş ama korkuyorum yine de. Devit3'te kanserojen madde var diye okudum. Genelde carlson tavsiye edilmiş ama orjinalini bulur muyum diye korkuyorum. Geçenlerde internetten mamaroo alacakken dolandırıldık. O yüzden internete de güvenim kalmadı artık

Wellcare'yi de tavsiye ediyorlardı. Eczanede satıldığını bilmiyordum. Teşekkür ederim. G gulguseli bana yardım eder umarım.

Kizlar sag mememde cok az sut oluyor. Genelde soldan doyuyor oglum. Sagarken de soldan 100 cikiyorsa sagdan 50 cikiyordu. Napsam da arttirsam acaba?

Hadi yaa ben devit3 veriyorum saglik ocaklaro da dagitiyor(( napsam ne marka alsam kizlar bana tavsiye verin hemen siz ne kullaniyorsunuz?

Benim kız da 10 gün yapmadığı olmuştu o zaman fitille yaptı dediğin gibi hiç rahatsız gibi değildi sadece anne sütü alanlarda 10 gün 2 haftaya kadar normalmiş şimdide haftada 2 kere falan yapıyor

2 gun daha beklemelimiyim sence peki yaptiginda gunlik ladar birikmismiydi. Sanki cok vucudu cevirmiyor kakaya gibi geliyor bana ama

Kızlar pamukçuk sorunu yaşayan oldu mu bebeğimin dili bembeyaz oldu doktor mikostatin verdi günde 3 defa sil dedi ama silmeyi beceremiyorumne yapmam lazım

Hadi yaa ben devit3 veriyorum saglik ocaklaro da dagitiyor(( napsam ne marka alsam kizlar bana tavsiye verin hemen siz ne kullaniyorsunuz?
Banada devit3 verdiler 1. Ay kontrolunde doktordan baska bir marka yada yurtdisindan temin edebilecegim var mi diye tavsiye istedim. Bana hicbiri yuzde yuz dogal degil ilaclarin uzun omurlu olmasi icin illaki icine konulan seyler var amerikadakilerin icinde ne var bunu bilemeyiz nette her okuduna inanmamalisin devit3 te kanitlanmis zararli birsey yok devam et dedi. Illaki icine sinmeyecekse multitabs gbi bisey soyledi bunda diger vitaminlerde var istersen al dedi. O yuzden bende devit3 kullaniyorum. Kendimde tibbi urunler alaninda calismisligim oldugu icin saglik bakanliginin denetimine tabi olan bi ilacin o kdarda zararli olabilecegini düşünmüyorum acikcasi

2 gun daha beklemelimiyim sence peki yaptiginda gunlik ladar birikmismiydi. Sanki cok vucudu cevirmiyor kakaya gibi geliyor bana ama
Emmesinde sorun yoksa kafana takma bence canım 3 kere dolu dolu yapmıştı sıkıntısı olduğunu düşünüyorsan fitili uygula sürekli sürekli verilmeyince bir zararı yok

Dr gece uykusundan sen uyandirma artik o acikinca uyanir dedi.. zaten bizimki en basindan beri acikinca uyaniyor ama artik gece uykulari uzadi.. 4-5 saat uyuyor bazi geceler bende ellemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…