2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Anladim canim sagol bilgi icin. Napsam bilemedim simdi su zeytinyagliyi mi alsam acaba.

Bizim Dr bi-bac d3 yazmıştı onu kullanıyorum. Hiç incelemedim içeriğini kafam karışmasın diye :)

Kizlar sag mememde cok az sut oluyor. Genelde soldan doyuyor oglum. Sagarken de soldan 100 cikiyorsa sagdan 50 cikiyordu. Napsam da arttirsam acaba?

Benim ilk günden beri sağ göğsüm az. Oğlum muhtemelen o yüzden sağ memeyi zorla alıyor.

Korkma canım geçti bizimki de, ara ara sümüksü yapıyor hala. Akışına bırakmak en güzeli :)

Doktordan geldik kizlar, çok şükür herşey yolunda. Kilo alımı boyu kafa çapı herşeyi iyi durumdaymis. Rota aşısını 3.ay yapacakmış. 2.ay aşıları için fitil ve şurup verdi. Atesi alından olcersen 38 üstü olursa ver yada ateşi olmaz ama yinede huzursuz olursa da ver rahatladım dedi. Kanguru kullanmaya başlayabilir misiz.. @umut-001 gürültü kaka yapmasına bir sıkıntı yok dedi. Alerjik bir durum olduğunu göstermez mis.

bayagi sesli guldum, esim ne oluyor diye bakiyor

Canım 3lümü 2limi yaptırcaksın rotayı

Maaleswf canim hemen hemen her bezi denedik hep kakayi ya bacak arasindan ya belinden geciriyor. Bugun yine 3 numara premiumaldik. Umarim 2 numaralar gibi problemli degildir

Maaleswf canim hemen hemen her bezi denedik hep kakayi ya bacak arasindan ya belinden geciriyor. Bugun yine 3 numara premiumaldik. Umarim 2 numaralar gibi problemli degildir

Ben bugün küçük paket Baby me alacağım. E-bebegin bezini. Can bebeden memnunum ama birde bunu denemek istiyorum, eksik kalmasın

Canim bingildagi cok kucukse erken kapanmamasi icin 4.ayda baslatiyorlar. Biz bu nedenle hala d vitamini kullanmiyoruz

baharinbahcesi bu arada bizimki günde 1 defa kaka yapıyor ve yaptığını duyuyoruz maaşallah hemen yan çeviriyoruz veya oturur pozisyona getirip bitirmesini bekliyoruz. Popoya çok baskı yapmadan kaldırıp hemen temizliyoruz. Tasma olmuyor haliyle.

Kızlar pamukçuk sorunu yaşayan oldu mu bebeğimin dili bembeyaz oldu doktor mikostatin verdi günde 3 defa sil dedi ama silmeyi beceremiyorumne yapmam lazım
Canim egitimde bize karbonat onerilmisti. Bir cay bardagina 1cay kasigi kadar karbonat koy. Ince tulbent ya da muslin bezlerini ( yikanip-utulenmis olmali) batirip agzinin icini ufak hareketlerle silin denmisti. Istersen bir dene canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…