- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.861
Kakayi hic gecirmeyen olursa bana da soyle lutfen :))
Maalesef bizimki de sesli yapiyor hemen aliyoruz ama ne care. Miktari artinca kakanin ve sıklığı da azalinca boyle birsey yasamaya basladik.baharinbahcesi bu arada bizimki günde 1 defa kaka yapıyor ve yaptığını duyuyoruz maaşallah hemen yan çeviriyoruz veya oturur pozisyona getirip bitirmesini bekliyoruz. Popoya çok baskı yapmadan kaldırıp hemen temizliyoruz. Tasma olmuyor haliyle.
Evet canım denizde olanlarda belirtiler arasında varda yeşil kaka mukuslu kaka aşırı kusma az kilo alma bağışıklık sisteminin zayıflaması filan aklıma geldin bi sorayım dedimHayır canim hic yapilmadi. Sut alerjisi icin mi ?
mavi_lina Paşanın boyu kaç cm olmuş. Biz 4 cm uzamışız 1 ayda. Az mı acaba ya.
Maalesef bizimki de sesli yapiyor hemen aliyoruz ama ne care. Miktari artinca kakanin ve sıklığı da azalinca boyle birsey yasamaya basladik.
Bıngıldağın küçük olup olmadığı nasıl anlaşılıyor acaba? Benim bebeğim bir aylıkken kafa çevresi 39 cm'di. Siz neden kullanmıyorsunuz?Canim bingildagi cok kucukse erken kapanmamasi icin 4.ayda baslatiyorlar. Biz bu nedenle hala d vitamini kullanmiyoruz
Canim konustuk onu doktorla. Diskida az miktarda kan da goruluyormus. Olsaydi onun testini de isterdim dedi. Benim yakin bir aekadasimin kizinda oldu. Kiz emzirme sirasinda hicbir sut ve sut urununu yemedi. Bir ara ben de denedim hic yememeyi (birkkac gun) durumda bir degisiklik olmadi.Yine bir sorayim olmadi gidinceEvet canım denizde olanlarda belirtiler arasında varda yeşil kaka mukuslu kaka aşırı kusma az kilo alma bağışıklık sisteminin zayıflaması filan aklıma geldin bi sorayım dedim
Ben de her şeyi kurcalıyorum tam tersi :) Ne kendime ne de eşime huzur vermiyorum.Bizim Dr bi-bac d3 yazmıştı onu kullanıyorum. Hiç incelemedim içeriğini kafam karışmasın diye :)
Bende onu sorucaktım süt ürünlerini azalttığında bi değişiklik sezmediysen sıkıntı yok yada menün değişik olduğunda bir değişiklik olmadıysa inşAllah da başka bir besine alerjiside yoktur ben 2 gündür dikkat ediyorum mukus gitti popodaki kızarıklık azaldı vücuttaki döküntüler filan azaldı bizde ya cuma ya p.tesi gidicez bakalım doktor ne dicek.Canim konustuk onu doktorla. Diskida az miktarda kan da goruluyormus. Olsaydi onun testini de isterdim dedi. Benim yakin bir aekadasimin kizinda oldu. Kiz emzirme sirasinda hicbir sut ve sut urununu yemedi. Bir ara ben de denedim hic yememeyi (birkkac gun) durumda bir degisiklik olmadi.Yine bir sorayim olmadi gidince
Canim her muayenede doktor bakiyor zaten. Hani kafasinin onune bakiyorlar ya bingildak kapaniyor mu diye. Onun ortalama bir buyuklugu var bizim bingildak cok minik bir parmakla olcebiliyorum. D vitamini kemik gelisimi icin verildiginden bingildagin erken kapanmasina neden olabiliyor. Doktorlar da ozellikle ilk 4 ay bingildagin kapanmasini istemiyorlar malum beyin surekli gelisiyor. Ancak boyle durumlarda bas cevresinin gelisimi daha onemli. Cok sukur bas cevresi normal bir sekilde ilerliyor.Bıngıldağın küçük olup olmadığı nasıl anlaşılıyor acaba? Benim bebeğim bir aylıkken kafa çevresi 39 cm'di. Siz neden kullanmıyorsunuz?
Gpzunaydin canm masallah gelisiminin iyi olmasina sevindim bizde bugun saglikocagina gittik 50 cm dogmustu 58 cm olmus kilosu bu ay biraz az almis sadece anne sutuyle beslendiginden heraldeDoktordan geldik kizlar, çok şükür herşey yolunda. Kilo alımı boyu kafa çapı herşeyi iyi durumdaymis. Rota aşısını 3.ay yapacakmış. 2.ay aşıları için fitil ve şurup verdi. Atesi alından olcersen 38 üstü olursa ver yada ateşi olmaz ama yinede huzursuz olursa da ver rahatladım dedi. Kanguru kullanmaya başlayabilir misiz..Kafam-karisik gürültü kaka yapmasına bir sıkıntı yok dedi. Alerjik bir durum olduğunu göstermez mis.
Aynen oyle bir gurultuyle yapiyor ki hemn degistrdigim icin bnmkindende tasma olmuyorbaharinbahcesi bu arada bizimki günde 1 defa kaka yapıyor ve yaptığını duyuyoruz maaşallah hemen yan çeviriyoruz veya oturur pozisyona getirip bitirmesini bekliyoruz. Popoya çok baskı yapmadan kaldırıp hemen temizliyoruz. Tasma olmuyor haliyle.
Geçmiş olsun canım nekadar haset insanlar var aaaa diyeceğine maşAllah dese böyle olmazdı çok üzüldüm inşAllah toparlarsın hepimizin sütü gitgel yapıyor üzülme gelir geri bol bol emzir en etkili yöntem Allah şifa.versinkızlar napiyorsunuz bayadir göremedim galiba nazara geldim size saçma gelebilir ama oğlumu iki ay aşısı na götürünce bu akrabamiz bana AA fatma çok kilo almış sin dedi ki 2 kilo almıştım ogluma da iki aylık gibi değil daha büyük gibi duruyor dedi ve ben o günden sonra bi hastalandim anlatamam kızlar 5 gün atesim çıktı bagdemcik ve kulaklarim iltihap kaptı 5 kilo verdim ağzımda yaralar çıktı vr en kötüsü sütum kesildi bütün gün boyunca hic dolmuyor oğlum AC Kaynanam bırakmıyor mama alim kizima nazar değdi biraz kilosu fazlaydı boyu uzundu die nazar ettiler kilo almadı bu ay aman kızlar çocuğunuzu fazla kimseye gostermeyin bende durumlar böyle siz nasilsiniz
Bendede var canim.dogum öncesi de vardi simdi daha cok var.pompadan oldugunu sanmıyorum ben cok az kullandın cunkuKızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Geçmiş olsun canım nekadar haset insanlar var aaaa diyeceğine maşAllah dese böyle olmazdı çok üzüldüm inşAllah toparlarsın hepimizin sütü gitgel yapıyor üzülme gelir geri bol bol emzir en etkili yöntem Allah şifa.versin
canım sen mama kullanıyordun bu ay ki kiloda fazlalık varmı benim sütum azaldı mama almak istiyorum ama kaynanam mama kilo yapio DİE aldirmioDoktordan geldik kizlar, çok şükür herşey yolunda. Kilo alımı boyu kafa çapı herşeyi iyi durumdaymis. Rota aşısını 3.ay yapacakmış. 2.ay aşıları için fitil ve şurup verdi. Atesi alından olcersen 38 üstü olursa ver yada ateşi olmaz ama yinede huzursuz olursa da ver rahatladım dedi. Kanguru kullanmaya başlayabilir misiz..Kafam-karisik gürültü kaka yapmasına bir sıkıntı yok dedi. Alerjik bir durum olduğunu göstermez mis.
Gpzunaydin canm masallah gelisiminin iyi olmasina sevindim bizde bugun saglikocagina gittik 50 cm dogmustu 58 cm olmus kilosu bu ay biraz az almis sadece anne sutuyle beslendiginden heralde
ama hemsire yine iyi gidiyor anne sutune devam dedi
Aynen oyle bir gurultuyle yapiyor ki hemn degistrdigim icin bnmkindende tasma olmuyor
Bnde o kadar sesli yapmasi bir sorun mu acaba diye korkmustum ama normalmis nyseki
canım sen mama kullanıyordun bu ay ki kiloda fazlalık varmı benim sütum azaldı mama almak istiyorum ama kaynanam mama kilo yapio DİE aldirmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?