2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Arkadaşlar benim oğlumun neredeyse her bezi kakalı. Miktari az da olsa her bezinde mutlaka oluyor. 3 saatte bir değişiyorum gece hariç. Sadece anne sütüyle besleniyor. 63 günluğüz.

Maalesef bizimki de sesli yapiyor hemen aliyoruz ama ne care. Miktari artinca kakanin ve sıklığı da azalinca boyle birsey yasamaya basladik.

Biz de 61iz 53 doğmuştu. 4er cm aldı. 6 7 cm uzayanlari görünce az mı diye düşündüm. Bebekleri kıyaslamak yanlış aslında ama insan bazen acaba demeden edemiyor evlat söz konusu olunca :)

Evet canım denizde olanlarda belirtiler arasında varda yeşil kaka mukuslu kaka aşırı kusma az kilo alma bağışıklık sisteminin zayıflaması filan aklıma geldin bi sorayım dedim
Canim konustuk onu doktorla. Diskida az miktarda kan da goruluyormus. Olsaydi onun testini de isterdim dedi. Benim yakin bir aekadasimin kizinda oldu. Kiz emzirme sirasinda hicbir sut ve sut urununu yemedi. Bir ara ben de denedim hic yememeyi (birkkac gun) durumda bir degisiklik olmadi.Yine bir sorayim olmadi gidince

Bende onu sorucaktım süt ürünlerini azalttığında bi değişiklik sezmediysen sıkıntı yok yada menün değişik olduğunda bir değişiklik olmadıysa inşAllah da başka bir besine alerjiside yoktur ben 2 gündür dikkat ediyorum mukus gitti popodaki kızarıklık azaldı vücuttaki döküntüler filan azaldı bizde ya cuma ya p.tesi gidicez bakalım doktor ne dicek.

Bıngıldağın küçük olup olmadığı nasıl anlaşılıyor acaba? Benim bebeğim bir aylıkken kafa çevresi 39 cm'di. Siz neden kullanmıyorsunuz?
Canim her muayenede doktor bakiyor zaten. Hani kafasinin onune bakiyorlar ya bingildak kapaniyor mu diye. Onun ortalama bir buyuklugu var bizim bingildak cok minik bir parmakla olcebiliyorum. D vitamini kemik gelisimi icin verildiginden bingildagin erken kapanmasina neden olabiliyor. Doktorlar da ozellikle ilk 4 ay bingildagin kapanmasini istemiyorlar malum beyin surekli gelisiyor. Ancak boyle durumlarda bas cevresinin gelisimi daha onemli. Cok sukur bas cevresi normal bir sekilde ilerliyor.

kızlar napiyorsunuz bayadir giremedim galiba nazara geldim size saçma gelebilir ama oğlumu iki ay aşısı na götürünce bi

akrabamiz bana AA fatma çok kilo almış sin dedi ki 2 kilo almıştım ogluma da iki aylık gibi değil daha büyük gibi duruyor dedi ve ben o günden sonra bi hastalandim anlatamam kızlar 5 gün atesim çıktı bagdemcik ve kulaklarim iltihap kaptı 5 kilo verdim ağzımda yaralar çıktı vr en kötüsü sütum kesildi bütün gün boyunca hic dolmuyor oğlum AC Kaynanam bırakmıyor mama alim kuzuma nazar değdi biraz kilosu fazlaydı boyu uzundu die nazar ettiler kilo almadı bu ay aman kızlar çocuğunuzu fazla kimseye gostermeyin bende durumlar böyle siz nasilsiniz

Gpzunaydin canm masallah gelisiminin iyi olmasina sevindim bizde bugun saglikocagina gittik 50 cm dogmustu 58 cm olmus kilosu bu ay biraz az almis sadece anne sutuyle beslendiginden heralde
ama hemsire yine iyi gidiyor anne sutune devam dedi
Aynen oyle bir gurultuyle yapiyor ki hemn degistrdigim icin bnmkindende tasma olmuyor
Bnde o kadar sesli yapmasi bir sorun mu acaba diye korkmustum ama normalmis nyseki

Geçmiş olsun canım nekadar haset insanlar var aaaa diyeceğine maşAllah dese böyle olmazdı çok üzüldüm inşAllah toparlarsın hepimizin sütü gitgel yapıyor üzülme gelir geri bol bol emzir en etkili yöntem Allah şifa.versin

Kızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.
Bendede var canim.dogum öncesi de vardi simdi daha cok var.pompadan oldugunu sanmıyorum ben cok az kullandın cunku

çok teşekkür ederim inanki su insanları anlayamıyorum ben kimsenin çocuğuna kilolu güzel şöyle böyle demem asla severkende maşallah diyerek severim ama insanlar öyle değil çok kötü oldum bide ben çok fazla stres içindeyim bide temizlik çok yapiyorum yoruluyorum belindeki fıtık zorluyor sütum uç gündür baya yok yani oğlum eme eme ucu yara oldu çocuk artik elini komple ağzına sokuyorsokuyor ağlaya ağlaya uyuyor Kaynanam mama kilo yapar DİE aldırmıyor napicam bilmiyorum

canım sen mama kullanıyordun bu ay ki kiloda fazlalık varmı benim sütum azaldı mama almak istiyorum ama kaynanam mama kilo yapio DİE aldirmio

Benimde sütüm biraz daha arttığı icin mamayı azalttım , 900gr almış bu ay ama yeterli :) kilolu olsun istemiyorum zaten, normal olsun :))

canım sen mama kullanıyordun bu ay ki kiloda fazlalık varmı benim sütum azaldı mama almak istiyorum ama kaynanam mama kilo yapio DİE aldirmio

Azalttım canım ben mamayı 900gr almış bu ay. Bebegin kilosunda azalma varsa veya az alıyorsa mama verilmeli bence. Mamayi sadece takviye olarak kullanirsan hem fazla kilo yapmaz. Birkaç güne sütün normale döner o zaman vermezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…