- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.881
Canım alsanda gizli gizli versen yada eşine aldır o alırsa sesi çıkmazçok teşekkür ederim inanki su insanları anlayamıyorum ben kimsenin çocuğuna kilolu güzel şöyle böyle demem asla severkende maşallah diyerek severim ama insanlar öyle değil çok kötü oldum bide ben çok fazla stres içindeyim bide temizlik çok yapiyorum yoruluyorum belindeki fıtık zorluyor sütum uç gündür baya yok yani oğlum eme eme ucu yara oldu çocuk artik elini komple ağzına sokuyorsokuyor ağlaya ağlaya uyuyor Kaynanam mama kilo yapar DİE aldırmıyor napicam bilmiyorum
kızlar napiyorsunuz bayadir giremedim galiba nazara geldim size saçma gelebilir ama oğlumu iki ay aşısı na götürünce bi
akrabamiz bana AA fatma çok kilo almış sin dedi ki 2 kilo almıştım ogluma da iki aylık gibi değil daha büyük gibi duruyor dedi ve ben o günden sonra bi hastalandim anlatamam kızlar 5 gün atesim çıktı bagdemcik ve kulaklarim iltihap kaptı 5 kilo verdim ağzımda yaralar çıktı vr en kötüsü sütum kesildi bütün gün boyunca hic dolmuyor oğlum AC Kaynanam bırakmıyor mama alim kuzuma nazar değdi biraz kilosu fazlaydı boyu uzundu die nazar ettiler kilo almadı bu ay aman kızlar çocuğunuzu fazla kimseye gostermeyin bende durumlar böyle siz nasilsiniz
Valla canım eşine söyle artık yani kusura bakmasın ama bebek o kadar elini emicek mama almıcaklar ben ortalığı ayağı kaldırırdım asla kabul etmezdim benim içim parçalanır yavrum aç kalsa. Benim görümce de verme filan dedi mememi tutmuyodu eşimi gizli söyledim gitti aldı o odadan çıkınca yaptım mamayı geldi baktı veriyorum bebek yiyor aaaa gerçekten açmış bu bebek dedi kimi ne ilgilendirir senin çocuğun sonuçtaçok teşekkür ederim inanki su insanları anlayamıyorum ben kimsenin çocuğuna kilolu güzel şöyle böyle demem asla severkende maşallah diyerek severim ama insanlar öyle değil çok kötü oldum bide ben çok fazla stres içindeyim bide temizlik çok yapiyorum yoruluyorum belindeki fıtık zorluyor sütum uç gündür baya yok yani oğlum eme eme ucu yara oldu çocuk artik elini komple ağzına sokuyorsokuyor ağlaya ağlaya uyuyor Kaynanam mama kilo yapar DİE aldırmıyor napicam bilmiyorum
Canim hemen yan oda kapilar acik oldugu icin sesi duyuluyor gunduz zaten uykumuz pek yok gecede o uyuyana kadar bekleyip yatiyorum ayni odada olsak da ayni sekilde ikimizde uyuyoruz :)Iyi cesaret etmissin cnm bn kusar haberim olmaz diye surekli gozumun onunde tutmak istiyorum
Sagol canim siz de yatarsiniz yakinda annesi simdi gecis donemi iki cocukla allah kolaylik versin :)Maşallahbiz daha büyük kızı da yanımıza aldık koğuş gibi yan yana yatıyoruz
Hic merak etme canim oylede bir duyuluyor ki sesleri hemen kalkiyorsun bizim.odalar.bitisik yan yana ondan belki de direk yanimda gibi sesi..Bundan oncede ayni odada beşikte yatiyordu sen de asama asama gidebilirsin.Darisi basiniza canim :)Bizde bizim odadaki besigine yatiriyoruz artik 3 gundur babasiyla beraber uyumaya basladik yenidenbu aydan sonra kendi odasina yatirmayi planliyorum ama erken mi olur aglarsa duyamam diye de dusunuyorum.
Bende aldim canim bebege gosterip hikaye gibi anlatıyorum baya bakiyor.Normalde yatagindaki donenceye asmak gerekiyormus bizim olmadigi icin asma isini yapamiyoruz zaten yataginda uyanir uyanmaz ciglikla agladigi icin henuz bakamazBebeğine siyah beyaz kartlarla aktivite yapanlar nasıl yaptığını anlatabilir mi? Ben de aldım bugün geldi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için :)
Masallah bebiisine canim :) 3.ay asilarini saglik ocaginda mi yaptirip rotayi vurulacaksiniz yoksa hepsini doktor mu yapacak?Kafayi yedim ben bu rota asiisini arastirmaktan :)))Doktordan geldik kizlar, çok şükür herşey yolunda. Kilo alımı boyu kafa çapı herşeyi iyi durumdaymis. Rota aşısını 3.ay yapacakmış. 2.ay aşıları için fitil ve şurup verdi. Atesi alından olcersen 38 üstü olursa ver yada ateşi olmaz ama yinede huzursuz olursa da ver rahatladım dedi. Kanguru kullanmaya başlayabilir misiz..Kafam-karisik gürültü kaka yapmasına bir sıkıntı yok dedi. Alerjik bir durum olduğunu göstermez mis.
Benim de aynı ya artık kız ne zaman isterse o zaman veriyorum sağ hep az.Ben de ilk hep onu veriyorum şuan bakalım artacak mı?Kizlar sag mememde cok az sut oluyor. Genelde soldan doyuyor oglum. Sagarken de soldan 100 cikiyorsa sagdan 50 cikiyordu. Napsam da arttirsam acaba?
Aynen ya ben de bıktım kakalı kıyafetten bi de benimki çok yapıyor ellerim nasır tutacak suya girip çıkmaktanMaaleswf canim hemen hemen her bezi denedik hep kakayi ya bacak arasindan ya belinden geciriyor. Bugun yine 3 numara premiumaldik. Umarim 2 numaralar gibi problemli degildir
Bnde dun kafama takmistim arastirdigima gore mukus alerji olabilecegini gosteriyor ama kesin degil eger kanliysa alerjiden dolayi bebegin bagirsagi zarar goruyormus o yuzden kan geliyormusKızlar ben kızımı götürdüm dr a.Mukus alerjiyi göstermez sorun yok kan olursa getir dedi.Ama beni tatmin etmedi açıkçası ya ben bugün sabah yoğurt yedim bi kase kızın kakası direk bozuldu yine.Az önce yaptı yine tanecikli kaka gitti su gibi mukuslu kaka geri geldi.Kan yoksa alerji yok demek mi yani anlamadım ben...
Aynen yani illa kan gelecek kadar tahribat yapınca mı alerji var denecek bariz bozuldu kaka tekrar.Ezberlemişler düz kalıp bilgiyi herkese aynı şekilde yaklaşıyolarBnde dun kafama takmistim arastirdigima gore mukus alerji olabilecegini gosteriyor ama kesin degil eger kanliysa alerjiden dolayi bebegin bagirsagi zarar goruyormus o yuzden kan geliyormus
Yani aslinda onceden onlem almak en iyisi
Cocugun bagirsaklarida bosu bosuna zarar gormemis olur
Canım yazık ya al mama gizli ver ya aç durur mu çocuk valla senin kvdenin yatacak yeri yok inşallah tekrar artar sütün ne güzel kilo alıyodu oğlun üzüldüm vallakızlar napiyorsunuz bayadir giremedim galiba nazara geldim size saçma gelebilir ama oğlumu iki ay aşısı na götürünce bi
akrabamiz bana AA fatma çok kilo almış sin dedi ki 2 kilo almıştım ogluma da iki aylık gibi değil daha büyük gibi duruyor dedi ve ben o günden sonra bi hastalandim anlatamam kızlar 5 gün atesim çıktı bagdemcik ve kulaklarim iltihap kaptı 5 kilo verdim ağzımda yaralar çıktı vr en kötüsü sütum kesildi bütün gün boyunca hic dolmuyor oğlum AC Kaynanam bırakmıyor mama alim kuzuma nazar değdi biraz kilosu fazlaydı boyu uzundu die nazar ettiler kilo almadı bu ay aman kızlar çocuğunuzu fazla kimseye gostermeyin bende durumlar böyle siz nasilsiniz
Bende 2 gündür pilav patates filan yedim bebeğinnkakasındaki mukus gitti rengi sarıya döndü ben okuduğumda kan gelmesi artık alerjinin tahriş tahrip boyutuna geçmesiymiş cnm o kadar belirtiği nasıl gözardı ediyorlar anlamıyorumKızlar ben kızımı götürdüm dr a.Mukus alerjiyi göstermez sorun yok kan olursa getir dedi.Ama beni tatmin etmedi açıkçası ya ben bugün sabah yoğurt yedim bi kase kızın kakası direk bozuldu yine.Az önce yaptı yine tanecikli kaka gitti su gibi mukuslu kaka geri geldi.Kan yoksa alerji yok demek mi yani anlamadım ben...
Teşekkür ederim canım deneyecem ilacı kullanmak pek içime sinmemişti zatenCanim egitimde bize karbonat onerilmisti. Bir cay bardagina 1cay kasigi kadar karbonat koy. Ince tulbent ya da muslin bezlerini ( yikanip-utulenmis olmali) batirip agzinin icini ufak hareketlerle silin denmisti. Istersen bir dene canim
Masallah bebiisine canim :) 3.ay asilarini saglik ocaginda mi yaptirip rotayi vurulacaksiniz yoksa hepsini doktor mu yapacak?Kafayi yedim ben bu rota asiisini arastirmaktan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?