2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım alsanda gizli gizli versen yada eşine aldır o alırsa sesi çıkmaz

Muskattan verdim azmı oldu çokmu bilmiyorum ama inş faydası olur

Kayınvaliden ne karışırmış canım. Sen al mamanı ama emzirmeyi de bırakmak. Devam ettikçe artar inşallah sütün.

Bebeğine siyah beyaz kartlarla aktivite yapanlar nasıl yaptığını anlatabilir mi? Ben de aldım bugün geldi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için :)

Valla canım eşine söyle artık yani kusura bakmasın ama bebek o kadar elini emicek mama almıcaklar ben ortalığı ayağı kaldırırdım asla kabul etmezdim benim içim parçalanır yavrum aç kalsa. Benim görümce de verme filan dedi mememi tutmuyodu eşimi gizli söyledim gitti aldı o odadan çıkınca yaptım mamayı geldi baktı veriyorum bebek yiyor aaaa gerçekten açmış bu bebek dedi kimi ne ilgilendirir senin çocuğun sonuçta

Iyi cesaret etmissin cnm bn kusar haberim olmaz diye surekli gozumun onunde tutmak istiyorum
Canim hemen yan oda kapilar acik oldugu icin sesi duyuluyor gunduz zaten uykumuz pek yok gecede o uyuyana kadar bekleyip yatiyorum ayni odada olsak da ayni sekilde ikimizde uyuyoruz :)

Maşallah biz daha büyük kızı da yanımıza aldık koğuş gibi yan yana yatıyoruz
Sagol canim siz de yatarsiniz yakinda annesi simdi gecis donemi iki cocukla allah kolaylik versin :)

Bizde bizim odadaki besigine yatiriyoruz artik 3 gundur babasiyla beraber uyumaya basladik yeniden bu aydan sonra kendi odasina yatirmayi planliyorum ama erken mi olur aglarsa duyamam diye de dusunuyorum.
Hic merak etme canim oylede bir duyuluyor ki sesleri hemen kalkiyorsun bizim.odalar.bitisik yan yana ondan belki de direk yanimda gibi sesi..Bundan oncede ayni odada beşikte yatiyordu sen de asama asama gidebilirsin.Darisi basiniza canim :)

Bebeğine siyah beyaz kartlarla aktivite yapanlar nasıl yaptığını anlatabilir mi? Ben de aldım bugün geldi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için :)
Bende aldim canim bebege gosterip hikaye gibi anlatıyorum baya bakiyor.Normalde yatagindaki donenceye asmak gerekiyormus bizim olmadigi icin asma isini yapamiyoruz zaten yataginda uyanir uyanmaz ciglikla agladigi icin henuz bakamaz

Masallah bebiisine canim :) 3.ay asilarini saglik ocaginda mi yaptirip rotayi vurulacaksiniz yoksa hepsini doktor mu yapacak?Kafayi yedim ben bu rota asiisini arastirmaktan :)))

Kizlar sag mememde cok az sut oluyor. Genelde soldan doyuyor oglum. Sagarken de soldan 100 cikiyorsa sagdan 50 cikiyordu. Napsam da arttirsam acaba?
Benim de aynı ya artık kız ne zaman isterse o zaman veriyorum sağ hep az.Ben de ilk hep onu veriyorum şuan bakalım artacak mı?
Maaleswf canim hemen hemen her bezi denedik hep kakayi ya bacak arasindan ya belinden geciriyor. Bugun yine 3 numara premiumaldik. Umarim 2 numaralar gibi problemli degildir
Aynen ya ben de bıktım kakalı kıyafetten bi de benimki çok yapıyor ellerim nasır tutacak suya girip çıkmaktan

Kızlar ben kızımı götürdüm dr a.Mukus alerjiyi göstermez sorun yok kan olursa getir dedi.Ama beni tatmin etmedi açıkçası ya ben bugün sabah yoğurt yedim bi kase kızın kakası direk bozuldu yine.Az önce yaptı yine tanecikli kaka gitti su gibi mukuslu kaka geri geldi.Kan yoksa alerji yok demek mi yani anlamadım ben...

Bu arada biz de 900 gram almışız 4 cm uzamışız gelişimi iyi mamaya gerek yok dedi.Sarılığımız hala var ama yüzünde kalmış araştırmaya gerek yok dedi şekerli su falan vermeyin bi faydasının olduğu gösterilemedi dedi.

Bnde dun kafama takmistim arastirdigima gore mukus alerji olabilecegini gosteriyor ama kesin degil eger kanliysa alerjiden dolayi bebegin bagirsagi zarar goruyormus o yuzden kan geliyormus
Yani aslinda onceden onlem almak en iyisi
Cocugun bagirsaklarida bosu bosuna zarar gormemis olur

Aynen yani illa kan gelecek kadar tahribat yapınca mı alerji var denecek bariz bozuldu kaka tekrar.Ezberlemişler düz kalıp bilgiyi herkese aynı şekilde yaklaşıyolar

Bu arada ankaradakiler için ben sami ulusa götürdüm çocuk bölümünden randevu aldık ama sosyal pediatri bakıyormuş aylık kontrollere tekrar sıra verdiler yine de çok beklemedik cuma sabah da kalça usg randevusu aldık turgut özalın el konulan binasını kullanıyolar ek bina olarak özel hastane gibiydi çok rahattı her bölüm de var ankaradakilere tavsiye ederim

Canım yazık ya al mama gizli ver ya aç durur mu çocuk valla senin kvdenin yatacak yeri yok inşallah tekrar artar sütün ne güzel kilo alıyodu oğlun üzüldüm valla

Bende 2 gündür pilav patates filan yedim bebeğinnkakasındaki mukus gitti rengi sarıya döndü ben okuduğumda kan gelmesi artık alerjinin tahriş tahrip boyutuna geçmesiymiş cnm o kadar belirtiği nasıl gözardı ediyorlar anlamıyorum

Canim egitimde bize karbonat onerilmisti. Bir cay bardagina 1cay kasigi kadar karbonat koy. Ince tulbent ya da muslin bezlerini ( yikanip-utulenmis olmali) batirip agzinin icini ufak hareketlerle silin denmisti. Istersen bir dene canim
Teşekkür ederim canım deneyecem ilacı kullanmak pek içime sinmemişti zaten

Masallah bebiisine canim :) 3.ay asilarini saglik ocaginda mi yaptirip rotayi vurulacaksiniz yoksa hepsini doktor mu yapacak?Kafayi yedim ben bu rota asiisini arastirmaktan :)))

Sagol canim. Ben normal aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum. Rotayı doktorumuz kontrolde yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…