2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
I isimx ahahahha ne guldum ya kv aparatina:) hatta o kadar guldum ki anneme okudum yazdiklarini o da kahkahayla guldu:) benimki de diyordu benim bi sutum vardi fiskiriyordu birini emerken oburunden akiyordu:)))) bu laflari kizimda sutum azaldiginda hep soyledi. Simdi yanimdaydi sutumun bollugunu gorsukce sustu acmadi agzini hic atamadi havasini ben de inadin attim havami ona ahahahh:)

1 ayda mi canim 900 gr?
Bence de gayet iyi gelisimi mama hic verme. Masallah size.

1 ayda mi canim 900 gr?
Bence de gayet iyi gelisimi mama hic verme. Masallah size.
Evet canım bir ayda almış ilk ayda böyle almıştı 2-3 sefer 30 cc vermiştim akşamları ,bahsetmiştim ya akşamları süt azalıyor diye saatli emzirirken sürekli sütüm yetmiyo bu az emiyo kaygım vardı artık takmicam kafama ne kadar isterse o kadar vereceğim ben de göğüs doldu boşaldı derdim de yok artık rahatladım biraz.

Aynencanım öyleymiş valla sizde de geçti demek mukus, ben bugün tekrar başladım bir iki gün yiyip tekrar keseceğim yine düzelirse kesin bundan artık ama o mukus diyet yapmayı gerektirir mi ona emin olamıyorum ya bakalım olmadı başka bi dr a daha götürürüm.Kendi kendimizin dr u olacağız herhalde

Canim inan ben meme tutaliberi hic bakmadim saate. Iyiki de bakmamisim. Benim de gunduz ozellikle sag memem hic dolmuyor ama yetiyo demekki gayet huzurlu cok sukur. Kilo alimi da iyi. Sen de oyle yap saate takilma mizirdandiginda ver memeyi emerse emsin emmezse oglum gibi dondurma yalar gibi yalar

Kızlar hala sütüm artması göğüslerim şiş ama süt yok anlamadım gitti ya şu solgar 'in hapını kim içmişti ruzigarr baharinbahcesi sen miydin eczanelerde bulamadım acaba internetten alsam mi

ftm yldz ne yapacaksin biliyor musun kosa kosa o mamayi alip icireceksin sonra oturup aglayacaksin benim gibi. Kizim 2 gun ac kalmis anlayamamksiz agliyordu uyuyamiyordu dr ac dedi mama alip verdik oyle bir icisi ve uyuyusu vardi ki o an cigerlerimi soktuler beni yerden yere vurdular sanki oyle bi agladim ki gozumun onunden gitmiyo 3.5 senedir. Sen simdi vermezsen yarin daha buyuk vicdan azabi yasarsin. Kaynanana 1 ogun yemek verme bakayim dayanabilecekmi? El kadar yavru acliga nasil dayansin. Ay icim parcalandi vallahi kusura bakma kirmak istemedim seni ama dayanamiyorum boyle bebeklerin ac kalmasina imkan varken.

Benim de sağ öyle ya direk ilk onu veriyorum sürekli sonra diğerine alıyorum.Yeme içmeyle de çoğalmaz çünkü tek meme Öyle yapacağım zaten o eski 3 saatlik uykulardan eser kalmadı pek gündüzleri ama benimki gece çok az emiyo ya nasıl yetiriyo anlamıyom 5 saat uyuyo kurt gibi acıkmış olması gerekmez mi

Canim goguslerin sisse sut vardir? Sagiyor musun ki olmadigini anladin? Ben bisi icmedim kim icmisti ki? Konusu gecti ama inan hatirlayamadim. Malt icecekler de var ebebekten alabilirsin

Aynen canım aynen işin kötüsü astım bronşit filan yapıyo bu alerji o yüzden dikkat edelim ki kalıcı hastalık olmasın zorumuz 1 yıl

Canim goguslerin sisse sut vardir? Sagiyor musun ki olmadigini anladin? Ben bisi icmedim kim icmisti ki? Konusu gecti ama inan hatirlayamadim. Malt icecekler de var ebebekten alabilirsin
Sağdım canim iksinxdn bazen 10 bazen 30cc çıkıyor ama göğüslerim çok şiş ama yumuşak

Canim buyuk eczaneler var ya hani cilt temizlik urunleri vs satan onlarda var. Sadece ilaca yonelik olan eczanelerde bulman zor. Bir de bebisinin emme refleksi nasil? Bolca emzir az da olsa diyecektim ki uyarilsin

çok sağolun kızlar 3doz seklınde yaptırcam ama aşı yarına yetişmiycek herhalde 3.ayda başlıyacaz
3 ay dolmadan yaptirilmali diye okumustum ben biyerde.. heryerde bi suru sey yziomis tabi rotayla ilgili ama saglik ocagindaki hemsiremizde 6. Ayda butun asilari bitsin istiyoruz oyuzden yrn olcak ilk dozunu.. buarada ille dozlar arasinda iki ay olmasi gerekmiyormus.. en az 4 hafta en cok 8 hafta olmaliymis dozlarin arasi..

Kizlar bgn yeni bisey denedim oglumda.. emdikten sonra uykusu gelince normalde kucagimda sallayip uyuturdum ama bgn uykusu geldigini farkedince hic sallamadan besigine yatirdim hep.. emzigini verio kendi hakine biraktim kendi kendine kapatti gozlerini uyudu.. ins hep boyle uyur sadece bgnluk ruh hali deildir:))

Canim buyuk eczaneler var ya hani cilt temizlik urunleri vs satan onlarda var. Sadece ilaca yonelik olan eczanelerde bulman zor. Bir de bebisinin emme refleksi nasil? Bolca emzir az da olsa diyecektim ki uyarilsin
Emme refleksi iyi süt olsa emecek canim ben küçük bur ilçedeyim bütün ecz sordum yok sen hangi ildesin

Yani arasinda kac gun olacak canim 3 ay dolunca tam saglik ocagi cagiriyor ya doktor kontrolune ne zaman gideceksin ben de ayni durumdayım

Canım sağlık ocağı her aşı yaptığında bir sonraki aşı için randevu veriyor ya ondan 1-2 gün önceye doktor randevusu alıyorum ben :) perşembe aşı var mesela bugüne 2.ay randevusu aldım. Hem aşılar ve etkileri hakkında bilgi aldım . Ateş düşürücü yazdırdım :)

Benim oğlanında bazen kendi kendine uyuyası tutuyo ve ilginçtir ki kendi uyuduğunda daha uzun uyuyor bugün 11 de yattı emziğini verdim 2 buçuk da Uyandık ikimiz de çok güzeldi sadece q kere emzirdim arada

Cekiyordur bence. Benimki de gunduz emmiyo diyordum dr.a goturunce emsigini anladim:) artik guclendiler accik agizlarini oynatsalar sut geliyor.
Sağdım canim iksinxdn bazen 10 bazen 30cc çıkıyor ama göğüslerim çok şiş ama yumuşak
Cok sis olup sert olsa kanallar tikanmistir diycem. Bazi kadinlarin sutu sagma makinesiyle cikmazmis ancak bebek emince doyarmis. Oyle bir durum olabilir senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…