2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben hep oyle uyutuyorum:) bence uyur hep canim sen gece bile oyle yap hic sallama.

ruzigarr cnm senin bebek gazlımı ben bacaklarını oynatıp gazını çıkardım bugün sonra oda kendi kendine uyudu hemde baya ara ara hep uyur kendi ama gazı varsa ille sallamak gerek yoksa kendiyle kavga ediyor merak ettim seninkide gazlı olunca kendi uyuyabiliyomu

Yok. Canim gazli degil ben de onu desim zaten benimki cok sukur sakin bebek ben de bundan istifade kolaylikla alistirdim. Sen de gazini iyice cikarip deneyebilirsin. Ben oglum sirt ustu yayarken iki bacagini da karnina dogru itiyorum 4 5 kere ve her defasinda gaz cikariyor. Hatta kizim onu oyun zannediyor beraber yapiyoruz bi guluyo kahkahalarla:))

ruzigarr maşAllah bu arada oğluna küçük kızın kıskançlık krizleri sürüyormu yengemin 4 yasında ama oda aynı mıncıklamanın çekiştirmenin derdinde çok zor oluyomuş

ruzigarr maşAllah bu arada oğluna küçük kızın kıskançlık krizleri sürüyormu yengemin 4 yasında ama oda aynı mıncıklamanın çekiştirmenin derdinde çok zor oluyomuş
Evet suruyor hem de nasil. Baya minciriyo. Opucem diye boguyor cocugu. Cok da sesimi cikarmiyorum yapma desikce yapiyo. Zavalli bebisim cok cekiyor ablasindan

Aynen canım bende öyle çıkarırsam kendi kendine uyuyo ben oğlulta çok sakin benimkide ama gaz bırakmıyor yoksa çok düzenli bi bebek :)

Mantikliymis canim bizim sarilik oldugu icin gunlerini karistirdim artik bundan sonra senin dedigin gibi yapayim cok saol :)

Evet suruyor hem de nasil. Baya minciriyo. Opucem diye boguyor cocugu. Cok da sesimi cikarmiyorum yapma desikce yapiyo. Zavalli bebisim cok cekiyor ablasindan
Yengemde aynı dertten muzdarip öperken neyapıyosa yapıyo yazık oda oğlumu sevemiyorum kızın yüzünden diyo onlar müdahele ediyorlar ama hernekadar yapmayın desemde

Yarın hemşireye sorcam rotayla veremi haftaya yapsak olurmu diye eğer kabul ederse haftaya yaptırabilirim

Cnm walla bi bakıorm 37.6 telaşlanıorm ardından bidha bakıorm 37e düşmş ama arka arkaya bakıorm nasıl bi anda onda okdr düşer,koltuk altndan olcerle hiç bole bile yaşamadm
koltuk altı ölçenlerden bir tane temin etmek gerekir

ya ben halen alamadım muskatı dışarı çıktık da bugün prensesim mızmızlık yapınca unuttum kakasını da yardımcı oluyormu tatlım
Cnm ılk ewe geldık acıodu sanırm elı kolu baya ağladı kucak ıstedı ılacı verınce brz dha rahat uyudu..ama bu 2.ay aşısından etkılenıolar ağır gelıo
bizim çarşamba verem aşımız var bakalım umarım sıkıntısız geçiririz ardına hastaneye gidip rotayı yaptırcaz

Emme refleksi iyi süt olsa emecek canim ben küçük bur ilçedeyim bütün ecz sordum yok sen hangi ildesin
Izmirdeyim canim. Malt icecegi de alabilirsin e bebekte,jokerde var.Mamalardan once emzir ya da sagmaya devam arkadasim. Hersey miniklerimiz icin

canım benim sağdığım süt öğünlük ancak yettiği için sağdımı hemen biberon kapağını takıp içiryorum. Medelanın biberonunu kullandığım için sağdığım pompanın markası da medela ona geçirip veriyorum sonra da yıkıyıp tekrar sağmaya başlıyorum. Bazen bir öğünlük çıkmazsa düz bir kapağı var ağzını kapatıp buzdolabında bekletiyorum ikinci biberonu makineye takıp onunla da sağdığımı bir öncekiyle birleştirip bir sonraki öğün onu içiriyorum. Biberon yıkamak ve pompayı temizlemek sıkıcı ama çalkalayıp sterilazatöre atıyorum o sırada işlerimi halledip dönüp alıyorum. Sütüm çoğalsa da oğlum direk göğsümden emmeye başlasa diye dua ediyorum bakalım

Yengemde aynı dertten muzdarip öperken neyapıyosa yapıyo yazık oda oğlumu sevemiyorum kızın yüzünden diyo onlar müdahele ediyorlar ama hernekadar yapmayın desemde
Ben kizima asiri duskunum. Onun gozunun bi damla yasina kahroluyorum. O yuzden cok sikip bunaltmak iyice uzmek istemiyorum. Ama iste her zaman da sakin kalamiyoruz bazen cok bastiriyo karnina ya da vuruyor yuzune fln o zaman mudahale ediyoruz. 2. Cocuk zor oluyormus yaw

Kızlar pamukçuk sorunu yaşayan oldu mu bebeğimin dili bembeyaz oldu doktor mikostatin verdi günde 3 defa sil dedi ama silmeyi beceremiyorumne yapmam lazım
mikostatinle mi sil dedi? benimki de oldu ama ben ağzına direk damlattım. Göğsünü iyi temizlemen gerekiyormuş bir de. karbonatlı suyla silebilirsin emzirmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…