- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.941
Cnm gavıscon ıı geldı mı bebişine?bn biberonla verdığim zmn kusmuo memeden emince sanırm ucla emzirdıım için kusuo gavısconu kesmiştm acaba gerı başlasammı kararsz kaldmIzmirdeyim canim. Malt icecegi de alabilirsin e bebekte,jokerde var.Mamalardan once emzir ya da sagmaya devam arkadasim. Hersey miniklerimiz icin
Olsun canım üzülme dikkat et yediğine içtiğine bol su iç daha erken gene çoğalır insallah çünki süt kabız yapmaz sindirimi daha kolay dr a sor şu vereyim mi diye önemli çünki kabızlıkta var diyosunMama canim malasef sütüm çok az bir türlü cogaltamadim
Çiş durumu ve kilo durumu nasıl canım? İlk günler halbuki çok kaka yapar bebekler bayanda olmuş ama dr normal.demis olabiliyormuş demekki verdin mi fitil bugünHer gun zeytin yagi verdim zeytin yagiyla masaj da yapiyorum hergun banyo bile yaptirdim rahatlasin diye .3 gunde 5 gunde bir yapmasi nirmal dedi ama 8 gun oldu cok uzuluyorum
Ben emziriyorum geciyorLimon asitli midesine zararli degilmidir?
Canım emziriyormussun sütün bi zararı olmaz iyi beslemeyi demekki bu önemli bisey kiloda alıyosa sıkıntî yok benceArkadaşlar benim oğlumun neredeyse her bezi kakalı. Miktari az da olsa her bezinde mutlaka oluyor. 3 saatte bir değişiyorum gece hariç. Sadece anne sütüyle besleniyor. 63 günluğüz.
Be hemen 2. İstiyordum eşimin tavrı ve bakmanın zorluğu bide sizin gibi 2 çocuk annelerinin çektiği zorluğu görünce Allah buna sağlık versin yeter diyorum :). Tabi Allah ın takdiri oluyor çokta bizim elimizde değilBen kizima asiri duskunum. Onun gozunun bi damla yasina kahroluyorum. O yuzden cok sikip bunaltmak iyice uzmek istemiyorum. Ama iste her zaman da sakin kalamiyoruz bazen cok bastiriyo karnina ya da vuruyor yuzune fln o zaman mudahale ediyoruz. 2. Cocuk zor oluyormus yaw
Kaynanan mama almayamı bırakmıyor? Anlamadım öyle şuursuzlukmu olur süt yoksa ne yicek çocuk eşine söyle anlat o muhattap olsun geçmiş olsun bu arada nazara inanırım ne göz var millettede yahukızlar napiyorsunuz bayadir giremedim galiba nazara geldim size saçma gelebilir ama oğlumu iki ay aşısı na götürünce bi
akrabamiz bana AA fatma çok kilo almış sin dedi ki 2 kilo almıştım ogluma da iki aylık gibi değil daha büyük gibi duruyor dedi ve ben o günden sonra bi hastalandim anlatamam kızlar 5 gün atesim çıktı bagdemcik ve kulaklarim iltihap kaptı 5 kilo verdim ağzımda yaralar çıktı vr en kötüsü sütum kesildi bütün gün boyunca hic dolmuyor oğlum AC Kaynanam bırakmıyor mama alim kuzuma nazar değdi biraz kilosu fazlaydı boyu uzundu die nazar ettiler kilo almadı bu ay aman kızlar çocuğunuzu fazla kimseye gostermeyin bende durumlar böyle siz nasilsiniz
Bebeğine siyah beyaz kartlarla aktivite yapanlar nasıl yaptığını anlatabilir mi? Ben de aldım bugün geldi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için :)
Malt içecekleri o kadar çok aldım ki anlatamam mamadan önce emziriyorum ama aynı miktar mamayı yiyorIzmirdeyim canim. Malt icecegi de alabilirsin e bebekte,jokerde var.Mamalardan once emzir ya da sagmaya devam arkadasim. Hersey miniklerimiz icin
Mantikliymis canim bizim sarilik oldugu icin gunlerini karistirdim artik bundan sonra senin dedigin gibi yapayim cok saol :)
Yap havanı ayy çocuğun ağzı yüzü süt doldu anne bi ağız mendili ver de hususi onu kaldır:))) ayy ne saçma işlere el atanlar var az öncede biri mama aldırmiyomus kıza bırakcan onu bi gün ac görsün bebek derdini mı anlatabilir çok üzüldüm valla her ise burnunu sokmanin manası yokI isimx ahahahha ne guldum ya kv aparatina:) hatta o kadar guldum ki anneme okudum yazdiklarini o da kahkahayla guldu:) benimki de diyordu benim bi sutum vardi fiskiriyordu birini emerken oburunden akiyordu:)))) bu laflari kizimda sutum azaldiginda hep soyledi. Simdi yanimdaydi sutumun bollugunu gorsukce sustu acmadi agzini hic atamadi havasini ben de inadin attim havami ona ahahahh:)
kızlar ya kötüyüm bugun...günlerdir ağzımda aft vardı.acıyor da.bulaşıcı değil.ben de kızımı arada da olsa kafasının arkasından öpüyorum.gazını çıkarırken, evde gezirirken falan.ama aft çıktığından beri özen gösteriyorum öpmemeye.sabah kalktım.sanki uçuk çıkacakmış gibi dudağım kaşınıyor, yanıyor.kızım emerken elleri yüzümde, dudaklarımda..uçuk bebekleri öldürüyormuş.ya bulaştıysa?aklımı yitircem ya korkudan::((((
O zaman biberon kısmını çıkarıp kalan parçaları buzdolabında tutabilirsin yeniden sağacak olduğunda da parçaları çıkarıp biberon kısmını takarsın sadece biberonu temizlersin yani ama sterilazatörün varsa zaten işin daha kolaydır ben kaynatma işiyle uğraşma diye fikir olması amaçlı yazmıştım :) inşallah en kısa zamanda tutar bebişin canım süt iyice çoğalsın tutar muhtemelencanım benim sağdığım süt öğünlük ancak yettiği için sağdımı hemen biberon kapağını takıp içiryorum. Medelanın biberonunu kullandığım için sağdığım pompanın markası da medela ona geçirip veriyorum sonra da yıkıyıp tekrar sağmaya başlıyorum. Bazen bir öğünlük çıkmazsa düz bir kapağı var ağzını kapatıp buzdolabında bekletiyorum ikinci biberonu makineye takıp onunla da sağdığımı bir öncekiyle birleştirip bir sonraki öğün onu içiriyorum. Biberon yıkamak ve pompayı temizlemek sıkıcı ama çalkalayıp sterilazatöre atıyorum o sırada işlerimi halledip dönüp alıyorum. Sütüm çoğalsa da oğlum direk göğsümden emmeye başlasa diye dua ediyorum bakalım
Canım bebeğin sarılıkken elleri beyaz mıydı? Yani yüzüyle eli arasında fark vardı ve düzeldi mi o ? Ya benim kızın da sarılığı geçmedi 2 aylık oldu k bizde en son 1 aylıkken 9 du değer.Benim kızın eli beyaz yüzü sarı böyle esmerimsi duruyor vücudu da çok beyaz değil orta.Dr sarılığı çok az bebeğin kendi rengi bu falan dedi ama bana yüzü sarı geliyor ya ne bilim eliyle epey farklı bir de ben de eşim de ilk kızım da beyazız çok bu kızın bu koyu rengi garip geliyo bana açılır mı acaba ? ya da sadece eli mi beyaz bu bebeğin anlamadım ben gözlerinin kenarları çok hafif sarı hala..Hayir canim kan vermek istemiyoruz bir sure. Kan damlasini 4-5 gundur kullaniyoruz canim kaka sayisi artti sizde de oldu mu? Bir de sariliginiz nasil ? Deniz beyazladi artik :) 3 ay surdu ya dile kolay, ne cektik
biogaia ve nurse harvey kullanıyor musun canım?
Ben 1 gün sabah akşam verdim ertesi günü sadece sabah verdim 2. Gün fosur fosur yaptı bugün daha az verdim daha az gaz çıkardı ama ayaklarını falan ileri geri yapınca baya ortalığı yıktı kakasını filanda yaptı nekadar verdin cnmKızlar bu muskat olayı bizde işe yaramadı herhalde yada ben çok mucizevi bişey bekledim 3gün verecem bakalım işe yarayacakmı
Çiş durumu ve kilo durumu nasıl canım? İlk günler halbuki çok kaka yapar bebekler bayanda olmuş ama dr normal.demis olabiliyormuş demekki verdin mi fitil bugün
Hayir canim kan vermek istemiyoruz bir sure. Kan damlasini 4-5 gundur kullaniyoruz canim kaka sayisi artti sizde de oldu mu? Bir de sariliginiz nasil ? Deniz beyazladi artik :) 3 ay surdu ya dile kolay, ne cektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?