2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
nasıl desem çay kaşığının ucuyla verdim aksam 5.30 6gibi ozaman sabah bi kere daha vereyim

Canım sen naptın mama aldırdın mı yaz bize ya valla içim parçalandı aklım kaldı elini eme eme uyuyor demişsin bu nasıl gaddarlık el kadar yavru yazık ya çok üzüldüm yavrundan değerli mi kaynananın ne dediği allah aşkına pabuç bırakma şu kadına

Cnm gavıscon ıı geldı mı bebişine?bn biberonla verdığim zmn kusmuo memeden emince sanırm ucla emzirdıım için kusuo gavısconu kesmiştm acaba gerı başlasammı kararsz kaldm
canım gavisconu versem de vermesem de çok kusuyor. Bıraktım o nedenle. Seninki hava yutmadan öyleyse canım, reflü olmayabilir

Malt içecekleri o kadar çok aldım ki anlatamam mamadan önce emziriyorum ama aynı miktar mamayı yiyor
Canım kilo alımı az diye mi mamaya başladın yoksa doymuyor diye mi düşündün ? Kesinlikle yetip yetmediğine doktorun karar versin. Yoksa gün içerisinde hemen hemen hepimizin sönük oluyor.

Canım şöyle bir durum var sarılık baştan başlar ve ilerlerse ayaklara kadar iner. Vücuttan çıkarken de tam tersi durum söz konusu yani en son kafadan gider. Bu nedenle seninkinin de ellerinde yok muhtemelen çok az kaldığı için de yüzünün rengi hala açılmamış olabilir. Sadece ellere bakma bacaklarıyla da karşılaştır. Sönümlenme görüntüsü de gittiyse bayağı azalmıştır.

Sukur bizimde gecti aynen 3 ay surdu bizm de biz damlayi 1 aydir kullniyiruz ilj gubker etkilemedi ama simdi 8 gundur kakasini yapamadi kizim (
Bizde de tam tersi ishal gibi oldu. Hamilelikte demir herkesi kabız yaparken beni ishal yapıyordu. Bana mı çekti acaba

Kızlar pamukçuk sorunu yaşayan oldu mu bebeğimin dili bembeyaz oldu doktor mikostatin verdi günde 3 defa sil dedi ama silmeyi beceremiyorumne yapmam lazım
mikostatinle mi sil dedi? benimki de oldu ama ben ağzına direk damlattım. Göğsünü iyi temizlemen gerekiyormuş bir de. karbonatlı suyla silebilirsin emzirmeden önce
aa şimdi anladım canım ne demek istediğini. Ben biberonu koymaktan bahsediyorsun sanmıştım evet yapıyorum diye yazmıştım sen diğer aparatları dolaba koyabileceğimden bahsediyorsun.Diğer sağıma kadar durabiliyormuymuş öyle.Bu daha da işimi rahatlatır

Kızlar,
Ben biogai yı hergün sabah 5 damla ve nurse harveyi sabah öğle akşam bir çay kaşığı kadar içiriyorum bebeğime. Ama burda okuduklarıma bakınca siz bunları düzenli kullanmıyorsunuz bebek kabız olursa mı kullanıyorsunuz? Ben mi hatalı ve fazla kullanıyorum acaba

Aynen bende korkuyorum artik yoksa 2 sene sonra 2. dusunurdum

mikostatinle mi sil dedi? benimki de oldu ama ben ağzına direk damlattım. Göğsünü iyi temizlemen gerekiyormuş bir de. karbonatlı suyla silebilirsin emzirmeden önce
Evet onunla silecekmişim peki damlatınca geçti mi pamukçuğu? Karbonatlı su yaptım evet sürekli siliyorum göğsümü

Birşey olmaz canım, takma bu kadar kafaya. Bu kadar kafaya takip canını sıktığın için çıkıyor o uçuklar bunu unutma. Sen zaten gereken dikkati ve özeni gösteriyormussun birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Kızlar,benim sağ mememde sadece iki noktadan süt çıkıyor. Süt miktarı sol mememle eşit nerdeyse ama sol mememde en az 10 noktadan süt çıkıyor. Sağarken farkettim. Yavrum emerken cebelleşiyordu sağ mememde demek ki ondanmış. Ne yapsam bi fikriniz var mı?
northernlights canım senin illa ki bi fikrin olur diye düşünüyorum@mavi_lina sen böyle bişey farkettin mi kendinde? Ya da fikrin var mı?

Ben de düzenli veriyorum canım öbur türlü bir etkisi görülmez bence

Y yesilagac44 canim eliylr yuzu arasindaki fark baya oluyor zamanla azalip bitecek benimki de oyleydi 2 aylikken 4.5 cikti sarilik simdi daha da dusmustur cunku baya eliyle yuzu ayniya geliyor..Bebek esmer gibi bronz gibi durur ama inan sarilik gecince butun vucut kendine geliyor2

Mastit atlattiysan ondan olabilir benimde oyle su anda oyle zamanla artar insallah

Kizlar evde asiri bi cosku var suan 9 gubumuzde kakasini yapti sukur ama bn aksam kayisi aldirdir 10-12 tane yedim 9 gibi uedim bizimko gece guzel emiyor sabahina da yapti gecen 5 gun yaomadigindada boyle yapmistim gunduz yapmistim aksamina yapti. Galiba ise yariyor..fitil veremicekdim baya zor geldi bana

Kızlar bir sorum daha olacak ama bu bebekle değil kendimle alakalı. Doğum yaptığımdan beri inanılmaz kabızlık çekiyorum. Acılar içinde wcde kalıyorum bir süre ve kan geliyor her seferinde. Çatlak var muhtemenelen Günde 3 litre su içiyorum, kuru kayısı kuru incir tuketiyorum her gün. Buna rağmen normale dönemedim. Aranızda bu sorunu yasayan var mı ? Kan ilacına 3 ay devam etmemi söylemişti dr ama kullanmadım. Ondan mı oluyor acaba ?

Benim aftsiz gecen ayim yoktur nerdeyse duzenlu bi sekilde cikiyor maalesef ama dedigin gibi bulasici degil bende kizim daha 10 gunlukken ucuk cikmisti stresten kocaman oldu dudagimda aklina kotu seyler getirme canim birsey olmaz Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…