- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.961
nasıl desem çay kaşığının ucuyla verdim aksam 5.30 6gibi ozaman sabah bi kere daha vereyimBen 1 gün sabah akşam verdim ertesi günü sadece sabah verdim 2. Gün fosur fosur yaptı bugün daha az verdim daha az gaz çıkardı ama ayaklarını falan ileri geri yapınca baya ortalığı yıktı kakasını filanda yaptı nekadar verdin cnm
Canım sen naptın mama aldırdın mı yaz bize ya valla içim parçalandı aklım kaldı elini eme eme uyuyor demişsin bu nasıl gaddarlık el kadar yavru yazık ya çok üzüldüm yavrundan değerli mi kaynananın ne dediği allah aşkına pabuç bırakma şu kadınaçok teşekkür ederim inanki su insanları anlayamıyorum ben kimsenin çocuğuna kilolu güzel şöyle böyle demem asla severkende maşallah diyerek severim ama insanlar öyle değil çok kötü oldum bide ben çok fazla stres içindeyim bide temizlik çok yapiyorum yoruluyorum belindeki fıtık zorluyor sütum uç gündür baya yok yani oğlum eme eme ucu yara oldu çocuk artik elini komple ağzına sokuyorsokuyor ağlaya ağlaya uyuyor Kaynanam mama kilo yapar DİE aldırmıyor napicam bilmiyorum
canım gavisconu versem de vermesem de çok kusuyor. Bıraktım o nedenle. Seninki hava yutmadan öyleyse canım, reflü olmayabilirCnm gavıscon ıı geldı mı bebişine?bn biberonla verdığim zmn kusmuo memeden emince sanırm ucla emzirdıım için kusuo gavısconu kesmiştm acaba gerı başlasammı kararsz kaldm
Canım kilo alımı az diye mi mamaya başladın yoksa doymuyor diye mi düşündün ? Kesinlikle yetip yetmediğine doktorun karar versin. Yoksa gün içerisinde hemen hemen hepimizin sönük oluyor.Malt içecekleri o kadar çok aldım ki anlatamam mamadan önce emziriyorum ama aynı miktar mamayı yiyor
Canım şöyle bir durum var sarılık baştan başlar ve ilerlerse ayaklara kadar iner. Vücuttan çıkarken de tam tersi durum söz konusu yani en son kafadan gider. Bu nedenle seninkinin de ellerinde yok muhtemelen çok az kaldığı için de yüzünün rengi hala açılmamış olabilir. Sadece ellere bakma bacaklarıyla da karşılaştır. Sönümlenme görüntüsü de gittiyse bayağı azalmıştır.Canım bebeğin sarılıkken elleri beyaz mıydı? Yani yüzüyle eli arasında fark vardı ve düzeldi mi o ? Ya benim kızın da sarılığı geçmedi 2 aylık oldu k bizde en son 1 aylıkken 9 du değer.Benim kızın eli beyaz yüzü sarı böyle esmerimsi duruyor vücudu da çok beyaz değil orta.Dr sarılığı çok az bebeğin kendi rengi bu falan dedi ama bana yüzü sarı geliyor ya ne bilim eliyle epey farklı bir de ben de eşim de ilk kızım da beyazız çok bu kızın bu koyu rengi garip geliyo bana açılır mı acaba ? ya da sadece eli mi beyaz bu bebeğin anlamadım ben gözlerinin kenarları çok hafif sarı hala..
Bizde de tam tersi ishal gibi oldu. Hamilelikte demir herkesi kabız yaparken beni ishal yapıyordu. Bana mı çekti acabaSukur bizimde gecti aynen 3 ay surdu bizm de biz damlayi 1 aydir kullniyiruz ilj gubker etkilemedi ama simdi 8 gundur kakasini yapamadi kizim(
mikostatinle mi sil dedi? benimki de oldu ama ben ağzına direk damlattım. Göğsünü iyi temizlemen gerekiyormuş bir de. karbonatlı suyla silebilirsin emzirmeden önceKızlar pamukçuk sorunu yaşayan oldu mu bebeğimin dili bembeyaz oldu doktor mikostatin verdi günde 3 defa sil dedi ama silmeyi beceremiyorumne yapmam lazım
aa şimdi anladım canım ne demek istediğini. Ben biberonu koymaktan bahsediyorsun sanmıştım evet yapıyorum diye yazmıştım sen diğer aparatları dolaba koyabileceğimden bahsediyorsun.Diğer sağıma kadar durabiliyormuymuş öyle.Bu daha da işimi rahatlatırO zaman biberon kısmını çıkarıp kalan parçaları buzdolabında tutabilirsin yeniden sağacak olduğunda da parçaları çıkarıp biberon kısmını takarsın sadece biberonu temizlersin yani ama sterilazatörün varsa zaten işin daha kolaydır ben kaynatma işiyle uğraşma diye fikir olması amaçlı yazmıştım :) inşallah en kısa zamanda tutar bebişin canım süt iyice çoğalsın tutar muhtemelen
Aynen bende korkuyorum artik yoksa 2 sene sonra 2. dusunurdumBe hemen 2. İstiyordum eşimin tavrı ve bakmanın zorluğu bide sizin gibi 2 çocuk annelerinin çektiği zorluğu görünce Allah buna sağlık versin yeter diyorum :). Tabi Allah ın takdiri oluyor çokta bizim elimizde değil
Evet onunla silecekmişim peki damlatınca geçti mi pamukçuğu? Karbonatlı su yaptım evet sürekli siliyorum göğsümümikostatinle mi sil dedi? benimki de oldu ama ben ağzına direk damlattım. Göğsünü iyi temizlemen gerekiyormuş bir de. karbonatlı suyla silebilirsin emzirmeden önce
Teşekkür ederim. Ben de sipariş vereyim o zaman.Ben atasehirde eczaneden aldim. Carlson u. Eczanelerde satiliyormus.
kızlar ya kötüyüm bugun...günlerdir ağzımda aft vardı.acıyor da.bulaşıcı değil.ben de kızımı arada da olsa kafasının arkasından öpüyorum.gazını çıkarırken, evde gezirirken falan.ama aft çıktığından beri özen gösteriyorum öpmemeye.sabah kalktım.sanki uçuk çıkacakmış gibi dudağım kaşınıyor, yanıyor.kızım emerken elleri yüzümde, dudaklarımda..uçuk bebekleri öldürüyormuş.ya bulaştıysa?aklımı yitircem ya korkudan::((((
Birşey olmaz canım, takma bu kadar kafaya. Bu kadar kafaya takip canını sıktığın için çıkıyor o uçuklar bunu unutma. Sen zaten gereken dikkati ve özeni gösteriyormussun birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Ben de düzenli veriyorum canım öbur türlü bir etkisi görülmez benceKızlar,
Ben biogai yı hergün sabah 5 damla ve nurse harveyi sabah öğle akşam bir çay kaşığı kadar içiriyorum bebeğime. Ama burda okuduklarıma bakınca siz bunları düzenli kullanmıyorsunuz bebek kabız olursa mı kullanıyorsunuz? Ben mi hatalı ve fazla kullanıyorum acaba
Mastit atlattiysan ondan olabilir benimde oyle su anda oyle zamanla artar insallahKızlar,benim sağ mememde sadece iki noktadan süt çıkıyor. Süt miktarı sol mememle eşit nerdeyse ama sol mememde en az 10 noktadan süt çıkıyor. Sağarken farkettim. Yavrum emerken cebelleşiyordu sağ mememde demek ki ondanmış. Ne yapsam bi fikriniz var mı?
northernlights canım senin illa ki bi fikrin olur diye düşünüyorum @mavi_lina sen böyle bişey farkettin mi kendinde? Ya da fikrin var mı?
süt az değil yalnız sadece iki noktadan süt geliyor..mastitle mi alakalıdır bu da? yavrum delleniyor sağ mememden az süt gelinceMastit atlattiysan ondan olabilir benimde oyle su anda oyle zamanla artar insallah
kızlar ya kötüyüm bugun...günlerdir ağzımda aft vardı.acıyor da.bulaşıcı değil.ben de kızımı arada da olsa kafasının arkasından öpüyorum.gazını çıkarırken, evde gezirirken falan.ama aft çıktığından beri özen gösteriyorum öpmemeye.sabah kalktım.sanki uçuk çıkacakmış gibi dudağım kaşınıyor, yanıyor.kızım emerken elleri yüzümde, dudaklarımda..uçuk bebekleri öldürüyormuş.ya bulaştıysa?aklımı yitircem ya korkudan::((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?