2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canim bizim yediklerimiz etkiliyotmus arkadasimin bebegide senin gibi gunlerce yapmadi ona lifli gıdalar yemesini ve ogun atlamamasini söyledi dr..

süt az değil yalnız sadece iki noktadan süt geliyor..mastitle mi alakalıdır bu da? yavrum delleniyor sağ mememden az süt gelince
Az degil ama akisi az iste canim tikaniklik oldugu icin dolu olsa bile gelmiyot ki benimki eskisi gibi de dolmuyor gibime geliyor ilk gun 1 delikten akıyordu simdi 2,3 delikten akiyor insallah artar bebegin emmesi de duzeliyor yavas yavas..Ilk basta istemiyordu

Malt içecekleri o kadar çok aldım ki anlatamam mamadan önce emziriyorum ama aynı miktar mamayı yiyor
Benim kzimda oyle mama versem yiyor vermesemde ayni rutinde ilerliyor o yuzden ben sadece gece yatarken veriyorum daha kolay uykuya dalar belki diye. Bide aksam olunca doymuyor sanki. Seninde benimki gibi olabilir emmeyi seven bebek ne zaman versen yiyor sanirin

Benim her ikisinden de 3-4 yerden geliyor. Demek o yüzden kızım uzun emiyor ve zor doyuyor

Aslinda emzirmede rahatlik onemli sanırım benim aklim hep sutumde aman azalirsa naparim sunuda yiyim asla ac kalmamaliyim az mi cok mu benim niye rahatsizlik vermiyor goguslerim cocuk kesin ac diye diye tek dusuncem bu oldu. Hayir bide istah geldi ki sormayin. Hayatimda bu kdar yemek duskunu olmamistim. Emzirmesem kati bi diyet uygulayacagim ama diyorum ya aklim hep sutte. Ama kaldigim kg da canimi sıkmıyor degil daha cok alirim diye korkuyorum.

Bence biraz buyumeden 2. Zor ya
Korkma daha cikmayan bisey bulasamaz. Iltihapliyken opulmemesi gerekiyor.
Allah iste ilk 1 ay yanimda kaldi benim de oyle sutum vardi ki dondurucu doldu tasti ahahhha:) agzini acip da bisi diyemedi:) ama fesatligindan iyi yonde de demedi bisey. O ona yetti ama ohhhh

Evet canım ben de en son kafadan gidecek diye rengi açılır diye düşünüyodum ama dr dün bu kendi rengi diyince bi şaşırdım açıkçası.Göz kenarlarında hala var bence ama gözünü kaydırınca görülüyor.Bacakları da çok açık değil eller beyaz bacaklar yüzle elin ortasında.Şu an bebeğinin eliyle yüz rengi arası farklılık var mı senin mesela onu sormak istemiştim aslında.

Geliyor mu canım gerçekten eliyle yüzü aynıya? Bana her gelen aa bu kızın esmer mi kime çekmiş diyor da ben de yok sarılığı geçmedi diyordum hakkaten de çocuk 1 aylıkken nasılsa şimdi de öyle dr kendi rengi diyince artık demeyeyim bari millete öyle diye düşündüm.El hep açık renk mi kalıyor diye düşünmeye başladım çünkü artık, sevindim bunu yazdığına yalancı konumuna düşmüş gibi olacam yoksa :)
Bence de öyle ya ben de senin gibiydim bu ay da kilo alımı iyi olunca rahatladım artık takmicam dedim açıkçası ilk kızıma mama da verdiğimden bunda da gerekecekmiş gibi geliyodu hep ama dün tüm gün hastanedeydim bir şey de yiyemedim yoruldum sütüm hemen azaldı yine akşam cebelleştik kızla ben azalınca mama vermiyorum artık bi sağ göğse alıyorum bi sol evet bi öğün tam doyuyo mu emin olamıyorum belki yorulup uyuyodur ama sütüm geri çoğalıyor çok bağıran çıldıran bi bebeğin yoksa sen de öyle yap.

Son düzenleme:
E efeninefesi canım tomrisin emzirme notları-14 te okudum ben bunu mantıklı da geldi aslında.Düşününce sütün kendi bile dolaptayken bozulmuyosa memeye değen kısımlardakiler de bozulmaz sanırım.Sürekli dışarı almak ılıyıp geri koymak sorun olur mu bilmiyorum ama olmadı bi tur yapar bi tur yapmazsın zaten tam ılıyana kadar sağma işlemin bile biter.Burda biberonu ayırmadan demiş ama farkı olmaz bence, ilgili kısmı ekliyorum sen de bi bak bakalım.

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 60
country bu arada eğer kilo alımında sorun yoksa bu dediğimi yap canım varsa tabiki mama gerekli ama yoktu galiba senin bebeğinde öyle hatırlıyorum

Yani Deniz çok beyaz belki yanaklari biraz kirmizimsi olabilir arada, ama bariz bir farklilik goremiyorum. Muhtemelen sizinkinin de daha acilacak goz kenarlarindan da gitmesi gerekir

10 nokta baya iyiymis benim soldan 3 yerden en fazla 4 yerden cikiyor sag 1 veya2. Sag tarafta sutum az ama ona bagliyorum ben. Yine de yetiyor cok sukur

Canım kilo alımı az diye mi mamaya başladın yoksa doymuyor diye mi düşündün ? Kesinlikle yetip yetmediğine doktorun karar versin. Yoksa gün içerisinde hemen hemen hepimizin sönük oluyor.
Aynen oyle. Benim memeler sonmus balon gibi
Ama cekince yutkunuyor en gec 2 cekmede. Onlar emdikce doluyor sut. Yalniz bu gece sol memem sismisti Atlas da tam bosaltamadi demek su an yumru var icinde aciyo. Sagmal da istemiyorum biberonu almadigindan kendi emsin diye. Bakalim bi daha emse gidecek gibi

Aaa öylemiymiş, bizim de ilk doğdunda açık tenli olan oğlumuz şuan esmer resmen, tamamen gidince beyaza mı dönecek? Ay Allahım tamamen kurtulalım şu sarılıktan inşallahh

Ne biliyim konyada tekim çevre olmayınca bende evde bebekleri büyütürüm dedimde yok gerçekten zor büyükte zor küçükte zor valla takdiri hakediyor 2 çocuklu anneler. Eşim baya güceniyor ben istemem diyince ama ben düşünmüyorum artık

10 nokta baya iyiymis benim soldan 3 yerden en fazla 4 yerden cikiyor sag 1 veya2. Sag tarafta sutum az ama ona bagliyorum ben. Yine de yetiyor cok sukur
Birde bazı deliklerden daha kalın fışkırıyo bazılarından daha ince değilmi benden de 6,7 tane fışkırıyo o yüzden süt azken emmiyo sıpa beğenmiyo alışmış bol bol akışa. Ayy belki de ondan biberonu tutmuyordur o tek delikli bayada zor geliyor chicco

Kızlar özellikle reflülü bebek anneleri, cocuklari daha ne kadar su reflu yataginda yatiracagiz gece hep asagiya dogru kayiyor ya da yan yatirdigim icin tek kolu havada kaliyor ve koltuk altina yan koruyucular yerlesiyor. Hic rahat uyumuyor gibi ama yatagi birakmaya da korkuyorum yedikleri hep agzina geliyor diye. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bir de kizlar esim birbucuk aydir salonda yatiyor ben de Denizi reflu yatagiyla yanima aliyorum. Birlikte yatmanin ne kadar yanlis oldugunu biliyorum ama gece surekli yataktan kalkmam ve kusup kusmadigini kontrol etmem gerekecek, yatagindan kaymasi da cabasi. Ne zormus ya hicbirsey planlandigi gibi gitmiyor. Simdiki aklim olsa anne yani besigi alirdim. Ne buyuk kolaylik

Life ben de hemen 2.yi diliyordum ama şimdi minnacık yavruma baktıkça yazık günah diyorum. Bakmasına bakarım ben eşim inanılmaz yardımcı,annem de gelir destek için..ama 2 yaştan önce bu yavrumun sütünden çalmak istemiyorum üstelik biraz ilk yavrularımızın tadına varalım doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…