2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
E efeninefesi canım sen mi sormuştun göbek çizgisindeki koyuluk geçmiyor diye? O koyuluk kendi kendine geçmez kolay kolay, keselemen, peeling falan yapman gerekli. Ölü deri soyuluyor o şekilde renk düzeliyor hemen.

kumrudeniz canım hiç canını sıkma ne ölümü ya hu bende hep çıkar uçuk. Bebeğe bulaşacak da bebeğin denk gelip bağışıklığı zayıflayacak da bebekte uçuk çıkacak ve uçuk kafaya denk gelecek gelse de zarar verecek, olacak da olacak yani. Bir de ilk iki aydan sonra kafa sertleşmeye başladığı için orada uçuk çıkmaz artık. Boşuna panik yapma canım

Birçok kişinin bu sağ memede sıkıntı var anlaşılan :)) benimde öyle, dün biri daha yazdı.. bugün hastanede emzirme hemşiresine sorayım bir. Yazarım buraya canım.

Ilk zamanlar oglum memede bogulur gibi oluyordu simdi simdi alisti. Ben de sikiyordum ucunu baya cok gitmesin diye ama yine de kivraniyordu yilan gibi:)

ben 42 gün tuvalete çıkamamıştım gebeyken.sonra çatladım.anestol pomat ve bepanthen(ya da bepanthol)karıştırıp sürüyordum.çatlaklar geçmeyince hametan kremi anestolla karıştırdım.şimdi de her wc de çok kanıyorum.bıçakla kesilmiş gibi.geçmezse yeniden alıcam kremleri.geçmiş olsun.

ben de kızımı yanımda yatırıyordum ve çok mutlu oluyordum ki kardeş ve annemden fırçayı yedim.farkında olmasan da elin, kolun ya da yorganın ağzına gelir asla yapma dediler.kardeşim doktor ve böyle olumsuz vakalara şahit olmuş.şimdi istemesem de beşiğine yatırıyorum. kusan bebek çok zordur bilirim, benim "baykusmuk"um büyüdükçe kusmalarından kurtulduk.bi de her ağladığında kusardı bizimki.doktoru kusmayı size karşı kullanıyor diyordu da inanmamıştık.el kadar bebe ne anlar demiştik de büyüdükçe bunu silah gibi kullandığını anladık.

ben de ara ara okuyorum.haklısın, duygulandırıyor ve biz aylardır yazışıyoruz burda...neleri geçtik...ben "bayan kusmuk"tum, her kan kustuğumda ölücem diyordum.bazılarımızın düşük riski vardı.sen "bayan polyanna"ydın.herkese umut dağıtıyordun......herkes bebeğini aldı kucağına ALEMLERİN RABBİNE HAMDOLSUN.

Son düzenleme:
Hmm anladm canm bende bir arastiraym da olmadi bende humana alirm yada aklimda hipp var ondan alirm artk

Her doktorun görüşü ne kadar farklı :/ bizimkide emzirip üstüne mama verme emzirmediginde mama ver dedi günde 3 kez 90 cc kadar ver 90 cok gelirse 4 kez 60 cc ver dedi :/

İlk başlarda benim sütüm o azdı her öğünden sonra veriyordum. Şimdi arttı biraz sütüm günde 3 defa maç.60 ar cc veriyorum. Bizim doktor illa mama diye krize girmeden verme artık dedi ki zaten bende öyle yapıyorum.

Aaa öylemiymiş, bizim de ilk doğdunda açık tenli olan oğlumuz şuan esmer resmen, tamamen gidince beyaza mı dönecek? Ay Allahım tamamen kurtulalım şu sarılıktan inşallahh
İlk doğduğu gibi oluyor merak etme benmki 40. Günğnde bi anda açıldı farketmiyosun bi gün kalkıcaksın ve teni ilk günkü gibi olacak

Evet canım ya eli yüzü farklı hala esmer bi rengine dönemedi yavrucak inan korkudan hala geceleri 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Ne zmn tamamen düzelcek acaba sarılık

Arkadaşlar biliyorsunuz en başından beri memeyi tutmadıpı için kızıma sağarak mama ve anne sütü veriyordum .profestonel destek alarak memeye döndürdüm.şimdi meme delisi emzik ve meme uçunu da bıraktı o derece. Şimdi sütğm artsın die uğtaşıyorum.olursa tabi.
Benm gibi sonradan memeye döndüren arkadaşlarım vardı.halen biberon kullanıyor musunuz?? Çğnkü emzirme danışmanım biberonu verirsen memeyi yine reddeder diyor. Hatta her bebek biberon verilirse memeyi bırakır dedi

Cnm ben hem meme hemde hala sağarak verıyorum.sağma işini bm bırakamıorm ya az emerse doymazsa en azndan ek gıdaya kadar sağıcm.yalnız ben ucla emzırıorum o kötü cnku bnm ucun okdr küçükki acaba yınedr oyleykn tutabilir mi.danışman nasıl yönlerdı

Yanında staj yapmak istiyorum north
Bi de sol memeden çok geldiği için süt,onu emerken de boğulacak gibi oluyor. O mememi napayım? Musluk takılabiliyor mu bu memelere

doğrudur.ilk bebeğime 3.aydan sonra mama verdim.işe başladığım için sütümü de sağıp bırakıyordum ve her zaman çay kaşığıyla besledim.asla biberon vermedim memeyi bırakmasın diye.2 yaşına kadar da emzirdim bebeğimi.

M mirayhifa bence hoşaf iç bol bol bi de hareket et. Ben beslenmeme çok dikkat ettim bol bol lifli gıda tükettim ama hareket edemediğim için sanırım geçen haftaya kadar benim de çok canım yandı tuvaletimi yaparken. Vazelin kullandım bi dönem. Bi de bağlantısı var mı bilmiyorum ama bebeğimin de çok canı yanıyordu kakasını yaparken,makatı çatlak gibiydi. Şimdi ikimiz de çok rahatız çok şükür.

Y yesilagac bende hic test yaptirmadim hastaneden cikarken 4 tu 5.gun 11di sonra sonra doktorlar tenine bakarak dusuuyor gerek yok kan vermeye dediler 2.ay kontrolunde dr makina ile bakti 4.5 dedi.Cok sukur hic yukselmedi ama suruyor hala 74 gunluguz ins kar beyazi olmamıza az kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…