2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaaa kumru ben de biberonla veriyorum sütü işe gittiğim için. Acaba kaşıkla mı verdirsem? Annem şimdi onu da çok garipseyecek.

34beden iki tane çocukla hareketli olmamak mümkün değil. O konuda sıkıntı yok ama beslenmeme cok dikkat edemiyorum. Kuru gıdalarla besleniyorum saatli yiyemiyorum malesef. Sanırım ondan oluyor. Bi de sezeryan sonrası kabızlık genelde herkeste oluyor ilk doğumumdan sonra da olmuştu. Ama bu seferki cok uzun sürdü ve çok aci çekiyorum. Oğlumun sorunu yok çok şükür, her bezi kakali nerdeyse

Allah kolaylık versin..ama hareketten kastım gün içinde evdeki işler için yaptığımız hareket değil spor maksatlı. Ben bir haftadır spora başladım bol bol merdiven inip çıkıyorum ondan sonra çok rahatladım. Benim de sezeryandı 47 günlüğüz bugün. Hoşaf olayına ağırlık ver inan çok etkili. Yemek olayında destek olan biri yok mu?

Sanirim bir sure daha yanimda yatsa iyi olur. Reflu yatagi benden yuksekte bir de yatagin diger ucunda yatiyor. Inan ben de hic yatirmak istemiyorum yanimda ruzigarr

Ya ben iş yerine gittim geçenlerde çıkışımı almaya, o gün annem baktı ve mecbur biberon verdik uzun aradan sonra. Tutamamış safım baya uğraşmış annem de. Sonunda içmiş tabi ama ben gelince deli gibi emdi yine :) özlemiş kuzucuk. Emzik de tutamıyor öğürüyor.

country bu arada eğer kilo alımında sorun yoksa bu dediğimi yap canım varsa tabiki mama gerekli ama yoktu galiba senin bebeğinde öyle hatırlıyorum
Yok canim gayet guzek kg alimi sadecw yatarken verdigim mamaninda cok kg uzerine etki edecegini sanmiyorum ama demekki doymadigida oluyor ictigine gore.

Biz verem aşımızi olduk bugun ordan kuafore gittik sacimi boyattim ve kestirdim aglamadi cok sukur :) suanlik atesimiz yok olmaz zaten dedi hemşire ama bn yinede takipteyim. Ateş yapan var mi? Cuma gunude rotayi yaptiracagiz

Hamile kalmadan once gobegım kaya gıbıydı hıcbı zaman gobegın olmadı peki ya sımdi ortada bıse gıtmedi kılo olarak uc kılo fazlam var ama bununla alakalı degıl canım sıkılıyo ozguvenım gıdıyo valla

Bir yaşıma daha girdim 18 24 ay arası korku dönemiymiş geceleri sık sık uyanırmış aynen öyle ağlayarak uyanıyor büyük kızım.. hiç dönemleri bitmez mi bu bebelerin yahu şimdi size uzak gorunuyor da hemencik geciveriyor aylar.. eğer böyle bir şey yaşarsanız sebebi "korku donemiymis" bilin istedim annisler

Doğumdan sonra benim de göğsüm ve karnım belim hep soyuldu deri attı. Hafifçe kese yapmıştım vazelin sürüp tırnaklamıştım bi kere de. Ama o kahverengi çizgi duruyor öylece.

Ben de öyle yaptım reflü yatağında yanımda yattı. Bi gün bi baktım iyice kaymış ayakları da bana doğru. Korktum ezerim falan diye. 40 yeni çıkmıştı galiba o günden beri reflü yatağında ama beşiğinde yatıyor. Beşiği yanımda tabi. Şimdi de yatırıyorum hep beşiğin ucunda buluyorum , kayıyor.

Ay içim bi hoş oldu düşününce.büyüyecek bu kuzular da :)
Doğumdan sonra benim de göğsüm ve karnım belim hep soyuldu deri attı. Hafifçe kese yapmıştım vazelin sürüp tırnaklamıştım bi kere de. Ama o kahverengi çizgi duruyor öylece.
O kahve çizgi 6 aya kadar durabiliyomuş. Benim konple göbeğim karardı ve buruşuk buruşuk oldu. Çok moralim bozluyordu da takmamaya çalışıyorum artık :/ göbek deliğim ve çevresinde bi 4 cm çapında alan içe göçüverdi bir de doğumdan sonra, öylece kalakaldı düzelmedi de.

Bende kese yaptıkça azaldı ama duruyo bende de bakalım nezaman rengi açılıcak göbeği min birde sabah dümdüz ama yumuşak olduğu için bi su içsem fırtlıyo

Bizede günde 3 kez önerdi artk direnmeyecegm ve mama + emzirme beraber devam edeceğim ya sütüm yetersiz gerçekten yada sütün kalitesi iyi degil

Kızlar bu dereotunu ne kadar yemek lazım ya? Hayatımda ağzıma sürmedim, nefret ederim kendisinden de, domates yeşil soğanla karıştırıp nar ekşisi ile tuzlayıp anca yiyebiliyorum ama 6-7 dal koyuyorum. Az mıdır ki?

Bizede günde 3 kez önerdi artk direnmeyecegm ve mama + emzirme beraber devam edeceğim ya sütüm yetersiz gerçekten yada sütün kalitesi iyi degil
Kac gr aldi bebisin mamaya gectiniz canim sagdiginda az mi geliyor gecenlerde ruzigarr yazmistin ya kimi annenin sagdiginda az cikar ama bebegi doyar diye sanirim benimki oyle sagdigimda artik makinadan mi yoksa benimmi sabrim yok bilmiyorum ama 2 gogus anca 40 50 cc cikiyor bikere 80 cikarmistim sadece. Ama bebegime cogu gun sadece anne sutu veriyorum. Ac kalsa yirtar kendini heralde. He saat basi memedeyiz uyumassa o ayri.

Bendee dereotu maydonoz asla yemezdim simdide zorla yiyorum. Bir ogun icin yeterlu bence ama biraz daha fazlalastirabilirsin. Ben bi ogunde abaniyorum o gun bidaha tatmiyim diye. Bulgur pilavinin yanina limonlayip yiyorum mecbur

Bende kese yaptıkça azaldı ama duruyo bende de bakalım nezaman rengi açılıcak göbeği min birde sabah dümdüz ama yumuşak olduğu için bi su içsem fırtlıyo
Benimde doğumdan sonra bile cikmiyordu gobegim suan bisey yiyince bi ayva goruntusu oluyo Allahtan catlak yok. Seviniyorum. Baldir ve gobegimin sıkılasmasi sart oldu

Bendee dereotu maydonoz asla yemezdim simdide zorla yiyorum. Bir ogun icin yeterlu bence ama biraz daha fazlalastirabilirsin. Ben bi ogunde abaniyorum o gun bidaha tatmiyim diye. Bulgur pilavinin yanina limonlayip yiyorum mecbur

Aynen maydonoz da asla yemezdim o da aynı şekilde O zaman akşam yemeğinin yanında da bir bu kadar yiyeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…