2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
nasıl bıraktı biberonu ya benimkisi de iyice alıştı sütüm artınca nasıl döndürücem memeye bilmiyorum

Normal canım yağ tabakası o üstteki benimde öyle oluyodu tabi artık sagmiyorum

Tabiki tutar hatta öyle olup emen bebekleri de var.benm sorunum sadece memeyi reddermesiydi.o da sağlıkçı geçinen kişilerin bebeğimin emsin die kafasına bastırması inatlaşmasına sebep olmuş

Enemm :)) ben de sütüm artmazsa napıcam kaşık zor oluyor çünkü

nasıl bıraktı biberonu ya benimkisi de iyice alıştı sütüm artınca nasıl döndürücem memeye bilmiyorum
Sütün arttı mı sağarak mı anladın?? Bol bol emzirmek arttırıyor dedi bana danışmanım sennki emiyor muydu ??

Sagdiginda 10cc gelip 2 yil bebegini emziren biliyorum ilk 6 ay sadece anne sutuyle. Her annenin sutu bebegine yetermis. Ama bence dogum yaptiktan itibaren 2 3 saatte bir emzirilirse ya da sagilirsa yeter. Sut gelmiyor diyip memeye islem uygulanmazsa az sut uretilir.

Evet canım ya eli yüzü farklı hala esmer bi rengine dönemedi yavrucak inan korkudan hala geceleri 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Ne zmn tamamen düzelcek acaba sarılık
Ben uyandırmayı birakali cok oldu canim sende kaldirma istersen doktoruna sor cok yukselmedoliyse degerin uzamis sarilikta gerek yok dedi dr 5 saate kadar uyuyabilir dedi ama be inki en fazla 4 saat uyuyor

o sevinçleri iyi bilirim bizimkide gece çok ıkındı ağladı bende
fitil verdim mecburen gece 1 gibi verdim sabah 5bucıkta sulu şeklinde 1 saat sonra katı kıvamlı şeklinde yaptı dün muskatta vermiştim onunda etkisi oldumu bilmiyorum ama sabahtan beri bayağı gaz çıkardı şimdi gine verdim muskat bakalım neler olacak

bende aksam10.30 11 gibi veriyorum 60cc kadar sütüm azsa veriyorum bakıyorum göğüsler dolu bazen vermiyorum ama emzirdikten sonra vermeye çalışıyorum

Mama kullanan arkadaslar ne kullaniyorsunuz marka olarak ?
bebelac kullanıyorum elimdeki bitsin smilac alcam içinde palm yağı yok

Biz verem aşımızi olduk bugun ordan kuafore gittik sacimi boyattim ve kestirdim aglamadi cok sukur :) suanlik atesimiz yok olmaz zaten dedi hemşire ama bn yinede takipteyim. Ateş yapan var mi? Cuma gunude rotayi yaptiracagiz
bizde bugün olduk verem ve diğer aşılarımızı bu saatte kadar iyi geldik ateş ve huzursuzluk yapmadı ama gece ne olur bilemem bide rotayı 3.ayda başlıcaz iki aşının arası 2 ay olacak mış 3doz yaptırcam inş

Enemm :)) ben de sütüm artmazsa napıcam kaşık zor oluyor çünkü
Alır yine bi şekilde biberonla ya :) kaşıkla ne kadar verebilir dedim o yüzden biberonla verdirdim. Kaç cc içiyor bilmiyoeum ama eskisi gibi değildir artık çok içiyordur kaşıkla olmaz bence.

İlk doğduğu gibi oluyor merak etme benmki 40. Günğnde bi anda açıldı farketmiyosun bi gün kalkıcaksın ve teni ilk günkü gibi olacak
Ben ilk gün hiç dikkat etmemişim kızın tenine zaten beyaz olur diye :)) şimdi fotoğraflardan çıkarmaya çalışıyorum ya sizde var mıydı canım el yüz farklılığı?
Evet canım ya eli yüzü farklı hala esmer bi rengine dönemedi yavrucak inan korkudan hala geceleri 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Ne zmn tamamen düzelcek acaba sarılık
Biz de aynıyız canım valla artık kendi rengi bu herhalde diyip kabullenmeye başladım nerdeyse..Gözlernizde ne kadar sizin bizim kenarlarda çok hafif sarı hala.Ben uyandırmıyorım artık dr gerek yok kendiliğinden geçer dedi 2 ay da bitti bizim inşallah geçer en kısa zamanda ya
Bizde de aynı canım gerek yok riskli bi değer değil dediler sizin de 3 aya yakın sürmüş demek ki uzarsa 3 ayı bulabiliyo hakkaten geçmesi şekerli su falan verdin mi ben vermedim hiçbir şey herkes ver dedi ama dr verme dedi vermedim
Benimki de tutmuyo biberon ya ilk günler tutuyodu şimdi asla almıyor kaşıkla da çok zor geri akıtıyor aslında tutsalar iyi olur acil durumlar için arada deniyorum almıyo valla sen hangi biberınları denedin
Bizede günde 3 kez önerdi artk direnmeyecegm ve mama + emzirme beraber devam edeceğim ya sütüm yetersiz gerçekten yada sütün kalitesi iyi degil
Canım sen 700 gram aldı diye mi öylr düşünüyosun? Bana dün de dr 600 gramın üstü yeterlidir dedi ya bence sen emzirmeye devam et haftaya aile hekimliğine götür tekrar tarttır bakalım 700 gramın nesine gelişim geriliği falan demişler tomrisin emzirme notlarını oku bi de mutlaka.İlk ay herkes fazla fazla aldı ama bu ay çoğumuzunki 600/1000 aralığına inmiş hakkaten

Benim saginca ikisinden 60 max 90 anca çıkıyor ama Birgün sonuna kadar Sagdim sonra bebeğimi memeye tuttum dudağı değer değmez süt gelmeye başladı. O zamandan beri sağmayi bıraktım emziriyorum yetiyor. Yetmeyince Zaten ağlıyor o zaman 30-40 cc mama veriyorum.

Similac güzel cnm gazi da azaldı ve kusmuyor.

gelsene aaa cok sevindim vallahi iyi yapmissin:) ben varim biliyorsun ne cektim. Tam deatek alacagim hafta kendim alistirdim memeye ve biberon isi tamamen bitti. Ben evde yoktum bi kere annnem biberon vermeye kalkti ogurdu fln o derece:) cok sukur allahima. Ee sen nasil yaptin biraz anlatsana merak ettim. Mama yi kestin mi tammamen peki?

esmerm91 bu arada ben de mama humana kullanıyorum verirsem ama bulmak çok zor aptamil bebelac denedim olduğu gibi kustu bizim kız humanayı içiyor hastaneden çıkarken sarılık için de humana yazmıştı dr , ben de mama alıyorum açılıyor bir ya da iki kere ancak gerek oluyor olduğu gibi çöpe gidiyor mama üzülüyorum acil durumlar için bir iki içimlik şeyler olsa keşke...

Yok canm nası kesiyim yetmiyoki sütümün artması lazım işte ona uğraşıyorum.yetmediği zaman eds yani emzirme destek sistemini kullanıyorum.netten bakabilirsin.valla 2,5 saat durdu evde ve ertesi gün olay çözülmüştü :) şimdide süt yetmezse derdi başladı çünkü eds yi 2 hafta daha kullan demişti sütün artacağını söyledi.sürekli emdiği için.

Similac güzel cnm gazi da azaldı ve kusmuyor.
Smilacı ortanca kızımda kullanmıştım çok güzel besleyici ve kabızlık filan yapmamıştı şimdi mamaları araştırınca içinda hurmayağı olmayan tek mama olduğunu öğrendim

Aynen canım kenarlarda hafif sarılık var , bi kurtulsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…