2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Alır yine bi şekilde biberonla ya :) kaşıkla ne kadar verebilir dedim o yüzden biberonla verdirdim. Kaç cc içiyor bilmiyoeum ama eskisi gibi değildir artık çok içiyordur kaşıkla olmaz bence.
Kaşıkla zaten sabredip içmiyor.şimdi emip uyuyor zaten açsa ağlar kendini belli eder dedi emzirme danışmanı.zaten aç kalacak die ödüm kopuyo.hiç emzirmeyince bi garip oldum şuan yeni doğum yapmış gibiyim :) aramız çok iyi kuzumla :))

gelsene
eskiye nazaran arttı sağıyorum ben hep. yılmadan her sağma işleminden önce deniyorum emermi diye ama yok çığlık atıyor göğsümü verince. nasıl emmeye geri dönecek bilemiyorum

Hadi ya ne yaptiniz da birakti memeyi tutmuyordu. Ayni seyleri yasadigim icin meraklandim:) eds biliyorum ben de yapmaya calistim ama tek basima beceremedim. Zaten memeyi agzina alsa sut akacakti benimki memeyi istemiyordu. Neyse col sukur rahatladik ikimiz de:)

Sorma ilk gunler diken ustundeydim. 1 ay hatta boyle dolandim ya cocuk acsa diye. Hatta dr.a gider gitmez cocuk gunduz meme emmiyo ac dolasiyo dedim:)) sonra baktimki sadece emzirerek o ay 1.5kilo almisti bile. Sonrasinda kafam cok rahat artik mizmizlaninca meme veriyorum ne kadar isterse o kadar emiyo ama 10dk.yi gecmiyo hicbir zaman.

Bendee dereotu maydonoz asla yemezdim simdide zorla yiyorum. Bir ogun icin yeterlu bence ama biraz daha fazlalastirabilirsin. Ben bi ogunde abaniyorum o gun bidaha tatmiyim diye. Bulgur pilavinin yanina limonlayip yiyorum mecbur
Canım maydonoz süt azaltan besinler arasında diyor saraçoğlu..bilgine:)

otobüsle uzun mesafe gittiğinizde minnakları doyurma işini nasıl yapıyorsunuz

Eveet kızlar sonunda bende muskat mucizesiyle tanisicam inşallah şimdi bu muskati nasıl yapıyoruz kırmak mi gerekiyor neresini rendeliyoruz LifeandFeel ve kullanan arkadaslar

Her zaman her yerde..kısa mesafede uzun mesafede..markette falan mememi örterek,saklana saklana emziriyorum..dakika beklemiyor yavrum yoksa

benimde bir kaç saatlik yola gitmem gerekiyor aktarmalı bir şekilde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. sağıp biberonla vermek istemiyorum zaten termosumda yok. otobüs kalabalık olursa emzirememde sanırım. kanguru ile taşıyacağım ondan çıkartmam gerekecek kafamda deli sorular

Tecrübeli annelerin bi önerisi olur illa ki..pencere kenarına otursan emzirme önlüğü kullansan mümkün olmaz mı acaba?

Yaaa kumru ben de biberonla veriyorum sütü işe gittiğim için. Acaba kaşıkla mı verdirsem? Annem şimdi onu da çok garipseyecek.

eşim veriyordu ben okuldayken.sağdığım sütü de sıcak suya oturtup ılıtıp kaşıkla veriyordu yine.annen hayli hayli verir.bizim o zamanki doktorumuz kaşıkla verin diyordu.zaman alıyor ama en azından memeyi bırakma riski yok.

Sanirim bir sure daha yanimda yatsa iyi olur. Reflu yatagi benden yuksekte bir de yatagin diger ucunda yatiyor. Inan ben de hic yatirmak istemiyorum yanimda ruzigarr

canım kızım kusmuyor.ona rağmen yanımda uyutmak istiyorum çünkü gözüm üstünde olmasa bir şey olacakmış gibi hissediyorum.senin yerinde kim olsa aynı endişeyi taşır.eminim ki önlemlerini alıyorsundur Allah muhafaza.yatak senden yüksekmiş bak, inşallah bişeycik de olmaz.sen yine de yarı uyanık uyu nasıl olacaksa:))oğlumda bukusmaları, endişeleri aynen yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.

Benim göbek de yumuşak ve delik dediğin gibi. Ameliyat izi de kırmızı belirgin duruyor.

Canm aslında 800 gr almıştı gecen ay.ayin 1inde kontrolde dr mama ver günde 3 kez 90 cc dedi ben israrla vermedim tabi.bugün tekrar gttik 8 günde 150 gr almis.gecen haftadan bu yana halbuki hic saat gözetmek sizin emzirdm artik bugün mamaya baslama kararı aldik mecburen.ve üzüntümden olsa gerek az önce bir sagmaya kalktm 2 göğüsten 20 cc çıktı yani simdiye kadar bu cocuk 20 cc süt iciyor olsa heralde aglar ortaligi yikardi acliktan. Arti doyup üstüne kilo almazdi. Demekki önceden daha cok cikiyordu ama su son 1 hafta kendimi çok kasmamdan bugünde moral bozuklugundan iyice sütüm gitti üzüntüden kahrolmus vaziyetteym suan
Bu arada biberon olarak ne kullaniyosun canm ? Gece uyurken felan emziriyormusun yoksa biberon mu veriyorsun ? Ben biberonla bogazinda kalacak bsy olacak diye cok korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…