2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@ northernlights

kumrudeniz canım hiç canını sıkma ne ölümü ya hu bende hep çıkar uçuk. Bebeğe bulaşacak da bebeğin denk gelip bağışıklığı zayıflayacak da bebekte uçuk çıkacak ve uçuk kafaya denk gelecek gelse de zarar verecek, olacak da olacak yani. Bir de ilk iki aydan sonra kafa sertleşmeye başladığı için orada uçuk çıkmaz artık. Boşuna panik yapma canım[/QUOTE]

ohh...ben böyle her krizde yazayım buraya, siz de beni normale döndürün valla ihtiyacım var.sağlıklı düşünemiyorum çoğu zaman.teşekkür ederim canım...

canım abim sadece mamayla beslenmiş, 36 yaşında taş gibi.mamaya bu kadar da üzülme.senin de kısmetin bu kadar, olsun, anne sütü alıyor ya çok şükür...

Sunu okudugum ne iyi oldu suan

paket acilinca ne kadar sürede tüketilmesi gerekiyor

Sunu okudugum ne iyi oldu suan

paket acilinca ne kadar sürede tüketilmesi gerekiyor
Arkasında yazar canım humana 3 hafta Bence mamayı ver gelişimi geri kalmasın önce bi kafanı rahatlat sonra sütü artırmanın yollarını ara.Ben de ilk kızımda mama verdim emzirme+mama gittim gerekiyorsa veriyoruz canım napalım ama öncelik sütünü artırmak olsun tabiki.8 günde 150 gram çok kötü değil nerdeyse 20 grama yakın almış bebeğin maksimum bir öğün mamaya ancak ihtiyacınız var gibi bence.Boşuna moralini bozma yani gayet var sütün :)

Yani üzülmemek icin kendime engel olamıyorum inan ki
ya bu arada 800 gram almaya mama ver hem de günde 3 kere 90 cc ne demektir yav? 800 gram gayet ideal bir rakam.Bence dr senin moralini bozmuş hazır olan güzelim sütüne oldu.Canım sana da tomrisin emzirme notlarını tavsiye ederim mutlaka oku çok faydası olacak :) mümkünse de dr unu değiştir derim zira sanki biraz ticari kaygılar işin içinde gibi geldi bana..

Benimde doğumdan sonra bile cikmiyordu gobegim suan bisey yiyince bi ayva goruntusu oluyo Allahtan catlak yok. Seviniyorum. Baldir ve gobegimin sıkılasmasi sart oldu
benimde yoktu doğumdan sonra ama yumuşak olunca birşey yer yemez fırtlıyo hatta doktor keserken çok kaslısın spormu yapıyorsun dedi göbeğim dümdüzdü önceden heygidi günler heyyy

Eveet kızlar sonunda bende muskat mucizesiyle tanisicam inşallah şimdi bu muskati nasıl yapıyoruz kırmak mi gerekiyor neresini rendeliyoruz LifeandFeel ve kullanan arkadaslar
azıcık başından kes bıçakla kazı toz halinde bir kabın içine sütünü sağ bebeğe ver canım etki etmesi baya sürüyo sabah verdimse öğlen 3,4 gibi gazını çıkarıyo yada ıkınıyo iki bisiklet çevirip ileri geri yapıyorum uzun hava gibi kesintisiz salıyo cnm bugün yine şükrettim bizde fazla gaz olduğu için tamamen bitirmedi ama baya rahatlattı

Umarım Bebişler 1 yaşına geldiğinde düze yakın (dümdüz hiç olmadı benim:) ve sert karınlar olur :))
inşAllah anne yüreği ama süt olsun diye habire yiyoruz ben bu gidişle zor veririm aslında günde 1 kilo veren bi yapıya sahibim ama bebek için yiyorum

Biz verem aşımızi olduk bugun ordan kuafore gittik sacimi boyattim ve kestirdim aglamadi cok sukur :) suanlik atesimiz yok olmaz zaten dedi hemşire ama bn yinede takipteyim. Ateş yapan var mi? Cuma gunude rotayi yaptiracagiz
Yoksa ayni saglik ocagina mi gittik:)) 4 nolu da olduk biz asimizi bgn sen?

@ esmerm91 gün içinde memeler sönük, kız doymuyor sanıyorum, diğerini veriyorum, öğürüyor.demekki boş memede süt var.aslında emdikçe oluşuyor.oğlumda 3.aydan sonra az az mama takviyesi yapmıştım ama çok kusan bir bebekti ve çok az kilo alıyordu.bir de yeşilağaç ın dediği gibi 800 gr az değil.600-1000 gr almalı ayda.

Kizlar bgn verem asisini olduk bgn.. suana kdr atesi cikmadi gece de cikmaz ins..
İnşallah olmaz büyük oğlum her aşıda ateş yapmıştı her bebek değişim tepki veriyo olabilir ateş yapabilir sakın ol atlattın bikere şükür alışmaya çalış gene bikacgüne geçer belkide olmaz stres yapma derim

5 gibi yattı hala uyuyor benim paşa şaşırdım valla birazdan uyandırıp emzirem ihtiyacı vardı demekki uyuyo bi sorun yoktur heralde dimi? Gece bile aralıksız bukadar uyumadı doğduğundan beri

Çok sağol canım az önce rendeleyip sütle verdim arkasından emzirince kustu muskatin da bir kısmı cıktı Peki günde 1 kere mi veriyorsun

Kızlar 3 ay olmamıza 7 gun var kızım kakasınıeskısı gıbı yapmıyo sancıda cekmıyo ıkı gunde bir yapıyo yada uc gunde bir ve cok yapmıyo eskıden heryeri batırırdı .. sizde nasıl

Ay ins yapmaz cnm.. 37,5 i gectiginde hmn surubu vericem busefer.. gecen sefer aman surup icmesin diye vermedim baya uzun surdu gecmesi

Kızlar 3 ay olmamıza 7 gun var kızım kakasınıeskısı gıbı yapmıyo sancıda cekmıyo ıkı gunde bir yapıyo yada uc gunde bir ve cok yapmıyo eskıden heryeri batırırdı .. sizde nasıl
Bizde nerdeyse 1 aydır öyle canım bazen haftada 1 bazen haftada 2 doktora söyledim hiçbir şey demedi normal diye düşünüyorum 17sinde 3 ay doluyor bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…